Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayy güzelim çok çok çok geçmiş olsun ya çoık korktum okurken allah bidaha yaşatmasın

selam kızlar ben anca bu saatte geldim çünkü benim bıcır henüz uyukladı.iki gündür ruh gibi geziyoz ((
leadangel canım çok ok geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizin cümlemizin ay okurken bile elim ayağım kesildi.kaderim sizede çok geçmiş olsun canım.cimcimem artık randevuyla geziyon bakıyomda :)))
valla kızlar dediğim gibi bana herşey uyar nereye derseniz oraya.
ahyacım yardımcı olabileceğimiz herşey için burdayız çekinmeden sorabilirsin.bundan sonraki buluşmalarada bekleriz yeni soluklar yeni bebişler lazım topiğede artık :))
benim oğlumda 9 Ekimde yeni jimerde doğdu ve çok çok memnun kaldım.heleki benim durumumdaki biri için kendime geldiğimde tertimiz giyinik yatağımdaydım oğlum ememediği için ilk sütü sağılıp verilmiş misler gibi yatıyodu yanımda.
ayrıca kızlar bu gün aylık kontrolümüzde vardı 7,5 kilo olmuşuz boyumuz 65 cm. herşeyimiz normal gidiyomuş fazla kilomuzda düzene girmiş.ayrıca sünnet işinde konuştuk büyük ihtimal önümüzdeki ay olucaz en uygun zaman dedi doktorumuz.önümüzdeki ay takip açısıdan kan ve idrar testide yapıcakmış onlarıda yaparız rahat eder içimiz dedi.kan ilacı içinse bu ayda başlamadık sabahları kahvaltıda 1-2 tatlı kaşığı üzüm pekmezi vermemizi önerdi.ona göre tahlildede çıkan sonuca göre belkide hiç ilaca gerek kalmaz direk doğal yoldan alır dedi.tabi bu durum benimde hoşuma gitti doğalı varken ilacı vermek yanlısı değildim açıkçası bu konuda.

slm kızlar biz gene bu saati ettik yeni geldik eve kaydirigubbakcemile2 aman aman topik hareketlensin dedik bu seferde bayağı hızlı gitmişsiniz..AHYATU hoş geldin ayyy ne güzel yeni heyecanlar katıldı gene doğum olucak yuppiiiii...kaderim geçmiş olsun cnm Allah kimseye öyle bir acı yaşatmasın trafik kazası deyince çenem ağrıyor valla bilmiyorumkismile benimde çenem kırılmıştı yıllar önce neyseeeeeee

çooooook geçmiş olsun benim tuğkanıma....LEADANGEL sopalıksın ne diyeyim daha yeni uyardım seni...kızlar en son bu zilliye gittiğimde o da ne ne göreyim tuğkan ana kucağında ana kucağı koltuk tepesinde çocuk uyuyor...bin kere söyledim ama dinleyen kim...benim başıma gelenlerdende ders çıkarmamış zilli çok kızdım sana leadangel haberin olsun:umursamaz: bu arada keşke arasaydın gelirdim hemen giderdik hastaneye yaaa...kızlar bizim doktorumuz koltuğa bırakıp düşüp bir yerlerini kıracağına yere yatırın hasta olsun daha iyi diyo bizim vukatımızdan sonra...GELıP KAFANI KIRICCAM YARIN SENıN YADA ÖBÜR GÜN BEKLE BENııııııııalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hoşbuldum cnm ama geç geldim biraz ben bu siteyi yeni keşfettimkaydirigubbakcemile3kısmetse benim 2. doğumum olucak ilkide jale hanım ileydi kısmetse buda.artık burdayım benide aranıza kabul edersenizz çok memnun olurum.yanlız ben burayı kullanmayı daha çözemedim.mesela resim koyamıyorumyardımcı olursanız sevinirm..:teytey:

cimcimeeee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile sen anladın onu.
gerçekten Nurcan Hanım doğru söylüyo bi yerini kırcana hasta olsun daha iyi.ama bişeycik olmuyo bak benimki sürekli yerlerde son zamanlarda kaydirigubbakcemile3 bi tane büyük minder ditim ona polardan yuvarlanıp duruyo kaydirigubbakcemile3 bana bak gidersen haberim olsun bende merak ettim Tuğkan'ı.

aaa ne demek kabul etmek töreni yaptık bileme biz haberin yok kaydirigubbakcemile3
valla canım ben yaklaşık 5 yıl oldu heralde bu sitede gezinip dururum ben bile hal tam çözemedim kaydirigubbakcemile3

aaaa aşk olsun biz ne kadar çok bebiş gelirse o kadar seviniriz...kullanıcı panelini karıştır çözersin cnm...ahhhh ilk zamanlar ben neler çektim bir bilsen laelaelaelaelae antikam gelsin msne bakalım evde mi ??? ararım seni cnm...

:)sağolun arkadaşlar.bu arada ben bişi sormk istiyorum jimerde doğum yaptınız ve sorun değilse ne kadar doğum ücreti ödediniz.bi daha kontrelde sorucam gerçi jale hanıma ama merak ettim.CADIARZUbilgilendirizseniz sevinirimm....hihoyyyt

cnm doğumlar çok farklı oluyor bence jale hnmla konuş mutlaka...şimdi ben yazıcam o yazıcak ama senin doğumun nasıl olucak belli değil ama en yakın tahmin 1-1,5 arasıydı en son...mesela ben genel anestezi sezaryan oldum 2,5 derim kafan karışır benim velet 4 gün kuvezde kaldı onun için herkes farklı bişey söyler kafan karışır cnm jale hnma sor o hemen söyler dosyana da kaydeder dediği gibi olursa inş. doğumun 1 kuruş fazla ödemezsin

kızlar tuğkana geçmiş olsuna gidiyoruz gelmek isteyen ?????????? ya aslında geçmiş olsun bahane kahve şahane opuyorumnanaktan

sağol cnm teşekkür ederim ewet en iisii jale hanıma sormak..benimde sezeryan olcak.ya gerçi ne kadar olursa olsun ben vazgeçmicemde sadece merak...:1rolleyes:

kızlar tuğkana geçmiş olsuna gidiyoruz gelmek isteyen ?????????? ya aslında geçmiş olsun bahane kahve şahane opuyorumnanaktan

benimde geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.gelmeyi çok isterdim ama sizleri daha tanımıyorum ewlerinizi semtlerininz bilmiyoru ilerleyen zamanlarda inşş...size ii kahve içmeler...:içelim:

canım doğum fiyatları nı jale hanımla görüş o sana söyler herkezin farklı çünkü yapılan mudahaleye,kalacağın odaya (suit mi köşe oda mı standart odamı.... )ona göre alacağın anestezi şekline göre fiyatlar değişiyo canım...
sen isteklerini söyle doğum şekli oda tipi falan ona göre bi fiyat söyler o
mesela suit oda farkı 250 ytl
epidural farkı 250 ytl...

ben epidural konuşmuştum doğumumu ama son anda genel anesteziye döndü..
suit odada kaldım bide ben 2 gece 3 gün kaldım
şimdi bizim burdan fiyat vermemiz pek doğru olmaz sanırım

ahhh cnm bizlerde çok merak ediyorduk burdan yazıp yazıp durduk ama hepimiz farklı doğumlar yaptık anlıyorum seni...ileticem leadangeleguclubacismile BEYAZ MELEK at öyküyü pusete hadi sende gel hava çok kötü değilkaydirigubbakcemile bak kızlar leandangele gidiyoruz sonra ben duymadım demeyin ona göre lülülülülülü

günaydın bayanalr
ahyatu bende zor çzözdüm bu ressim koyma işini karamuk sağolsun çok çekti kahrımı kullanacı paneline gir avatar değiştir yazıyor onu tıkla sonrası yönlendirelecksin
bu arada benim çok ekstralarım oldu sezeryan oldum ben fakat öncesi normal doğuma hazırlık oldu ve büyük oda seçtik yarı ssüit diye tabir etti hemşireler ekstradan odaya kanepe geldi yanımda eşim ve annem kaldığı için 1 kişi yine ekstaraya girdi şöyle söyleyim benim 3tl.geçti küsuratı boşver ama dedğim gibi ekstralar çoktu bizde,ama en doğrussu jale hanımla görüş derim dedğim gibi herkezi farklı aldığı ilaçlardan tut kaldığın odaya göre fiat değişiyor

yaaa bugün diye konuştuk leandangelle antikada gelicek....melekcim ne o planın mı var ??? öteki planını iptal et hadiiiiiii

ş,mdi mi gidiyom cimcime.......yarın mı
gün belirle öykü uyuyo yarın olursa ona göre ayarlarım ya
ama şimdi gidersen bilmem ki gelebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…