- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
antikacım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. siteyide inceledim rahatladım sağol canım...
evet bende Jale hanımın fan clubune üyeyim :)))
delisiyim kendisinin...
Tünaydın canım ya.Gripten ölecek gibiyim .Arada okuyorum yazıları ama yazacak gücü anca buldum kendimde.Üstüne birde regl oldum,hem bedenen hem de moral olarak sıfır durumdayım yani.:gitme:günaydın hanımlarrrrrrrrrŞeniz
ay bu kızlar nereye gitti yaa bilmiyorumkismile
evet antikacım çok ilginç dediğin gibi kaderim beyaz melek de yok ortalıkta bilmiyorumkismile hadi cimcime geziyodur kaydirigubbakcemile3 evin yolunu zor buluyo zaten kaydirigubbakcemile3 leadangel karacabeyde ya diğerleriiine noldu acabaaaaabilmiyorumkismile
naz82 geçmiş olsun cnm nasıl oldun şimdi iyi misin??? offf antikam offff sen kaynananlara kızma bence sopalık olna senin kocacığın bence hmen affetme sürünsünalsanaalsanasmile valla senin yaşadıklarının 10 da 1i başkası yaşasa yada ben çoktannnnn delirmiştiaklinialirimsmile birileri jale hnmı mı mı sormuş eeeee ne denir ki bi tanedir bi tane
günaydın hanımlarrrrrrrrrŞeniz
ay bu kızlar nereye gitti yaa bilmiyorumkismile
evet antikacım çok ilginç dediğin gibi kaderim beyaz melek de yok ortalıkta bilmiyorumkismile hadi cimcime geziyodur kaydirigubbakcemile3 evin yolunu zor buluyo zaten kaydirigubbakcemile3 leadangel karacabeyde ya diğerleriiine noldu acabaaaaabilmiyorumkismile
evet bende Jale hanımın fan clubune üyeyim :)))
delisiyim kendisinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?