aşkolsun antika evime neşe kattı devrim paşa hiç huzur bozar mı o
dün hava harikaydı ama bu gün baya kötü kapalı gibi...
benden haberler kötü
adet oldum diye sevinirken şimdide sürekli kanamam var
daha 15 gün önce adet oldum şimdi yine bu gün jale hanıma gideceğim umarım kötü bişey yoktur kızlar
günaydın benim soruma neden kimse cevap yazmamış(
oya mendilini bizde unutmuşsun canım ya atatuğ paşanın mendili sanırım ...
gel al mendilini:)
aşkolsun antika evime neşe kattı devrim paşa hiç huzur bozar mı o
dün hava harikaydı ama bu gün baya kötü kapalı gibi...
benden haberler kötü
adet oldum diye sevinirken şimdide sürekli kanamam var
daha 15 gün önce adet oldum şimdi yine bu gün jale hanıma gideceğim umarım kötü bişey yoktur kızlar
günaydınn melek cnm geçmiş olsun düğn bendede sağ tarafımda bir ağrı dedim kesin olucam yine bişey yok bugün ağrıda yok yuurtladımmı acep ilk kez böyle ağrım oldu eğer yumurtladıysam yakındır benimde yoldadır
antika cnm kayfe içmeye aynen mendil bahane kahve şahane dimi cimcimem
sana söyledim kitabı ben daha becerip alamadım vallhi dr netten sipariş veriyorsa bende en kısa zamanda gideyim
ya haftasonu karacabeyde arkimin düğünü var kilo aldım hiç bişeyim olmuyor çıkıcam bigün üstüme başım a bişeyler bakıcam ama hava yine kapadı ayy bende sans olsa zaten
bahsettiğimiz frape zaten cnm sendemi yunanistanlısın hadi cnm ebnim eşimde yunanistanlı iştemelekçim umarım önemli bişey yoktur,haberdar et bizi
soğuk kahvemi:uhm:kızlar bana gelin size frepe yapayım daha önce içtinizmi bilmiyorum ama biz yunanistanlıalr bu kahveye bayılıyoruz,sıcakta oluyor soğukta hele birde yazın dondurmalı yapıyorum ohhh mis mis,inşallah canınız çekerde gelrisniz bana
ortadaki yeni açılana cnm mopaş tam ortamızda kalıyor cimcimeyle bizimyeşim nerelerdesin ya, hiç yazmıyon çokmu yoruyorlar seni yoksam
cimcime hangi mopaşa yakınsın ortadaki mopaşamı yoksa en solda yolun köşesinde hani beyazıt caddesinin sonu orayamı:uhm:merak ettim şimdi,
eşindemi ynanistanlı:uhm:biz gümülcineden ayy merak ettim şimdi eşin nerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?