karamuk cnm senin oğluşunada geçmiş olsun vallhi nazarlandı bizim topik kesin
bir iyi olamadılar avrular
:) vallhi bizim garipler el ele tutuşmuşlar bende yeni farkettim vallhi eşim akşam öyküyle atatuğa çok güldü tuğkana diyor oğlum sen gözünü açsana bak atatuğ neler yapıyor diyor
sağol canım benim bugün daha iyi çok şükür ama yine okula göndermedim bugünde dinlensiin diyeeŞeniz
Geçmiş olsun canım ,benim oğlum da 1 hafta oldu bugün ,okula gitmiyor.Havalardan herhalde herkes hasta.Öksürük nöbetlerinden sabahlara kadar ne o uyuyor ne de biz ama çok şükür bu gece deliksiz uyudum .Keşke onlar hasata olacaklarına biz olsak insanın içi parçalanıyor.
keşke öykünün o del del deyişini kameraya çekseydikaklinialirimsmile
bende diyorum karamuk nerelerde geçmiş olsun canım allah beterinden korusun bebişlerimizi naza katılıyorum onalra gelecek kötülük bize gelsin annelik böyle işte,kıyamam ben ona ateştende çok korkarım
dekinman canım benim bildiğim kadarıyla tek kişilik sen belirtmişsin zaten temmuz ayı diye tabi ozamdan bu yana değişmiş olabilir.
bebeklere maşallah
kızlar ya benim msn çalınmış başınıza gelen varmı bu gibi durum ne yapıcağım bilmiyorum:jeyyar:
ayyy karamukcum çok geçmiş olsun nazcım seninkinede...hastalık bişey değilde o ateş beni sinir ediyor çok korkutuyor...inş. en kısa zamanda iyileşirler yavrucuklar...ayyy ben resimlere bittim yaaa inanmazsınız dünden beri gülüyorum aklıma geldikçekaydirigubbakcemile2
valla ya canım
bakıp bakıp del del yapıyo atatuğ a:roflol:
bende gülüyorum hep
naz zsizede geçmiş olsun canım dikkat etmek gerek bebişlere
selam kızlar maşallahınız var gene çan çan çan :)))
karamuk ve nazcım ikinize çok çok geçmiş olsun kızlar.ay ateş demeyin bende çok korkuyorum şu ateş olayından ve hemen cimcimemin söylediği şu bebek olayı aklıma geliyo( Allah'ım hepsini her türlü hastalıktan, kem gözden, nazarlardan sakınsın maşallah hepsi ayrı şeker oldular.ama Öykü ayrı şeker küçük prensesimiz konuşuyo artık bıcır bıcır :))ay kızlar ben bunların 3-4 ay sonra bir araya gelmiş hallerini düşünemiyorum bile düşünsenize hepsi bıcırdıyo kendi dilince.
kızlar haftaya cumartesi günü buluşma var ona göreee
duygduk duymadık demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?