canım inşallah güzel geçer sınavınkızlar kimseler uğramamış benim yarın ve pazar sınavım var bana dua edinde şu okulu bitireyim artık
maşallahları var. ne demek basketbolcumu olcak hoş ben bişey demek istemiyorumda biliyorsunuz kendi sağlık ocağımızdan takığım ben onlara :))) onlar bizi sevmiyrlar biz onları kardeş kardeş hırlışıyoz :))))
melekçim Öykü!nünde maşallah kilosuna ama sana acıyorum kız yakında taşıyamayacan bari ayaklansa artık. şaka bi yana o bizim topiğin ilk göz ağrısı fıstığımız.
leadangel haklısın canım tıp çok ilerledi belkide en azından alevlenmesini engelleyecek bir şeyler yapılabilir ancak kesin çözümü malesefki yok genetik olduğu için. sadece daha hamilelikte müdahaleyle vardı, onuda araştırttığımızda ve % 80 ihtimal dediğinde Jale Hanım genleriyle oynanabilir demişti ancak önermemiştide.gerçekten bizde çok araştırmıştık ama çok sakat bir yöntem olduğunu duymuştuk olsun buda bişeymi daha neler oluyo buna şükür demiştik.fakat yinede insan üzülüyo çünkü görüyorum kaşınıyo belli uğraşıyo kaşıyamıyor gene eldiven takmaya başladım yine tırnaklayamasın diye bu sefer bağıra bağıra uyanıyo ama diyorumya yinede hamdolsun Rabbime daha ne hastalıklar var.hem sağlıkla bize bağışladı ya oğlumuzu çok şükür. o yüzden hep diyorum Jale Hanımın hakkını ödeyemem diye Rabbim yardımcımız oda vesile oldu bu güne gelmemize.
merhabalar kızlar birşey sormak istiyorum sizlere...hamilelelik döneminizde sizede şeker yüklemesi yapıldımı?birde 19 haftadan sonra 3 tarama testi için ultrasona girdinizmi??bunları jale hanım yapıyormu kendiliğinden hatırlatmam gerekirmi???çünkü bana ilk doğumda bunlar olmadı sadece 2 tarama testi yapıldı oda kan testinden??bana bilgi verirseniz sevinirim:)))burada ilk doğumda jale hanımdaydı...
merhabalar kızlar birşey sormak istiyorum sizlere...hamilelelik döneminizde sizede şeker yüklemesi yapıldımı?birde 19 haftadan sonra 3 tarama testi için ultrasona girdinizmi??bunları jale hanım yapıyormu kendiliğinden hatırlatmam gerekirmi???çünkü bana ilk doğumda bunlar olmadı sadece 2 tarama testi yapıldı oda kan testinden??bana bilgi verirseniz sevinirim:)))burada ilk doğumda jale hanımdaydı...
Kaç haftalık hamileydin canım?
Sanırım senin testler yeni başlayacak bundan sonra.
ewet şeker yüklemesi.benim tanıdıklarımda şeker yüklemesi yapılmış ama bende jale hanım ilk doğumdada yapmadı bunda bakalım..bide detaylı ultrason taraması yapılıyormuş 18 haftada bakalım yarın gidicem yapılacakmı..ahyatu canım merak etme, olman gerekn testlerinin hepsini jale hanım hatırlatıyor,
ilk doğumda şeker yüklemesimi olmadı,:uhm:
ewet şeker yüklemesi.benim tanıdıklarımda şeker yüklemesi yapılmış ama bende jale hanım ilk doğumdada yapmadı bunda bakalım..bide detaylı ultrason taraması yapılıyormuş 18 haftada bakalım yarın gidicem yapılacakmı..
allah kurtarsın.allah sağlık ve sıhhatle evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:
teşekkür ederim kızlarr..ay bende okadar heyecanlıyım kii.birde çoookkk korkuyorum.........eyvahedigeldismileoy maşallahhh neaz kalmış allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş. ay ben heyecanlandım doğum diyince içim gidiyor daha atlatamadım bilmiyorumkismile
valla kimsecikler benim soruma cevap vermedi çok üzüldümsenağlama
teşekkür ederim kızlarr..ay bende okadar heyecanlıyım kii.birde çoookkk korkuyorum.........eyvahedigeldismile
canım jale hn hepsini hatırlatıyor.benim ikili testim yapıldı ama 3 lü yapmadık ikilinin sonucu iyi çıkmıştı birde ikinci bebeğim... 21 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girmiştim radyolog bakıyor onaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?