Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

resimleri gördüm mükemmel çıkmışlar tabi bir de öykü hanım atatuğa çok yanaşmasaydı sevinirdim kaydirigubbakcemile3

yeşimcim haftasonu diye
haftaya cumartesi buluşma var ona göre
tercihisize bırakıyorum
ister dışarda buluşalım isterseniz bende toplanalım nasıl derseniz

Kızlar sopalıksınız heee siz buluşun beni çağırmayın demek öleee...

yok kız yok bunlar biz gitmeyelim diye hafta arası buluşuyolar yeşimcim klava:
ondan sonrada böyle foto koyup gösteriyolar bizeee lmaz:lmaz:

Son düzenleme:
yok valla ben de apat tupar gittim kız
ee biz ev hanımları tayfasıyız artık
ayy ne tuhaf geliyo ev hanımı olmak
geçmiş olsuna gittik valla leadangele

eksikliğinizi hissettik yani

yok valla ben de apat tupar gittim kız
ee biz ev hanımları tayfasıyız artık
ayy ne tuhaf geliyo ev hanımı olmak
geçmiş olsuna gittik valla leadangele

canım benim yaaa takılıyorum :1hug::1hug: tabiki yani siz daha rahat görüşrüsünüz bizler çalışıyoruz birtek hafta sonumuz var heleki benim birtek pazarım var :sinifsinif: yani siz bizi beklerseniz hiç görüşemezsiniz hayataım:1hug::1hug:

hava durumuna göre bakalım melekçim perşembeye kadar kesin bişey demeyelim eğer hava puslu olursa sendeyiz cumartesi deriz yok açık olcak gibi olursa dışarı bir yerlerde bakarız. yeşimcim sorma tam ısırmalık oldular artıkın.hele ...... diye lafa gircem ama çok sevdim artık nazarım değcek diye korkuyom.
valla melek sorma banada çok garip geliyo şu ev hanımı lafı hem bi an önce başlıyım çalışmaya diyom hemde istemiyom ne yalan söylim.evde Devrim'le vakit geçirmek daha hoş geliyo gözüme.ama bazende elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oluyom evde maddi özgürlüğüm kısıtlanmış elim kolum bağlanmış gibi geliyo.hele mesleğimi çok özledim ama gece yarıları eve gelmek, günlerce evden uzak kalmak istemiyorum.başka bir işte bana uzak geliyo napcam bilmiyom iyice çekincemede kaldım.daha öncede sölemiştim ya yan dallardan bir iki görüşmem oldu ama oda beni sarmadı bütün gün masa başında oturmak bana göre değil.benim hareketli ayakta çalışıcağım bişeyler üretebileceğim yada yeni yüzlerle dialog halinde olabileceğim bir işe ihtiyacım var oda nasıl olur bilmiyorum.

pazartesi aşımız var 4.ay aşısı 5li karma aşısıyla beraber konjuge pnömokok aşısı2.doz ve rotavirüs aşısı var sanırım tek anlamadığım bunalrın hepsini aynı günmü oluyor ya bu ne ağır aşılar böyle bu doktorlar ah ah:mymeka: 2.aydaki karma aşımızdaki ağrısını hala unutamıyorum, bunlar ise iki katı bunları 2 güne ayırma gibi şansımız oluyormu acaba 2 bacağına birdenlmaz:günahya sizlerin nasıl oldu bu aşı olayına kafam bozuldu,birde 5.ayda aşımız yok raotavirüs yine oluyormu 3.dozu yoksa 6.aydamı oluyor:uhm:

kızlar ben geçen gün z.plazada arkadaşlarla buluştuk benim için tam bir eziyet oldu...emzirmek için kıç kadar havasız bir odada boğuştum atayla kaydirigubbakcemile2 hepsi ek gıdaya geçsin sonra bu arada antikacım veremedim gene mamayı hadi bir doktora gidelim bakalım ne diyecek onun için dışarıda buluşacaksak zafer plaza olmasın.lülülülülülü..eğer melekte toplanıcaksak şimdiden söz verin ondan sonra ki buluşma kesin bende gelmem bak çok ciddiyimmafoldumben

kaderim doktorunla konuşup sadece rotayı bir daha ki aya atabilirsin çünkü 5. ayda aşı yok ama diğer saydıkların hepsi olmak zorunda rota ağızdan diyeceksin ama ateşini filan hafifletir..umarım bunu kolay atlatır biraz daha büyüdü yaaaaaakötükedihüso

benim için hiç farketmez kızlar hepinize uyarım ama isterseniz bu ay dabende buluşalum bidahakine dışarda buluşuruz hem bebişler de 6 aylık olur ek gıdaya geçer rahat olur...
tabi size bırakıyorum önemli olan görüşmek

yeşim,kaderim,karamuk özledik sizi
herkezi bekliyorum

sağol canım benim yaa bende özledim sizlerii Şeniz işallah bakalım ayarlayabilirsem eğer bişyelre gelebilirim canım a.s
bencede kızlar bidahaki aya dışarda buluşun bu havalarda zor olur bebişler için bi soğuk bi sıcak baksana a.s

selam hanım hanımcıklarrrrr........
daha öncede dediğim gibi bana herşey uyar.cimcimem iyi olmuş canım tabi danışmadan verme bencede.heleki kaşık maması diğer biberon mamaları gibi değil onu kavradımı bi daha memeyi almama ihtimalide var.bak Devrim'e ben zorla biberonu dayıyorum çünkü onuda almak zorunda ama alıştı hep kaşıkla yesin bardakla içsin istiyo ki oda büyük sorun hazır emerken emsin.
kaderim rotayı ben iki doz vurdurduğum için pek bi yorum yapamıycam.ama ben ne zaman ne grekiyosa vurulsun gözüyle bakıyorum sonradan ağır hastalıktansa başta aşı ağrısı iyidir.
bu arada kızlar önümüzdeki ay sünnete karar verdik evdekileride ikna ettik sonunda şimdide iki doktor arasındayım onuda nihayete vardırayım tamam dicem biliyorsunuz ben bu konularda fazla pimpiriğim.

antikacım hadi hayırlısı ile olur geçer inşallah sünnetiniz tam erkek oluyor demek paşamız maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…