Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

zaten ikinci doğumlar daha çok heyecan veriyor.insan ne yaşayacağını biliyor..ama allah herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin..

işte oyüzden ne bileyim 2. ye nasıl cesaret ederim acaba ama insan unutuyor yaşadığı zorlukarı deniyor benim daha yeni belkide onun için aklımdan çıkmıyor

slm gacilerrr
bizde oğlumla sağlık ocağına gittik,özelde yapılan aşıların kaydı için hazır gitmişken hemşire bir tartalım dedi 8.040gr.olmuşuz bizimki hızlandı durdura bilene aşk olsun,gerçi kıyafetlerde vardı ama 8 dedi,hemşire
yemekteyize katılanmı var yoksa,

işte oyüzden ne bileyim 2. ye nasıl cesaret ederim acaba ama insan unutuyor yaşadığı zorlukarı deniyor benim daha yeni belkide onun için aklımdan çıkmıyor

ediliyor belli bi zaman sonra.benim kızım 4 yaşında biz ettik:)çünkü yanlız kalmasın ve ikiside beraber büyüsün die insan istiyor..ama sizin baya yeni olduğu içinn düşünmeyin ble lmaz:

slm kaç aylık oğlunuz.yemekteyize şimdilik kimse yazmadı katılan yok demekki.ben çok istedim hatta eşim çok ısrar etti ama ben oradaki saçma sapan insanlara dayanamam kovarım evden.klava:herşeye mana bi hava sanki kendileri dört dörtlük yemek yiyior her zman yada yapıyor .kibarcıklar..o yüzden ben vazgeçtimm:

kaderim maşallah de kızz 8040 ise 250 gr çık cnm eşyalara ama maşallah çok iyi yinede benimki nasıl acaba ayy ebnde çok takıyom bu ay kilosunu bakalım nasıl

kesinlikle kardeş şart bende öyle düşünüyorum ama nasıl cesaret ederim bilmiyorum zamanla insan unutur herhalde eşim tek oyüzden kesinlikle kardeşi olmalı diyor ama doğumdan ikimizinde gözü korktu

yemekteyize şimdilik yok ama ben daha hamile kalmadan çok istiyordum ama şimdi çoook zor bebekler küçük bende çok istiyorum ama eşim ben dayanamam sana öyle abık sabık davranırlar fena olur diyor gerçekten izlemesi çok eylenceli olucak ama bursalıları

5 ayına 4 gün var daha 8 çok değilde bu ay 15 günde 750 gr.almış normalde 1 ayda alınması gereken kilo alımı,
bugün kahvaltıya arkadaş geldi,5 yaşında kzıı var benim arda da yerde yatıyor ikisini bırakıp balkona sigara içmeye çıktık içeri bir girdim arda kızarmış katılmış durumda ağlayınca şok oldum niye ağlıyor diye sorunca elinin üstüne bastım demezmi:jeyyar: çıldırdım resmen arkadaşta panik oldu,ama bir daha kimseye güvenmeyeceğim güvendiğimde 5 yaşında çocuk tabi en büyük suç bende,
elim ayağım titredi benizim attı ayyy bu annelkik acayip bişey ya

ledangel 250 gr. çıkmadı hemşire çünkü bir atlet birde penye bady vardı üzerinde birde pantoln vardı ayakkabısına kadar çıkardım

maşaallah allah nazardan saklasın kilosu süper:))olsun olur öyle kazalar ama annelik işte insanın içi dayanmıyor.siz yinede sinirlere hakim olun bence oda isteyerek yapmamıştır sonuçta oda küçükmüş...annelik dünyadaki en güzel en kutsal görev...:gitme:

evet canım öyle çocuğun suçu yok suçlu benim ve kendime çok sinirlendim,
ama arkadaşımada sinirlendim bırak bırak yaren bakar dedi ablamınkini hep bırakıyoruz onun yanında çok güzel bakıyor deyince,rahat bir şekilde bıraktım,zıkkım içeyim lmaz:

takılcak bişey yok bence sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil ama biz anneler takıntılıyız tabi,
ama sen farkedersin kilo almı nasıl bu ay tuğkanın,herkez değişmiş diyorsa iyi kilo almıştır,benimkini her gören şaşırdı bu ay o yüzden bana süpriz olmadı bu ayki kilo alışı ama suat bey kilosunu tartsaydı sanırım kızardı,dediğim gibi 8 kilo çok değil 15 günde 750gr.alması çok 15 gün sonrada 8,750 çıkarsa fırçayı yeriz dr.dan

vallhi bende öle incecik bırakıyorum çocuğu ama 250 gr düşüyorum bezi oluyor nekadarda olsa diğerleri belkide ben çok düşüyorum tuğkan tam 4. aya girdiği gün 7 kiloydu cnm 17 gün oldu işte bugün bilmiyorum neoldu ne bitti ama görüntü iyi maşallah boyuda olduğuna öle kilolu durmuyor hiçbirzamn ama tam kararda yani ama 40 günde 700 gr aldı geçen ay ben ondan üzüldüm çok az aldı yoksa önceden ilerde gidiyordu çok
kaderim bende sinirliyim çok ölebir durumda bilmiyorum ama fena bozulurdum herhal oda çocuk ama işte anne yüreği vallhi ben düştüğünde ne yapacağımı şaşırmıştım ağlayınca insan bitiyor

selam hanım hanımcıklarrr....
gökkuşağı hadi az kalmış Allah kurtarsın canım sağlıkla inş. ayy bu senekiler hep kız deyi duruyo herife çaktırmadanda yapılmıyoki çocuk :))) şaka bi yana benimki zaten bi tane der dururdu bide sorunlu bir hamilelikle doğumuda adım adım yanımda yaşayınca imkansız istemiyorum deyip duruyo.bana kalsa en azından iki tane derim.
kaderim aman bukadarla atlatmışsınız ama aman çocuğa çocuk emanet edilmez nolcağı belli olmaz.benim yiğenlerden birininki diğerininkini boğmaya kalkıştı geçenler. biri 2 biri 2,5 yaşında oynuyolar diye bıraklmışlar ikisini holde anneleride mutfakta onunda mutfağı ve holu benimki gibi açık. büyük olan elindekini isteyipte diğeri vermeyince üstüne atlamış bizimkiler masadan kalkana kadar büyük küçüğün gırtlağına yapışmış.yani nolcağı belli olmuyor çocuk sonuçta kızamazsında bilerek bile yapsa kimbilir aklından geçmiştir. amannn yılarca çocuklarla çalıştım ya şimdi ödüm kopuyor. heleki ilkokul dönemi başıma gelenleri bir anlatsam roman olur heralde umulmuycak şeyler yapabiliyorlar.hoş diyorum ya benimkini yaşna geldimi gözümden ayıramıcam zaten belli hem sinirli hem atik anlık napcağı belli olmaz.
bu arada leadangel canım bende pudra falan hak getire neler denedim senelerce pudara zaten daha dökerken hamur oluyo elimde ayağımda aşırı terleme var çünkü. ama inş. Dverim'kiler çok ilerlemez.çünkü ben okula çok terlikle gitmek zorunda kalmışımdır ellerimdekiler cılk yara olduğu için bahar aylarında hep sargı bezleriyle dolaşmak zorunda kalıyodum ((( birde işin kötüsü malesefki bu konuda halkımız bilinçsiz çoğu işi bulaşı sanıp kaçardı ne üzülürdüm.aynı şeyleri Devrim'inde yaşamasını istemem açıkçası. çünkü ne kadar anlatsanda malesefki anlamıyor yada bildiğini okuyor bizim insanımız.
ayy yine çenem düştü neyse ben kaçtım.

canım bizim ilk sağlık ocağına gidişimiz, özelde zaten dr. çırıl çıplak soyuyor bir bezi klaıyor.ama bugün öyle çıplak değildi, hatta hemşireye ne kadar düşüyorsunuz deyince 8 kilo işte dedisempatiksalakcinni 100gr.dan fazla düşmüyolarmış tabi bebeğin üzerindeki kıyafete göre değişir,ama öyle takıntım yok,sağlımız yerinde olsun zayıf olmuş şişman olmuş öenmli değil.boydan yoksunuz galiba dedimde,oo süper basketbolcu olacak sanki maşallahı var dedi,sempatiksalakcinni ne bileyim hiç tatmin olmadım,kısa değil boyuda öyle basketbolcu olacak kadar da uzun değil 66.buçuk sanki 76 çıktı da boyu basketçi yaptı oğluşumu,kaydirigubbakcemile

antika cnm inş. devrimin o dereceye varmaz sen dediğin gibi birde dermatoloğa göster bakalım ne dicek erken tedavi ile belki iyileşir tamamen
maşallah kaderim iyi boyuda daha ne olsun kızz

olsun bununla geçmiş olsun.sende artık daha dikkat edersin.önemli birşey yoktur umarım..

sağolun çok ağladı ama ya 2 aydır falan çok ağlıyo dr da
belki doktorumu bile değiştirebilirim
zaten 1 yaşına akdar aşı yok bu arada bikaç dr deneyebilirim
öykü 9600 kg...boyumuz da hiç uzamamış(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…