Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hepinise tunaydınlar hanımlar oyy oyy ne kaynatmak nee
antika cnm beni cimcime her gittiği yere götürürse ancak benim kilolar belki gider
sizede geçmiş olsun kargalar basmış te alam vallhi hiç olmuycak şeyler :)
kaderim bende bir yalan düşünüyordumki sen patlattın bombayı cimcime yermi hiç onu
ahyatu cnm hayırlı olsun ohh bitene hada hamiş süper nekadarlık çok sevindim vallhi
deniz güneş cnm senin nekadar kaldı azalmıştır
melek senş biz vallhi yemekteyiz seçmelerişnde sandık ah dedim beni beklemeden gitti kırışıcaktık parayı cimcimede bebelere bakıcaktı

maşallahhhhhh cnm ne başı yarılamışsın sen yolu süper

ne bilim bana sanki daha baş bigi geliyor ikinci doğum olucak ama bişi anlamadım halen:) bide cinsiyetimiz belli olmadı daha belkide ondan öyle geliyor.kızımda 12 haftada öğrenmiştim bu naz yapıyor saklıyor.bakalım pazartesi gidicez inş gösterir..hihoyyyt

cnm benim oğlumda 19 haftada gösterdi bende çok sıkılmıştım kızlar göstermez derler ama yalan onlar hatta 3 lü taramanın sonucunu almaya sen gelde bidaha bakalım demişti drum baktı baya uğraştı yine kapamış bacakları dedi ki tam artık bırakacağı sırada gösterdi aha dedi maşallah bu tam erkek

Son düzenleme:

ewet kızlar göstermez derler ama sanırım artık erkekler utangaç oldu:)en güzel yorum kardeşimden geldi o kesin erkek dio erkek adam öle herkeze göstermez hele bayan dr asla:)bakalım hayırlıs allah sağlıklı sıhhatli nasip etsinde cinsiyet önemli değil jale hanımda aynı şeyi söyledi.bakalım belki pazartesi gösterir kontrolüm var.dua edinde göstersin merakımız gitsin.eğer göstermezse öğrenmicem zaten bir daha doğuma kadar zaten şurda ne kaldı. 20 hafta:))))

devrim bağırdıkça benim oğluş ona bakıp bakıp durdu sessiz sessiz,
kız antika vallah devrim sinirli olcağa benziyor o ne bağrıştı kız öyledelikafadulden
1 yaşında görmek lazım devrimi benim oğluşu yolacağa benziyor,korktum ben:bbo:

sormayın Yiğit yiğitliğini sakladı Devrimi görünce :))) zaten baksanıza Yiğidin herşeye el komuş durumda ana kucağı oyuncakları. yok böle devam ederse zaten bir yaşından sonra ben bi yere çıkarmıcam bu sıpacığı ne dur ne otur. bu arada bir daha araba eşimdeyken öldürseler yürüyerek gelmem sana gelirken yine kolaydı sürekli aşaya sallan dur ama çıkarken öldüm bittim mahvoldum.eve bi geldim zaten son basamakaları nerdeyse sürünerek çıkcaktım :)))
bu arada hamişler yol yarılanmış hadi Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. hepimiz duacınızız.
bu arada kızlar nedir bu yemekteyiz muhabbeti bi anlatın bakalım çatlıcam merakımdan.

leadangel canım bahar geldimi ben ne çorap ne terlik kullanamıyorum. malum bizim baş belamız egzama kapalı kaldığı anda direk kaşıntı ve yara açılıyor. işin kötüsü Devrim'inkiler iyice azıtmaya başladı bu gün kaderimde gördü. bakalım ayın 10 unda kontrolümüz var doktorumuza danışıp birde dermotoğa göstemeyi düşünüyorum. uffff büyük ihtimalle ondada olacağını biliyorduk ama bari babasınınkinden olaydı.onunkiler en azından kaşıntısıs ve yara olmuyo. ve işin kötüsü araştırırken denk geldim. alerjisi ve egzaması olan bebeklere çiçek aşısının vurulmaması gerekiyormuş ölümcül sonuçlara bile götürebiliyormuş. cimcimem 15 ayda çiçek aşısı gıdalara alerjisi çıkmıştı ya Atatuğunda bi araştır istersen.

antika cnm aynı deert benimkindede var ama ben çorap içinde kalmaktan die umut ediyorum bahara geçer inş. ben çözümü pudrada buldum vallhi usulcana pudralayıp çorabını giydirdimmi maşallah ölecene kalıyor yara değil bizim pişik resmen ama krem hiç fayda etmedi ayaklara pudra iyi geldi

yaaaa kızlar ben hergün okuyorum sizi ama yazmıyorum unutuyorsunuz sizde hemennnn...........

benim 1 ayım kaldı doğumaaa....kızım geliyor yakında zaten biraz aceleci gibide...........

yaaaa kızlar ben hergün okuyorum sizi ama yazmıyorum unutuyorsunuz sizde hemennnn...........

benim 1 ayım kaldı doğumaaa....kızım geliyor yakında zaten biraz aceleci gibide...........

allah kurtarsın.allah sağlık ve sıhhatle evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

oy maşallahhh neaz kalmış allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş. ay ben heyecanlandım doğum diyince içim gidiyor daha atlatamadım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…