Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

antika benim doğum yaklaştı bana önerilerin varmı nasıl bir odada kaldın yanında kaç kişi kalabiliyor.oda serviis nasıl yeşim hemşiremdem hiç şüphem yok o beni hiç yanlız bırakmayacak ondan eminim, çocuk dr.kimdi bu arada onu merak ediyorum pembe mavinin ayfer güleç sanrım tabi değişebilir ama jimerin bilmiyorum olumlu olumsuz tafsiyelerini yazarsan çok sevinirm stresli bir yapım var herşeyi şimdiden bilmek istiyorum çokmu soru sordumkafamçokkarıştı

ooo seninkiler bişeymi ben doğuma 1 ay kala yeşim hemşiremi delirtmiştim soruluarla hoş halada delirtiyom yaaa kaydirigubbakcemile3
standart odadaydım canım ben ama zaten tek kişilik banyon tuvaletin herşeyin içinde ve rahatsın yani sancı odası denen bişey yok herşeyin kendi odanda buda stresten uzak tutuyo zaten insanı yanına istediğin kadar kişi gelebiliyor ama ben kalabalığı tavsiye etmem nede olsa kuzucuk daha dünyaya bağışıklık kazanmamış durumda ne kadar az insan olursa o kadr iyi ayrıca sancılarıda kendi odanda çekeceğin için doğuma gidiyorum deyip kimseyi götürme bence en güzeli eşin ve sen yanlız olun heleki anneyi orada bulundurmak bence en büyük hata çünkü seni öle görmesini istemezsin.oda servisi gece 23:00 itibariyle duruyo ayrıca kantinde kapanıyor zaten o yüzden gece acıkırsam diye bişeyler tedarik edin mutlaka.sancılar esnasında en güzel rahatlama yöntemi duş almak ebene ve Jale hanıma danışarak bunu değerlendir sancıları daha hafif hissedersin.çocuk dr. Faruk Bey şu an bizim gittiğimiz ve şimdilik memnunuz ilgisi yaklaşımı anlatımı çok güzel cebi heran açık bizim gibi panik annelere göre tam yani :roflol: başkada aklıma bir şey gelmiyo şuanda ama senin merak ettiğin başka bir şey olursa sor canım :1hug:

günaydın anneler ,anne adayları ,
antikacım bende bişey sorucam ben kendim karacabeyliyim doğumun ne şeikilde ve nasıl başlıyacağını bilmediğim için yani sancılarım gecemi gelicek gündüzmü bir fikrim olmadığından muhtemelen eşimle ikimiz gidicez ilk anda sonrasında annecimi arayıp çağırıcaz yani annem muhtemelen doğumum gerçekleşene kadar gelemiycek ama sonrasında gelmiş olur karacabeyden ancak çünkü eşimde işe gideceği için annecim refakatçim olucak yani sorun olmaz herhalde değilmi senin sadece eşinmi kaldı nekadar güsel benim eşim çok panik oyüzden en ufak bişeyde helecan yapar annemin olmasını istiyorum doğum sonrası yanımda sorun yaşamayız herhalde değilmi gerçi yeşim hemşiremde burdaysa cvplar sorumu

GÜnaydın herkese... Ya nasıl geÇıcek bu gÜnler of yaaa 9 kasım sabırsızlıkla beklıyorummm...kontrolÜm var bebıŞımı gÖreceĞım...

evet sana katılıyorum daha şimdiden başladılar, ben kalırım yok yok senin işin vardır ben kalırım demeye aaa bu ne ya otele tatile gitmiyorum, laf aramızda kaç kişi kalıyor diye sormamın sebebi soranlara en fazla 2 kişi alıyorlar dedim eşim zaten gelicek annemide ben çağıracağım dedim yani taş kayınvalideme geldi kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın herkese... Ya nasıl geÇİcek bu gÜnler of yaaa 9 kasım sabırsızlıkla beklİyorummm...kontrolÜm var bebİŞİmİ gÖreceĞİm...

günaydın canım, evet senin heyecanını anlıyorum yanlız hamilelik süreci bitmek bilmiyor 9 ay 2 yıl gibi geliyor bir an önce bebeğimize kavuşmak istiyoruz çünkü

günaydın canım, evet senin heyecanını anlıyorum yanlız hamilelik süreci bitmek bilmiyor 9 ay 2 yıl gibi geliyor bir an önce bebeğimize kavuşmak istiyoruz çünkü

Günaydın kızlar anca girebildim sabah sabah bir doğuma girdim anne çok panikti ama bebişi bir görün vermiyeyim benim olsun dedim ama aldılar :a015:

9 ay geçmek bilmez ama bebek doğunca günler su gibi geçer demedi demeyin

Kızlar şerbetler geliyor antikam getirdi sıradakinler bekliyorum.

Doğum çantasında olması gerekenler :
1)Lohusa şerbeti (gıcık hemşire için) kaydirigubbakcemile3

sealam kızlar:))
ben de jale hanımın hastasıyım 3 ay once doğum yaptım...şukurler olsun kı jale hanım gıbı profesyonal bır doktorun elıne duştum yoksa şu an hayatta olmayacaktım(doğumda rahmimde sorun oldu ve aşırı derecede kan kaybettim yani o kadar ki doğum sonrası 7 ünite kan verildi ve doğum esnasında yaşanan sıkıntı nedeniyle rahmim alındı ama ben yıne de cok mutluyum çunku hayattayım ve kucağımda nur topu gıbı evladım duruyor.çok şükür Rabbime..demek istediğim o ki Allah jale hanımdan razı olsunopuyorumnanaktan jale hnm o kadar pratık elı cabuk olmasaydı ne ben ne guzel yavrum hayatta olucaktık...

allahım anasına babasına bağışlasın darısı bizlere inş.
rabbim sanada öle bir bebk nasip eder inş.

hanımlar selam ben bu topiği yeni gördüm yaa nasıl kaçırmışım burayı a.s
ben de jale hanımın hastalrındanım. ilk bebeğim onun ellerine doğdu sezeryanla ve oğlum 5.5 yaşında şuan. vee ikinci bebek için de 3 aydır yine jale hanıma gitmeye başladım. işallah ikinci bebeğimde onun sayesinde en kısa zamanda olur. ilk bebeğimde çok ilgilendi sağolsun hiçbir testimi atlamadı kendisi çağırıyodu gün veriyodu. birde ben çok soru sorardım hepsine sabırla çok güzel cevap veriridi. kimi doktor bunu yapmıyor malasef arkadaşalrımdan duyduğuma göre. zaten kendisinden memnun olmasam ikinci bebek içinde ona gitmezdim şuan .a.s

nerden başlasam nasıl anlatsam kaydirigubbakcemile3
karamuk ve melikeray hoşgeldiniz aramıza daha doğrusu topiğimize :1hug:
leadangel canım aslında bu soruya Yeşim cevap verse daha iyi olur çünkü daha detaylı ve doğru bilgi verir. ben sadece sana kendiminkini ve duyduklarımı söyliyim.bazısının sancılar önce başlarmış bazısında önce suyu gelirmiş, ama benim doğum tıkacı denen parça geldi hatta korktum acaba kordonmu sarkıyo diye böle kanlı bağırsak gibi ama çokta uzun olmayan bir parçaydı.yani sakın sancı beklemeye yada aman suyum gelsin demeye kalkma benim suyum 8 cm. de gelmişti çünkü ve Devrimimin kalp atışlarında da problem vardı evde suyu bekleseydim kötü sonuçlar doğabilirdi belkide gözetimde olmakta fayda var. ayrıca ben hiç öle abartıldığı gibi bi sancıda görmedim sunni sancıdan saatler sonra hala gevezelik edip gülüyodum. ayrıca doğumdan sonra önemli deilde öncesinde annenin yanında olması senide huzursuz eder hem eşler panikmiş boşverin paniklesinler ama görsünlerde herşeyiki çocuklarının ve hanımlarının kıymetini anlasınlar.bak benimki 9 aylıktım hizmet bekliyodu.sancılarda yanımdaydı sezeryandan çıktığımda yanımdaydı adam çocuğun altını bile deiştiriyo 15 gündür kahvaltıyı o hazırlıyo kaydirigubbakcemile3
yok yeşim hemşirem günler geçmiyo doğduktan sonrada daha doğrusu gün geçmiyo gece olsada uyusada bende acık gözümü kapasam diye bekliyon kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar cici bi haberim var size SÜTÜM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu sabah emebildi nihayet küçük sıpam maşallah şimdide sızlıyolar doluluktan inş. bi daha hiç aynı şey olmaz sorun yorgunluktan kaynaklanıyomuş gerçekten biraz dinlenip birde üstüne sıcak duş alınca maşallah çeşme gibi oldular.:dance:

selam kızlarrrrrrrrrrrr
ben de jale hanımdan ilk randevumu aldım az önce valla aslında doktorumdan memnundum ama hastane konusunda şüphelerim vardı; pembe-maviden geliyorum. yeşimpat arkadaşımız da belki hatırlar beni çok yardımcı olmuştu sağolsun. jale hanımı herkes öve öve bitiremiyor, inşallah bizim de elektriğimiz tutar da kalan 6 ayı onun gözetiminde tamamlarım.
a.s

hoşbulduk canım çok sağol. sen de bebeğini güle güle büyüt canım.Şeniz benim de doğumumda eşim annemler kayınvalidemler hepsi vardı ama ben bigün öncesi yatış yaptım yatağımı ayırdık o gece hastanede kalmadım. sabah geldim hemen ameliyata girdim. yanlız eşim ağlıcaktı nerdeyse ben içeri girerken çıkınca da o ayılma sancılarını çekerken de yanımdaydı gördü nasıl acı çektiğimi falan ama iyi oluyo biraz kıymetimizi anlıyolar gerçekten a.s

Yeni arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyoruuummm opuyorumnanaktan

Antikam bol bol emzir tamam mı sen emzirdikçe yorgunluğunda azalıcak.
Bu arada cimcimem yine kayıplara karıştı kız arada gir bi selam ver yerimseniben

sağol canım hoşbulduk Şeniz siz jale hanımın mı hemşiresisiniz acaba:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…