Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet bende Jale hanımın fan clubune üyeyim :)))
delisiyim kendisinin...

napıyon Yeşim fan clup falan azıttrıcan gene birilerini zaten zor kurtulduk kaydirigubbakcemile3 anladın sen kim olduğunu kaydirigubbakcemile3

sanerde bu millet nerde bu hatuncuklar herkes kara kayıp hadi leadangeli biliyoz. cimcimede geziyodur yine. ama melekle kaderimin olmaması şüpheli durum yani bilmiyorumkismile

antikacım kaza atlatmışsınız geçm,ş olsun çokk..allah korumuşş........

benim bebişim büyüdü iyice..ben normalden hala korkuyorum ama yaaa......bilmiyorumkismile
atlatamıyorum epidural sezeryan yapıvereyim diyorum......ooooffffff..delirecemmmmmmmm......

mamalarada geçilmişş ne güzelllllhihoyyyt

yeşim hemşirem bu arada hem sen nerdesin şuannn............bir dey,iver belki gelirim yanınaaa.....sositososito

günaydın hanımlarrrrrrrrrŞeniz
ay bu kızlar nereye gitti yaa bilmiyorumkismile
evet antikacım çok ilginç dediğin gibi kaderim beyaz melek de yok ortalıkta bilmiyorumkismile hadi cimcime geziyodur kaydirigubbakcemile3 evin yolunu zor buluyo zaten kaydirigubbakcemile3 leadangel karacabeyde ya diğerleriiine noldu acabaaaaabilmiyorumkismile

Tünaydın canım ya.Gripten ölecek gibiyim .Arada okuyorum yazıları ama yazacak gücü anca buldum kendimde.Üstüne birde regl oldum,hem bedenen hem de moral olarak sıfır durumdayım yani.:gitme:

Kızlar herkese merhaba hoş kadro tam değil ama olanların keyfi yerindedir umarum .
Bu arada antikacım çok geçmiş olsun kız vallla olaysız bir günün yok heralde kaydirigubbakcemile3

çok saolun kızlar. yok anacım yok ben olay yaşamadığım gün benim için herşeyin bittiği gün olucak herhalde.bu sabahta hastahanelik oldum sinir krizi.sonunda iyice bayrağı çektim.kendime gelip ayılıncada vurdum kendimi dışarı yağmurun altında sucuk olana kadar dolandım ama iyi oldu kafam iyice dağıldı yokda ben dağıtıcaktım.ay kızlar günahı olmasa öldürücem şu kaynanalarımı o kadar bıktım.dün gece yine olay çıktı sabaha karşı.sabah saat 4 ev telefonu cayır cayır ötüyo bi telaş açtım noluyo diye kaynanamın anası ölüyo kızım yetişin diye. fırladık çıktık babamla eşim işte onuda aradım böle böle ben gidiyorum orda buluşuruz diye ahh gittimki ne göreyim ne işiteyim.domuz kaynanamam sen niy geldin ben oğlumu görmek istemiştim demezmi.anlıycanız bişeyi yok.benimki hastahaneye ulaşmış arıyo nerdesiniz diye dedim yok bi b.... durum bu eve geldi.bi saat sonra arkadaşlarından biri arıyo balığa gidiyoz gelmiyonmu alalım seni diye bi baktım hazırlanıyo zaten heyheylerim çıkmış tepeme demezmi ben gidiyom kafam dağılsın biraz diye.sanki o lafları ben değilde o işitti gidemezsin giderim gidemezsin giderim derken bu kapıyı vurdu bıktım artık deyip çıktı evden benim şalterler iyice attı. sonrasıda malum. şimdi konuşmuyoruz.ve ilk defa susuyorum. bakalım gönlümü almayı akıl ederse eder etmezse keyfi bilir umrumda değil.yeter ben çok özveride bulundum artık sıra onda.

selammm ben geldimmmmmmmmm
anneciğimdeydik bikaçgündür ...haber de veremedim çıkarken
antikacım küçük bi kaza atlatmışınız geçmiş olsun güzelim
yine üzücü olaylar yaşamışsın canım olsun takma kafana sakın inşallah düzelir herşey

merhaba melekcim..nasıl olalım şimdi bizimkilein en kötü zamanıoturmak isterler beceremezler yatmak istemez anlıyacağın sürekli kucak vaziyetindeyiz bizmafoldumben valla tek elle klavyedeyim kucağımda veletaklinialirimsmile tabi şimdi sen öykücüğü atıveriyorsun odasına önüne oyuncak ohhhhh gel keyfim gel...yaaa kızlar bişey sorucam kaç aydan sonra oturtmak zararlı değil kafayı yiyicem bıraktım mı oturuyor ama zararlı diye halaaa oturtamıyorum dr. kontrolune daha 10 gün varlaelaelaelaelae

naz82 geçmiş olsun cnm nasıl oldun şimdi iyi misin??? offf antikam offff sen kaynananlara kızma bence sopalık olna senin kocacığın bence hmen affetme sürünsünalsanaalsanasmile valla senin yaşadıklarının 10 da 1i başkası yaşasa yada ben çoktannnnn delirmiştiaklinialirimsmile birileri jale hnmı mı mı sormuş eeeee ne denir ki bi tanedir bi tane

Çok şükür iyiyim canım bugün ,ağır bir grip atlattım.Sanırım salgın var,dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.

AŞK OLSUNNNN opuyorumnanaktan adım çıkmış ne diyeyim ama doğrusu 3 gündür hava güzel geziyoruz ama bak bugün hava güzel ama evdeyiz malesef

valla hala nane mollayız bakalım nereye kadar. bu akşamda ortak arkadaşlarımızdan biri aradı cumartesi toplanıyoruz diye şimdi yanlız gidemez canına okurlar gitmesek 50 kere arıcaklar. bana gidermiyiz dedi. bende hiç mutluluk oyunu oynucak havamda değilim sorduklarında konuşmamı istemezsin heralde ( gurubun içinde beni o zamanlar isteyen ve hala evlenmemiş biride var :))) bu yüzden göze alamazda surat asmamı) dedim. ama gitmemiz lazım dedi bilmiyom dedim kuyruğuda kısıldı şimdi bakalım napcak
bu arada kaçaklar yavaş yavaş geliyo iyi olmuş melekcim bi kaç gün kafan dinlenmiştir. cimcimem hakkat bu havada sen evde hayretim tavana vurdu pamuk şekerim.oturmaya gelince 6 aydan önce sakıncalı diyor doktorlar. ortapedi uzmanlarıysa kendi kendini kaldırıp oturabilene kadar oturtmayın diyolar. fakat bazı çocuk doktorlarıda eğer desteksiz oturabiliyorsa oturtabilirsiniz diyolar benimde kafam karışık yani (

antikacım sonunu bende merak ettim arkası yarın gibisin gene tatlım aklinialirimsmile olsun sen gene git toplantıya değişiklik olur sana da her ortamdan uzaksenağlama evet bugün evdeyim ablam ve arkadaşları bendeydi yarın sabahtan bulamazsınız beni tabi uyanabilirsem bizim ki uyumuyor da eşim geç geldi uykusunu kaçırdı şimdi gülücükler saçıyoruz bakalım mücadelesi kaçta bitecek kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…