18 haftalık daha yeni sayılr..siz hamilemisiniz devam ettiğinize göre:):CüvCüv:
maşallahhhhhh cnm ne başı yarılamışsın sen yolu süper18 haftalık daha yeni sayılr..siz hamilemisiniz devam ettiğinize göre:):CüvCüv:
Evt canım..Doğum çizelgem de var altta..24.haftam bitti.
Sen de doğum çizelgesi yapabilirsin.
cnm vallhi sende azaltmışsın hayırlısıyla kucağınıza alın inş. süper
Evt canım..Doğum çizelgem de var altta..24.haftam bitti.
Sen de doğum çizelgesi yapabilirsin.
sizinde baya olmuş allah sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin...
maşallahhhhhh cnm ne başı yarılamışsın sen yolu süper
ne bilim bana sanki daha baş bigi geliyor ikinci doğum olucak ama bişi anlamadım halen:) bide cinsiyetimiz belli olmadı daha belkide ondan öyle geliyor.kızımda 12 haftada öğrenmiştim bu naz yapıyor saklıyor.bakalım pazartesi gidicez inş gösterir..hihoyyyt
cnm benim oğlumda 19 haftada gösterdi bende çok sıkılmıştım kızlar göstermez derler ama yalan onlar hatta 3 lü taramanın sonucunu almaya sen gelde bidaha bakalım demişti drum baktı baya uğraştı yine kapamış bacakları dedi ki tam artık bırakacağı sırada gösterdi aha dedi maşallah bu tam erkek
yaaaa kızlar ben hergün okuyorum sizi ama yazmıyorum unutuyorsunuz sizde hemennnn...........
benim 1 ayım kaldı doğumaaa....kızım geliyor yakında zaten biraz aceleci gibide...........
yaaaa kızlar ben hergün okuyorum sizi ama yazmıyorum unutuyorsunuz sizde hemennnn...........
benim 1 ayım kaldı doğumaaa....kızım geliyor yakında zaten biraz aceleci gibide...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?