- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
Günaydın kızlar.Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum.a.s.
ıııı bu topiğe nazar değdi kızlaar bi hafta oldu nerdesnz yaaa leadangel daha karacabeydemsn oyada yok peki kaderm nerdeeeee
nazar değdi bu topiğe yada bebişler eskisi gibi rahat vermiyor çok yoruyorlar annelerin heralde bende hergün takip ediyorum tek sayfa muhabbetle kalmış oluyor haydi hanımlar kadroyu tamamlayında neşe gelsin azıcık : ))
yaaaa ama hayal kuruyoduk(( bu arada biz yine nöbetteyiz benim sıpacık uykuları sattı yine (( bide isal bu gün bol bol sıvı veriyorum ama pazartesiye düzelmezse bu ayki kontrolü erkene çekip pazartesi götürücem doktora. ((
olur antikam biz gene 4 kişilik bir aile olduk ablam bizde kalıyor.akannehir hadi kızlar ben tophane dedim sizin fikirleriniz ne ????
kır kafasını yeşim şimdiden :)))şaka bi yana Allah kimsenin arasını bozmasın bizdeki durum hala aynı bakalım yarın nolcek.Devrim'lede bu ara uğraşıp duruyoz Atatuğ'da aynı durumdaymış galiba diş çıkarmaya başladılar mızmızlanıp duruyolar cimcimem bari gelde beraber nöbet tutup sabahlayalım.
sahi kızlar bu akşam cimcimeyle konuştuk haytaya havanın güzel olduğu bi gün dışarı çıkalım şöyle park gibi açık bahçe gibi yere gidelim diyoruz sizler ne dersiniz kimler gelir neresi olabilir fikri olan söylesin.
bu arada kaderim nerelerde acaba sesi sedası çıkmıyo ay bi biri kayboluyo bi biri noluyo bu topiğe.
Tünaydın canım ya.Gripten ölecek gibiyim .Arada okuyorum yazıları ama yazacak gücü anca buldum kendimde.Üstüne birde regl oldum,hem bedenen hem de moral olarak sıfır durumdayım yani.:gitme:
bence dışarda buluşmak için erken henüz kızlar havalar bebişlere göre soğuk
öykünün 2 tane dişi çıktı maşallah pek problem olmadı şimdilik inşallah ta olmaz
selam kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun
selam hanım hanımcıklarrrr :))))))
ay nerden başlasamki o kadar çok konu varki aslında.terste gideyim hadi.Öykücüğümüze kırkbir kere maşallah Allah nazardan saklasın. ay şimdi ne şirin olmaya başlamıştır tek dişli kücük canavar ayyy.bize gelince ishalimiz baya normale döndü ama kafam karıştı Yeşim yinede şekerli tuzlu suyu versemmi kendini toparlaması için.gelelim diğer konuya cumartesi akşamı hani bi durumumuz vardı ya bizim gitmedik ama kimsede aramadı (ilginç) sonradan anladım sebebini bizimki telleri kapatmış.(fırça yiyecek biliyo) ama baktı olacak gibi değil hatunun inadı tuttu bu hafta sonu yıldönümümüz onun için heybeli adada bir otelden yer ayırtmış oraya götürecekmiş beni hemde barışma hediyesi.(bu arada özellikle orası çünkü eşim askerdi biz evlendiğimizde heybeli adada ve ilk gecemizi orada geçirmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?