Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hatunlarrrr
en erkenci benmiyim yaf çocuğu 9, da yatırmaya alıştırıyorum akşam olan benim sbh uykularına oluyor tabi aman erken uyusunda napalım
ya akşam yaşo aradı ( cimcimeye beraber gitmiştik antikada tanıştı benim arkadaşım sürekli beraberiz ) cumartesi gelicem sana 20 gündürde görşemedik ders çalışıyor bende gelme diyemedim düşündümki beraber geliriz neyse onu kapadım teli kardeşim aradı abla cumartesi melihle biz gelicez çarşıya işlerimiz var ya ben oturmaya gidicektim şu işleri halledelim biz sizi evden alıcaz ya vallhi bilmiyorum melekcim ya nasıl yapıcaz sana çokk gelmek istiyorum sbh erken çarşıya çıksam kardeşimin direksiyon sınavı var ogün 11 olur onların gelmeleri bi çare düşünüyorum bakalım ama ne yapıp ne edip gelmek niyetim ama bakalım hele bir yarın sbh olsun bir plan yapıcam

canım çok geçmiş olsun tatlım ya hayırdır nesi var acaba oğluşunun ya çok üzüldüm ne dedi dr...
olsun canım ya oğluşun iyi olsunda napalım bidahakine inşallah

sağolun kızlar iyi dilekreiniz için çok şükür oğlum şuan iyi ancak biz bu ateşlenmeyi en az ay da bir kere yaşamaya devam edicez. bu en son ki ateşlenmesinde oğlumuzun PFAPA diye bir hastalığı olduğunu öğrendik yani ateş sendromu internetten de okuduğunuzda görüceksiniz ne olduğunu bu rahatsızlığın. çarşamba günü götürdüğümüzde dr bu kadar sık ateşlenmesini buna bağladı bu hastalıkta vucut geniz etini ve bademciklerini yabancı bir unsur olarak görüyor ve süekli onlara saldırıyor dolayısı ile bademciklere saldırıdğında ateş yükseliyor aslında ortada mikrobik bir olay yok şuanda mesela sadece o gün yükseldi ve birdaha çıkmadı. bunu anlamak içinde o gün gttiğimizde bir iğne yaptı bu hastalığın iğnesiymiş eğer 7 saat sonrada ateş yükselirse normal mikrobik bir olay dicez ama 7 saatten sonra ateş birdaha görülmezse bu hastalık üzerine testler yapıcaz dedi ve nitekimde yükselmedi ateşi yarın işte bunun için kontrole gidecez ve bu hastalığın detaylrı ile ilgili görüşücez neler yapmamız konusunda ama araştırdığımıa göre görünen tek çözüm bademcikleride aldırmak ki dr da aynı şeyi söylüyor ama yok aldırmam dersek bu ateşler devam edecek işte böyle bir iğnesi varmış o iğneyi vurunca eteş düşüyor ama en az 3 haftada bir tekraralıyormuş ama zamanla kendiliğinden çocuk 8-9 yaşalrına gelince kayboluyomuş birde hapı varmış ama ben hapını istemiyorum çünkü içerisinde kortizon varmış bakalım kızlar yarın gititğimizde neler dicek dr detayları anlatırım yine sizee

canım doğumdan sonra normaldir saç dökülmesi dert etme zamanla duruyor o dökülmeler

ay canım benim kıyamam aman hasta olmasın annesi mink paşa evet kızlar gerçekten havalar çok kötü şuan dışarda güneş var ama hava buz gibiiiiiiiia.s

günaydın tatlımm oo desene senin de yarınki program bayağı yoğunmuşş a.s

Son düzenleme:

canım ya mafoldumben ağlarım bak..
arkdaşını da getir farketmez canım tanışmış oluruz...
çarşıya da sabahtan çık istersen kızlar da 2 gibi geleceklermiş...
mutlaka bekliyorum güzelim
yok sa klava:klava:klava:

karamuk cnm çok geçmiş olsun sürekli ateşte çok rahatsız eder bademcikleri aldırmakta zor tabi allahım acil şifalar versin inş.
meleğim vallhi ben senden çok istiyorum inş. bir aksilik olmaz ya vallhi eşimin işyerindeydi bebek arabası akşam getird dedim sana gelicemdiye otobüsle getirmiş şimdi çarşı işi çıkınca diyorki neden taşıtın bana arabayı yani sana gelmekti niyetim diğerleri sürpriz oldu

sağol hayatım bakalım bakıcaz yarınki duruma göre dr ne diyecek a.s

leadangelcim sonuçta yabancı değil kardeşin hem sınavı da varmış
haftaya gidelim çarşıya de bu hafta işim var benim de
yada o kendisi gitsin:)))
akşama gelsin sana
eşim zaten 2 de işe gitçek
sona taaa geceyarısına kadar yalnızım valla ne güzel olacak sizinle vakit geçircez

hem kaderime hemde karamuğumuza geçmişler olsun. karamuk canım biliyorum o hastalığı bir arkadaşımın oğlunda vardı malesefki ve çok uğraştılar sonunda çaresiz kalıp bademcikleri aldırdılar.aslında çocuğu hırpalamadığını ama ateşin normalin üzerine çıkması gibi bi durumda beklenmedik sonuçları olabileceğini söylemişti doktoru oda kötüye sarmasını beklemektense alınsın daha iyi dedi.ancak o gereksiz gibi görülen bademciklerinde vücudda ne kadar çok işlevi var. zor yaaa hastalığın azı çoğu olmuyor hele çocukların başına gelmişse annede onunla beraber eriyor üzüntüsünden aman onlara gelceğine bize gelsin.

sağol canım benim yaa Şeniz evet aslında bende hiç istemiyorum aldırmayı zaten kbb dr u da aynı şeyi söyledi taraftar değiliz almaya bademcikleri diye bizimkinin bademcikleride iriymiş biraz öyle olunca da daha çabuk hastalınıyor bizim doktorun yani orhan beyin çocuğundada aynı rahatsızlık varmış ayberk geniz eti ameliyatı oluren o da bademcik ameliyatı olmuştu onlar artık haftada bir bu iğneyi vurmaya başalmışalr ve mecbur kalmışlar aldırmaya bakalım yarın ne diyecek olmazsa birde kbb doktoruna tekjrar götürecez bu arada antikacım pedmerle ilgili yeni bişey daha duydum belki sen biliyosundur artık pedmer de gece acile gittiğin zaman özel muayene oluyodu ssk olmuyodu şimdi bazı doktorların ssk ile anlaşması varmış gece acilede gitsen ssk lı bakıyomuş bu doktorlar orhan bey erol bey ve celal beymiş yarın daha detaylı öğrenicem
bakalım nasılmışa.s

ayy canım ya üzüldüm bak şimdi geçmiş olsun tekrar karamukçum
sizler nasılsınız kızlarr bugün baya kaynatmışsınız
cimcime niye yaktın kız alsanaalsanasmile ben hala açıp okuyorum benimde yatak odamda çekmecemde duruyor içinde neler var neler ama yaşandı bitti hepsi geçmişte kaldı yinede beni rahatsız etmiyor ama sende üzülmüşün bakk

sağol canım benim Şeniz
sen nasılsın yiğit arda nasıl iyi dimi hapşıyo demiştin ya bilmiyorumkismile

dün gece evet ya durup durup hapşürdü anası dün biraz fazla gezdirdi sempatiksalakcinni, şimdi iyi iyi çok şükür nerdeyse uyanır,

Melekcim biraz önce eşim aradı.Evde tadilat var ve bende fırsat bufırsat deyip evdeki mobilyaları çıkartalım demiştim eşime.Evim çok küçük zaten birde konsol ,gümüşlük falan derken iyice sıkıldım .mobilyaları kayınvalideme vereceğim .Yeni tv ünitsi ile plazma tv siparişi vermiştim.Eşimi aramışlar ve yarın öğleden sonra getireceklerini söylemişler.Sabahtan eski eşyalar çıkacak sonra da yenileri gelecek.Bunları sana niye anlatıyorum hemen açıklayayım:Anlayacağın yarın bayağı telaşlı bir gün olacak.Eşime ben kızlarla buluşacaktım dedim ama o da başımıza bu işi sen açtın yok öyle kaçmak dedi birşey diyemedim.Eğer erken biterse mutlaka geleceğim canım .Gelmezsem anlaki işim uzamıştır,kusuruma bakma.

kızzlaaar
hastalananlar var sanırım geçmiş olsun hepinize
geçmişi okurken beynim döndü sormayın
yarın bizimde vaka düşmezse yani işlem çıkmazsa geleceğim inşallah olurda hasta gelirse gelemem ((

yok anam yok biz bidaha antikada buluştuğumuz gibi buluşamayacağımız belli oldu bir aksililktir gidiyor nazaramı geldik yoksam kızlar hımm ne dersinizlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…