Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

malesef evet benimkide romantik değil, ama bana aşırı düşkün beni biraz rahatsız görse soluğu hastanede alıyoruz o konuda nankörlük edemem kocişime:asigim:

yok be kaderim benimki o yönden de biraz tomruk kaydirigubbakcemile3 hoş haksızda göremiorum kayınvalidem sağolsun bezdirmiş hastalıkla ben tanıyalı 15 seneyi geçti hep hasta ve hep suratsızdır ama ne zaman doktora gitse hiç bişeyi yok deyip yollarlar adamda artık hastalığa inanmaz olmuş sayesinde. romantikliğe gelince istedimmi dağı oynatır yerinden ama inadı tuttumuda dağ oynar öfkesinden.
melek , cimcime ve leadangel alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile sorarız biz size gizli gizli buluşma he kaydirigubbakcemile3 yanlız Yeşim görmesin gitmiş koca elden Öykü kaptı çıtırı kaydirigubbakcemile3 ve cimcimem sana ayrıca sopa ben seni bekliyim sen gez gelme sakın sokmucam kapının eşiğinden :)))
seda bursalı bayanlar demek aslında pekte doğru değil hepimiz Jale Hanım'ın hastalarıyız ve hemen hemen hepimiz her gün topiğe uğrardık sonra baktık böle olmucak birbirimizi reeldede tanıyalım dedik ve aramızda böle resimlerdeki gibi bir dostluk oluştu. anlayacağın dktor memnuniyeti bize aynı zamanda güzel arkadaşlıklarda kazandırdı.

Son düzenleme:
bu arada kızlar bu akşam aklıma ne geldi. hani hazirandan itibaren yeni bir yasa geliyor çocuk koltuğu için taşıtlara. hadi bizlerde birer var ikiz üçüz olanlar napcak çok merak ettim.

antikacım valla ni bi buluşma oldu ee
aynı mahallede olunca böyle oldu
canım

bu arada yeşim cezalı topiğe hiç girmiyo hep facede

tombişler çok sevimli maaşallah..allah bağışlasın..Ben bi şey sormak istiyorum..Jimerde doğum ne kadar ve Jale hanım emekli sandığı mensubuna bakıyormu.. ben emekli sandığı mensubuyum..

Hepinize günaydın kızlar.Bu arada Öykücüğe çok geçmiş olsun (biraz geç oldu ama).Katharsis emekli sandığı mensuplarına bakıyor canım ablamdan biliyorum,ablam hemşire.Yanılmıyorsam 50tl ödüyor ama doğum fiyatları konusunda net bir bilgiye sahip değilim.Biraz geriye gidersen Jimerde doğum yapan arkadaşlarım yazmışlardı,bulabilirsin.Ama tabii yapılan doğum şekline ,oda türüne vs.göre fiyatlar farklılık gösteriyor canım.Hamileysen gidip yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim,en net bilgiyi oradan alabilirsin.

günaydın hanımlarrrr
antikam kızma bize yaf biz cimcimeyle yeşilyaylaya çıktık tuğkana mama kaşığı almaya dedik gidek kahve içek ama bidahamı yürüyerek tövbe o bayır meleğin aman allahım bizden tavsiye asla yürüyerek gitmeyin meleğe her köşe başında oturduk perişan olduk

:roflol::roflol: ay alemsin canım ya ben valla hamileyken bazen günde 2 kere aşağı inip çıktığım oluyodu kız
bikere oturnadım ee aşğı inerken nasıl geçti yolculuk bakalıma.s

:roflol::roflol: ay alemsin canım ya ben valla hamileyken bazen günde 2 kere aşağı inip çıktığım oluyodu kız
bikere oturnadım ee aşğı inerken nasıl geçti yolculuk bakalıma.s

çok kolay geçti 5 dk indik yaf bebek arabalarımı bizi öyle mahfetti ben dönelim diyorum dönmeyede gözümüz kesmiyo hadi ben tontirişko cimcimede yoruldu çok

bak bak sizi gidi sizi, gizli gizli buluşma hee alsanaalsanasmile öyle olsun bakalım
seda hoş geldin aramıza
karamuk uğramaz oldun canım ya sende

tünaydın hanımlarrr....
katharsis canım şimdi bizler fiyat vermeye kalksak kafan karışır çünkü hepimizin doğum şekli farklı yapılan uygulamalar farklı o yüzden bence sen direk Jale Hanımdan bilgi al o konuda.
bu arada kızlar size bi soru bu aralar benim sıpacık yemek konusunda inatlaşmaya başladı. zorla ağzına tepiyorum bağrış çağrış nazar değdi boncuğuma yaaa mafoldumben acaba diş dönemine girdiği için mi böle oldu. büyük çocukları olanlar karammuk kaderim naz bi yardım edin.

antika doğru tahmin benimkide aynı huysuz hatta akşam konuştuk bu konuyu erken çıkaracak gibi arda da, bizimki hem huysuz hem iştahsız ve ellerini azına sokuyor yiyecek gibi acayip kaşınıyor bizimde,benim büyük oğlumun 6 aydan sonra bu gibi belirtiler olmuştu ve 8 aylık çıkarmıştı,ama ardam erkenci gibi doktorumla konuşmuştum damaktan geliyor kaşıntı bu erken diş çıkaracak anlamına gelmez demişti ama ne bileyim gözlemlerime göre erken çıkaracak daha da huysuz olacaklar, devriminde sanırım öyle eller ağızdadır,

aynısını ben de yasıyrm antkcm...önceden yerdi su an yemiyor acaip inatlaşma basladı bir kasık vermek için saray soytarısına döndük eşimlesevdiği seyleri yiyor elmaya bayılır bizde muhallebisinde ve yoğurdunda ilk önce azıcık elma sonra yoğurt yada muhallebesini veryrz hazır olan seyleride almıyr anne sütünede devam edyrz artık moralmen bitmiş durumdaydım sevmediği sey olsun asla acmıyr ağzını istediğiniz kadar saklabanlık yapın..en kötüsüde ne biliyrmsnz ablamın ikiizleri war canlarım herseyi ayırd etmeden yiyorlar onları gören bana ömere bakamıyrmsn diyor kahroluyrm

canım sen bakma kimseye, tabiki de bir anne bebeğine gözü gibi bakar ama evet öyle deniyor,
yiyeyen çocuğu yedirmeye ne var ama yemiyorsa vay annenin haline, benim daha çok büüyk oğlumla bu gibi sorunlarımız var,çok iştahsız ve banada aynı sana dedikleri gibi diyorlar,sağlıklı olsun da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…