Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ben geldim hatunlarrrr
aman sizde maşallah ne kaynatmışsınız neee
3 sayfa okuyuverdim ne dedikodu ne bişey sonra merakla aldatılan kadının konusunu okudum ve evet aldatılıyormuş kesinleşmiş sonraaaa antika çokkk geçmiş olsun cnm kaza atlatmışsınız
devrim ve atatuğun huysuzlukları geçsin inş. en kısa zamanda
öykü hanımın dişleri sağlıklı sağlam olsun inş. kıtır kıtır mamalar yesin
kayıp olan kaderim acep nerelere kayboldu ve yeşim karamuk nilimsi sizlerede slmlar
sonra bizde kardeşimi verdik hayırlı uğurlu olsun inş. dünde dedemiz getirdi bizi teyzemizde geldi akşam kaldılar bende bugünde çarşıya gittik kardeşime yemek takımı sonra kaşık çatal bide vitrinin içine kristal takım baktık sonra yemek takımı birde kristal takımını beyendik aldık tuğkanada babannesi baktı koştur koştur aldık geldik

ya gerçekten bende merak ettim kaderimi kimsede teli yokmu bi arasanız noldu ki kadına acaba bilmiyorumkismile

amanda aman kimler gelmiş özlettiniz valla kendinizi canım opuyorumnanaktan
hadi hayırlı uğurlu olsun canım karedşin için de mutluklar dilerim opuyorumnanaktan
tuğkan nasıl küçük paşa iyimii:1hug:

merhabalar ben siteye yeni katıldım.ben yaklaşık 6 yıldır dr jale hanımın hastasıyım ve ondan çok memnunum süper bir doktor.herkeze tavsiye ederim.

merhabalar ben siteye yeni katıldım.ben yaklaşık 6 yıldır dr jale hanımın hastasıyım ve ondan çok memnunum süper bir doktor.herkeze tavsiye ederim.

hoşgeldin canımm aramıza a.s. bizlerde çok memnunuz kendisinden gerçekten süper bir doktor:lepi:

tünaydınnnnnnnnnnnnn. ahyatu canım hoşgeldin aramıza.bizlerde uzun zamandır hastalarıyız kendisinin e sayesinde birde birbirimizi bulduk şimdi burda hepberaber kaynatıp duruyoruz.
leadange canım hoşgeldin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla.
cimcimem valla ya ne hayaller kurmuştuk kaldık buralarda (( olsun kız alışveriş merkezi falan yaparız ya bu ekim annelerinde var bişey heralde benide benzetti kendine bu gacı hiç evde durasım gelmiyo:)))
nilimsi bu kez artık çok kızmıştım birde hakkatten yıprandım boğulucam artık sürekli sorun üstüne sorun baktı hatun kafayı yicek onuda yanında götürcek çıkış yolu buldu kendi çapında.hem cimcimem ne balayı kız oğlumuda götürcem asıl balayımı oğlumla yapcam 2 gün anneanne dede olmadan koklaşalım doya doya.
kızlarrr hakkat bu kaderim var bişey bu kadar uzak kalmazdı bu hatun numarasınıda bulamıyom nereye koydum bu haftada çıkmazsa ortaya ayağıma üşenmicem gitçem evine zaten yakın bakem noldu buna.

sahi kafa kalmadı karamukcum sen neler batıyon hala ses seda yokmu bebişten.

tünaydın kıslarr çok sağolun vallhi inş. hayırlısı olur her ikisi içinde
tuğkanı sormuşsun karamukçum çok şükür sağlığımız yerinde ama sürekli kucak istiyor bu aralar dün gece bitane yatıramadım yere sürekli kucakta durucak uyanık oldğu sürece

leadangel hayırlı olsun cnm...çok mutlu olsun inş :teytey: herkes bana derdi şimdi siz durmuyorsunuz yerinizde yarından sonra görürsünüz siz hiç durmıycam evde kaydirigubbakcemile leadangel bu iyi günlerin bir aya kalmadan hem kucak hemde oyun isteyecek hemde oturmak ben şuraya yazarken bile yapmadığım şebeklik kalmıyo birazcık otursun diye saniyede isteği değişiyor al kucağına tadını çıkar bir ay sonra işin çok zor çoooooook boshayallersmile

cimcime çok sağol
yarından sonra havamı iyileşicek ki gezmelere devam sen bigünde bana gel hem cigaretti hemde ağız beziniz bizde kalmış
ne bileyim ya vallhi ben alışkın değilim bukadar kucağımda tutmaya sanırım anneanedede alıştı dedesi sağolsun bana düşürmedi hiç uyutuyor oynatıyor eşimden daha güsel beceriyor vallhi

valla ben de sıkıldım kızlar evde tıkılı olmaktan
bu cumartesi yeğenimin doğumgünü var
yoksa görüşelim derdim
haftaya cumartesi buluşma yapalım ne dersiniz
ister dışarda alışveriş merkezine gidelim isterseniz buyrun bana gelin otururuz rahat rahat
seçim sizin nasıl yapalım

kızlar biraz önce kaderimle konuştum buldum teli biyerlere yazmışım.iyilermiş maşallah aslında detaylar var ama kendisi anlatsın gelince sadece şehir dışına çıktığını söyliyim.
aşkolsun leadangel cimcimeye gel heee sorarım ben size :))) bak nasıl kahveye baskına gelcem sana cimcimem havalarmı düzeliyo yoksa kız he ay inş düzelsede şöle atsak kendimizi dışarı.hem senden bulaştı valla banada eee üzüm üzüme baka baka :)))
melekçim valla bana bu ara gezmek deyinde nereye olursa olsun hiç önemli değil yeterki hade deyin ev boğmaya başladı iyice geldi benim esereklilerim iyice.
bu arada kızlar geçen bişey okudum bi bebek dergisinde ve çok ilginç geldi ayrıca bizim bıdıklarında ne kadar şanslı olduklarını farkettim. özellikle 6 aydan sonra bebekler ne kadar kendi yaşıtlarıyla bir arada olurlarsa o kadar uyumlu ve paylaşmayı bilen çocuklar oluyorlarmış. ayrıca bu onların ruhsal ve sosyal gelişimleri içinde çok önemliymiş.şuan için istanbulda özellikle bunun için açılan bir merkez varmış 6 ay 1,5 yaş aralığındaki bebekleri bir araya getiriyorlarmış ama bizim merkeze falan ihtiyacımız kalmadı yırtıklığımızdan :))))

kaderimi merak ettim bak bişey mi oldu acaba ya...
valla bana uyar dışarda veya bende buluşalım haftaya cumartesi günü kızlar
evet tabi bebeklerin birarada olması çok güzel
olmadı hava durumuna göre karar veririz hava güzel olursa herkeze en yakın avm olan kent meydanına gideriz
olmadı hava kapalı olursa bana gelirsiniz

ayy iyi hadi kaderim iyi olsunda bende merak ettim bide beni aldatılan kadın için haberdar edicekti maşallah bi geldim benle birlikte oda gitmiş
kayfe içmeye çatkapı süper olur vallhi antikacnm hepinizi beklerim ben biliyorsun yoksa hiç çıkacağım yok
antika cnm oyun gurupları cidden çok güsel paylaşımları için cidden inş. aksilikler olmassa görüşmeye devam edersek çok faydalaı olucak bizim kuzulara inş.
buluşmaya gelince benimde bu hafta yoğun ama diğer hafta uygundur herhalde konuşuruz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…