antika benim doğum yaklaştı bana önerilerin varmı nasıl bir odada kaldın yanında kaç kişi kalabiliyor.oda serviis nasıl yeşim hemşiremdem hiç şüphem yok o beni hiç yanlız bırakmayacak ondan eminim, çocuk dr.kimdi bu arada onu merak ediyorum pembe mavinin ayfer güleç sanrım tabi değişebilir ama jimerin bilmiyorum olumlu olumsuz tafsiyelerini yazarsan çok sevinirm stresli bir yapım var herşeyi şimdiden bilmek istiyorum çokmu soru sordumkafamçokkarıştı
günaydın anneler ,anne adayları ,ooo seninkiler bişeymi ben doğuma 1 ay kala yeşim hemşiremi delirtmiştim soruluarla hoş halada delirtiyom yaaa kaydirigubbakcemile3
standart odadaydım canım ben ama zaten tek kişilik banyon tuvaletin herşeyin içinde ve rahatsın yani sancı odası denen bişey yok herşeyin kendi odanda buda stresten uzak tutuyo zaten insanı yanına istediğin kadar kişi gelebiliyor ama ben kalabalığı tavsiye etmem nede olsa kuzucuk daha dünyaya bağışıklık kazanmamış durumda ne kadar az insan olursa o kadr iyi ayrıca sancılarıda kendi odanda çekeceğin için doğuma gidiyorum deyip kimseyi götürme bence en güzeli eşin ve sen yanlız olun heleki anneyi orada bulundurmak bence en büyük hata çünkü seni öle görmesini istemezsin.oda servisi gece 23:00 itibariyle duruyo ayrıca kantinde kapanıyor zaten o yüzden gece acıkırsam diye bişeyler tedarik edin mutlaka.sancılar esnasında en güzel rahatlama yöntemi duş almak ebene ve Jale hanıma danışarak bunu değerlendir sancıları daha hafif hissedersin.çocuk dr. Faruk Bey şu an bizim gittiğimiz ve şimdilik memnunuz ilgisi yaklaşımı anlatımı çok güzel cebi heran açık bizim gibi panik annelere göre tam yani :roflol: başkada aklıma bir şey gelmiyo şuanda ama senin merak ettiğin başka bir şey olursa sor canım :1hug:
GÜnaydın herkese... Ya nasıl geÇİcek bu gÜnler of yaaa 9 kasım sabırsızlıkla beklİyorummm...kontrolÜm var bebİŞİmİ gÖreceĞİm...
günaydın canım, evet senin heyecanını anlıyorum yanlız hamilelik süreci bitmek bilmiyor 9 ay 2 yıl gibi geliyor bir an önce bebeğimize kavuşmak istiyoruz çünkü
Günaydın kızlar anca girebildim sabah sabah bir doğuma girdim anne çok panikti ama bebişi bir görün vermiyeyim benim olsun dedim ama aldılar :a015:
9 ay geçmek bilmez ama bebek doğunca günler su gibi geçer demedi demeyin
Kızlar şerbetler geliyor antikam getirdi sıradakinler bekliyorum.
Doğum çantasında olması gerekenler :
1)Lohusa şerbeti (gıcık hemşire için) kaydirigubbakcemile3
nerden başlasam nasıl anlatsam kaydirigubbakcemile3
karamuk ve melikeray hoşgeldiniz aramıza daha doğrusu topiğimize :1hug:
leadangel canım aslında bu soruya Yeşim cevap verse daha iyi olur çünkü daha detaylı ve doğru bilgi verir. ben sadece sana kendiminkini ve duyduklarımı söyliyim.bazısının sancılar önce başlarmış bazısında önce suyu gelirmiş, ama benim doğum tıkacı denen parça geldi hatta korktum acaba kordonmu sarkıyo diye böle kanlı bağırsak gibi ama çokta uzun olmayan bir parçaydı.yani sakın sancı beklemeye yada aman suyum gelsin demeye kalkma benim suyum 8 cm. de gelmişti çünkü ve Devrimimin kalp atışlarında da problem vardı evde suyu bekleseydim kötü sonuçlar doğabilirdi belkide gözetimde olmakta fayda var. ayrıca ben hiç öle abartıldığı gibi bi sancıda görmedim sunni sancıdan saatler sonra hala gevezelik edip gülüyodum. ayrıca doğumdan sonra önemli deilde öncesinde annenin yanında olması senide huzursuz eder hem eşler panikmiş boşverin paniklesinler ama görsünlerde herşeyiki çocuklarının ve hanımlarının kıymetini anlasınlar.bak benimki 9 aylıktım hizmet bekliyodu.sancılarda yanımdaydı sezeryandan çıktığımda yanımdaydı adam çocuğun altını bile deiştiriyo 15 gündür kahvaltıyı o hazırlıyo kaydirigubbakcemile3
yok yeşim hemşirem günler geçmiyo doğduktan sonrada daha doğrusu gün geçmiyo gece olsada uyusada bende acık gözümü kapasam diye bekliyon kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar cici bi haberim var size SÜTÜM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu sabah emebildi nihayet küçük sıpam maşallah şimdide sızlıyolar doluluktan inş. bi daha hiç aynı şey olmaz sorun yorgunluktan kaynaklanıyomuş gerçekten biraz dinlenip birde üstüne sıcak duş alınca maşallah çeşme gibi oldular.:dance:
gözün aydın antika ve hoş geldiniz arkadaşlar izde hepinize günaydın
Yeni arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyoruuummm opuyorumnanaktan
Antikam bol bol emzir tamam mı sen emzirdikçe yorgunluğunda azalıcak.
Bu arada cimcimem yine kayıplara karıştı kız arada gir bi selam ver yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?