kaderim durunun resmine yorum yapmışsın ben resimlere yorum yapamıyorum henüz burdan teşekkür ediyorum sana canım. kızım çok kokoş evet :))
cimcime çıktı piyasaya kayboldu yine kim bilir nerelerde :))) leadangeli arada alıp öyle gezdirmek lazım cimcimem bak sen nasıl verdin kiloları onada verdirmemiz lazım.hatun iyice saldı.:)))
melek hayırdır yoksa yarışmayamı katılcan merak ettim bak şimdi naptın gittin mi seçmelere ???
kızlar farkındamısınız Yeşim Jimerden ayrıldı bizi terketti(
kızlar bu gün olmaz olmaz oldu evi kargalar bastı( yok şaka değil akşama doğru biraz hava alalım diye çıktık evden alt kata dayıma indik 2 saat falan ordaydık eve bi geldkki ne görim mutfak hol karga kaynıyo bide ürktüler heralde saldırmaya kalktılar Devrim'i verdim annemin kucağına yolladım geri babamla baya bi uğraştık evden çıkarana kadar.yaaa kısmetli şeyim ben kafamıza dolu yağar akmayan ev akar sun olayda kargalar :)))) yok sonunda ele şilep girse şaşırmıcam artık yaaa :))) bende bu şans varken ta mudanyadan gemlikten hızını alamaz oda gelir bulur beni :)))
kızlar hamileyimmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
Selam şekerler..
Bu topiği de iyice asmışım ya..
Bu akşam Jale hanımda kontrolum var..
Sizler geçtiniz tabii bu aşamaları..
Yahu halen Jale hanıma ve bu topiğe devam eden üyeler yok muydu?
Vardı da sanırım pek uğramıyorlar artık benim gibi:)
kızlar hamileyimmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
ben jale hanıma halen devam ediyorum...pazartesi gidicem hamileyim çünkü....hihoyyyt
Ne güzel..Kutlarım..Hayırlısı olsun..
Kaç aylık?
selam kızlar baya kaynatmışsınız
ben dün ablama gittim kızlar ırda kaldık
az önce geldim eve
nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?