valla bend e sabah uykusuna çok hasretim tek tatil günüm pazar sabahı
eşim öyküye bakıyo bende biraz uyuyorum en azından 9-9,30 a kadar falan
melekcim neyse ki kötü bişey yokmuş şükür alkisalkisalkis kızlar bizde dünden beri benimkiyle uğraşıyoruz dün akşam balıktan zehirlendim biraz uzanmıştım.. eşim atatuğa biraz kaşık maması vermiş 5 dakika sonra bizimkinin yanakları kırmızı kırmızı şişmiş beni uyandırdı hemen bir baktık ensesi de aynı...hemen doktorumuza gittik..kızlar süt ürünlerine karşı allerjimiz çıktı çok sinirlerim bozuk bu çocuğu nasıl besliyeceğim bilmiyorum şimdi...kavanoz mamaları var ya kızlar onlar bile yasak sadece devam sütü ( ona karşı yapmadı allerji içeriği diğerlerine göre farklıymış..) offff ek gıda dedim dedim al bana alsanaalsanasmile
melekcim,cimcimecim ikinize de çok geçmiş olsun kızlar.Atatuğcuma da çok üzüldüm canım.Birşekilde muhakkak beslersin cimcime o sorun değil de ben böyle durumlarda ileride sütlü besinleri sevmez de ayırım yaparsa diye endişeleniyorum canım.Hani herşeyden tattırın diyorlar ya o bakımdan.
naz oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım nice nice güzel yıllara inşallah hep birlikte
kurabiyeler de eminim çok güzel olmuştur canım afiyet olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?