Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

karamuk geçmiş olsun canım hayırdır neden bu kadar sık ateşleniyo hoş aslında sormamak gerek hava güzel diye bahçeye bi fırlıyo yaramazlar okulda koştur koştur sonrada hastalık hazır birde okulun kantinini bi kolaçan edin canım ve yakınlardaki bakkalları dondurma satışları başlamış olabilir oda bi etken.bir ihtimal daha okulda çeşme suyuna dayanıyo olabilir biliyosun artık eskisi gibi arıtılmıyo sular rdanda mikrop kapıyo olabilir. ufff şimdi bizimkiler iyide asıl iş büyüdüklerinde ayy bakalım bizler ne olcaz ne hallere gelicez (( inş. bu son olurda bi daha senide korkutmaz afacan.
bu arada hayırdır sen doktora gidicem diyosun yoksam bu ay tutturdunmu büyük ikramiyeyi :))

ben gelmicem artıkın sana biliyon sen sebebini en son sözünün üstünden 2 ay geçti alsanaalsanasmile

melekcim aldım adresini ben cumadan sendeyim aklinialirimsmile leadangelle biz buluşur geliriz...kızlar her toplantıda birileri yan çiziyor olmazzzzlmaz:...valla arkanızdan dedikodu yaparız ona göre ben çoook dedikoducuyum ona göre guclubacismile

ben gelmicem artıkın sana biliyon sen sebebini en son sözünün üstünden 2 ay geçti alsanaalsanasmile

karamukcum geçmiş olsun cnm...ayyyy antikam sen kıyamazsın bana kızmassın di mi ??? ama bak öyle plansız programsız geziyorum ki sorma gitsin...gelicem cnmcım şu meleği bir atlatalım annemde çok kızıyor bana bir gidemedik senin yüzünden deyip duruyor...hem sizim orada çok güzel bir oyuncakcı açılmış orayı da gezeriz dün gördüm kaydirigubbakcemile

tamam dır hayatım 2 gibi gelin
ay özledim şimdidengelsin cumartesi:))
oo senin program baya bi yoğun gerçekten
oh ne güzelll

gel valla canım yakınız ne zaman istersen gel
ösledim damadımı:)

bak bak bak bide ağzıyla yakalanıyo sen dibime kadar gel uğrama cumartesi oklavayla geliyom klava: böle böle yapcam sana kaydirigubbakcemile3 oyuncakçıyı pek tavsiye etmem canım çok büyük ama hep doğru düzgün bişey yok ayrıca fiytlarda normalin üsünde Joker bile daha ucuz yap yani hesabını.

teşekkürler melekcim ben planlı buluşamalarda pek becerikli değilimdir zaten aklıma eser ararım hazırlıklı olun her an telefon çalar geliyorum derim yerimsenibengetiricem damadını da yeşim gelirse ne yaparız bilmiyorum guclubacismile kızzz antikam yok kız gezmedim orayı arkadaşa gidiyordum arabayla geçtim karşıdan gördüm Allahh Allahhhh....

hatunlar muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah cimcime ve antika size valhi yetişmek ne mmkün bende tuğkanı alt kata indirdim şimdik süpürdüm sildim
saçıma maske yaptım ya kızlar çok aşırı saçlarım dökülüyor ya şimdik nette bir maske buldum ekmek mayasıyla onu yaptım 1 saat bekletip duşa giricem iğrenç kokuyorum ama napayım ya bir umut sizdende fikirlerinizi bekliyorum aşırı dökülüyor yani normali geçti benimki

birde akşam tuğkana yoğurt denemesi yaptım yörsanın pastörize sütüyle denedim evde o var diye minik bir şişeye ilk deneme için fena değil ama sizlerdende fikir alayım lütfen arkadaşım pınarım 200 cc sütlerinden alıyormuş her akşam onlarla mayalıyormuş sabaha taze yoğurt hemde taş gibi tutuyor dedi yörsandan cıvık cıvık oldu vallhi ama tadı güsel

canım ya tam emin değildm ki sen olduğuna burdan resimlerinizi grmstm benzettm birde malum bu topic te adın cıktı ya gezenti diye:)zafern en alt katında bir oyuncakçı var orda kucağında uyuyan bir bebekle biri gecti yanımdan bende seni andım içimden:)

leadengel canım saç dökülmesi doğumdan sonra oluyo genelde hormonel bişeymiş...
,nşallah düzelir en kısa zamanda bide bahar mevsimi geliyo sıkma canını stres yapıp taktıkça daha çok dökülür...

ben de pınar çocuk sütü var 6-12 aylık onunla yapıyorum canım gayet güzel oluyo bide ebn direk peteyin üstüne koyuyorum güzel oluyo

yörsanla gerçekten iyi tutmuyo bende bir kaç kere muzdarip oldum. ayrıca o saç dökülmesi bende de var kel kalıcam artık demeye başladım hoş badem yağı ve zeytin yağ karışımı kullanıyorum bende yıllardır her yıkamadan önce mutlaka uygularım ama artık kar etmiyor herhalde meleğin dediği gibi hormanal ki inş. öyledir yoksa gerçekten kel kalıcam.

Leadengelcim doğumdan sonra benimde saçlarım çok döküldü.İnan hiç saçım kalmayacak sandım ama telaşlanma aynen geriye geliyor.İnternette okumuştum ,ne kadar doğru bilmiyorum ama hamilelikte beslenmemize çok dikkat ettiğimiz için saçlar güçleniyormuş,doğumdan sonra aynı özen gösterilmediği için saçlarda zayflama ve buna bağlı olarak da dökülme oluşuyormuş.Normal olduğunu ve zamanla dengeye gireceğini yazıyordu canım.Yinede benden tavsiye haftada iki kez durulama suyuna 1 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesi koy ve saçına dök.Çok pis kokuyor ama hem saçlar güçleniyor ,hem de parlıyor.

evet canım işte o bizdik :teytey: atatuğ & gezenti anası hihoyyyt

slm kızlar ohh nazda geliyor hee süper de benim gelemeyeceğim kesinleşti gibi herşey üstüste geliyor derler ya vallah benimde öyle oldu yinede kısmet diyelim,
cimcimem yap kız dedikodumuzu canın sağolsun benimde kulağım çınlarsa hıımmm cimcime anıyor derimkaydirigubbakcemile
siz bol bol resimler çekinin bizde buradan bakarız :hulya:

bugün hava bizi yanılttı havayı güneşli görüp sabah 11de çıktım evden 4de eve geldim aslında hava göründüğü gibide sıcak değilmiş güneşli ama buzdu buz:bbo: ama ardam hala hapşuruyor şifayı kaptıkmı ne, :jeyyar:

bol bol kulakların çınlıyacak kaderim görürsün hıçkırıkta tutucak beni anarsın geçeropuyorumnanaktan kızlar az önce hamile bir arkadaşım bendeydi sözde herşeyi çok bilen ben hamilelik günlüğü varmış arkadaşta gördüm ve çok üzüldüm ben gs defteri alıp oraya yazıyordum atauğ doğduğundan beri günlük alıcam bir türlü fırsat bulamadım almaya bende o defterden devam ediyorum...hamişler ya da hamiş olacaklr kızlar sizde alın ultrason için fotoğraflık bile var...valla bulursam bende alıcam o defterden diğerine üşenmeyip geçiricem...kızlar jokerde filan bakmıştım bebeğimin ilk yıllarına ama çok pisti ve tekti sizin gözünüze satılan bir yer takıldı mı ??? çoooook kıskandım yaaaaa

bende günlük tutuyorum ama hamileliğime özel değil sıradan benimki, 17 yaşımdan beri yazıyorum 19 yaşıma kadar ful yazdım sonra evlenince ayda bir yazmaya başladım malum maraton hayat, ama canım çok sıkldığında moralim bozuk olduğunda ve kimseye anlatamayacağım konuları üzüntülerimi günlüğüme halen döküyorum benim halimden bir o anlıyor en azından yorum yapmadan dinliyorsempatiksalakcinni
burçak çerezcioğlunun kitabını okumştum mavi saçlı kız kanser bir kızın hayatını günlüğe döktüğü bir kitap aileside burçak öldükten sonra yayınlatmıştı,acayip etkilendiğim bir gerçek hikayeydi ve ondan sonra başladım yazmaya,benimki öyle bana özel günlük,
cimcime üzülme canım ya önemli olan dışı değil içidir o masum yazılanlardır bence, sende hamileliğe özel yazmışın anladığım kadarıyla, en büyük varolan tek hatıraalkisalkisalkis

ahhh kaderim bir görsen öyle demezsin canım bende 5.sınıftan beri günlük tutuyorum...dediğin gibi insan müthiş rahatlıyor...bende evlendikten 1,5sene sonra birden bırakmıştım ama hamile kalınca kilomdan onun kilosuna kadar tekrar yazmaya başladım....ama itiraf edeyim evlenirken 2 günlüğümü imha ettim zemuszemus yanarım yanarım o günlüklerime yanarımalsanaalsanasmile olmsın diye oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…