Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar size bir iyi bir de KÖTÜ haberim var...ne oldu demeyin olan oldu kızlar sabah kalktım hafif bir boğaz ağrısı ama uyuz evde durur mu babama çıktım ohhhh çocuğu anneye bıraktım özdilek filan yaptım ama olan oldu dedim ya 8 gibi bir sıtma bir ateş şimdiye kadar ve kendimi eve nasıl attım bilmiyorum şimdi ablamla kocacık çocuğa bakıyor bende yatıyorum...kızlar yarın böyle olursa çocuklara bulaştırırım diye çok korkuyorum ama gelmekte istiyorum...yaaa aslında sadece boğaz ağrısı ateş var bulaşacağını zannetmiyorum da valla kızlar gelme diyen varsa kızmam..hapşırma öksürme yok amaaaaa iyi haberse ATATUĞUM TURP GıBı :))

antkck dorukta ne olmuş merak ettm ömercğm orda sünnet olduda tamer beyide yakın tanırım ne oldu kiiii

cimcime bi güsel terle sen bugece hiçbişeyin kalmaz bolbolda portakal sıksınlar sana kocişin sbha bizden iyi olmassan ben bişey demiyom
ehh bukadar gezmeye sen bu kışı iyibile atlatın kaydirigubbakcemile3

melekçim iş başındasın galiba,kız neler yaptın kim bilir burnuma güzel güzel kokular geliyor,cokacimcoook

ahhh ahh melek yakın olsak vallah hiç düşünmeden gelecektim ama şimdi kararsız kaldım bir yanım gelmek istiyor bir yanım annemde kalmak bugün halamlarda gelcek oraya ne zmaandır görmedim birde o çıktı ama yinede elimden geleni yapıcağım,bir engeldir gidiyoruz bakalım engelleri aşıpta gelebilirim inşallah:Saruboceq:

kaderim yaptım bişeyler gel canım beklerim bak gelebilirsen gel mutlaka
bu arada kızlar ablam da süpriz yaptı 5 aylık kızı var oda gelecek o da jale hanımın hastasıydı sizşnlede tanıl-şmış olur hem
görüşmek üze3re

bende şimdi yeşimle görüştüm onunda bir hastası varmış ameliyat olursa gelemem dedi olmzsa geleceğim dedi,
ama ben bu engelleri nasıl aşacağım bilmiyorumboshayallersmile bu arada kimler geliyor ya kimseden ses çıkmadı, birde meleçim ben anneme gitmeyi düşünüyorum oğlumu bırakacağım olurda gelirsem ordan ulşım nasıl sizin oraya,:uhm:

gecmiş olsn cimcimeeee:teselli:

teşekkürler canım....leadangelim valla doğru dedin ama nerden geldi bu hastalık bilmem bügün daha iyiyim yani ohhhh hasta olmuş gelemeyecek diyenler üzülün....beni hiç birşey durduramaz...öptüm görüşürüz kızlar 2 saat sonra...:asigim:

BEYAZ MELEK canımmmm güzel ev sahipliği için ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM kendi adıma...ikramlarda harikaydı yani...ellerine sağlık...ablan da çok şeker biri itiraf etmeliyim çokta güzelmiş...öptüm cnm...resimleri bekliyorum

günaydın herkeze....
hepinize teşekkür ederim kızlar çok güzel bi gün geçirdik birlikte her zaman beklerim...
haftasonu kk da sanırım bakım vardı giremedik resimleri de paylaşamadım...
birazdan yüklerim resimleri kızlar

günaydın kızlarrr ya uyuz oldum kaç gündür siteye giremedim dedim kızlar foto ekledi onları görücem yok zaten çok ama çok üzüldüm gelemediğim için meleğim cnm kusura bakma işte hiç hesapta olmayann bişey çıkıverdi 1 gün evvel ben yinede çarşıda işimizi çabuk bitirir kaçarım diyordum hesapta ama ne mümkün 5,30 du eve bıraktıklarında çok merak ediyorum vallhi fotolarınızı çok istiyordum sana gelmek ama sözüm olsun en kısa zamanda gelicem güsel bir havada

leadangelcim gelmeni isterdim ama napalım en kısa zamanda beklerim cimcimeyi kap gelin bi gün o öğrendi artık...
haftasonu sitede problem vardı yükleyemedik fotoları...
birazdan eklerim

Günaydın kızlar.Melekciğim ellerine sağlık herşey çok güzeldi.Canım yaptığın piramit pastanın tarifini verir misin bana .Dün akşam netten bulup yaptım ama pek benzemedi.Pudingli bir tarifti benimki ,sanırım seninki daha farklıydı.Bu arada hepinizle tanıştıma çok memnun oldum kızlar,arada eksikler vardı ama kısmetse birdahaki sefere...

işte resimler......

antikam ve devrim paşaa

kaderim,öykü,antika ve devrimimiz

naz,cimcime ve kızım öykü

naz ,öykü,atatuğ ve nazın oğlu yalın

bizzzz

öykü ve atatuğ

devrim,öykü,atatuğ

nazcım teşekkür ederim tanıştımıza bizde çok memnun olduk güzelim
tarifi veririm canım ben sana özeldena tarım birazdan

günaydın kızlarrrrŞeniz
oohhhh maşallahh buluşma olmuş fotolar süper hepiniz çok tatlı çıkmışsınız hele o bebeişler allah nazarlardan saklasın çok güzel çıkmışlarr vallahi çatladım şimdi kızlar herkes orda bir leadangelle ben yokmuşum :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: baksanıza kaderim bile bütün engelleri aşıp gelmişa.s antika ile cimcimeye bişeycik demiyorum zaten onlara hadi gezmeye dedin mi pantolonlarının bi paçasını sokakta giyerler vallahiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada cimcimem çok geçmiş olsun hayatım işallah iyisindir şimdi Şeniz nazcım seni de yüzyüze olmasa da fotolardan gördüm işallah bidahakine yüzyüze görüşürüz canımmmŞeniz

Son düzenleme:

antikacım canım konuştum pedmerle ddörtçelik hastanesinden anlaşmalı çocuk cerrahları varmış o gelip yapıyormuş yaklaşık 300-350 tl civarında bir ücret tutuyormuş ve lokal anestezi ile yapılıyormuş a.s peki dorukta noldu merak ettim benim eşimde dorukta yaptırırız diyordu söylermisin canım ne duydun bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…