canım çok geçmiş olsun tatlım ya hayırdır nesi var acaba oğluşunun ya çok üzüldüm ne dedi dr...
olsun canım ya oğluşun iyi olsunda napalım bidahakine inşallah
karamuk geçmiş olsun canım hayırdır neden bu kadar sık ateşleniyo hoş aslında sormamak gerek hava güzel diye bahçeye bi fırlıyo yaramazlar okulda koştur koştur sonrada hastalık hazır birde okulun kantinini bi kolaçan edin canım ve yakınlardaki bakkalları dondurma satışları başlamış olabilir oda bi etken.bir ihtimal daha okulda çeşme suyuna dayanıyo olabilir biliyosun artık eskisi gibi arıtılmıyo sular rdanda mikrop kapıyo olabilir. ufff şimdi bizimkiler iyide asıl iş büyüdüklerinde ayy bakalım bizler ne olcaz ne hallere gelicez(( inş. bu son olurda bi daha senide korkutmaz afacan.
bu arada hayırdır sen doktora gidicem diyosun yoksam bu ay tutturdunmu büyük ikramiyeyi :))
karamukcum geçmiş olsun cnm...ayyyy antikam sen kıyamazsın bana kızmassın di mi ??? ama bak öyle plansız programsız geziyorum ki sorma gitsin...gelicem cnmcım şu meleği bir atlatalım annemde çok kızıyor bana bir gidemedik senin yüzünden deyip duruyor...hem sizim orada çok güzel bir oyuncakcı açılmış orayı da gezeriz dün gördüm kaydirigubbakcemile
hatunlar muhabbeti ilerletmişsiniz maşallah cimcime ve antika size valhi yetişmek ne mmkün bende tuğkanı alt kata indirdim şimdik süpürdüm sildim
saçıma maske yaptım ya kızlar çok aşırı saçlarım dökülüyor ya şimdik nette bir maske buldum ekmek mayasıyla onu yaptım 1 saat bekletip duşa giricem iğrenç kokuyorum ama napayım ya bir umut sizdende fikirlerinizi bekliyorum aşırı dökülüyor yani normali geçti benimki
bugün hava bizi yanılttı havayı güneşli görüp sabah 11de çıktım evden 4de eve geldim aslında hava göründüğü gibide sıcak değilmiş güneşli ama buzdu buz:bbo: ama ardam hala hapşuruyor şifayı kaptıkmı ne, :jeyyar:
günaydın hatunlarrrr
en erkenci benmiyim yaf çocuğu 9, da yatırmaya alıştırıyorum akşam olan benim sbh uykularına oluyor tabi aman erken uyusunda napalım
ya akşam yaşo aradı ( cimcimeye beraber gitmiştik antikada tanıştı benim arkadaşım sürekli beraberiz ) cumartesi gelicem sana 20 gündürde görşemedik ders çalışıyor bende gelme diyemedim düşündümki beraber geliriz neyse onu kapadım teli kardeşim aradı abla cumartesi melihle biz gelicez çarşıya işlerimiz var ya ben oturmaya gidicektim şu işleri halledelim biz sizi evden alıcaz ya vallhi bilmiyorum melekcim ya nasıl yapıcaz sana çokk gelmek istiyorum sbh erken çarşıya çıksam kardeşimin direksiyon sınavı var ogün 11 olur onların gelmeleri bi çare düşünüyorum bakalım ama ne yapıp ne edip gelmek niyetim ama bakalım hele bir yarın sbh olsun bir plan yapıcam
günaydın hatunlarrrr
en erkenci benmiyim yaf çocuğu 9, da yatırmaya alıştırıyorum akşam olan benim sbh uykularına oluyor tabi aman erken uyusunda napalım
ya akşam yaşo aradı ( cimcimeye beraber gitmiştik antikada tanıştı benim arkadaşım sürekli beraberiz ) cumartesi gelicem sana 20 gündürde görşemedik ders çalışıyor bende gelme diyemedim düşündümki beraber geliriz neyse onu kapadım teli kardeşim aradı abla cumartesi melihle biz gelicez çarşıya işlerimiz var ya ben oturmaya gidicektim şu işleri halledelim biz sizi evden alıcaz ya vallhi bilmiyorum melekcim ya nasıl yapıcaz sana çokk gelmek istiyorum sbh erken çarşıya çıksam kardeşimin direksiyon sınavı var ogün 11 olur onların gelmeleri bi çare düşünüyorum bakalım ama ne yapıp ne edip gelmek niyetim ama bakalım hele bir yarın sbh olsun bir plan yapıcam
karamuk cnm çok geçmiş olsun sürekli ateşte çok rahatsız eder bademcikleri aldırmakta zor tabi allahım acil şifalar versin inş.
meleğim vallhi ben senden çok istiyorum inş. bir aksilik olmaz ya vallhi eşimin işyerindeydi bebek arabası akşam getird dedim sana gelicemdiye otobüsle getirmiş şimdi çarşı işi çıkınca diyorki neden taşıtın bana arabayı yani sana gelmekti niyetim diğerleri sürpriz oldu
geçmiş olsun karamuk
hangi dr a götürüyosunuz paşayı
önemli bişey değildir inşallah
hem kaderime hemde karamuğumuza geçmişler olsun. karamuk canım biliyorum o hastalığı bir arkadaşımın oğlunda vardı malesefki ve çok uğraştılar sonunda çaresiz kalıp bademcikleri aldırdılar.aslında çocuğu hırpalamadığını ama ateşin normalin üzerine çıkması gibi bi durumda beklenmedik sonuçları olabileceğini söylemişti doktoru oda kötüye sarmasını beklemektense alınsın daha iyi dedi.ancak o gereksiz gibi görülen bademciklerinde vücudda ne kadar çok işlevi var. zor yaaa hastalığın azı çoğu olmuyor hele çocukların başına gelmişse annede onunla beraber eriyor üzüntüsünden aman onlara gelceğine bize gelsin.
ayy canım ya üzüldüm bak şimdi geçmiş olsun tekrar karamukçum
sizler nasılsınız kızlarr bugün baya kaynatmışsınız
cimcime niye yaktın kız alsanaalsanasmile ben hala açıp okuyorum benimde yatak odamda çekmecemde duruyor içinde neler var neler ama yaşandı bitti hepsi geçmişte kaldı yinede beni rahatsız etmiyor ama sende üzülmüşün bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?