Günaydın kızlar anca girebildim sabah sabah bir doğuma girdim anne çok panikti ama bebişi bir görün vermiyeyim benim olsun dedim ama aldılar :a015:
9 ay geçmek bilmez ama bebek doğunca günler su gibi geçer demedi demeyin
Kızlar şerbetler geliyor antikam getirdi sıradakinler bekliyorum.
Doğum çantasında olması gerekenler :
1)Lohusa şerbeti (gıcık hemşire için) kaydirigubbakcemile3
Canım benim gör bak senin doğumun prenses doğum olacak demedi deme kaydirigubbakcemile5
nerden başlasam nasıl anlatsam kaydirigubbakcemile3
karamuk ve melikeray hoşgeldiniz aramıza daha doğrusu topiğimize :1hug:
leadangel canım aslında bu soruya Yeşim cevap verse daha iyi olur çünkü daha detaylı ve doğru bilgi verir. ben sadece sana kendiminkini ve duyduklarımı söyliyim.bazısının sancılar önce başlarmış bazısında önce suyu gelirmiş, ama benim doğum tıkacı denen parça geldi hatta korktum acaba kordonmu sarkıyo diye böle kanlı bağırsak gibi ama çokta uzun olmayan bir parçaydı.yani sakın sancı beklemeye yada aman suyum gelsin demeye kalkma benim suyum 8 cm. de gelmişti çünkü ve Devrimimin kalp atışlarında da problem vardı evde suyu bekleseydim kötü sonuçlar doğabilirdi belkide gözetimde olmakta fayda var. ayrıca ben hiç öle abartıldığı gibi bi sancıda görmedim sunni sancıdan saatler sonra hala gevezelik edip gülüyodum. ayrıca doğumdan sonra önemli deilde öncesinde annenin yanında olması senide huzursuz eder hem eşler panikmiş boşverin paniklesinler ama görsünlerde herşeyiki çocuklarının ve hanımlarının kıymetini anlasınlar.bak benimki 9 aylıktım hizmet bekliyodu.sancılarda yanımdaydı sezeryandan çıktığımda yanımdaydı adam çocuğun altını bile deiştiriyo 15 gündür kahvaltıyı o hazırlıyo kaydirigubbakcemile3
yok yeşim hemşirem günler geçmiyo doğduktan sonrada daha doğrusu gün geçmiyo gece olsada uyusada bende acık gözümü kapasam diye bekliyon kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar cici bi haberim var size SÜTÜM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu sabah emebildi nihayet küçük sıpam maşallah şimdide sızlıyolar doluluktan inş. bi daha hiç aynı şey olmaz sorun yorgunluktan kaynaklanıyomuş gerçekten biraz dinlenip birde üstüne sıcak duş alınca maşallah çeşme gibi oldular.:dance:
ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş geldiniz kızlar,inşallah burdan hoş sohbetler ederek birbirimizin dertlerine ortak oluruzz.opuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrrrrrrr
ben de jale hanımdan ilk randevumu aldım az önce valla aslında doktorumdan memnundum ama hastane konusunda şüphelerim vardı; pembe-maviden geliyorum. yeşimpat arkadaşımız da belki hatırlar beni çok yardımcı olmuştu sağolsun. jale hanımı herkes öve öve bitiremiyor, inşallah bizim de elektriğimiz tutar da kalan 6 ayı onun gözetiminde tamamlarım. a.s
hoşbulduk canım işallah hoş sohbetlerimiz olurrŞeniz
inşallah canım sen kaç aylıksın sanırım daha yeni senin:ecrin_bebek:
pardon o halde umarım çok beklemeden çocuk sahibi olursun inşallah hayırlısıyla allah isteyen herkeze nasip etsin :ecrin_bebek:
selam kızlarrrrrrrrrrr kusura kalmayın anca geldim. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.a.s.
TIFF cım sende aramıza hoşgeldin canım. kaderim sende benim gibi oldun ha bu gün ha yarın derken pc başında tutmasın sancıların dikkat ette kaydirigubbakcemile3 ay sohbet odası kaç kere ayaklanmıştı benimle bi doğaramadın diye gün sayıyolardı :roflol: hem seninde ufaklık gelsin bide biraz palazlansınlarda bi gün toplanalım hem birbirimizi yüzyüze tanıyalım bakın cimcimemle 40 ları bekliyoz şimdi görüşmek için.:1hug: hakkat nerdesin gene özlettin kendini Atatuğ cuk iyi demi böle çok ortalıktan kaybolupta merak ettirmeyerimseniben
amin canım amin allah isteyen herkese versin :Saruboceq: ama napalım olmazsa da allhım oğluşuma uzun ömürler versin allahım özendirmeyecek kadar verdi bir evlat :Saruboceq: sen kaç aylıksın yakınmı senin doğum:CüvCüv:
benim doğumum yakın canım 38 deyim her an olabilir antika gibi bende belki burdan kalktığım gibi doğuma giderim ama ben antika gibide cesaretli değilim doğum belirtisini anladığım an korkudan benizim falan atıp eşimi beklerim büyük bir panikle antika resmen buradan yazdı doğumuna giderken ben o akadarda değilim, çok paniğim yeşim hemşire benimle çok uğraşıcakkkafamçokkarıştı
ay maşallahaz kalmış allah kurtarsın canım sağ salim bebeğini kucağına alırsın işallah:Saruboceq::Saruboceq: ama öyle panik yapma kendini sakin ol rahat ol son zamanlar geçmek bilmez ama stres yapma kendine hayatım. ilk bebekmi senin :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?