gecmiş olsn cimcimeeee:teselli:
ben ikinci gezmektende geldim bi bakim napıyo bu kokoşlar dedim sonrada tekrar hazırlanıp atttiiii :))) Yeşimcim saat 13:00 gibi ararım ben seni kesinleştirirsin herhalde o saate.kaderim bende tam kadroyduk çünkü birincisi merak vardı herkes birbirini merak ediyordu ikincisi benim hışmımdan korkmuşunuzdur :))) bunda çene kürekli kim bilir bize neler eder gitmezsek diye :)))
karamuk evet canım üç doktorunda sgk ya bağlandığını ve gece acildede sgk üzerinden ücretlendirme yaptıklarını Erol Bey son kontrolümüzde söylemişti bize.ayrıca hazır madem gitcekmişsin şu sünnet için aldıkları ücretide öğrenebilirmisin canım bana onun için aramıyayım zaten yakında çıldırtıcam adamcağızı önce Jale Hanım yapıyodu hayırdır Dilek diye açıyodu teli şimdide Erol Bey başladı Dilek Hanım hayırdır diye açmaya :))) ona göre hazırlığımızı yapalım önümüzdeki aya.çünkü dorukta yaşanan bişey duydum yüreğim hopladı Emin Beyin istediği ücreti duyuncada dudağım uçukladı herhalde pedmerde karar kılıcaz daha iyisini bulamazsam şu önümüzdeki bir ayda.
ay yine çenem düştü sustum sustum gidiyom hade bana bayyyyyyyyyyy beni özleyin anacım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?