kızlar öykü düştü bu gün çok üzüldüm
yatak odasında yatağın üstünde yatıyordu bende mutfakta ona çorba hazırlıyodum uyanınce yer diye
birden tok diye çok kötü bi ses geldi ardından çok kötü ağladı çok üzüldüm kendimi suçlu hissettim
keyfim kaçtı
dr unu aradık 3 saat uyutma gözlemle hareketlerinde bi anormallikj,kusma,şişme morarma olursa getirin dedi
şimdilik iyi gibi bişey yok ama
kucağımdan inmiyo korktu çok oda ben de
yatak odasında yatağın üstünde yatıyordu bende mutfakta ona çorba hazırlıyodum uyanınce yer diye
birden tok diye çok kötü bi ses geldi ardından çok kötü ağladı çok üzüldüm kendimi suçlu hissettim
keyfim kaçtı
dr unu aradık 3 saat uyutma gözlemle hareketlerinde bi anormallikj,kusma,şişme morarma olursa getirin dedi
keyfim kaçtı
keyfim kaçtı
kaderm korkmaya basladım senden:)anlat anlat takt,k öğrenelim senden:)hakkaten dağ yolu rahatlatıyor insanı..antikacm sıkma canını sonucta ne olursa olsun karsı taraf sana (esin değil)hep el kızı gözüyle bakacaktır...ne kadar cabalasanda...iyilik yap denize at ...
selam hanımlarrr......
çok geçmiş olsun melekçim. napalım olcak böle ufak tefek kazalar, Allah daha büyüklerinden korusun.
katarsis canım yenisin heralde hoşgeldin öncelikle. ben hiç sgk kapsamında gitmadiğim için kendisine bilgim yok o konuda yardımcı olamayacağım kusura bakma.
kaderim bizimkinde onlar pek işe yaramaz çünkü benimki biraz duygusuzdur.sen karşısında çıldır adam duvar gibi bakar hatta dönüp sana bile bakmaz.hatta kısaca şöyle anlatayım ki anla. hamileliğimde benzer bir olay oldu ve adeta delirdim. nefessiz kalmış morarmışım ağlarken. hastahanede kendime geldim.yaklaşık 1 saat evde o durumdaymışım sonunda babam demiş oğlum karın senin için kıymetli olmayabilir ama evladım benim gözümün önünde gidiyo diye de öylelikle hastahaneye götürmeyi akıl etmiş düşün yani.o yüzden konuşmuşsun ağlamışsın hiç farketmez. benimkinin kafası sadece bir iki kadeh içtiği zaman basıyo oda ayda yılda bir özel bir gün olacakta yada çok canı isteyecekte içecek.öyle burnuna dayamaylada içmez o yüzden o ayda yılda biri kovalıyorum başı şeyleri kafasına kakabilmek için. daha doğrusu anlatabilmek için. neyse ya sonrasında görümcem tekrar aradı gelmiyomusun diye. bende bana değil derdin neyse abine söle deyip tutuşturdum eline teli tabi bişey diyememiş noldu bilmiyorum sormadımda.sadece benimki teli alıp öbür odaya kapandı bayada bi sölendi. ama hala nane mollayız bu sefer o kadar kolay yumuşayıp affetmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?