Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Selam kızlar bugün çok yoğun bir gündü anaca uğrayabildim.Melekcim tarifini bekliyorum canım atladın sanırım.

nazcım aklımda canım ya hep yazcam unutuyorum ya da fırsat olmuyo ama bu akşam öykü uyuyunca yazcam söz
beyenmenize sevindim ayrıca çok teşekkür ederim

geldim geldim valla sormayın hava güzel ya vurdum kendimi dışarlara.aslıda cumartesi gecesi yazdım ama yollayamadım sitede sorun vardı çünkülüm.
melekçim herşey harikaydı çok teşekkür ederiz canım hoş az bucuk huzuru bozduk kendi adımıza ama biliyosunuz biz biraz borazan sesliyiz kaydirigubbakcemile3 hele arkadaş gördünmü çıldırıyoruz sempatiksalakcinni
yanlız farkındamısınız herkesin mendiller birinde kalıyo kaydirigubbakcemile3 leadangel alırız canım takma yaz var kış var ama işin ucunda kahve var yerimseniben kaderim hiç yakın olsam gelirdim deme yolarım seni alsanaalsanasmile bu kadar yakınımdasında geliyom diyonmu bi gün olsun.alsanaalsanasmile
yine çenem düştü dimi ama bunuda anlatmazsam çatlarım. bu gün benim sıpacığın muhallebisi bitmiş baktım nişastadan yapim dedim hem deneyimde gece delirtmesin beni(akşamları yemek üstüne meyvalı muhallebi yiyoruz ) iyikide denemişim çünkü benim şehzade bozması beyenmedi. hadi gidelim hem onu alalım hem hava alalım dedim. çıktık tıngır tıngır kent meydanına orda carefura uğradık alışverişimizi yaptk kasada sıra bekliyoruz. benimki gülücük saçıyo kennnnn amcamın biri önümüze geçti tam o anda adamın yüzüne baka baka bir feryat kopardı Devrim nolduğunu anlamadım sanki ayağına bastı biri adam gayet pişkin ( sanki biz kaynak yapmışız gibi ) bari siz geçin çocuk huysuzlanıyo demezmi. o anda sustu benim sıpa ve gülmeye başladı.çevremizdeki herkes şok bende dahil olmak üzere. kafamçokkarıştı neyse ordan çıktık D&R a uğradık ( bu arada leadangel canım ellerinde kalmamış net üzerinde sipariş vericem ben bahsettiğin kitabı inceledim hoşuma gitti ) gözümüze taklanları aldık çıktık dışarı sakin b köşe bulduk oturduk. Devrimide aldım kucağıma bi elimdede kitabım bizimki uyukladı ben okudum kafa dinledim.taki bir gurup turist ellerinde foto makinalarıyla başımıza üşüşene dek.( ünlü olduk galiba )kaydirigubbakcemile3 resmen zor sıyrıldık aralarından birde japon bi kafile gürültücü millet ne dillerinden anlıyoz ne onlar bizi anlıyo kaçtık resmen kaydirigubbakcemile3 neyse benden havadisler bu kadar bu arada yarın Koza Han'a çıkıcam çay keyfi yapmaya haberiniz olsun yerimseniben (işi olmayanı beklerim beraber keyif yapalım )

aşkolsun antika evime neşe kattı devrim paşa hiç huzur bozar mı o
dün hava harikaydı ama bu gün baya kötü kapalı gibi...

benden haberler kötü
adet oldum diye sevinirken şimdide sürekli kanamam var
daha 15 gün önce adet oldum şimdi yine bu gün jale hanıma gideceğim umarım kötü bişey yoktur kızlar

İnşallah ciddi birşey yoktur canım .Jale hanımdan dönünce bilgilendirirsin bizi.

oya mendilini bizde unutmuşsun canım ya atatuğ paşanın mendili sanırım ...
gel al mendilini:)

bilerek unuttuk canım gene gelmek için kaydirigubbakcemile bz gittiğimiz her yerde bişeyleri unuturuz zaten :kedi: bir de huysuz yaramaz bir çocuğum olsa ne yapardım çocuğu unuturdum her halde sempatiksalakcinni aaaa kaderim o yeni binalardayım ben ablana gelince ara beni zemuszemus

Son düzenleme:
günaydınn melek cnm geçmiş olsun düğn bendede sağ tarafımda bir ağrı dedim kesin olucam yine bişey yok bugün ağrıda yok yuurtladımmı acep ilk kez böyle ağrım oldu eğer yumurtladıysam yakındır benimde yoldadır
antika cnm kayfe içmeye aynen mendil bahane kahve şahane dimi cimcimem
sana söyledim kitabı ben daha becerip alamadım vallhi dr netten sipariş veriyorsa bende en kısa zamanda gideyim
ya haftasonu karacabeyde arkimin düğünü var kilo aldım hiç bişeyim olmuyor çıkıcam bigün üstüme başım a bişeyler bakıcam ama hava yine kapadı ayy bende sans olsa zaten

canım bişeyin yoktur inş.jale hnmdan dönünce yaz hemen merakta bırakma sakın !!!!!!sezaryanda olabiliyormuş beni arkadaşım uyarmıştı içeride kalan bütün pis kanı atıyormuşsun 1 sene içinde normal doğumda doğumda atıyormuşsun ne kadar doğru bilmem ama umarım iyisindirakannehir aaaaa antika çıkmış ortaya ohaoldumsmile

cicime cnm hemde ne atmak normal doğumda heryer kan revan pislik insan kendini tertemiz arınmış hisssediyor cidden

dur gelicezz bir gün borcun var kahveye akannehir geçen sefer unuttun onu içmeye gelicez..ahhhh bende bir hastalansam yoksa daha da şieceğim bıktım bıktım eyvahedigeldismile kitabı bende alıcam leadangel beraber gidelim kent meydanına bir günbilmiyorumkismile

aynen cnm gidelim vallhi
kayfe içmeyede hepinisi bekliyorum kızlar vallhi yaz geliyor asıl soğuk kahve ohh misss cnm çekti benimde

melekçim umarım önemli bişey yoktur,haberdar et bizi
soğuk kahvemi:uhm:kızlar bana gelin size frepe yapayım daha önce içtinizmi bilmiyorum ama biz yunanistanlıalr bu kahveye bayılıyoruz,sıcakta oluyor soğukta hele birde yazın dondurmalı yapıyorum ohhh mis mis,inşallah canınız çekerde gelrisniz bana

yeşim nerelerdesin ya, hiç yazmıyon çokmu yoruyorlar seni yoksam
cimcime hangi mopaşa yakınsın ortadaki mopaşamı yoksa en solda yolun köşesinde hani beyazıt caddesinin sonu orayamı:uhm:merak ettim şimdi,

bahsettiğimiz frape zaten cnm sendemi yunanistanlısın hadi cnm ebnim eşimde yunanistanlı işte
sempatiksalakcinni

yeşim nerelerdesin ya, hiç yazmıyon çokmu yoruyorlar seni yoksam
cimcime hangi mopaşa yakınsın ortadaki mopaşamı yoksa en solda yolun köşesinde hani beyazıt caddesinin sonu orayamı:uhm:merak ettim şimdi,
ortadaki yeni açılana cnm mopaş tam ortamızda kalıyor cimcimeyle bizim

hımm bende gümülcine yahbeyli
evet beyazıtta çok akrabamız ve tanıdığımız var ortak arkadaşımız varmı diye meark etmeye başladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…