Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar selammmmmmmmmmm nasılsınızz Şeniz
kaderim sorma bugünlerde pek bi başım kalablık işyerinde uğrayamıyorum evde desen hiç giremedim doğru düzgün ev ahali olarak hepimiz hastalıktan kırılıyoruz oğlum hafta sonu hastaydı eşim halen evde yatıyo kayınpeder kaynana aynı şekilde hasta ve bugün bede hasta olmaya başaldım ee doğal olarak o kadar hastanın arasında kalıncaa :1no2:
bakıyorum yine kahveler içilmiş afiyet olsun fototlar çekilmiş maşallah çok güzel çıkmışsınız kızlar okuyamadım geçmiş yazıları atladığım bişey varsa kusura bakmayın öpüyorum hepinizzzzzzzzziiiiŞeniz

antikacım sıkma canını üstüne de gitme dişlerden sıkıntısı vardır güzelim geçer
öykü de ara ara yapıyo vermiyorum bende acıkınca yicek nasılsa diyorum

karamuk geçmiş olsun hepiinize canım

aslında doğru diyosun melekçimde olmuyo işte o böle ağzını sımsıkı kapadıkça içim gidiyo.birde Devrim anne sütüde almıyor ya hepten üzülüyorum sanki aç kalıp hasta olcak gibime geliyo.
kaderim sorma o ellerini yedi bitirdi resmen artık önlük falanda kar etmiyo yarım saatte bir üst değişiyoruz. salyangozum benim diye sevemeye başladım artık geçtiği yerde izi kalıyo kaydirigubbakcemile3 çok şükür ateş falan yok ama yinede sürekli tetikteyim gecede elli kere kontrol ediyorum.
nilimsi sevdiği şeyle alakası yok canım benimki kaşığı gördümmü karşıdan atlardı. şimdi en sevdiği şey tatlı şeye bile ağzını öyle bi yumuyoki açtırabilene aşkolsun.sadece uyuklamaya başladığında oda uyku sersemiyken anlamadan tepiyorum ağzına yoksa yemiyo :sinifsinif:
hoş kaderim haklı sağlıklı olsunlarda yememeleride önemli değil aslında ama napim işte gelde içime anlat.

ne güzell yaa burda bu topikte çok güzel dostluklar var bebeklerinizde çok tatlı maşallah benimde kızm var 15 aylık

ne güzell yaa burda bu topikte çok güzel dostluklar var bebeklerinizde çok tatlı maşallah benimde kızm var 15 aylık

seda ne güzel biizm topikte kız kıtlığı var meleğin kızı var kim tutarsa bırakmıyor,kıza açızz:sm_cool:allah bağışlasın kızınıda

selam hanım hanımcıklarrr.....
ne o kimsecikler yok ortalıkta nerelere kayboldunuz bakem ???

slm kızlar..yeni geldik evimize 2 gündür kombimiz arızalıydı dedemize kaldık amannnn pekte bişey olmamış eyvahedigeldismile ayyy Allahım veletlerime bak beeeee...çok mu şirinler bunlar? antikacım planlı bir buluşma olmadı 15 dakikada karar verip leadangelle çaldık meleğin kapısını opuyorumnanaktan o da kovmadı kapıdan bizi mafoldumben aman zaten o bayır ömrümden ömür gitti leadanmgeli mi teselli edyim önüme mi bakayım bilemedim her köşe başında oturdu bi de hadi geri dönelim dediohaoldumsmile melekcim tel. konuştuk çok şükür öykücük iyiymiş..karamuk geçmiş olsun cnm...kızlar hadi siz diş çıkarmaya bağlıyorsunuz ya ben ne yapayım yeni geçtiğimiz ek gıdaların hepsine kilit gibi açmıyor benim velet ağzını yeni başladığım için çabuk yıldım :sinifsinif: bu arada kızlar erkek çocukları en erken dişlerini 8. ayda çıkarırmış en erken beklemeyin boşuna yani...bide ne kadar geç çıkarırsa o kadar iyi dişlerini dua ediyorum geç çıkarsın diye:lepi:

kızlar mrb benim kızımda çok erken çıkardı 3 buçuk aylıktı şok olduk. hemen dr aradım anne karnında fazla kalsiyum almaktanda kaynaklanıyodur dedi.bebekte annede çok zorlanıyo evet duru hiç ateşlenmedi maşallah ama ishal oldu fazlasıyla hemde.sağlıkla atlatırlar inşallah bu günlerini

kaderim şimdi okudum çok güldüm yaniiiiiii...iki göz yaşı heeeeelülülülülülü valla dağ yolunu oldum olası sevmem bilmiyorum korku filmi gibi gelir bana orası hihoyyyt adam atarsın matarsın diye korkup ses etmiyordureyvahedigeldismile ben yıldız tepeciyimdir..oradaki huzuru hiç bir yerde bulamam :sm_cool: ama neresi olursa olsun önemli olan ortak bir yerin olması bence....göz yaşını denemek lazım...ben ağlama özürlüyümdür limon filan süreyim bariiii:teytey: ayyy kızlar gerçekten ne olsursa olsun kocacığımın yanında ağlıyamam gibi geliyor 15 senedir beni en fazla 2 kere gördüyse görmüştür..hiç istemem onun benim ağladığımı bilmesini uyuzluk işte bendeki de :umursamaz:

inş. canım kolay atlatırlar zaten ateş beklemeyin bence kızlar...3.5 aylık inanılmaz zemuszemus ayyy lafta anlamaz dişlemiştir emzirirken hep guclubacismile valla ben çok fazla yoğurt ve balık yiyorum diye benim elevit hariç hepsini kesmişti jale hnm ilaçların...iyi ki de kesmiş yoksa doğuştan dişli çıkardı kesin benim ki alkisalkisalkis KIZ MELEK yemekteyiz seçmelerine gittin miiiiiiiii merak ettim ?????

karamuk hepinize geçmiş olsun canım ya yeni okudum
seda erkenci senin kız bende okurkem şok oldum
ooo cimcime yıldız tepe hıı kız orası dahada korkunç ya adam denize atçak seni cumburr diye,vallah dağ yolunun bizde güzel hatraları var:asigimyüzden olsa gerek,
bende bir ağlarım bir ağlarım adam bakar kalır,duygusalıkta var bende sulu gözlülükte,

yok cimcimecim benim kızım malesef hiç emmedi sadece 46 gün sağdım verdim.uçları yoktu neler yaptık ama istemedi.

bende çok sulugözlüyüm hele lohusayken gördükçe akşamları eşimi zırrrrr
3,5 aylık dişmi anammm ne acele derlerya bebek gecikince dişli doğucak diye seninki nerdeyse yani
kaderim ne dicem hani hangi köydü sen dedinya yunanistandan ben sordum yahbeyli dimi orda kayınvalidemin kız kardeşi var adı neydi ya unuttum bak şimdi bitene oğlu var özcan gelini var neziye 10 sene bebişleri olmadıydı şimdi oldu ikizleri bitenesi öldü diğeri yaşıyor sor bakalım biliceklermi genç bunlar ama 35 yaşlarında ayy teyzenin adı neydi sorarım ben eşime unuttum şimdik

benim de dağ yolunda çoook güzel anılarım var kocacık orda evlenme teklifi etti banasempatiksalakcinni ama özellikle kış aylarında çok sessiz olur yaa orman filan bilmiyorumkismile ben biraz korkağımdır da hayal gücümde kuvetlidir sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…