aaaaaa birileri 2. balayına mı çıkıyor yoksavalla kızlar hakılısınız galiba dışarıdaa buluşma hayal baksanıza soğuklarr geri geldi...KAADERİM nerde gören var mı başıns bir iş mi geldi ilk kez bu kadar uzun görünmedi???? leadangela ana kucağı tatlı geldi dönemedi kesin aklinialirimsmile
ben geldim hatunlarrrr
aman sizde maşallah ne kaynatmışsınız neee
3 sayfa okuyuverdim ne dedikodu ne bişey sonra merakla aldatılan kadının konusunu okudum ve evet aldatılıyormuş kesinleşmiş sonraaaa antika çokkk geçmiş olsun cnm kaza atlatmışsınız
devrim ve atatuğun huysuzlukları geçsin inş. en kısa zamanda
öykü hanımın dişleri sağlıklı sağlam olsun inş. kıtır kıtır mamalar yesin
kayıp olan kaderim acep nerelere kayboldu ve yeşim karamuk nilimsi sizlerede slmlar
sonra bizde kardeşimi verdik hayırlı uğurlu olsun inş. dünde dedemiz getirdi bizi teyzemizde geldi akşam kaldılar bende bugünde çarşıya gittik kardeşime yemek takımı sonra kaşık çatal bide vitrinin içine kristal takım baktık sonra yemek takımı birde kristal takımını beyendik aldık tuğkanada babannesi baktı koştur koştur aldık geldik
merhabalar ben siteye yeni katıldım.ben yaklaşık 6 yıldır dr jale hanımın hastasıyım ve ondan çok memnunum süper bir doktor.herkeze tavsiye ederim.
benim onda 2 doğumum olucak kısmetse:ecrin_bebek:.o nereye biz oraya gittik.sonunda yine jimerde buluştuka.s
sanada gnydn fahrycm kolay gelsn aynı zamanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?