- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
evet şekerim ama 15 dakikalığına girdim nasılda yakalanmışım bilmiyorumkismile arkadaşın bebişine doğum günü hediyesi aldımkaydirigubbakcemile niye gelmedin yanımıza küstükzemuszemus valla leadangelim evde değildik salı dedemize gittik orda kaldık dün gece yarısı geldik eve ama evde olduğum zaman 8 de de olsa beklerim valla inan hiç sorun değil en fazla darmadağın bir eve gelirsin sempatiksalakcinni kahvaltı yapardık kız ne güzel gel bir gün yani kızlarrr hepinizi istediğiniz saat beklerim hiçççç sorun değilzemuszemus
ben gelmicem artıkın sana biliyon sen sebebini en son sözünün üstünden 2 ay geçti alsanaalsanasmile
tamam dır hayatım 2 gibi gelintüünaydın hanımlarrrr.....
valla cimcimeyle uğraşa uğraşa onu geçtim ben bu aralar. yok yok bu ekim annelerinde var bişey zaten :)) kaderim canım sen planı yap duruma göre beni ara dediğim gibi alırım senide.melekçim zaten bizim gelmemiz 2 yi falan bulcak çünkü dün Yeşim'lede görüştük onuda alıcam.iş yeri benim evime çok yakın ya beraber gelicez saat 1,5 gibi işten çıkıyo 2 yi bulur bizim gelmemiz.
ay kızlar bu hafta sonum müthiş yoğun resmen gezmeye doyucam :))) bu gün benim herifin doğum günü ona bi organizasyon hazırladım gece yarısı anca eve geliriz heralde.yarın sabahtan halamda kahvaltıdayız öğleden sonra onu gelininde akşamda bi arkadışımın kardeşinin kınasında.cumartesi gündüz melek akşam düğün.pazar eski arkadaşlarla kahvaltı ve günüde onlarla geçiririz. eee hafta bitti :)))) cimcimem senin leylek havadaydı benimki jet hızıyla gidiyo :)))
melekcim aldım adresini ben cumadan sendeyim aklinialirimsmile leadangelle biz buluşur geliriz...kızlar her toplantıda birileri yan çiziyor olmazzzzlmaz:...valla arkanızdan dedikodu yaparız ona göre ben çoook dedikoducuyum ona göre guclubacismile
karamukcum geçmiş olsun cnm...ayyyy antikam sen kıyamazsın bana kızmassın di mi ??? ama bak öyle plansız programsız geziyorum ki sorma gitsin...gelicem cnmcım şu meleği bir atlatalım annemde çok kızıyor bana bir gidemedik senin yüzünden deyip duruyor...hem sizim orada çok güzel bir oyuncakcı açılmış orayı da gezeriz dün gördüm kaydirigubbakcemile
evet şekerim ama 15 dakikalığına girdim nasılda yakalanmışım bilmiyorumkismile arkadaşın bebişine doğum günü hediyesi aldımkaydirigubbakcemile niye gelmedin yanımıza küstükzemuszemus valla leadangelim evde değildik salı dedemize gittik orda kaldık dün gece yarısı geldik eve ama evde olduğum zaman 8 de de olsa beklerim valla inan hiç sorun değil en fazla darmadağın bir eve gelirsin sempatiksalakcinni kahvaltı yapardık kız ne güzel gel bir gün yani kızlarrr hepinizi istediğiniz saat beklerim hiçççç sorun değilzemuszemus
birde akşam tuğkana yoğurt denemesi yaptım yörsanın pastörize sütüyle denedim evde o var diye minik bir şişeye ilk deneme için fena değil ama sizlerdende fikir alayım lütfen arkadaşım pınarım 200 cc sütlerinden alıyormuş her akşam onlarla mayalıyormuş sabaha taze yoğurt hemde taş gibi tutuyor dedi yörsandan cıvık cıvık oldu vallhi ama tadı güsel
canım ya tam emin değildm ki sen olduğuna burdan resimlerinizi grmstm benzettm birde malum bu topic te adın cıktı ya gezenti diye:)zafern en alt katında bir oyuncakçı var orda kucağında uyuyan bir bebekle biri gecti yanımdan bende seni andım içimden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?