Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş geldiniz kızlar,inşallah burdan hoş sohbetler ederek birbirimizin dertlerine ortak oluruzz.opuyorumnanaktan

yeşim hemşirem sanki benden bahsettin anne panikti derken sen birde beni gör inşallah klava:haketmem doğum esnasında heyecan dorukta, bu arada istediğin lohusa şerbeti olsun senin gibi hemşireye helal olsun,:sm_cool:

Rahat ol kafanı takma hep doğuma odaklanma sen yiğit ardayı düşün o pamuk ellerini nasıl öpeceksin popuşunu nasıl sıkacaksın ay özendim valla zemuszemus

Canlar ben çıkar şimdilik görüşürüz hepinizi öpüyoruuum tamam mı
kendinize iyi davranın opuyorumnanaktan

yeşim hemşirem sizinle birliklte doğuma giren başka hemşireler oluyormu yoksa sadece 1 kişimi giriyor ya benim doğumuma başka hemşire girerde siz giremesseniz yeşimmmmmmm diye bağırsam gelirsiniz demikaydirigubbakcemile3 yada pazartesi kaça kadar jimerdesinz ona göre geleyim çünkü her an benimki gelebiliryasakkelime

sütünün gelmesine çok sevindim antika inşallah 6 ay emecek kadar yeter fazlasıda tabi sana bol sütlü günlerr oğluşunlaaaa:teytey:

aynı şüpheler bendede vardı bende pembe maviden buraya geldim nilgün hanımdan memnundum ama hastaneden değil yani doğru yer doğru seçim yola devam,

inşallah canım sen kaç aylıksın sanırım daha yeni senin:ecrin_bebek:

ayy canımm allah söyletti heralde Şeniz ama ben daha hamile değilim geçen sene temmuzdan beri uğraşıyoz ikinci bebek için ama olmadı o yüzden 3 aydır tedavi olmaya geliyorum jale hanıma ama işallah bakalım bu ay jale hanımda ümitli bekliyoruz nolacak a.s

pardon o halde umarım çok beklemeden çocuk sahibi olursun inşallah hayırlısıyla allah isteyen herkeze nasip etsin :ecrin_bebek:

selam kızlarrrrrrrrrrr kusura kalmayın anca geldim. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.a.s.
TIFF cım sende aramıza hoşgeldin canım. kaderim sende benim gibi oldun ha bu gün ha yarın derken pc başında tutmasın sancıların dikkat ette kaydirigubbakcemile3 ay sohbet odası kaç kere ayaklanmıştı benimle bi doğaramadın diye gün sayıyolardı :roflol: hem seninde ufaklık gelsin bide biraz palazlansınlarda bi gün toplanalım hem birbirimizi yüzyüze tanıyalım bakın cimcimemle 40 ları bekliyoz şimdi görüşmek için.:1hug: hakkat nerdesin gene özlettin kendini Atatuğ cuk iyi demi böle çok ortalıktan kaybolupta merak ettirmeyerimseniben

pardon o halde umarım çok beklemeden çocuk sahibi olursun inşallah hayırlısıyla allah isteyen herkeze nasip etsin :ecrin_bebek:

amin canım amin allah isteyen herkese versin :Saruboceq: ama napalım olmazsa da allhım oğluşuma uzun ömürler versin allahım özendirmeyecek kadar verdi bir evlat :Saruboceq: sen kaç aylıksın yakınmı senin doğum:CüvCüv:

evet sana katılıyorum başka işim yok pc başındayım, aslında ev şuan kalkmış durumda tadilat var feci ev ama benim şuan işim yok, ustaların işi bitince anenemler falan gelicek inşallah ben doğurmadan işler biter.oğlumda olmasa patlarım herhalde can sıkıntısından bu hamilelik geçmek bilmiyor ya antika,bu arada sana derken ben doğuramıcam galiba,38 deyim ama ağrıalrım var pazartesi büyük ihtimal jale hanım doğum alır beni evet yüz yüze bulşumak lazım ne güzel olur.vereliniortak

benim doğumum yakın canım 38 deyim her an olabilir antika gibi bende belki burdan kalktığım gibi doğuma giderim ama ben antika gibide cesaretli değilim doğum belirtisini anladığım an korkudan benizim falan atıp eşimi beklerim büyük bir panikle antika resmen buradan yazdı doğumuna giderken ben o akadarda değilim, çok paniğim yeşim hemşire benimle çok uğraşıcakkkafamçokkarıştı

ay maşallah az kalmış allah kurtarsın canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın işallah:Saruboceq::Saruboceq: ama öyle panik yapma kendini sakin ol rahat ol son zamanlar geçmek bilmez ama stres yapma kendine hayatım. ilk bebekmi senin :ecrin_bebek:

sağol canım iyi dileklerin için ama elimde değil paniğim işte bu arada 2 hamilelikkaydirigubbakcemile3 ilk olsa acaba nasıl olurdu ilk doğumum süperdi hiç sancı çekmedim diyebilirim.normal doğum yaptım fakat bu ikinci hamilelik olmasına rahmen rahat değilim inşallah buda sorunsun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…