Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

çok mutluyum hamileliğimden beri aradığım bir kitap vardı sonunda basımı bitmiş ve dağıtıma başlanmış
çok ama çok methini duydum bu kitabın aslında hamileliğin 4. ayından itibaren bebeğin zeka gelişimi için pratikler var ama olsun geç kalmış sayılmayız bizlerde yolun başındayız kitabı sizlerede öneriorum kızlar okumak için sabırsızlanıyorum ismi akıllı bebekler akademisi hele bir bakın

"Doğum öncesinden 6 yaşına kadarki dönem insan yaşamında bir daha yakalanmayacak bir gelişim fırsatı sunar. Her insan doğuştan getirdiği fiziksel, duygusal özellikleri ve potansiyel yetenekleri ile eşsiz bir sanat eseridir. Potansiyelini gerçekleştirme olanağı sunmadığımız her insan bir yönüyle eksik kalacaktır. Çünkü ona kendi olma-kendini bulma imkanı verilmemiştir.

Ana babalar ve alanın uzmanı eğitimciler, çoğu kez bu gerçeği bilmelerine rağmen uygulamada izleyecekleri iyi bir rehberin yokluğunu hissederler. Çocuklarımızın beyinlerini el yordamıyla "geliştirmeye" çalıştığımızda ise risklerinin ne olacağını uzun süregöremeyebiliriz.

Akıllı Bebekler Akademisi, doğum öncesi ile 3 yaş arasındaki dönem öncelikli olmak kaydıyla, okulöncesine yönelik bir beyin ve çoklu zekâ geliştirme programı sunuyor. ınsanın nörolojik çoğulculuğuna saygılı olmak kaydıyla, duygu dünyasını merkeze alarak, "dalgacı ve oyuncu beynin" erken dönem gereksiminlerini karşılamaya çalışıyor.

Hamilelik döneminde anne adayına ve bebeğine, doğum sonrasında bebeğine özel yoga-kinestetik zekâ uyarım programları, Akıllı Bebekler için sakinleştirici müzik CDsi bütüncül birgelişimin önemli tamamlayıcıları olarak sunulmakta.

Kitabı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise, sunulan beyin ve çoklu zekâ geliştirme izlencelerinin yazarların kişisel deneyim süzgecinden geçmiş olması. Ana-babalığı biyolojik-içgüdüsel bir sürecin uzantısı olmaktan öte, hayat boyu sürecek profesyonel bir uğraş olarak algılayan yazarlar, insanın eşsiz potansiyeline inanarak girişilecek bir inşa sürecinin eğitimde dönüşüm yaratabileceği görüşündeler. Bu nedenle, eğitimde "genetik kaderciliğe" meydan okuyorlar.

Akıllı Bebekler Akademisi temelde içinde çocuk bulunan her evin, insan kaynağını geliştiren, yetkinleştiren bir akademiye dönüştürülmesine aracılık etmeye çalışıyor; akademik bağlamda ise, Tıp Bilimleri ile Eğitim Bilimleri arasında disiplinlerüstü (transdisciplinary) bir alan olarak gelişen "eğitsel sinirbilimin" ülkemizde öncülüğünü yapan popüler bir kaynak olma çabasında."[...]

ben ikinci gezmektende geldim bi bakim napıyo bu kokoşlar dedim sonrada tekrar hazırlanıp atttiiii :))) Yeşimcim saat 13:00 gibi ararım ben seni kesinleştirirsin herhalde o saate.kaderim bende tam kadroyduk çünkü birincisi merak vardı herkes birbirini merak ediyordu ikincisi benim hışmımdan korkmuşunuzdur :))) bunda çene kürekli kim bilir bize neler eder gitmezsek diye :)))
karamuk evet canım üç doktorunda sgk ya bağlandığını ve gece acildede sgk üzerinden ücretlendirme yaptıklarını Erol Bey son kontrolümüzde söylemişti bize.ayrıca hazır madem gitcekmişsin şu sünnet için aldıkları ücretide öğrenebilirmisin canım bana onun için aramıyayım zaten yakında çıldırtıcam adamcağızı önce Jale Hanım yapıyodu hayırdır Dilek diye açıyodu teli şimdide Erol Bey başladı Dilek Hanım hayırdır diye açmaya :))) ona göre hazırlığımızı yapalım önümüzdeki aya.çünkü dorukta yaşanan bişey duydum yüreğim hopladı Emin Beyin istediği ücreti duyuncada dudağım uçukladı herhalde pedmerde karar kılıcaz daha iyisini bulamazsam şu önümüzdeki bir ayda.
ay yine çenem düştü sustum sustum gidiyom hade bana bayyyyyyyyyyy beni özleyin anacım :))))

hiii nerde nerde yerimseniben canım kitabı aldınmı eğer aldıysan yarın getirebilirmisin bi inceliyim içeriğini merak ettim. ayrıca yazarı kim hangi yayın evinin anladığım kadarıyla Türk bir yazarın elinden değil çevirisii kim yada kimler yapmış.
pardon çok sordum galiba bilmiyorumkismile kitap duydum ya

cnm almadım çünkü mail bugün geldi bunların bir sitesi var kitabın adıtyla aradımı çıkıyor ama aldığım gibi incelersiniz şu olay şöleki
" bir grup akademisyenin 0-6 yaş çocukları üzerinde 10 yıldır devam eden uygulamalı araştırmaları sonucunda verimliliği kanıtlanmış bir beyin ve çoklu zeka geliştirme programıdır."
bunların gaziantepte türkiyenin ilk okul öncesi akademileri var burda çocuklarda dendikleri ve başarılı oldukları tüm zihinsel aktiviteleri kiataba dökmüşler ben çok aradım ama heryerde tükenmişti 6. basım ama çabuk tükeniyor

elçin semih summak karı koca oturmuşlar yazmışlar

Son düzenleme:
vallhi cnm hiç konuşmadık ben işte yarın sbh etleşicek ya oyüzden netleşince haberleşiriz diye düşündüm ya minübüsle geliriz yada yukarı yürürüz evi anlamadım ama elbet buluruz ararız seni

antika sünnet konusuna değinmişken bizde çok araştırdık özellikle emin balkan ismini eşim duymuştu bende araştırdım ama eşim uludağ üniversitesinde kestirmek istemeyince konur hastanesini arayıp anlaşmalı sünnet doktoru olup olmadığını sorduğumuzda,olduğunu söylediler ilk önce tanışıp konuşmayı tercih ettik eşim çok araştırmacıdır bu konuda ve iyi bir doktor olduğuna kanaat getirdik araştırmalarımız sonucu ve kestirdik oğlumu tabi bizimkinin morale ihtiyacı vardı çok korkuyordu çünkü,:bbo: hiç sıkılmadan oğlumu rahatlatma politakasına başladı ve odadan çıktığında tamam baba hazırım hadi erkek olma zamanım gelmiş benim deyince hemen odaya çıktık ve oğlumu sedyeyle aldılar bu arada gaz maskesiyle bayıltıldı bu yöntemide araştırdık,yani uzun lafın kısası biz çok memnun kaldık ve o gece bizi arayıp oğlumun durumunu soracak kadarda ilgili bir doktor şiddetle tafsiye ederim ismini yazmamışımhihoyyyt suat demir özel hastanelere gelip sünnet ediyor işyerinin telide var hala cebimde kayıtlı birde emin balkan ne kadar istedi merak ettim:1shok:bizim diyoloğumuz olamdı kendisiyle birde dorukta ne olmuş kız çatlayacağım meraktan,
hoş benim eşimde hala doruktan şikayetçi ama doktora hayran sırf doktor için doruğa gidiyor, bizimde unutamayacağımız olayımız olmuştu dorukta benimki hala onu hatırlayıp duruyor tövbe etmişti bir daha dorukmu asla diye ama büyük konuşmuşdelikafadulden amaninn ne çok yazmışımmm

antika dr.adresinide vereyim bursa askeri hastanesinde inan nerde olduğunu bilmiyorum bile ama orada sürekli bulunmakta benim eşim konur diye tutturunca,o yüzden konurda yaptırdık,
paylaşmak istedim,

Pembe Mavide sanıyordum ama emin değildim. Sizde jimerde doğum yaptınız sanırım nasıl memnun kaldınızmı?

evet canım pembe maviden ayrıldı zaten kısa bir süre orada kaldı,ben jimerden çok memnun kaldım ve buradaki diğer arkadaşlarda aynı şekilde jale hanımın sayesinde oğlum kucağımda o kadar söyleyebilirm, bu konuda kafanda soru işareti varsa bile jimere gidip kafandaki soru işaretlerini yokedebilrisn bu kadarda iddalıyım:lepi:

Teşekkürler kaderim, su an arastırma safhasındayım aslında. Herkes birini öneriyor insanın kafası karısıyor amaç cok dr değistirmemek benim için.
Diğer önerilen drlar ısmail Küçükerdogan ve Faruk Dinçşahin. Onlar hakkında hiç bilgin var mı?
Iyi Akşamlar hepinize

yok canım ben kadın doğumcu olarak ilk olarak nilgün karayılan isimli dr.buldum ilk oğlumu onda doğum yaptım oda halen pembe mavide ikinci olarakta jale hanım oldu yani ikiisnden başka kadın doğum uzmanı tanımıyorum isim verdiğin doktorlar hakkında bilgi sahibiyim fakat kulaktan duyma olduğu için paylaşmam yanlış olabilir.
antika çekirgede bu arada onuda belirtmemişim sadece adres bu şiddetle tafsiye ediyorum

Tesekkurler yardımların için Buarada 2. doğumunda pembe maviyi secmemenin nedeni nedir ?
Doktorun orda olmaması mı yoksa yetersiz olduğunu mu düşündüğünden?

yanlış anladın canım ikinci doğumum jimerde oldu doktorumdan memnundum ne yalan söyleyim,ama hastane yetersiz geldi yoğun bakım ünitesi bulunmuyor pembe mavide bu kafamı çok karıştırmıştı çünkü erken doğum riskim yüzde 80 gibydi, o yüzden jimere gitmeyi tercih ettim iyikid eöyle olmuş jimerde ki olanak bence 4,4 lük adan z ye herşey düşünülmüş,
bu arada kızlar koca sayfa bana ait gibi oldu iş güç yok ya bu saatte, ama neyse benim kociş gelecek ben kaçar sende rahat ol marla

yarın herkezi bekliyorum bak hepiniz yan çizmeye başladınız
eşim de yok yarın 2 gibi işe gitçek
gelmeyen çok şey kaçırır demedi demeyinnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…