Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

yok yok planım evdeyim aslında ..
cadılar akşamdan niye haber vermediniz tamam gelirim bende
öykü kalkınca hazırlar çıkarım
ararım sizi telefonda
sahi telefonlarınız silinmiş olabilir canım telefonum arızalandı öykü sayesinde başka telefona tktım kartı
telefon no at bana canım

slm söyleyin bendende erken haberim olsaydı vallah gelirdim bende ama anca büyük oğlumu okula göndereceğim daha evde çok iş varr

Benden de selam söyleyin kızlar ,malum çalışıyorum.Bu arada Karamuk kayıp ,bilgisi olan var mı?

Canım sen sgk'lı olarak mı doğum yaptın yoksa özel mi?

şimdide karamukmu yok piyasada
canım sgklıyız biz fakat yanılmıyorsam sgknın doğumda çok etkisi olmuyor yani kaçta kaçını karşılıyor sgk tam olarak bilmiyorum ama özel hastane olduğu iiçin az bir oranını karşılıyor sanırım yinede yanlış bilgi vermek istemem bilmediğim konu hakkında

bakalım zamanla çözücem sanırım.sağoln arkadaşlar aradım sordum jale hanıma suit oda olucak herşey dahil bi fiyat verdi..tüm masraflar içinde.alkisalkisalkis

ya zaten sezeryanda 2 gece kalınıyor ben ilk doğumdada 2 gece kaldım...konuştum ama jale hanımla suit oda bütün masraflar içinde bi fiyat verdi..sonunda öğrenmiş oldum ne kadar olduğunuyerimseniben

oooooohhhhhhhhhh şuan kaynatıyorsunuzdur bir araya geldiniz tabi buluşmlara katılamadım bu güne kadar ama şimdi bursada olmak vardı evde oturuyorum yalnız senağlama
bursada oturuyor olsaydım mutlaka gelirdim hem bu sefer tanışmış olurduk napalım kısmet değilmiş bir daha buluşmanızda inşalllah geleceğim fotoları eklersiiz artık

ya zaten sezeryanda 2 gece kalınıyor ben ilk doğumdada 2 gece kaldım...konuştum ama jale hanımla suit oda bütün masraflar içinde bi fiyat verdi..sonunda öğrenmiş oldum ne kadar olduğunuyerimseniben

merhaba ahyatu arkadaşım bir hafta önce doğum yaptı jale hanımda yüksek tansiyondan dolayı normal olan doğum 2 hafta erken ve epidural sezeryan oldu yani evdeki hesap çarşıya uymadı ama sonuçta ikiside sağlıklı önemli olan bu.tek kişilik odada kaldı ama normal oda oluyor orası sanırım fiyatta makuldu bence a.s Allah yardımcın olsun seninde

bu arada ben hala regl olmadım diğer sayfaalrıda okudum normal bir durummuş ama canım sıkılmaya başladı bu duruma

ahhh kaderim bende olmadım kafamçokkarıştı çok sinir bozucu di mi ? neyse kızlar biz kaynattık kaynattık geldik şimdi valla çoook güldük çok şey kaçırdınız...öykü Allah seni büyütsün emi beni çok güldürdün hihoyyyt

selam kızlar
harika bi gündü oyacım bende hala gülüyorum ya harikalardı valla eklerim birazdan bikaç resim bende buraya

gamzecim bu güzel gün için çok teşekkür ederiz
herşey çok güzeldi canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…