Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

valla bend e sabah uykusuna çok hasretim tek tatil günüm pazar sabahı
eşim öyküye bakıyo bende biraz uyuyorum en azından 9-9,30 a kadar falan

melekcim neyse ki kötü bişey yokmuş şükür alkisalkisalkis kızlar bizde dünden beri benimkiyle uğraşıyoruz dün akşam balıktan zehirlendim biraz uzanmıştım.. eşim atatuğa biraz kaşık maması vermiş 5 dakika sonra bizimkinin yanakları kırmızı kırmızı şişmiş beni uyandırdı hemen bir baktık ensesi de aynı...hemen doktorumuza gittik..kızlar süt ürünlerine karşı allerjimiz çıktı çok sinirlerim bozuk bu çocuğu nasıl besliyeceğim bilmiyorum şimdi...kavanoz mamaları var ya kızlar onlar bile yasak sadece devam sütü ( ona karşı yapmadı allerji içeriği diğerlerine göre farklıymış..) offff ek gıda dedim dedim al bana alsanaalsanasmile

hadi cnm ya ee kavanoz mamalrında süt ürünümü varmış te alam hiç üzülme cnm süt ürünü olmadanda beslersin 6. ayda geçiyormuş diye duymuştum nezaman geçeceği konusunda bilgi verdimi dr takma kafana yaf bisürü başka yiyecek var deneme yanılma meyve neden yok onu anlamadım yalnız

ay ben senin zehirlenmeni şimdi farkettim geçmiş olsun sanada ben kavanoz mamsı sandım sen kaşık mamsı demişsin cnm vallhi nasıl okuduysam

ay canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm bak....
oy benim paşam alerji mi olmuş üzüldüm bak..içinde süt tozu dahil bulunan herşeye alerji mi olcak acaba yoksa bazı şeylere mi kıyamam ben ona ya
olsun bol vitaminli sebze çorbaları yaparsın annesi ona

offf sinir oldum şimdi heee bende alma armut çok severek yiyordu şimdi armutta vermessek yerine ne vericez bu mevsimde muza başlamalı ozamn elma muz yada kuru kayası alıp haşlayıpmı vermeli yani ne vereceğini şaşırıyor insan

saolun kızlar...ya leadangel bende hamsiden zehirlendimbilmiyorumkismile kavanoz mamaları içinde tatlandırıcı olduğu için zaten yasaktı bizimkine doktorumuz onlar yerine rendele taze taze ver..bir yere gideceksende o gün yemeyiversin dedi..sadece aptamil devam sütüle yapıcaz herşeyini onun özündekiler kaşık mamaları gibi değilmiş...valla kafayı yiyicem zaten bu ek gıdalardan kafam karışıktı iyice karıştı...dediğin gibi melekcim artık herşeyini evde yapıcaz problem çocuğun ohaoldumsmile

melekcim,cimcimecim ikinize de çok geçmiş olsun kızlar.Atatuğcuma da çok üzüldüm canım.Birşekilde muhakkak beslersin cimcime o sorun değil de ben böyle durumlarda ileride sütlü besinleri sevmez de ayırım yaparsa diye endişeleniyorum canım.Hani herşeyden tattırın diyorlar ya o bakımdan.

teşekkürler nazcım:ecrin_bebek: aynen ende aynı korkuları yaşıyorum hani sevmez diye değilde allerji ömür boyu sürerse çok kötü olucak:çok üzgünüm: peynir süt yoğurt bunlar hayatında olmıyacak bu da beni çok üzüyor:sinifsinif: hyat boyu devam sütü içemez ki lmaz: ne yapıcaz bilmiyorum 3 yaşına kadar allerji iğnesiolması da doğru değilmiş.bir de işin çok başındyız daha nelere allerjisi çıkacak belli değil:sinifsinif::gitme:

cimcime cnm sen takma kafana yaf kesinlikle okadar uzun sürmez bikaç aya geçicek bak kendimi boşuna üzmüşüm diyeceksin

selam kızlar. geçmiş olsun cimcimem valla artık kesinlikle inanmaya başladım bunlar Devrim'le kader birliği etti. doğumda sorun,yaşamda alerjik bünye. Allah kolaylık versin.bende Devrim'e ne zaman yeni bişey versem gözünün içine bakıyorum ya bişey yapcakmı diye (( meyvalarıda benim gibi yaparsın canım biyere giderken bi kaç saat önceden rendeler kavanoza doldurursun.
melekçim sanada sevindim canım iyi bari önemli bişey değilmiş.
ayy kızlar benimde öğlenden beri elim ayağım titriyo sinirden.neden diye sormazsınız zaten biliyosunuz kayınvalidemler yine ayyy katil olucam ben bunlarla sonunda artık sinirlerim kaldırmıyo.yaaaa eşin ailesinden boşayan ve uzak tutan bi mahkeme yada yasa çıkarılsa ne memnun olucam. yada artık dayanamayıp adamı sepetlicem. o kadar bıktım o kadar yıprandım yani.Allah biliyo ya gerçekten zaman zaman düşünmüyo değilim sırf ailesinden (daha doğrusu sülalesinden ) kurtulmak için boşanmayı. hoş adamın tek günahı hayır diyememek yoksa goncamla hiç bi derdim yok ufak tefek her ailede olabilecek şeylerki zaaten alıştık birbirimize idare ediyoruz ama şu anası, kardeşi ve anasının tarafı yokmu çıldırtıcaklar sonunda beni ((((

Hepinize günaydın kızlar...Bugün biricik oğlumun doğumgünü.Gece ikiye kadar onun için hazırlık yaptık eşimle.Okula götürmesi için şeker hamurlu kurabiyeler falan hazırlayıp süsledik.ılk defa denedim ,çok araştırmıştım ama beceremem diye hep vazgeçiyordum.Çok profesyonel olmasa da utanmayacak kadar oldu.Çok yorulduk eşimle ama oğlumun sevincine değdi.çeşit çeşit kurabiyeleri jelatinli ambalajlara koyarak kurdela ile bağladık,çok güzel oldular.Bu akşam da evde kutlayacağız,misafirlerimiz gelecek .sanırım hafta sonunu uyuyarak geçireceğim-tatlicadiarzu-.Antika kız gene ne yaptılar sana,ne dediler.Bence hiç takmıyormuş gibi yap.Onların amacı zaten sizi huzursuz etmek,sen öfkelendikçe onları mutlu ediyorsun çünkü amaçlarına ulaştıklarını düşünüyorlar.Bırak canım kendi kendine konuşsunlar dursunlaropuyorumnanaktan

naz oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım nice nice güzel yıllara inşallah hep birlikte
kurabiyeler de eminim çok güzel olmuştur canım afiyet olsun şimdiden

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrŞeniz
nazcımm oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara işallah hep birlikte canımopuyorumnanaktan

cimcimem canım çok geçmiş olsun zehirlenmişsin yeni gördüm hayatım a.s
antikacım canım allah aşkına boşver şunalrı bak başakalrı için hemde değmeyecek insanlar için kocanlada aranı bozacan bırak ne halleri varsa görsünler yaa bak sen kendini haline hayatım bozma sinirinii zaten onlarda bunu istiyolarr :1no2:

günaydın hatunlarrrr
nazcım doğum gününüz kutlu olsun oğlunun sağlıklı mutlu sevdikleriyle nice güsel yaşları olsun inş.
hep güsel telaşları yorsun seni inş. kurabiyeler kesinlikle harika olmuştur çok mutlu olucak arkadaşlarıda denemesini sen yapmışsın bizede veririsin inş. bizlerde o günlerini görelim

antika cnm ya sen boşver güselim ya eşinle iyisen ne adamı postalıycan inadına sımsıkı tutucan eşini

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Allah sizlere de yavrularınızın nice doğum günlerini,tatlı telaşlarını göstersin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…