Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

öyleler maşallah canım hepsi çok tatlı ya diyerleriyle harika çıkmış ama site ağır yükleyemiyorum eklemeye çalışıyorum

kızlar iyi akşamalr hihoyyyt anca fırsatım oldu yazmaya işlerin yoğunluğundan yazamadım işyerinden a.s bugünde öğlende işyerine gittim dün gece 4den beri oğlum ateşli şimdi biraz daha iyi çok şükür.:Saruboceq:
leadangel canım çok geçmiş olsun aman vallahi tam tehlikeli zamanlrı kızlar dikkat edin allah korumuş canım minik paşamızı :1hug:
kaderim şükür gelmişsin canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin hastanıza:Saruboceq:
bu arada bugün bir buluşma olmuş yine kimbilir o bebişlerle ne güzel geçmiştir gününüz cimcime face e koyunca öğrendim bende hiç siteye girememdim haberim yoktu ama fotolar süper maşallah benim minik kuzucukalrıma çok tatlılar:1hug:
nazcım canım merak etmişsin sağolasın bi türlü giremedim çok yoğundum canım buralardayım aslındaa.s
diğer kızlar, melekcim, antikacım sizlerde iyisinizdir işallah yoktur bi yaramazlık öpüyorum hepinizi ve tatlı bebişleirniziiiiiiiiiiiiiiiŞenizŞenizŞeniz

hayırlı akşamlar kızlar bende anca fırsat bulupta geldim. leadangel canım herşey için çok teşkkür ederiz. kızlar bu leadangel bi hamarat bi hamarat sormayın.bu gün Devrim le Atatuğ Öyküyü paylaşamadılar ama o kocacığını seçti baksanıza nasıl makas alıyo :))))))) benim sıpa hepsini azıttırdı.o çıtları çıkmayanlar bi cesaret aldılar koro oluşturdular :)))))))) veee bir ilki başardı Öykü hanım o kadar gürültümüze rağmen uyudu :)) unuttuğum bişey varmı kızlar :))) aa olmazmı beyaz meleğimizi korkuttu biraz bizim araba canım gazdaki pislikten kaynaklanıyomuş meraklanma.... neyse benim bızık durmuyo normal bi zamanda daha anlatırım

günaydın kıslar
geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler arkadaşlar
çok güsel bir gündü kızlar çok sağolun geldiğiniz için
vallhi çok güldürdüler bizi sağolsunlar bir ağızdan başladılarmı özellikle gürültü yapmaya maşallah yavrularımıza
bisürü cicicler getirmişsiniz oğluma çoook teşekkür ederiz bizi mahçup ettiniz
yalnız neyi unutmuşuzz kahve yapıcaktım sözde size sizde hiç hatırlatmadınız kahve için bidaha geliceksiniz mecbur

leadengel valla eve geldim aklıma geldi canım ya kahve olayı tüh dedim içmeden geldik kahveyi....
önemli değil tatlım bidahakine inşallah

yok antikacım kormadım ya oo çok oluyo böyle yollarda yol epey dikti ondan sandım ben ....
artık evi de öğrendin her zaman beklerim canım canım sıkıldıkça atla gel

oy oy oyyyy yarabbim yicem ben bunalrı yaa maşallah sıralnmışlar yine şunlara bakŞeniz
yanlız öykü hanımla atatuğ arasında bi yakınlaşma seziyorumm sankiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol::roflol:

ay canım hiç sorma öykü atatuğa bakıp bakıp gel gel gel diyo:roflol:
ay öldürdüler bizi gülmekten valla
yalnız devrimle tuğkana da bak el ele tuttuşmuş yavrularım ya:teytey:

ay canım hiç sorma öykü atatuğa bakıp bakıp gel gel gel diyo:roflol:
ay öldürdüler bizi gülmekten valla
yalnız devrimle tuğkana da bak el ele tuttuşmuş yavrularım ya:teytey:

ay çok güldüm yaaa:roflol:
napsınlar onlarda garipler bakmışlar öykü onlara pas vermiyor birbirlerini teselli ediyolardırr :roflol::roflol::roflol:

karamuk cnm senin oğluşunada geçmiş olsun vallhi nazarlandı bizim topik kesin
bir iyi olamadılar avrular
:) vallhi bizim garipler el ele tutuşmuşlar bende yeni farkettim vallhi eşim akşam öyküyle atatuğa çok güldü tuğkana diyor oğlum sen gözünü açsana bak atatuğ neler yapıyor diyor

ay canım bizde çok güldük akşam eşimle maşallahları var
yalnız devrimle tuğkana bak ağlamaklı halde el ele tutuşmuşlar :roflol::roflol::roflol:
çok tatlılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…