Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ledangel- şükriye olabilirmi canım,özcan ismini çok duydum babası ali sanıırm,bizim hala iletişimimiz olduğu için bilgi geliyor yunanistandan,kız kayınvalidenlerle akraba çıkacağız benimde orda halam var yahbeylide yani

kaderim durunun resmine yorum yapmışsın ben resimlere yorum yapamıyorum henüz burdan teşekkür ediyorum sana canım. kızım çok kokoş evet :))

gözleri mavi demi teyzenin,sende bunları sor kayınvalidene hüseyin,hatice, delialan lakapları bu arada hatice halam oluyor gelini fazilet oğlu mehmet aynen böyle söylersen bilirler,

kaderim durunun resmine yorum yapmışsın ben resimlere yorum yapamıyorum henüz burdan teşekkür ediyorum sana canım. kızım çok kokoş evet :))

evet öyle vallahh sizin yüzünüzden 3.doğuracam
resmin altına yorumm bırak yazıyor ya oraya yazılıyor, zor değil denesen yaparsın eminim

cimcime çıktı piyasaya kayboldu yine kim bilir nerelerde :))) leadangeli arada alıp öyle gezdirmek lazım cimcimem bak sen nasıl verdin kiloları onada verdirmemiz lazım.hatun iyice saldı.:)))
melek hayırdır yoksa yarışmayamı katılcan merak ettim bak şimdi naptın gittin mi seçmelere ???
kızlar farkındamısınız Yeşim Jimerden ayrıldı bizi terketti (
kızlar bu gün olmaz olmaz oldu evi kargalar bastı ( yok şaka değil akşama doğru biraz hava alalım diye çıktık evden alt kata dayıma indik 2 saat falan ordaydık eve bi geldkki ne görim mutfak hol karga kaynıyo bide ürktüler heralde saldırmaya kalktılar Devrim'i verdim annemin kucağına yolladım geri babamla baya bi uğraştık evden çıkarana kadar.yaaa kısmetli şeyim ben kafamıza dolu yağar akmayan ev akar sun olayda kargalar :)))) yok sonunda ele şilep girse şaşırmıcam artık yaaa :))) bende bu şans varken ta mudanyadan gemlikten hızını alamaz oda gelir bulur beni :)))

kargalarmıı..çok ilginç geçmiş olsunn saldırmamışlarrr barii.

Selam şekerler..
Bu topiği de iyice asmışım ya..
Bu akşam Jale hanımda kontrolum var..

Sizler geçtiniz tabii bu aşamaları..
Yahu halen Jale hanıma ve bu topiğe devam eden üyeler yok muydu?
Vardı da sanırım pek uğramıyorlar artık benim gibi:)

antikacım buralardayım ama biliyorsun canım benim modem kablosuz onun için okuyup yazıp kaçıyorum kaydirigubbakcemile5 ya valla antikam 1 nisan şakası gibisin...neyse uğurdur al bir milli piynagoohaoldumsmile

kız cimcime vallah az değilsin aaa, şöyle azımızın tadıyla bir şaka yapamıyoruzkaydirigubbakcemile
evet 1 nisan diyecektim ama akşama diyecektim, malum cimcime zeki kadın çözdü hemenalsanaalsanasmile
kızlar 5 dakika önce benim adama hamileyim diye yazdım 5 dakika oldu cevap gelmedi yoksa şokamı soktum adamı yada eve geliyoraklinialirimsmile
1 nisanı severim:sm_cool:

ben jale hanıma halen devam ediyorum...pazartesi gidicem hamileyim çünkü....hihoyyyt

selam kızlar baya kaynatmışsınız
ben dün ablama gittim kızlar ırda kaldık
az önce geldim eve
nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…