Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

sağol canım benim ya vallahi nazar değdi bizimkininde hiç birşeyi yoktu birden gece yarısı ateşleniverdi boğazları şişti :1no2:
ay bende çok güldüm o hallerine baksana şunlara kıyamam yaa opuyorumnanaktan e nolcak topikde bir tane kız olunca paylaşılamıyor kız lazım bize kızzzz :roflol::roflol:

sağol canım benim bugün daha iyi çok şükür ama yine okula göndermedim bugünde dinlensiin diyeeŞeniz

Geçmiş olsun canım ,benim oğlum da 1 hafta oldu bugün ,okula gitmiyor.Havalardan herhalde herkes hasta.Öksürük nöbetlerinden sabahlara kadar ne o uyuyor ne de biz ama çok şükür bu gece deliksiz uyudum .Keşke onlar hasata olacaklarına biz olsak insanın içi parçalanıyor.

sağol canım benim size de çok geçmiş olsun hayatım Şeniz valla bizimki soğuktan falan değil canım 2 akşamdır burnu tıkalıydı ağzı açık uyuyordu zaten ağzı açık uyudumu hemen şişer boğazalrı şimdilik iyi bakalım vallahi dedğin gibi canım onlar olucana biz olalım daha iyi eriyip bitiveriyolar hemen kuzucuklar:1no2:

ayyy karamukcum çok geçmiş olsun nazcım seninkinede...hastalık bişey değilde o ateş beni sinir ediyor çok korkutuyor...inş. en kısa zamanda iyileşirler yavrucuklar...ayyy ben resimlere bittim yaaa inanmazsınız dünden beri gülüyorum aklıma geldikçekaydirigubbakcemile2

bende diyorum karamuk nerelerde geçmiş olsun canım allah beterinden korusun bebişlerimizi naza katılıyorum onalra gelecek kötülük bize gelsin annelik böyle işte,kıyamam ben ona ateştende çok korkarım
dekinman canım benim bildiğim kadarıyla tek kişilik sen belirtmişsin zaten temmuz ayı diye tabi ozamdan bu yana değişmiş olabilir.
bebeklere maşallah
kızlar ya benim msn çalınmış başınıza gelen varmı bu gibi durum ne yapıcağım bilmiyorum:jeyyar:

sağolun kızlar yaa az önce görüştüm daha ii geliyo sesi canalnmış biraz daha iyi kuzuzcuğum Şeniz valla işte annelik böyle bişey kaderim akşam öyle rahatsız uyuyoduki içim parçalandı dün gecede yine gözümü kırpmadım desem yeridir oturduğum yerde öyle işte şekerleme gibi uyudum çok korktum tekrar ateşi fırlayacak diye :sinifsinif: ama çok şükür atlattık heralde daha iyi şimdi
kaderim valla benim başıma hiç öyle bişey gelmedi hani ne yapılır nasılda geri alınır hiç bilmem canım işallah alırısn geri msn nia.s

inşallah canım vallah mücadele ediyorum hala umarım alırımlmaz:
nazcım senin oğluşunuda geçmiş olsun canım

valla benimde başıma gelmişti eşim geri alabildi çok iyi bilen biri onun koyduğu şifreyi çözer cnm panik olma herkese de söyle abidik gubidik şeyler alırlarsa senden bilmesinler yerimseniben

selam kızlar maşallahınız var gene çan çan çan :)))
karamuk ve nazcım ikinize çok çok geçmiş olsun kızlar.ay ateş demeyin bende çok korkuyorum şu ateş olayından ve hemen cimcimemin söylediği şu bebek olayı aklıma geliyo ( Allah'ım hepsini her türlü hastalıktan, kem gözden, nazarlardan sakınsın maşallah hepsi ayrı şeker oldular.ama Öykü ayrı şeker küçük prensesimiz konuşuyo artık bıcır bıcır :))ay kızlar ben bunların 3-4 ay sonra bir araya gelmiş hallerini düşünemiyorum bile düşünsenize hepsi bıcırdıyo kendi dilince.

naz zsizede geçmiş olsun canım dikkat etmek gerek bebişlere

Sağol canım atlattık gibi görünüyor.Sizinkiler küçük ,belki dikkat etmek işe yarayabilir ama bizde hiç faydası olmuyor.Evde üstüne titriyorum ama okulda neler yaptıklarını Allah biliyor.Bir teneffüs eşim gitmiş koşuyormuş ,saçlarından resmen ter damlıyordu dedi.Düşün artık sonra derse girip oturuyor ve teri üstünde kuruyor yani hastalık kaçınılmaz.Aslında bazen kendime kızıyorum çok üstüne titreyerek hata mı ettim diye.Bu yaşa geldi gittiğim yere hala yedek atlet taşıyorum.Belki de hassas alıştırdığım için çok sık hastalanıyor.

sağol canım benim iyi dileklerin için Şeniz ay şimdi bizim veleti aradım anne yeter artık arama kaçkere aradın ben iyiym diyo banaa :roflol::roflol: bilmiş şey kaydirigubbakcemile3
evet canım öykümüz bitane o kadar erkeğin içindeebayanssulusmile

yeter artık arama he :)))
valla ben biraz fazla rahatım galiba bu konularda bazen annem söleniyo çok terli bu çocuk çabuk değiştir bişey olmazz diyorum.yıkandı sıkı giydir soğukta lazım diyorum.bazen yerde yatarken emziğini halıya sürüp ağzına sokuyo babam başlıyo yaygaraya bırak arada mikropta alsın diyorum.bi ilk doğduğu 40 gün çok kolladım ondan sonra yavaş yavaş rahat bırakmaya başladım.fazla korumacı olma taraftarı değilim.hele ki okul döneminde ne olcaz çok merak ediyorum bende eşimde çocuğun başına oturup ders yaptırma taraftarı değiliz azarı yiye yiye sorumluluk almayı öğrensin diyoruz.ama tabi o zaman gelince nolur bilmiyorum. hoş bana ve babasına çekmesinde (kime çekcekse artık :)))) tabi bide o okul kapısında bekleyen veliler varki kesinlikle olmayacağım şey olduğuna o konuda garanti veriyorum çok yanlış geliyo bana çokkkk.neyse girmiyeyim bu konuya çenem düşüyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…