oy maşallahhh neaz kalmış allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş. ay ben heyecanlandım doğum diyince içim gidiyor daha atlatamadım bilmiyorumkismile
zaten ikinci doğumlar daha çok heyecan veriyor.insan ne yaşayacağını biliyor..ama allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin..
işte oyüzden ne bileyim 2. ye nasıl cesaret ederim acaba ama insan unutuyor yaşadığı zorlukarı deniyor benim daha yeni belkide onun için aklımdan çıkmıyor
slm gacilerrr
bizde oğlumla sağlık ocağına gittik,özelde yapılan aşıların kaydı için hazır gitmişken hemşire bir tartalım dedi 8.040gr.olmuşuz bizimki hızlandı durdura bilene aşk olsun,gerçi kıyafetlerde vardı ama 8 dedi,hemşire
yemekteyize katılanmı var yoksa,
5 ayına 4 gün var daha 8 çok değilde bu ay 15 günde 750 gr.almış normalde 1 ayda alınması gereken kilo alımı,
bugün kahvaltıya arkadaş geldi,5 yaşında kzıı var benim arda da yerde yatıyor ikisini bırakıp balkona sigara içmeye çıktık içeri bir girdim arda kızarmış katılmış durumda ağlayınca şok oldum niye ağlıyor diye sorunca elinin üstüne bastım demezmi:jeyyar: çıldırdım resmen arkadaşta panik oldu,ama bir daha kimseye güvenmeyeceğim güvendiğimde 5 yaşında çocuk tabi en büyük suç bende,
elim ayağım titredi benizim attı ayyy bu annelkik acayip bişey ya
kaderim maşallah de kızz 8040 ise 250 gr çık cnm eşyalara ama maşallah çok iyi yinede benimki nasıl acaba ayy ebnde çok takıyom bu ay kilosunu bakalım nasıl
kesinlikle kardeş şart bende öyle düşünüyorum ama nasıl cesaret ederim bilmiyorum zamanla insan unutur herhalde eşim tek oyüzden kesinlikle kardeşi olmalı diyor ama doğumdan ikimizinde gözü korktu
yemekteyize şimdilik yok ama ben daha hamile kalmadan çok istiyordum ama şimdi çoook zor bebekler küçük bende çok istiyorum ama eşim ben dayanamam sana öyle abık sabık davranırlar fena olur diyor gerçekten izlemesi çok eylenceli olucak ama bursalıları
evet canım öyle çocuğun suçu yok suçlu benim ve kendime çok sinirlendim,
ama arkadaşımada sinirlendim bırak bırak yaren bakar dedi ablamınkini hep bırakıyoruz onun yanında çok güzel bakıyor deyince,rahat bir şekilde bıraktım,zıkkım içeyimlmaz:
selam kızlar biz de dr kontolune gittik herşey yolunda çok şükür
selam kızlar biz de dr kontolune gittik herşey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?