Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayyy maşallah ya vallhi çatladım fesadımdan bende istiyordum orda olmak
maşallah kuzularımza allahım nazarlardan saklasın hem anneleri hem bebekleri harika görünüyorsunuz

karamuk ve leadangel keşke sizde olabilseydiniz

keşke canım yaa ama o gün inan çok yoğun bi gündü benim için işallah bidahaki sefere görüşrüüz

ayyy maşallah ya vallhi çatladım fesadımdan bende istiyordum orda olmak
maşallah kuzularımza allahım nazarlardan saklasın hem anneleri hem bebekleri harika görünüyorsunuz

sorma canım bende çatladım valalhi orda olamadım diyeeeeeeeeeeee:roflol:

kızlar bende anca girebildim oğlumu okula gönderdim bilgisayar bana kaldılaelaelaelaelae
melekçim canım güler yüzünle ağıraldın bizi çok sağol herşey için herşey çok güzeldi en çokta pasta, tarifi bende alabilrim fotolarda da görünür üzre tabağımı silip süpürdüm,
karamuk haklsın canım engelleri aşıp gitim ilk önce eşim annemlere bıraktı beni, halamlar gelmiş eskişehirden onlarda bir sitem bir sitem bana onalrı bırakıp meleğe gittim diye ama ardamı vermediler sen defol dedielr bana ama arda kalsın dedielr bende defolup meleğe geldim,
resimelri yollucam şimdi
karamuk canım yeşimciğimde gelemdi ameliyata girceğim demişti,

ayyyyy Allahım bu öyküyle atatuğ benim yedi bitirdi olumunekankayizsmile ne sevgi bu böyle...sabah sabah yüzüm gülümsedi valla...kızlar gerçekten keşke gelebilseydiniz..ama neyse leadangel ben evi öğrendim kaçarız bir gün eyvahedigeldismile eeee kızlar ne zamna buluşuyoruz bende bu sefer ona göre...kızlar atatuğ naz82in saçlarına bayıldı bayıldı...bir görseniz bıcır biri naz...daha alatmıyalım çatlıyacaksınız laelaelaelaelae

kaderim sen cezalısın ardayı getirmedinalsanaalsanasmile çok sıkar mıncıklarız diye getirmedin di miiiiii ??? çok merak ediyordum.ben küçücüktü ben gördüğmde bir daha ki sefere arda gelmesse görürsün sen aklinialirimsmile

ATATUĞ--yaa bu teyzeler bana çirkin ol çirkin ol dedielr bende oldum,
ama hala çok tatlıyım allah kahretsin:roflol:::roflol::roflol:

ATATUĞ--çek oğlum elini ordan nan ayıp ayıp
DEVRıM--sanane oğlum ya
ÖYKÜ--en iyisi akşama babama söyleyim seni
DEVRıM-- mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet öyleymiş canım okudum önceki sayfalarda a.s yeşimde gelememiş. e hadi yolla bakalım sende fotoalrı bizde bakalım burdan öyle çatlayarakkkkkkkafamçokkarıştı

ayyyy kaderim çok güzel fotolarrrrrrrrrrrr yaaaaaaaa of hele o bebeişleri görünce içim gitti vallaaaaaaaaaa.s

melekten geldiğim gibi oğlumu kucağıma alıp uyuturkenŞeniz

bunlarda benim oğluşlarım
oğluşlarımın resmini koymassan çatlarım,annemden geldiğimiz gibi çektim oğluşlarımı

inşallah bidahaki sefere cimcime ama vallah benimde elim kolum boş kaldı bir daha oğluımu bırakmayacağımlmaz:

eh işte melekçim büyümeye çalışıyor,
bu arada aşağıki caddeye inince bir baktım benim eski mahalleme gelmişim,
bilirsin belki ahmet hamdi tanpınar ilk.ö.oklunu, bende orda okudum ve adnan mendereste ahh ahh ne hatıralrım geçti o caddede tavşanlı bayisi varya belki bilirsin ordan aşağı inne yolda 19 sene oturduk halen daha yeşilyaylayı hiç bir mahalleye değişemem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…