Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

yani kızlar maşallahınız var site ne zaman açıldıda siz bu kadar kaynattınız.ayyy dün misafirim vardı.arkasına kel kurbağam hiç rahat durmadı. ama Allah'tan gece 12:00 'de çekti iflas bayrağınıda yattık hepberaber. ama ne güzel gelmiş anlatamam haftalardır ilk defa gece uykusu gördüm :teytey:
hayatcım hayırlı yolculuklar Allah yardımcınız olsun gurbetlik zor iş.
cimcimem ve kaderim artık mamalar geliyo he oh oh başlayın uğraşmaya inş. meyva suyu içerler benim sıpa içmiyo anca püresini yedirebiliyom.:1no2:
cimcimem bak mama mama dedin al sana mama uğraş dur şimdi kaydirigubbakcemile3
melekçim ben boşum canım bu gacıların bişey diceği yok biz geliyoz cimcimemle aklinialirimsmile zaten ikimiz topiğin yellozları olduk çıktık iyice ama boynuz kulağı geçermiş ben bu aralar cimcimeyi geçicem gibi görünüyo. bu arada cumartei yoğurdu fazla mayala melekçim bak hepsi yicekler ona göre kaydirigubbakcemile3
yine çenem düştü neyse kızlar bu gün hava güzel olacağa benziyo eğer öle olursa öğleden sonra kent meydanına gidicem haberiniz olsun işi olmayan alsın bıcırı gelsin.

günaydın hanımlarrr
ayyy herkes ek gıdalara başlamış benim tontondan başka
ben bisüre daha beklemedeyim bakalım yarın 4 ay doluyor ama henüz başlamıycam zaten nazlı emiyor bırakır mırakır allah korusun şöyle tadımlık azcık veririm bu ay yoğurt meyve diğer ayda başlarız inş. ama bellide olmaz bakıcaz hele şu aşıları bir atlatalımda
hayat sana hayırlı yolculuklar cnm diyarbakır doğunun parisi deniyor inş. herşey güsel olur sen ve ailen için
buluşmaya gelince birileri gelmez ise cumartesi yani ben kabıl etmiycem kimseyide benim karacabeyliler çat kapı yapıyor bende geliyorum inş. eşimde evde getiricek veya oya buluşur gideriz konuşuruz bakalım
herkese güsel bir gün diliyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrŞeniz
hayatcım hayırlı yolculuklar size Şeniz yerleşir yerleşmez gelirisn yinee :roflol:
melekcim valla benim zor biraz biliyosunuz o gün çalışıyorum ama bakıcam bişeyler ayarlayabilirsem tabiki gelmek istiyorum bebeişleri ve sizleir çok özledimmm:1hug:

slm gacilerrr:teytey: melek burdayım canım ya ama öyle önceki gibi çok zamanım olmuyor pek giremiyorumbilmiyorumkismile
biraz önce oğluşlarımla kahvaltıdan geldik arkadaş çağırdı bugün hadi bahane bulda göreyim dedi hava süper bugün gel dedi bizde gittik genelde hava soğuk gelemem diyorumda bugün hava gerçekten süper ordan gelirkende oğlumu okula bıraktık şimdi eve geldik benim bıcırı koydum beşiğe bir yandanda ayağımla onu sallıyorum bir yandan yazıyorum bu arada kızlar dün sebzeden ilk olarak yaptım havuç ve patatesi haşlayıp içerisine zeytin yağı koyup tülbentten geçirip verdim maşallah diyeyim bayıldı,bugünde elma suyu verdim sabah kahvaltı niyetinesempatiksalakcinni nerdeyse biberonu yiyecekti hiç sorun çıkarmadı, sırada yoğurdumuz var ama yoğurt mayalama konusunda işimiz zor pek tutturamamda ilk yaptığımda hüsran olmuştu sütmü yoğurtmu ayırt etmek zordu ikincide öyle olduktan sonra yapamayacağımı anlayıp pes etmiştimlmaz: bir dahada yapmadım,
ek besinlere geçiş konusunda benim oğluş benden 10 puan aldı umarım hep böyle gider

martha ne dediğini inan kimse anlamamıştır benim gibi yinede sayfamıza gelmişin bir hoş geldin diyelim sanada

melekçim buluşma olacak hee süper buluşun birde güzel resim çekin bebişleri bizde burdan bakalım bıcırlara, ama ben gelemem büyük ihtimal hem evin bana uzak hem eşim son 2 aydır ful çalışıyor bırakma gibi bir olay söz konusu olamaz yaz sezonu hazırlıkları başladı akşamları bile10dan aşağı eve gelemiyor, anneme gideceğim zaman bile abim alıyor bırakıyor,
gelmek inan çok isterim ama ihtimal bile yok yani yinede çok sağol hayatım beni çağırman bile yeter:teselli: teşekkür ederimm canım benim

ay canım sende gidemiyecekmisin bende büyük bir ihtimal gidemem işteyim çünkü ama gidicek olursam ben seni de alırım hayatım sen merak etmeeŞeniz ama tabiki benimkide ufak bir ihtimal:sinifsinif::sinifsinif:

canım benim sağolasın düşünmen yeter yine konuşuruz burdan ama benim gerçekten zor gibi, ayberk nasıl oldu daha iyidir inşallah

canım benim sağolasın düşünmen yeter yine konuşuruz burdan ama benim gerçekten zor gibi, ayberk nasıl oldu daha iyidir inşallah

tamam canım konuşuruz
ayberk iyi çok şükür iki gün gitmedi okula hafta sonuda dinlendi bir güzel iyi oldu işallah son ateşlenmesi olu bu kış bıktım artık hastalıktan yanii:1no2:

benimde en çok korktuğum ateş büyük oğlum çok ateşlenirdi bakalım bunda daha ateş olmadı çok şükür inşallahta olmaz

benimde en çok korktuğum ateş büyük oğlum çok ateşlenirdi bakalım bunda daha ateş olmadı çok şükür inşallahta olmaz

aman aman canım işallah olmaz :Saruboceq: çok korkarım bende aeşten allah hepimizin yavrularını korusun hastalıklardan:Saruboceq:

kaderim ve karamuk ayarlayın kızlar ya kaçın gelin kaderim hem sen evi de biliyosun bei bırakmıştınız ayarla bişeyler gel özledik seni sizinle bayadır görümüyoruz

sağol canım inşallah ama ne bileyim iki çocukla vallah çok zor oluyor benim biryerlere gitmem,gerçi büyük oğlum hafta sonunda hep annemde kalıyor ama yinede zor gibi,bende seni ve öykücüğü özledim canım

kızlar siz yoğurdu hiç düşünmeyim ben yavrukuşlarıma miss gibi taze yoğurt yaparım yerler afiyetle

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
gününüz aydın neşeniz bol olsunnnnnnnnhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…