Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam canım hayırlı olsun sünnetiniz bizde bu yaz yaptırmayı düşünüyoruz ayberki ama daha dr araştırmadık siz hangilerini düşünüyosunuz hastane ve dr olarak a.s tabi önce oğlanı ikna etmemeiz lazımm o da ayrı bi meselea.s

saolun kızlarrr... melekçim yok düğünü biraz daha büyüdüğünde kendini anladığında yapmayı düşüyoruz ama ama operasyon kısmını şimdiden hem sağlık açısından hemde ilileride çocuğun psikolojisini bozmak istemememden.o stresi yaşamasını istemiyorum doğrusu.fakat acaba bi mevlüt en azından yaptırsakmı diyde düşünmüyo değiliz henüz onu kesinleştirmedik eşimle oda olursa zaten karşımızdaki camii de yapılacak çünkü o camii dedemin mirası bize ve vasiyeti var.eğer erkek torunlarım olursa sünnet mevlütleri burda okunsun demiş birde artık geenek gibi bizim ailede.
karamukcum doktorların biri çekirge doruktaki Tamer Özekinci zaten burda bir arkadaşımız daha tavsiye etmişti.Bursadaki iyi cerrahlardan biri olduğunu öğrendik. ama birde Prof. Dr. Emin Balkan var uludağ tıp fakültesinde ayrıca Emin Bey sadece cerrah değil aynı zamanda çocuk üroloğuymuş yani bana mantıklı geliyor şu an ikisi arasındayım tabi fiyatlar çok farklı birazda o düşündürüyor.ve aklımı kurcalayan bir soru işareti Emin beyin kendisiyle henüz görüşemedim bir konuşup ondan sonra o yada diğeri diyeceğim.eğer operasyonu hastahanede gerçekleştirirse (ki bu daha iyi ben bir sünnet deyip geçemiyorum ne olacağımız belli olmaz herhangi bir durumda acil müdahele edilebilecek bir yer olmalı o yüzden hastahane ortamı bana daha makul geliyor)hastahane çok önemli fakulteyi tasvip etmiyorum.bazı aile dostalarımız sayesinde müdahale odalarını ameliyathaneleri falan gördüm ha dışarsı ha orası hijyen bakımından başka bir hastahanede olmalı bize böyle bir olanak sunabiilirse onu tercih edicem tabi dediğim gibi birde fiyat önemli.olmadı Tamer Beye dönücem. ama kesinleştireyim snada bilgi veririm canım.bu arada bu yaz bi sünnetimiz var zaten he kızlar :)))
cimimem zaten kaçarın yok düğünün zamanı gelsin yapışcaz yakana :)))
melek canım bu arada ben bişey yaptım sende aynı hataya düşme sakın sanada anlatayımda. üç gündür Devrim'e yoğurt yapıp vermeye başladım.ilk gün içine muz ekledim sadece yoğurdu beyenmei sıpa. sorunsuz yedi ikinci gün hem muzu bir kaşıkta pekmez ekledim yine sorun yaratmadı. ama üçüncü gün yoğurt, muz, pekmez ve bir de kivi ekledim çocuk 7 saat bişey yemedi sanırım ağır geldi. aklında olsun çok karıştırma :))))
ayyy ne çok knuşmuşum kimsede sus demiyo hadi kaçtım bayyyyy.
heee son olarak Yeşim şu doktor konusunda sende fikirlerini açıklarsan sevirim karar vermek daha kolay olur.

slm hatunlarrr
bende 2 gündür misafir trafiği dün annemler vardı çarşıdaydık akşamüzeri geldim akşama karacabeyden arkadaşlarım geldi sonra 2 si yatıya kaldı sonra kahvaltıya başka arkadaşlarıda davet ettik 2 kısımda geçirdim onları eşim maça gitti 1 saate gelir bende tuğkanı uyuttum şimdik yalnız kaldım oturdum pc başına ama sizlerde pazar diye bakmamışsınız
herpinizi ve kuzuları öptüm herkese yiii haftasonları

BugÜn benım doĞum gÜnÜmmmmmmm...nazcım teşekkür ederim...

aaaaaaaaaaaaaaaaa
:lepi:

iyiki doğdun iyiki atatuğun annesi oldun sevdiklerinle nice güsel yaşların olsun cnm

üfleeeeee

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
harikasınnnnnn pastaya bayıldım yemede yanında yat...üfle üfle bitmedi yaaaaaa ben o kadar yaşlanmadım....mesajını aldım :içelim: öptük tuğkanıhihoyyyt

ayyyy melek sayfa 304e dönüp dönüp duruyorum valla gülmek için :)) aklıma hep öykünün del del değişi geliyo :))) c.tesi melek arıyamadım seni çünkü ben VEDA yı izlemeye gittim zafer plazaya...ayyyy kızlar valla bu güne kadar seyrettiğim en mükemmmel filmdi ATATÜRKLE ilgili...o kadar yalın ve güzel anlatılmış ki herşey...atatürke bir kere daha aşık oldum...dvdsini alıp oğluma 3 yaşından sonra hep izleticem sizde gidin bırakın bıdıkları bana ben bakarım....

selam hanımlarrr...
biz bu hafta sonu kaldık buralarda plan çuuuppp suya benimki iş yerinden izin alamadı çünkülüm (( ama bizde başka şekilde bi kutlama yaptık :))) yok sölemem abıt
bu arada cimcimem pamuk şekerim kartladınmı bi sene daha sen. ayyy ayyy ay artık yaşlı bi anne olmuş cimcimemiz. :)))) nice mutlu senelere güzelim ömür boyu oğlun ve eşin yanında gülümsemen yüzünde mutluluğun yüreğinde olsun.canım benim.

günaydın karamuk...yaşlandım valla antikacımbayanssulusmile bir yaş daha gitti ama hayatımda kutladığım en mükemmel doğum günüydü canım benimleydi çok güzel bir duyguymuş gerçekten....teşekkür ederim antikacım inş diyelim güzel dileklerine kaydirigubbakcemile3

antikacım ben her zaman yoğurdu sade olarak veriyorum.......
bu güne kadar içine asla bişey katmadım ben herşeyin tadını tek tek alsın istiyorum...
pekmezi de çok sık vermek istemem diş sağlığı açısından çünkü
sağol ama uyarın için

cimcimem dün yoktum buralarda görmedim..
doğumgünün kutlu olsun bitanem nice yıllara oğluşunla birlikte...
kızımla gezdik cumartesi uslu uslu durdu maşallah atlı karıncaya bile bindik birlikte...
hangi salon o bakalım

merhabalar, cimcime doğum günün kutlu olsun tatlım allah eşinle oğluşunla birlikte uzun uzun senelere erdirsin inşallah,
veda süper bir film katılıyorum koşa koşa gittiğim bir film oldu,
bizde şimdi doktordan geldik iki bacağına aşı yapıldı rota ağıza birde kan sayımı yapıldı bugün oğlumun acılar günüydü ama maşallahı vardı bugün hiç ağlamadı ben kaçtım eşim tuttu ama baktım ses yok girdim yine odaya,:bbo: aferin benim ardama büyüdü artık,bizde ek besinlere başlayacağız elma suyu armut suyu portakal suyu verilebilir dedi sadece muz için 6 aya kadar bekletilmeli dedi doktorumuz, sebze pürelerinede başlayacağız ve yoğurtlarada,ilk başlangıç için 1çay kaşığı dedi doktorumuz ve her meyvenin tadını alsın ek bişey ilave etme sonra mama katarakta verebilirsin dedi, gelişimide çok iyi dedi ama boydan yoksunuz galiba 65 boyumuz doktorada aynısı söyledim bu aylarda 60 cm.de olan var 69da olan var boyunuzda gayet iyi dedi,eşiminde o an bana bir bakışı vardı sormayın sinirli sinirli, kilomuzda 7.300 bakalım şimdilik iyi gidiyoruz

Son düzenleme:
merhaba kızlar takip edemiyorum çünkü tayinimiz çıktı ve perşembe gidiyoruz diyarbakıra ev evlikten çıktı karıştı iyice toplamaya çalışıyorum nefes almak için nete bakıyorum ama muhabbet ilerlemiş. doğum günleri kutlanmış sünnet için tarih alınmış bebek arabaları bakılmış aşılar yapılmış ek gıdalara geçilmiş vs vs vs okuyamıyom valla yetişemiyom size neyse herşey gönlünüzce olsun hoşş ordan da nete bağlanır sizin bebişlerinizin ve tabi ki jale hanımın durumunu öğrenirim kendinize ii bakın bu arada sünnet için dorukta tamer özekinci çocuk doktoru içinde pedmerde orhan sevinç cura yı şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız çok ilgili neyse bende diyarbakırda doktor araştırayim bari bebişleri öpün benim için

ay canım benim ailenden ayrılıyormusun yoksa ay allah yardım etsin gurbet zordur umarım alışırsın canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum kendine çok iyi bak canım,
umarım diyarbakırda jale hanımı aratmayacak iyi bir dr. bulursun

kaderim amaşllah arda paşaya erkekler birden boy atar telaşlanma canım
normal hem boyu öykü 5 aylıkken 66 cm miş baktım şimdi de:)

melekcim kaderim ikinize de çooook teşekkür ederim yerimseniben atlı karıncaya da bindi zilli yani lülülülülülü c.tesi benden ok...bizde bugün kontrole gittik oğluşumun gelişimi çok iyi...bizde sadece sbze çorbası yoğurt ve meyve vericez yarından sonra karıştırmadan...yoğurt sade sebze çorbası havuç patates prinçten ibaret 20 gün sonra malzemeleri tek tek arttırmaya başlıyacağız bakalım sevecek mi? çünkü bizim ki daha su bile içmedi çok korkuyorum a.s.

hayat82 yolunuz açık olsun...buralardan oraya alışabilmen çok zor ama Allah yardımcın olsun cnm...inş. herşey istediğin gibi olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…