Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın kızlarrrr
keyfim kaçtı ya tuğkanı aşıya götürdüm aşılarımızı olduk inş. sorunsuz geçer
kilo almamış pek ya 6,900 kilosu boyu 69 cm ya hep boya gitmiş vallhi taktım kilosunu ya yemeside emmeside güsel anlamadım gitti ama bir dk yerinde durmuyor hareket çok fazla artık birde boya gidince kilomuz az bu ay ya off off taktım kafaya
vallhi mopaşa gittik cimcime dedim cimcimeye gitsem buraya kadar gelmişken dedim uyur şimdik saat çok erken

tünaydın kızlarrr... kaderim gitmeyi düşünüyorsan ben seni alırım çok yakın evlerimiz.hem gelinde yiğitcik nasıl olmuş bi görelim :)))
leadangel canım cimcimem uyumaz gözünü açmadan atmıştır o yine kendini dışarı :))) dün az bi farkla kaçırdık birbirimizi yoksa Koza Han sefası yapıcaktık beraber :))) bu gün yine çıkcam hava güzel hem tospam hava alsın hem banada yürüyüş oluyo.fazla kilolardan kurtulayım :)))
kızlar dün akşam devrim bişey yaptı şok oldum.yemek yerken girişte hani yerde minderler varya oraya yatırdım onu. tam yemekleri koydum gözüm kaydı (direk bakıncı al beni diye başlıyo bızıklamaya) aa benimki minderden iniyo ama öle yuvarlanmak falan değil ayakları indirmiş kilimin üstüne sonra az yan döndü önce bi elini koydu aşaya sonra öbür elini napıyon sen dedim kaldırdı kafayı gülüyo yüzüme.normalde yüzü koyun yatırsam cingar çıkarır emeklek deseniz hiç ona göre değil ama iş beceri kerata :)

devrim emeklemeyemi başlıyor yoksa:bbo:abooo maşallah alıştırmalara başlamış
canım karamukta alırım dedi ohh beni alan var ne güzel ama bende icraat yok

kaderim gel ya vallhi yiğit ardayıda özledik senide
antika cnm aramadım ama bimiyorum belkide gitmiştir saat 9 du okadar erkende gitmez herhalde

leadangel sorun etme canım kiloyu gayet iyi aslında,normal sınırda kilosu

kaderim ya gel bak hepimiz özledik sen

yeşime haber verdim gelecek inşallah

melekçiğim adresi aldım bakalım ayarlayabilirsem gelirim ama inan zor canım yaboshayallersmile
önce oğlumu annanesine bırakmam gerekiyor,şefket yılmazın orada oturuyor annemde, ordanda sana gelmek zor, evden gelsem sorun olmaz ama annemden bir daha çıkacağım yollara yani yolda geçecek zamanım, evden gelsem karamukta alırım dedi, ama yanlızda gelsem taksiylede gelirim taksi durağına yakın evim tek sorun talha beyin keyfini yapmak önce anneannesine bırakmam lazım mahveder beni yoksa neyse canım ya cumartesi gelsinde ayarlamaya çaışırım inşallah

sıkılmayacağını bilsem getirmemmi canım ama çarşıya bile gelince benimle yeter artık eve gidelim diye ağlamaya başlıyor,kendi yaşıtı olacak ille neyse bakalım ayarlarsam geleceğim
canım birde sana yakın taksi durağı varmı taksi bulmam kolay olacaksa dönüş için endişelenmem,

leadangel cnm kiloyu sorun etme rtık 4.aydan sonra ayda 6oo gr(bildiğim kadarıyla)normal kabul ediliyor artık o ilk aylarda ki hızlı kg alışları sona eriyor sanırım acabaaa bgn uyuzcimcime zafer plazada olabilirmydi :)

canım var ayarlarız taksi hiç sorun değil

canım evde tadilat var ama kaçmaya çalışacağım.Benim de oğlumu bırakacak yerim yok o yüzden getireceğim .Sen de getir canları sıkılmaz.Yoksa benimkinin de canı sıkılacak.

Birkaç gündür takip edemedim yazıları kızlar .Melekcim adresini bana atar mısın.Dolmuşla falan gelirim herhalde ,o yüzden tarif edersen sevinirim.Bir de saat kaç gibi buluşuyorsunuz.

günaydın kızlar atıyorum canım hemennn
beklerim bilmem öylende falan olur siz bilirsiniz saatini kararlaştırın

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrŞeniz
melekcim canım sağolasın adresi atmışsın a.s
ancak benim o gün artık imkansız gibi bişey oldu :sinifsinif: dün oğlum yine ateşlendi okuldan aradılar apartopar aldık okuldan aldık doktora götürüdk işte cumaretsi saat 3 de onun kontorlü var saat beş te de benim dr var :gitme::gitme: malasefef işallah bidahai sefere bi aksilik olmaz görüşrüz :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun tatlım ya hayırdır nesi var acaba oğluşunun ya çok üzüldüm ne dedi dr...
olsun canım ya oğluşun iyi olsunda napalım bidahakine inşallah

tüünaydın hanımlarrrr.....
valla cimcimeyle uğraşa uğraşa onu geçtim ben bu aralar. yok yok bu ekim annelerinde var bişey zaten :)) kaderim canım sen planı yap duruma göre beni ara dediğim gibi alırım senide.melekçim zaten bizim gelmemiz 2 yi falan bulcak çünkü dün Yeşim'lede görüştük onuda alıcam.iş yeri benim evime çok yakın ya beraber gelicez saat 1,5 gibi işten çıkıyo 2 yi bulur bizim gelmemiz.
ay kızlar bu hafta sonum müthiş yoğun resmen gezmeye doyucam :))) bu gün benim herifin doğum günü ona bi organizasyon hazırladım gece yarısı anca eve geliriz heralde.yarın sabahtan halamda kahvaltıdayız öğleden sonra onu gelininde akşamda bi arkadışımın kardeşinin kınasında.cumartesi gündüz melek akşam düğün.pazar eski arkadaşlarla kahvaltı ve günüde onlarla geçiririz. eee hafta bitti :)))) cimcimem senin leylek havadaydı benimki jet hızıyla gidiyo :)))

evet şekerim ama 15 dakikalığına girdim nasılda yakalanmışım bilmiyorumkismile arkadaşın bebişine doğum günü hediyesi aldımkaydirigubbakcemile niye gelmedin yanımıza küstükzemuszemus valla leadangelim evde değildik salı dedemize gittik orda kaldık dün gece yarısı geldik eve ama evde olduğum zaman 8 de de olsa beklerim valla inan hiç sorun değil en fazla darmadağın bir eve gelirsin sempatiksalakcinni kahvaltı yapardık kız ne güzel gel bir gün yani kızlarrr hepinizi istediğiniz saat beklerim hiçççç sorun değilzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…