kızlar sbh sbh başımıza neler geldi bir bilseniz 9 gibi kuşumu doyurdum ana kucağına yere bıraktım oynuyordu altınada yastık koydum ana kucağı yüksek dursun diye kendime kahvaltı hazırlamaya mutfağa gittim bir dakika geçmedi bir çığlık tuğkanda yüzüstü yerde yatıyor birde sehpanın yanında allahım benim elim ayağım boşaldı nasıl ağlıyor bir aldım burnu kanamış resmen yüzüstü uçmuş korkmuş çığlık çığlığa hemen eşimi aradaım direk taksiye atladım en yakın aklıma şevket yılmaz geldi acile gittik neyse dr çok ilgilendi röntgen istedi tabi şükür 10 dk içinde sonuçları aldık temizdi sonra beyin cerrahına çıktık ordada baktı beyin cerrahı kafasınıda muayene etti 3 saat gözlem verdi işte sonra ordan kulak burun boğaz druna geçtik oda baktı burnuna kırık çatlak yok dedi şükürler olsun zaten bizimkide oyunlara başladı o arada neyse gözlemide tamamlayıp evimize geldik çok şükür iyiki kanepede değildi arkadaşlar kesinlikle kırılırdı kolu bacağı allahım korudu yavrumu ama ben tabi perişan oldum ayyy allahım acılarını göstermesin çok korktum
kaderim sizede çok geçmiş olsun sevindim iyi olmasına hastanızın allahım hastanede neleri var halimize bin şükür
slm kızlar biz gene bu saati ettik yeni geldik eve kaydirigubbakcemile2 aman aman topik hareketlensin dedik bu seferde bayağı hızlı gitmişsiniz..AHYATU hoş geldin ayyy ne güzel yeni heyecanlar katıldı gene doğum olucak yuppiiiii...kaderim geçmiş olsun cnm Allah kimseye öyle bir acı yaşatmasın trafik kazası deyince çenem ağrıyor valla bilmiyorumkismile benimde çenem kırılmıştı yıllar önce neyseeeeeee
çooooook geçmiş olsun benim tuğkanıma....LEADANGEL sopalıksın ne diyeyim daha yeni uyardım seni...kızlar en son bu zilliye gittiğimde o da ne ne göreyim tuğkan ana kucağında ana kucağı koltuk tepesinde çocuk uyuyor...bin kere söyledim ama dinleyen kim...benim başıma gelenlerdende ders çıkarmamış zilli çok kızdım sana leadangel haberin olsun:umursamaz: bu arada keşke arasaydın gelirdim hemen giderdik hastaneye yaaa...kızlar bizim doktorumuz koltuğa bırakıp düşüp bir yerlerini kıracağına yere yatırın hasta olsun daha iyi diyo bizim vukatımızdan sonra...GELİP KAFANI KIRICCAM YARIN SENİN YADA ÖBÜR GÜN BEKLE BENİİİİİİİİalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hoşbuldum cnm ama geç geldim biraz ben bu siteyi yeni keşfettimkaydirigubbakcemile3kısmetse benim 2. doğumum olucak ilkide jale hanım ileydi kısmetse buda.artık burdayım benide aranıza kabul edersenizz çok memnun olurum.yanlız ben burayı kullanmayı daha çözemedim.mesela resim koyamıyorumyardımcı olursanız sevinirm..:teytey:
hoşbuldum cnm ama geç geldim biraz ben bu siteyi yeni keşfettimkaydirigubbakcemile3kısmetse benim 2. doğumum olucak ilkide jale hanım ileydi kısmetse buda.artık burdayım benide aranıza kabul edersenizz çok memnun olurum.yanlız ben burayı kullanmayı daha çözemedim.mesela resim koyamıyorumyardımcı olursanız sevinirm..:teytey:
aaaa aşk olsun biz ne kadar çok bebiş gelirse o kadar seviniriz...kullanıcı panelini karıştır çözersin cnm...ahhhh ilk zamanlar ben neler çektim bir bilsen laelaelaelaelae antikam gelsin msne bakalım evde mi ??? ararım seni cnm...
cnm doğumlar çok farklı oluyor bence jale hnmla konuş mutlaka...şimdi ben yazıcam o yazıcak ama senin doğumun nasıl olucak belli değil ama en yakın tahmin 1-1,5 arasıydı en son...mesela ben genel anestezi sezaryan oldum 2,5 derim kafan karışır benim velet 4 gün kuvezde kaldı onun için herkes farklı bişey söyler kafan karışır cnm jale hnma sor o hemen söyler dosyana da kaydeder dediği gibi olursa inş. doğumun 1 kuruş fazla ödemezsin
kızlar tuğkana geçmiş olsuna gidiyoruz gelmek isteyen ?????????? ya aslında geçmiş olsun bahane kahve şahane opuyorumnanaktan
kızlar tuğkana geçmiş olsuna gidiyoruz gelmek isteyen ?????????? ya aslında geçmiş olsun bahane kahve şahane opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?