nerden başlasam nasıl anlatsam kaydirigubbakcemile3
karamuk ve melikeray hoşgeldiniz aramıza daha doğrusu topiğimize :1hug:
leadangel canım aslında bu soruya Yeşim cevap verse daha iyi olur çünkü daha detaylı ve doğru bilgi verir. ben sadece sana kendiminkini ve duyduklarımı söyliyim.bazısının sancılar önce başlarmış bazısında önce suyu gelirmiş, ama benim doğum tıkacı denen parça geldi hatta korktum acaba kordonmu sarkıyo diye böle kanlı bağırsak gibi ama çokta uzun olmayan bir parçaydı.yani sakın sancı beklemeye yada aman suyum gelsin demeye kalkma benim suyum 8 cm. de gelmişti çünkü ve Devrimimin kalp atışlarında da problem vardı evde suyu bekleseydim kötü sonuçlar doğabilirdi belkide gözetimde olmakta fayda var. ayrıca ben hiç öle abartıldığı gibi bi sancıda görmedim sunni sancıdan saatler sonra hala gevezelik edip gülüyodum. ayrıca doğumdan sonra önemli deilde öncesinde annenin yanında olması senide huzursuz eder hem eşler panikmiş boşverin paniklesinler ama görsünlerde herşeyiki çocuklarının ve hanımlarının kıymetini anlasınlar.bak benimki 9 aylıktım hizmet bekliyodu.sancılarda yanımdaydı sezeryandan çıktığımda yanımdaydı adam çocuğun altını bile deiştiriyo 15 gündür kahvaltıyı o hazırlıyo kaydirigubbakcemile3
yok yeşim hemşirem günler geçmiyo doğduktan sonrada daha doğrusu gün geçmiyo gece olsada uyusada bende acık gözümü kapasam diye bekliyon kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar cici bi haberim var size SÜTÜM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu sabah emebildi nihayet küçük sıpam maşallah şimdide sızlıyolar doluluktan inş. bi daha hiç aynı şey olmaz sorun yorgunluktan kaynaklanıyomuş gerçekten biraz dinlenip birde üstüne sıcak duş alınca maşallah çeşme gibi oldular.:dance:
hanımlar selam ben bu topiği yeni gördüm yaa nasıl kaçırmışım burayı a.s
ben de jale hanımın hastalrındanım. ilk bebeğim onun ellerine doğdu sezeryanla ve oğlum 5.5 yaşında şuan. vee ikinci bebek için de 3 aydır yine jale hanıma gitmeye başladım. işallah ikinci bebeğimde onun sayesinde en kısa zamanda olur. ilk bebeğimde çok ilgilendi sağolsun hiçbir testimi atlamadı kendisi çağırıyodu gün veriyodu. birde ben çok soru sorardım hepsine sabırla çok güzel cevap veriridi. kimi doktor bunu yapmıyor malasef arkadaşalrımdan duyduğuma göre. zaten kendisinden memnun olmasam ikinci bebek içinde ona gitmezdim şuan .a.s
sealam kızlar:))
ben de jale hanımın hastasıyım 3 ay once doğum yaptım...şukurler olsun kı jale hanım gıbı profesyonal bır doktorun elıne duştum yoksa şu an hayatta olmayacaktım(doğumda rahmimde sorun oldu ve aşırı derecede kan kaybettim yani o kadar ki doğum sonrası 7 ünite kan verildi ve doğum esnasında yaşanan sıkıntı nedeniyle rahmim alındı ama ben yıne de cok mutluyum çunku hayattayım ve kucağımda nur topu gıbı evladım duruyor.çok şükür Rabbime..demek istediğim o ki Allah jale hanımdan razı olsunopuyorumnanaktan jale hnm o kadar pratık elı cabuk olmasaydı ne ben ne guzel yavrum hayatta olucaktık...
Hoşgeldin aramıza.Benim de 6.5 yaşında bir oğlum var Jale hanımın ellerinde dünyaya geldi.Şimdi bizde ikinciyi istiyoruz canım ,iki aydır korunmuyoruz.Geçen ay tutmadı bu ayda bilmiyorum dün adet olmam gerekiyordu olmadım ama bir kaç gün normalde de geçebiliyor o yüzden emin değilim.Birkaç ay bekleyip olmazsa ben de gideceğim Jale hanıma. Acaba çok mu ara verdik diye düşünüyorum.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
hepinize tek tek teşekkür ediyorum, aranızda olmak çok güzel. benim jale hanımla ilgili bir sorum olacak tecrübelerinizle aydınlatırsanız valla çok sevinicem. bu çarşamba yani yarından sonra ilk randevumuza gidicem ve bebeğim bugün itibariyle tam 12 haftalık oldu. cinsiyet konusunda bazı doktorlar 4. aydan önce bişey söylemem mümkün değil gibi şeyler diyorlar. yani jale hanım bu konuda nasıl biridir? cinsiyeti görünürse söyler mi acabaa? ay accuk ben meraklı bi kişiliğim de.. hehheheee öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii..opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım sağolasınopuyorumnanaktan maşallah kocaman oğlun varmış senin de allah bağışlasın evladını canım. a.s hadi işallah uzun süre beklemden biran evvel kalırsın canım hamile :Saruboceq: valla biz geçen temmuzdan beri uğraşıyoruz ikinci bebek için ama bir sene bekeldik dr a gitmek için işte 3 aydır gidiyorum şimdi jale hanıma tekrar işallah bakalım yakın zamanda ben de kavuşurum bebeğime ama benim ilk çocuğumda 7 aydan sonra oldu. heralde biz de çok ara verdik ya ondan olmuyor diye düşünüyorum ben de..
sağol canım .Merak ettim Jale hm.ne diyor yani olmaması için bir sebep gösteriyor mu?
Günaydınn kızlar pazartesilerden bıktım ya pazartesi olmasa direk salıdan başlasak olmaz mı acaba çok yorgunum mirmirmirmir
Günaydınn kızlar pazartesilerden bıktım ya pazartesi olmasa direk salıdan başlasak olmaz mı acaba çok yorgunum mirmirmirmir
günaydın canımm opuyorumnanaktan ay valla ne iyi olur dimii ama o zamanda salı olmasa çarşambadan başalsak deriz :roflol:
leadangel merakta bırakma beni yoksaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?