Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hoşbulduuuukk antikacım:)))

slm kızlarr uzun bi aradan sonra yine burdayıom antikacım sütün gelmiş çok şükür inş bidaha sorun yaşamazsın ayy ne güzel yaa allahımm yaa inş tez zamanda benim gibi bebeksizlerde bebekl sahibi olur.

Hoşgeldin aramıza.Benim de 6.5 yaşında bir oğlum var Jale hanımın ellerinde dünyaya geldi.Şimdi bizde ikinciyi istiyoruz canım ,iki aydır korunmuyoruz.Geçen ay tutmadı bu ayda bilmiyorum dün adet olmam gerekiyordu olmadım ama bir kaç gün normalde de geçebiliyor o yüzden emin değilim.Birkaç ay bekleyip olmazsa ben de gideceğim Jale hanıma. Acaba çok mu ara verdik diye düşünüyorum.

Sen de hoşgeldin canım aramıza.Ben de aşağı yukarı sana benzer bir doğum yaşadım ama senden biraz daha şanslıydım.Jale hanım kanamanı birkaç saniye daha durduramasaydım rahimini alacaktım demişti.Çok şükür atlattık.Bu arada senin ilk doğumunmuydu?

Günaydın Yeşim hemşirem.Dün regl olmam gerekiyordu olmadı.Cumartesi ,yani bir gün kala test yaptım doğal olarak negatrif çıktı.Bazılarnın adetine gün kala çıkıyormuş(idrarda).ılkinde 7 günde çıkmıştı.Sence nezaman yapmalıyım adet olmazsam.

günaydın kızlarrrrrrrrrr
hepinize tek tek teşekkür ediyorum, aranızda olmak çok güzel. benim jale hanımla ilgili bir sorum olacak tecrübelerinizle aydınlatırsanız valla çok sevinicem. bu çarşamba yani yarından sonra ilk randevumuza gidicem ve bebeğim bugün itibariyle tam 12 haftalık oldu. cinsiyet konusunda bazı doktorlar 4. aydan önce bişey söylemem mümkün değil gibi şeyler diyorlar. yani jale hanım bu konuda nasıl biridir? cinsiyeti görünürse söyler mi acabaa? ay accuk ben meraklı bi kişiliğim de.. hehheheee öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii..
opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım sağolasınopuyorumnanaktan maşallah kocaman oğlun varmış senin de allah bağışlasın evladını canım. a.s hadi işallah uzun süre beklemden biran evvel kalırsın canım hamile :Saruboceq: valla biz geçen temmuzdan beri uğraşıyoruz ikinci bebek için ama bir sene bekeldik dr a gitmek için işte 3 aydır gidiyorum şimdi jale hanıma tekrar işallah bakalım yakın zamanda ben de kavuşurum bebeğime ama benim ilk çocuğumda 7 aydan sonra oldu. heralde biz de çok ara verdik ya ondan olmuyor diye düşünüyorum ben de..

Sana da günaydın .Jale hanım cinsiyetini görüyorsa hemen söylüyor.Bana 3 aylıkken erkek demişti.100 de 100 kimse diyemez ama 100 de 99 diyebilirim demişti.Özellikle zayıf bayanlarda erken ve net belli oluyor demişti.

sağol canım .Merak ettim Jale hm.ne diyor yani olmaması için bir sebep gösteriyor mu?

sağol canım .Merak ettim Jale hm.ne diyor yani olmaması için bir sebep gösteriyor mu?

valla canım şuanda bana bakıyor 3 aydır ben de bi sorun yok herşey tertemiz ama eğer bu ayda olmazsa eşime bakacakmış yani olabilir diyo çünkü erkeği çevre şartalrı stres sigara özellikle de cep telefonalrı çok etkiliyor diyor bakalım bu ay görücez kısmetse :Saruboceq:

Günaydınn kızlar pazartesilerden bıktım ya pazartesi olmasa direk salıdan başlasak olmaz mı acaba çok yorgunum mirmirmirmir

Günaydınn kızlar pazartesilerden bıktım ya pazartesi olmasa direk salıdan başlasak olmaz mı acaba çok yorgunum mirmirmirmir

günaydın canımm opuyorumnanaktan ay valla ne iyi olur dimii ama o zamanda salı olmasa çarşambadan başalsak deriz :roflol:

yeşim hemşirem günaydın
diğer arkadaşlar sizlerede günaydın

özel msj gönderdim size yeşim hemşirem bu sbh pek güsel uyanamadık ya keyfimiz kaçtı biraz neyse inş. önemli bişey yktur hepinize güsel günler diliyorum

uyuzcimcime ve antika tebrik ederim kızlar ikinizide Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı. sağlıkla sağlıcakla bir ömür boyu huzurlu mutlu olursunuz inşallah. darısı başımıza inşallah.

inş. Allah tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…