Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum.sizlerle tanışmak güzel.ama bakıyorum siz byadır taışıyorsunuz.samimiyet çokk güzel yazdklarını okuyorum da.görüşüyorsunuzda sanırım ne kadar güzel.

meleğe aynen katılıyorum ayarlıyalım hemen boshayallersmilebizim için hava iyi ya da kötü farketmiyor biliyorsunuz bakmadım da ama yarın sabah 9 da evden çıkıp kaçıcam 2 gündür evde ufunet bastı kaydirigubbakcemile bu c.tesi bana da uymaz haftaya c.tesiye randevu verdim size bak cayanı vururum:sinifsinif:

aman bu topiğe ne olmuş böyle
benim ortadan kaybolduğuma gelince cumartesi gecesi, bir telefon geldi görümcem hıçkırıklarla eşinin trafik kazası geçirdidğini ve nerde olduğunu bilmediğini söyledi ambulans falan gelip eşinin cebinde cep telefonunda görümcemim telini bulup aramışlar, görümcem çıkmış kadın delirmiş çığlık çığlığa bağırınca hemen anneme büyük oğlumu bırakıp küçüğüne alıp doğruu ankaraya kayınvalidem de bizden 2 saat sonra geldi oarya aman allahım sanki cenaza evii one bağrıştı öyle:gitme:bizlerde perişan olduk ama bir kez daha kocamın kıymetini anladım ya bişey olsa ne olur halimiz:çok üzgünüm: neyse eşim bursaya geri döndü iş sebebiyle bizde kayınvalidemle ankarada kaldık benim kalma sebebim çocuklarına bakmam içindi.herekz bir yerlere koşturma çabasında görümcem eşinin yanından bir saniye olsun ayrılamıyor yanında dediğim hastanede çünkü yanına girme gibi bir olay söz konusu değil,sürekli yoğun bakımda kaldı.arabayı görenler içinden nasıl sağ çıkmış diye hayret etmişler kaburgalrında kırık sağ ayağı tamamen felç gibi sağ tarafını hissetmediğini söylediler neyse 1 haftayı orda tamamladık çok şükür yoğun bakımdan çıkıp evine geldi perşembe akşamı eşim gelip beni aldı eskişehirden geçerken küçük görümceme uğradık oda 2 gün anklarada kalıp evine dönmüştü ordada cumartesiye kadar kaldık ordanda bursaya geldik toprağı öpülecek bursam, ama anneme geldim malum oğlumu çok özledim pazarda çok şükür evime geldim:lepi:görümcemin eşide çok şükür daha iyimiş sürekli telle görüştük ve ben yokken bizim arkadşalr kadınlar günü için organize etmişler biraz kendime gelmem gerekiyordu pazartesi de bir güzel kurtlarımı döktüm müthiş bir kadınalr günü geçirdik 12 arkdaş süper eğlendik fotolar çekindik akşam fotoları koyarım
bu arada naz ve antika dün beni aradılar merak etmişler çok sağolun annemdeydim hatta o anda annem bile çık abinden yaz dedi ama koşturma halindeydim bugüne sakladım amann ne çok yazzmışımmm şimdi sıra aldatılan kadını okumaya geldi:jeyyar:

ay canım ya çok çok geçmiş olsun malesef hayatta küçük şeylere takılıp üzülüyoruz çoğuzaman sevdiklerimizin değerini onu kaybetme korkusu olunca anlıyoruz hayat iştye..........
çok çok geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın bidaha canım
allah seni eşini ve çocuklarını korusun
şükür siz iyisiniz merak etmiştik

sağol canım merak ettiğiniz için ama herşey yolunda evet bu gibi olayalrı görünce halimize şükretmeliyiz, neyse ben kaçar arkadşa kahve içmeye gidiyorum

geçmiş olsun kaderim.ben yeni katıldım buraya okuyunca geçmiş olsun demek istedim.allah acil şifalar versin..a.s.bu arada yeni jimer hastanesinde doğum yapan varmı ben onu merak ettim.

kızlar sbh sbh başımıza neler geldi bir bilseniz 9 gibi kuşumu doyurdum ana kucağına yere bıraktım oynuyordu altınada yastık koydum ana kucağı yüksek dursun diye kendime kahvaltı hazırlamaya mutfağa gittim bir dakika geçmedi bir çığlık tuğkanda yüzüstü yerde yatıyor birde sehpanın yanında allahım benim elim ayağım boşaldı nasıl ağlıyor bir aldım burnu kanamış resmen yüzüstü uçmuş korkmuş çığlık çığlığa hemen eşimi aradaım direk taksiye atladım en yakın aklıma şevket yılmaz geldi acile gittik neyse dr çok ilgilendi röntgen istedi tabi şükür 10 dk içinde sonuçları aldık temizdi sonra beyin cerrahına çıktık ordada baktı beyin cerrahı kafasınıda muayene etti 3 saat gözlem verdi işte sonra ordan kulak burun boğaz druna geçtik oda baktı burnuna kırık çatlak yok dedi şükürler olsun zaten bizimkide oyunlara başladı o arada neyse gözlemide tamamlayıp evimize geldik çok şükür iyiki kanepede değildi arkadaşlar kesinlikle kırılırdı kolu bacağı allahım korudu yavrumu ama ben tabi perişan oldum ayyy allahım acılarını göstermesin çok korktum
kaderim sizede çok geçmiş olsun sevindim iyi olmasına hastanızın allahım hastanede neleri var halimize bin şükür

selam kızlar gerçekten nazar değmiş, topiğe değilde topikte bayanlara ve bebişlere kaderim ve leadangel çok çok geçmiş olsun Alllah beterinden korusun :Saruboceq:
ahyatu aramıza hoşgeldin a.s.

çok sağol dekinman
ahyatu sende sormuşsun hepimiz yeni jimer hastanesinde doğum yaptık ben 17 kasımda doğum yaptım sormak istediğin bişey olursa cvplarız

selam kızlar gerçekten nazar değmiş, topiğe değilde topikte bayanlara ve bebişlere kaderim ve leadangel çok çok geçmiş olsun Alllah beterinden korusun :Saruboceq:
ahyatu aramıza hoşgeldin a.s.

sağol dekinman hoşbuldum.gerçekten bu güne kadar neden üye olmamışım die de üzüldüm.dostluklar çok güzel..zemuszemus

Çok geçmiş olsun leadangel hakikaten ucuz atlatmışsınız.Allah korumuş canım.

ahyatu sağol canım sende hoş geldin aramıza bende 6 kasımda jimerde doğum yaptım çok memnun kaldım,
6 gün öncede oğlumun öğretmeni jimerde jale hanımda doğum yaptı oda memnun kalmış en yakın o doğum yaptığı için onu örnek verdim, rahat ol canım herşey gönlünce olsun sorularını zevkle cevaplarız çekinmeden sorabilirsin
ledangel okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam burnu kanadı deyince kanım dondu vallah tam düşme sıraları bunların benimde aklım gidiyor bizimkide düşecek diye pek yanlız bırakmaya gelmez
bu arada kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

kaderm canım özledk hoşgeldn cok gecmiş olsn rabbim bir daha göstermesn...leadangel canım sanda cok gecmiş olsn ayy içim bi tuhaf oldu yasdıklarını okuyunca kendim yasıyor gibi oldum of ya işte kritk zamanları e her zaman yanında da olamıynnolck bilmem tekrar gecmiş olsn cnmm

sağol nilimsicim bende sizi özledim vallah,
neyse yemek yapmam gerek bugün kahve içmeye diye çıktım 5te geldim evde yemek yok hala görüşürüzzz

çok sağolun kızlar ya vallhi çok tehlikeli zamanları cimcime bana hep derdi ama başına gelmeden insan anlayamıyor en büyük tesellim kanepede olmaması allahım korudu ama çok ağladı içim parçalandı resmen kırık olsa bile dedi kulak buruncu ameliyat olmaz çok minik ayy iyiki bişey yok neyapardım yoksa

benim haileliğim daha yeni doğuma var ağustos sonu.doktorumdan yan hiç şüphem yok o süper biri umarım hastane ve çalışanlarda öyledir şimdilik çok memnunum inş devamıda öyle olur.bu arada doğum ücreti ne kadar ödediniz bu konuda hiç bilgim yok sormadım jale hanıma daha.gerçi ne kadar olursa olsun jale hanımdan vazgeçmem.ama yinede bi öğrensem fena olmaz bu konudada bilgi verirsez sevinirim.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…