Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar,bende daha yeni girebildim,dün bol bol gezdik havalar çok güzel artık,
cimcime geçmiş olsun,atatuğ umarım alerjik durumunu çabucak atlatır ama o kadar üzülme şuan içindir o sonrasında alışır merak etme bizimde vardı 2 aylıkken sma kullandığımızda oldu,dr.aptamil önerdi olursa yine başka bir çare düşünecektik ama olmadı bidaha,öyle ömür boyu sürerse diyede kafana takma 1 ay sonra bakmışsın alerji durumunuz kalmamış,
antika kız sen manyakmısın,çok pardon ama konuya böyle girdiğim için,adamın ne suçu var sen kocana dahada sıkı sarıl bırakmaki onlarda çatır çatır çatlasın,senin kaynananı az çok çözdüm ama bence ne olursa olsun öyle insanlar için yuvanı bozmaya değmez,konuşma görüşme onunla ama boşamak alsanaalsanasmile
kendi çözülemeyecek sorunlarınız olsa olabilir boşanmak evlenmek kadar normal tabi,ama cadı
kaynanan yüzünden asla onlarında istediği bu s,,et canım, sen kocanla keyfine bak,
melek gözün aydın canım,
naz oğluşunun doğum günü kutlu olsun,koç erkeği hee zordur vallah çeken bilir yarında benim kocişimin doğum günü,yarın için ona özel birşeyler yapmak istiyorum ama hiç bir düşüncem yok,hadi bana yardım edin, fikirlerinizi bekliyorum haydi yazın bakalım neler olabilir ama onu çok şaşırtmak istiyorum bilginize
unuttuğum bir şey oldumu bilmiyorum ama bu kadar yeter,abooov ne çok yazmışım

en iyisi ben çıkp kocişe bişeyler bakayım,gönlünü almam lazım bana bayağı bir bozukmafoldumben

selam kızlar anca geldim.
Naz cım nice mutlu huzurlu başarılarla dolu yıllara inş. küçük abimizin yanaklarından öpüyoruz. :)))
bu seferki durum öle böle değil kızlar yerin dibine girdim duyunca görümcemde kleptomani var ve malesef bunu ailede hiçkimse kabullenmiyor. daha öncede bir kaç şeye şahit olmak zorunda ve susmak zorunda kalmıştım. ancak bu kez iş çok ciddi olay kaldığı yurtta gerçekleşmiş ve mebla baya yüklü bizimkini karakola çekmişler oda direk bizi arıyo ve abisinden tele beni isteyip yüzsüz yüzsüz yenge nolur abime bişey deme gel kurtar beni demezmi çıldırdım. teli kapatıp durumu anlattım bu sefer bizimkide olamaz sen iftira ediyosun deyince çıldırdım.bu gün de bütün gün o işin peşindeydim benim daha önce çalıştığım okullardan birinde okuyordu görümcem aynı şey ordada bi kaç sefer olmuştu bende gittim oranın müdürüne çağırttım benimkini bana inanmadın buyur dinle dedim.saolsun müdür bey o zaman ricam üzerine söylemediklerin, tek tek sıraladı tabi benimki şok.işte bilmiyodumda bilmem nede. işte bu yüzden kızıyorum kızlar ben yardımcı oldukça onlar ççıksın canın dediler. sonunda bende çektim isyan bayraklarını ama benim saf kocam bunu bir türlü anlamıyor sadece sen değiştin deyip duruyor. diyorum be adam bunca sene sustum canıma okudular gık demedim ne sana ne onlara ağzımı açıp kendimi savununcamı kötü oldum. bu seferde susuyo ya ona çıldırıyorum. yaaa illaki ya onlar ya bizmi demem gerekiyo. bendede onu diyecek yapı yok. sonuçta annesidir kardeşidir. sonradan gelen benim ben giderim birinin gitmesi gerekiyorsa diye düşünüyorum.yani anlatamıyorum şu adama ağırlığını koymayı hayır demeyi öğretemiycem ben yaaa ((((

kaderim ben eşime bi doğum gününde bir sigara tabakası yaptırmıştım aynı şey çakmağada olabilir.benimki Atatürk'ün ve Che Guavera'nın hayranı.ikisinin resimlerini o tabakaya lazerle çizdirmiştim. benimki hala kullanmaz saklar ya bişey olursa diye :)) yada aksesuar seviyorsa bir saatin içine 12/3/6/9 rakamlarının olduğu yerlere sizin ve çocuklarınızın başharflerinin olduğu bir saat yaptırabilirsin.ben onu babalar gününde düşünüyorum ilk babalar gününü unutamamalı :)) isim anahtarlık,resimlerinizden oluşan ışıklı masa kristali ( iş yerleri çalışma masaları için ) sevdiği bir sanatçının albümü; yanlış hatırlamıyorsam seninki film izlemeyi seviyordu streo kulaklık direk tvye takılanlardan hem istediği gibi izleyebilir yada geceye kadar hatırlamıyormuş gibi görünüp yatağın içini gül yapraklarıyla donatıp sen buna layıksında diyebilirsin ( gerisini sen hallet işte :)))) şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha olursa yazarım :)))

sağol canım bana en uygunu son yazdığın gül yaprakları hımmm süper de benimki şımarır ama şımarırsa şımarsın,adam senede bir gün şımaracak diye ödüm kopuyor,en iyisi antika bugün oğluşları annaneye sepetlemek,5 dakika önce bir mesaj çekmişim offf süper,adam mesajımın üstüne aynen böyle yazmış vay vay vay aşkım benim akşam yemeğe çıkalım:asigim:benimki jest yapılmaya alışkın değilya:bbo:, sağol canım diğerleri süper ama bir güne yetişmez bugünde acayip yoğunum dışarda,ama babalar gününe olabilir yazdıklarınhihoyyyt
antika ozaman haklsıın allah sabır versin sana, ne yapmışki karakolda camı kapıyımı kırmış yoksa,anlamadığım eşin niye sana inanmıyor iftiramı atıyorsun diyor,:jeyyar:haklsıın antika ama bu gibi süreçler inan her evlilikte oluyor, tabi konular farklı oluyor ama,inan oluyor en güzel yapabileceğin karşılıklı diyolag bizimde bu gibi sorunalrımız olunca, dağ yolunda çay bahçeleri varya orya gitmek istediğimi söylerim küste olsak götürür tabi ne o konuşur ne ben takii gidene kadar, orası öyle bir yerki bize acayip iyi geliyor karanlıkta sesslizlikte konuşup kendimi anlatmam daha kolay oluyor en azından kafa sakin beni hiç sıklımadan dinliyor,ve sonra sarılıp beni çok üzdüğünü farkediyor,heketmediğimi vs... söyleyip biraz da olayı dramatik haline getiriyorum:sm_cool:,ve sonra saatlerce konuşuyoruz inan evde öyle sohbetimiz olmuyor ama orası ne bileyim ilaç gibi geliyor bize,şimdi ne alakası var dağ yoluyla uzlaşmanın diyeceksiniz ama orada sanki o kafamızdakiler uçup gidiyor,bir dene ve içinden ne geçiyorsa söyle sonunda dramatik hale getir ve biraz göz yaşı seni anlamaya yetecektir, tasdikli onaylı,

kaderm korkmaya basladım senden:)anlat anlat takt,k öğrenelim senden:)hakkaten dağ yolu rahatlatıyor insanı..antikacm sıkma canını sonucta ne olursa olsun karsı taraf sana (esin değil)hep el kızı gözüyle bakacaktır...ne kadar cabalasanda...iyilik yap denize at ...

kızlar öykü düştü bu gün çok üzüldüm
yatak odasında yatağın üstünde yatıyordu bende mutfakta ona çorba hazırlıyodum uyanınce yer diye
birden tok diye çok kötü bi ses geldi ardından çok kötü ağladı çok üzüldüm kendimi suçlu hissettim
keyfim kaçtı
dr unu aradık 3 saat uyutma gözlemle hareketlerinde bi anormallikj,kusma,şişme morarma olursa getirin dedi
şimdilik iyi gibi bişey yok ama
kucağımdan inmiyo korktu çok oda ben de

çok üzüldüm...büyüklerimizde hep söyler kafayı bir yere çarptığımızda uyumayın diye. kanama falan oldumu?

çok geçmiş olsun minik kızına ve sana.önemli bişi yoktur alışmak lazım öyle düşmelere:)))

ay canım benim çok üzüldümm yaa kıyamam çok geçmiş olsun hayatımm:1no2:

günaydın kızlar
çok ama çok geçmiş olsun cnm ya hiç kendini suşlu hissetme yapacak bişey kalmıyorki pıt diye atıyolar kendilerini saniyelik olay
ağaer düşme esnasında kusması olmadıysa kanama bizde olmuştu mesela burundan ebn ondanda çok korkmuştum hareketlerindede anormallik sezmediysen hiç birşeyi yoktur allahım koruyor meleklerimizi

nilimsi daha neler var neler bende:roflol:

herkeze iyi haftalar diliyorum
kızlar bizim kocişin doğum günü diye bahsettim ya bizim kociş benden habersiz yemeğe abimle eşini ve kardeşiyle eltimide çağırmış aile yemeği düşünmüşmafoldumben offf bu adam çok duygusuz ya,
bende ne hayallerle gittim ama neyse yinede fena değildi, merinosun girişinde hayat lokantasına götürdü güzel bir yer,çıkştada kumlaya kayınvalidme gittik ve 1gece kaldık çok yorgunum,arda orada hiç uyumadı beşiğine alışkın bir daha asla kalmayacağım,
antika gelişmeler nasıl:uhm:taktiğimi kullandınmı
karamuk sanada günaydın canım gerçi artık öğlen oldu ama
katharsis emekli sandığına bakıyor canım sende yeniisn galiba hoş geldin,
melek olur böyle şeyler canım çok üzülme benim büyük oğlum kaçkere beşikten düştü ilk düştüğünde götürmüştük doktor kanaması oldumu halsizlik varmı şişme gibi vs.sorular sordu bizde olmadı değince hiç müdahale etmemişti bizde anladıkki bunlar olmayınca doktora götürmenin anlamı yok düşe kalka büyecekler,allah beterinden korusun hepimizinkini geçmişler olsun bundan sonra öykücüğün düşme zamanları allah korusun daha kötüsünden,

selam hanımlarrr......
çok geçmiş olsun melekçim. napalım olcak böle ufak tefek kazalar, Allah daha büyüklerinden korusun.
katarsis canım yenisin heralde hoşgeldin öncelikle. ben hiç sgk kapsamında gitmadiğim için kendisine bilgim yok o konuda yardımcı olamayacağım kusura bakma.
kaderim bizimkinde onlar pek işe yaramaz çünkü benimki biraz duygusuzdur.sen karşısında çıldır adam duvar gibi bakar hatta dönüp sana bile bakmaz.hatta kısaca şöyle anlatayım ki anla. hamileliğimde benzer bir olay oldu ve adeta delirdim. nefessiz kalmış morarmışım ağlarken. hastahanede kendime geldim.yaklaşık 1 saat evde o durumdaymışım sonunda babam demiş oğlum karın senin için kıymetli olmayabilir ama evladım benim gözümün önünde gidiyo diye de öylelikle hastahaneye götürmeyi akıl etmiş düşün yani.o yüzden konuşmuşsun ağlamışsın hiç farketmez. benimkinin kafası sadece bir iki kadeh içtiği zaman basıyo oda ayda yılda bir özel bir gün olacakta yada çok canı isteyecekte içecek.öyle burnuna dayamaylada içmez o yüzden o ayda yılda biri kovalıyorum başı şeyleri kafasına kakabilmek için. daha doğrusu anlatabilmek için. neyse ya sonrasında görümcem tekrar aradı gelmiyomusun diye. bende bana değil derdin neyse abine söle deyip tutuşturdum eline teli tabi bişey diyememiş noldu bilmiyorum sormadımda.sadece benimki teli alıp öbür odaya kapandı bayada bi sölendi. ama hala nane mollayız bu sefer o kadar kolay yumuşayıp affetmiycem.

bu arada kaderim çok güldüm yaaa duruma aklıma başka şeyler geldi bi an keşke o güllerle süslediğin yatak odasına eltinleri falanda davet etseydin :)))))))))))))))))) ahhh ah ne yapcaz biz bu yontulmamışlarla bazen diyo ben kalasmıyım diye benimkide bende diyorum yok sen daha tomruksun aynısından bi tanede sende var anlaşılan :))))))

ay canım çok üzüldüm ya çok zor gerçekten
inşallah senin için herşey güzel olur canım ne diyebilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…