Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

oy oy oyyy maşallahhhhhhhhh yiğit ardaya kocaman olmuşşş abi kardeş de pek yakışıklılar canım yakıyolar ortalığıııııııııııa.s

aşağıdaki gelişim cetvelini nasıl yaptınız ya banada bir deyin beyaz melek cimcime size diyom

merhabalar bende jale hanımın hastasıyım uzun zamandır ona gidiiyorum şu an 6 haftalık hamileyim jale hanımın yaptırdığı doğumlardan pek haberim yok herkez memnunmu? bende doğumu jimerde düşünüyorum. Doğumlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler

kaderim çok hoşsun valla yazdığın yorumlara bayıldım çek elini heeee gecenin bu saatinde ne güldüm opuyorumnanaktan kız melek biz bunlara ayrı bir fan açalım valla harikalar bunlar yaaaasositososito ben resimlere facede bakmaya doyamadım.. kız kaderim çok şeker olmuş bu velet ahhhh neden getirmedin ki ne uyuzsun lülülülülülüebraar hoşgeldin...evet cnm hepimiz jimerde doğum yaptık..4/4lük..jale hnm dsen 5/5 lik memnun olmayan hiç olmadıbu topikte...hayırlı güzel hamilelik ve doğumlar sana

kaderim bizim mahallenin çocuklarıda adnan menderese gidiyor banada fazla uzak sayılmaz hani ben biraz aşşağıdayım akbank aralığından aşşağı sallandınmı bana baya yakın geliyor

ben jale hanımın hastası değilim cnm oyüzden ama hastaneden son derce memnun kaldım
uyuzcimcime cvp vermiş galiba farketmedin

merhaba ebrar ben jale hanımda ikinci doğumumu yapcıam kısmetse.ilkinde çok memnundum hiç bir sorun yaşamadım.inş bu seferde öyle olur.jale hanım ii bir dr ben başka kadın doğumcu tanımıyorum zaten onun haricinde çok memnunum.inşş seninde güzel bir hamilelikten sonra sorunsuz bir doğumun olur...

ebrar bende jimerde ve jale hanımda doğum yaptım,hem jale hanımdan çok memnun kaldım hemde jimerden hastane süper tek kelime ile
evet cimcime bende bayıldım o resimlere
ledangel ozaman sen benim ablamın orada oturuyorsun akbankın ordan aşağı düz inince ana caddeye çıkınca solda cami var ismini bilmiyorum hani yeni apartmanlar yapıldıya benim ablamda o cadde üzerinde oturuyor ahh ahh eski mah.. olsaydım hergün birinizde olurdum herhaldebilmiyorumkismile

offf,çizelgeye kadar yaptım kopyaladım kabul etmiyor offffffffff sinir oldum, ledangel sende bugün yapmışsın nasıl yaptın

kaderim bende oyada ordayız o yeni apartmanlarda cimcime azilerki lambalardada ben ablanla oya çok yakın öyleyse

cnm sen söyleyince baktım bende ben sana yaparım ne gün doğmuştu yiğitarda

meleğim sen meraklanma cnm biz gelir o mendili alırız bendede sanırım devrimin mendili var bizahmet antikacım sizde gelin alın :))))))
gezmeye yer arıyoruz vallhi hava süper ya bugün biyere gitmek istedi cnm ama çıkmadım bitürlü

Son düzenleme:
bende havanın güzeliklerinden faydalanıp geldim,
ledangel deneyeceğim sonra işler beni bekliyor,
bugün herkez gezmelerde anlaşılan biz erkenciğiz malum abimiz 5,45te okuldan geliyor,
ANTıKA nerelerdesin kız 4 günmü oldu ne hala uğramadın, gelince bir koca sayfa yazarsın artıksositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…