Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hımm bende gümülcine yahbeyli
evet beyazıtta çok akrabamız ve tanıdığımız var ortak arkadaşımız varmı diye meark etmeye başladım şimdi

anneme sorarım yahbeyli varmı diye ama çok duydum o köyüde kesin vardır konu komşulardan bende tam bilmiyorum işte

nilimsi gel tabi ya bi seninle tanışamadık seninde ömerciğini göremedik,inşallah kısmet olur tanışmak
vallah baraklıda çok var beyazıtta duydunmu bilmiyorum,oda annemin köyü
ah ahh yunanistan burnumda tüttü şimdi orda olmak vardıı:gitme:

bana kısmet olmadı gitmek tuğkan biraz büyüsün inş. ilk fırsatta eşim çok istiyor götürmek doğduğu büyüdüğü yerleri göstermek eşim gerçi 1 yaşında atinaya gitmiş 6 yaşında ipsalaya dönmüşler eşim okula başlıycak türk okuluna gitsin diye sürekli gidip geliyorlar bütün akrabalar orda evlendiğimizden beri oda gidemedi

ya bu doğum çizelgesini yapıcağım kafaya koydum ama yapştır yapıyorum oluyor kaydet deyince bu formata uygun değil çıkıyor ayy delireceğim doğru yerdeyim ama eksik var gibi aynısını yaptım gösterdiği gibi yok olmuyorr yapıştır bölümü bir anlatırmısn ya sinirim bozuldu
bizimkiler de bizim okul hayatımız için türkiyeye geldiler tekrar dönmek şartıyla fakat bursaya annem hayran kalınca 10 yıl sonra oradaki evimizide satmıştık annanem halamlar yeğenlerim hepsi orada,
ama ben yine okumadımsempatiksalakcinni herşeye rahmen, abim okudu yeterbilmiyorumkismile

cnm şimdi bb code yazan altındaki linki alıyorsun orda iki link var aşşağıdaki hptt olan yerden başlıyorsun linki kopyalamaya sonraki png de bitiriyosun linkte bir yalnışlık vardır cnm yoksa kabul eder

evet evet sağolasın bunlardı
aman ne zor işmiş diyeceğimde ben bir yerde yanlışlık yaptım ama nerdesempatiksalakcinni

kadercm leadangel sağolun kızlar inş kısmet olr tanısmak bende cok isterm.leadangel carsambya kadar gelyrsan e banada gelirsn artık:)

ayyy bi türlü gelmedi diye dert yanıyo bu gacılar bende geldimi bitmiyo diye. aman Devrim doğduktan 50 gün sonra bir geldi pir geldi mezbaha sanki.birde ilginçtir daha önce hiç sancım olmazdı doğumdan beri adet sancısı çekmeye başladım.ki adet sancısıda değil hani doğum yaklaştıkça aşaya vuruyo ya böle iğne batması gibi ayyy bi yaşımız gelsede menpoza girip kurtulsak aman olsan beterrrr olmasan beter. ama ben herifi menepozda gebertirim heralde :)))) bir iki gün geçiktimi eliriyom 1 ay gelmedinmi direk bakırköy :))) sahi melekçim yazmamışsın önemli bişey yok inş.
bu arada frepe heee havalar az daha ısınsın öle gelcem o zaman içmeye soğuk severim o mereti :))) bu arada gümürcine ( komitini)güzel bir yer özellikle meydandaki oteli tavsiye ederim kızlar sabahları çay ve peynir bulunabilen tek otel orda :))) şaka bi yana festival zamanı o meydan harika bi hal alıyo sabahlara kadar eğlence gırla gidiyo. ahh ah bakın yine deştiniz yaralarımı (((
neyse çok gevezelik edemicem bu gün gözlerim kpanıyo benim sıpacık nöbet tutturdu bu gece bana gündüzde misafirim vardı (zaten hava kötüydü tıkıldık bu gün eve )

günaydınnn hatunlarrr ayy antikam saat 5 ekadar uyumadımı pes devrime vallhi ben artık 9 da yatmaya alıştırıyorum bakalaım baya alıştı gibi ama erkenden kaldırıyor beni benim paşa 2. uykuyu yapıyor düşnün sbhlarıda geç kalkmaya alıştırdımmı tmmdır bunun çin biraz daha havaların ısınması gerek çünkü babamız işe kalkınca maşallah çok gürültü yapıyor

günaydın canımmmm Şeniz desene paşalar sizi uykusuz bırakıyor antika gece kuşu olmuş sende sabah şekeriiiiiiii a.s olsun zamanla düzene girer onlar yavaş yavaş canım analı oğul yatarsınız koyun koyuna :1hug: ay valla bende bi rahata alıştım ki eğer ikinci olursa yandım ki yandım inan hadi siz evdesiniz ben birde çalışıyorum artık leyla gibi dolaşırım işyerindeeeeekafamçokkarıştı

günaydın kızlar akşam yazamadım..
çok şükür önemli bişey yokmuş kızlar bazı hormon ilaçları e2 hormonumu yükseltmiş
bide tsh ım düşük çıktı
bidahaki ay tekrar etçez testleri bakalım
şimdilik şükür çok çok önemli bişey değil

günaydın canımmmmŞeniz
hadi çok şükür olsun hayırlı haberlerini aldık:Saruboceq: ama doğumdan sonra ilk adetlenmelerde normal olabiliyor böyle şeyler a.s

hadi gözün aydı cnm aman bişey olmasında insan herşeyden teredüt ediyor şimdi
opuyorumnanaktan

karamuk cnm aman gece uyusunda diyor insan sbh yine bir derece yok geç yatırsam uyuyordu sbhları ama çocukta haklı 9 da yatıp gündüz 12 kadarda uyunmazki :))

karamuk cnm aman gece uyusunda diyor insan sbh yine bir derece yok geç yatırsam uyuyordu sbhları ama çocukta haklı 9 da yatıp gündüz 12 kadarda uyunmazki :))

yani hayatım doğru tabi çocuk erken yatınca tabiki uyumaz öğleye kadar ama bu dönemlerde insan 2-3 saat de uyusa valla sanki saatlerce uyumuş gibi geliyo gece oturmaktansa gündüz erken kalkmak daha iyi tabiiia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…