günaydın bayanalr
ahyatu bende zor çzözdüm bu ressim koyma işini karamuk sağolsun çok çekti kahrımı kullanacı paneline gir avatar değiştir yazıyor onu tıkla sonrası yönlendirelecksin
bu arada benim çok ekstralarım oldu sezeryan oldum ben fakat öncesi normal doğuma hazırlık oldu ve büyük oda seçtik yarı ssüit diye tabir etti hemşireler ekstradan odaya kanepe geldi yanımda eşim ve annem kaldığı için 1 kişi yine ekstaraya girdi şöyle söyleyim benim 3tl.geçti küsuratı boşver ama dedğim gibi ekstralar çoktu bizde,ama en doğrussu jale hanımla görüş derim dedğim gibi herkezi farklı aldığı ilaçlardan tut kaldığın odaya göre fiat değişiyor
günaydın bayanalr
ahyatu bende zor çzözdüm bu ressim koyma işini karamuk sağolsun çok çekti kahrımı kullanacı paneline gir avatar değiştir yazıyor onu tıkla sonrası yönlendirelecksin
bu arada benim çok ekstralarım oldu sezeryan oldum ben fakat öncesi normal doğuma hazırlık oldu ve büyük oda seçtik yarı ssüit diye tabir etti hemşireler ekstradan odaya kanepe geldi yanımda eşim ve annem kaldığı için 1 kişi yine ekstaraya girdi şöyle söyleyim benim 3tl.geçti küsuratı boşver ama dedğim gibi ekstralar çoktu bizde,ama en doğrussu jale hanımla görüş derim dedğim gibi herkezi farklı aldığı ilaçlardan tut kaldığın odaya göre fiat değişiyor
canım doğum fiyatları nı jale hanımla görüş o sana söyler herkezin farklı çünkü yapılan mudahaleye,kalacağın odaya (suit mi köşe oda mı standart odamı.... )ona göre alacağın anestezi şekline göre fiyatlar değişiyo canım...
sen isteklerini söyle doğum şekli oda tipi falan ona göre bi fiyat söyler o
mesela suit oda farkı 250 ytl
epidural farkı 250 ytl...
ben epidural konuşmuştum doğumumu ama son anda genel anesteziye döndü..
suit odada kaldım bide ben 2 gece 3 gün kaldım
şimdi bizim burdan fiyat vermemiz pek doğru olmaz sanırım
ya zaten sezeryanda 2 gece kalınıyor ben ilk doğumdada 2 gece kaldım...konuştum ama jale hanımla suit oda bütün masraflar içinde bi fiyat verdi..sonunda öğrenmiş oldum ne kadar olduğunuyerimseniben
bu arada ben hala regl olmadım diğer sayfaalrıda okudum normal bir durummuş ama canım sıkılmaya başladı bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?