Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar kimseler uğramamış benim yarın ve pazar sınavım var bana dua edinde şu okulu bitireyim artık

maşallahları var. ne demek basketbolcumu olcak hoş ben bişey demek istemiyorumda biliyorsunuz kendi sağlık ocağımızdan takığım ben onlara :))) onlar bizi sevmiyrlar biz onları kardeş kardeş hırlışıyoz :))))
melekçim Öykü!nünde maşallah kilosuna ama sana acıyorum kız yakında taşıyamayacan bari ayaklansa artık. şaka bi yana o bizim topiğin ilk göz ağrısı fıstığımız.
leadangel haklısın canım tıp çok ilerledi belkide en azından alevlenmesini engelleyecek bir şeyler yapılabilir ancak kesin çözümü malesefki yok genetik olduğu için. sadece daha hamilelikte müdahaleyle vardı, onuda araştırttığımızda ve % 80 ihtimal dediğinde Jale Hanım genleriyle oynanabilir demişti ancak önermemiştide.gerçekten bizde çok araştırmıştık ama çok sakat bir yöntem olduğunu duymuştuk olsun buda bişeymi daha neler oluyo buna şükür demiştik.fakat yinede insan üzülüyo çünkü görüyorum kaşınıyo belli uğraşıyo kaşıyamıyor gene eldiven takmaya başladım yine tırnaklayamasın diye bu sefer bağıra bağıra uyanıyo ama diyorumya yinede hamdolsun Rabbime daha ne hastalıklar var.hem sağlıkla bize bağışladı ya oğlumuzu çok şükür. o yüzden hep diyorum Jale Hanımın hakkını ödeyemem diye Rabbim yardımcımız oda vesile oldu bu güne gelmemize.

kızlar kimseler uğramamış benim yarın ve pazar sınavım var bana dua edinde şu okulu bitireyim artık
canım inşallah güzel geçer sınavın
başarılar dilerim hemde çokkk

ay kıyamam devrimciğime ya yavrum olsun dediğin gibi başka dert vermesin allah çok şükür hepimizin evlarları oırıl pırıl sağlıklı

öykücük evet baya tombişlşti olsun spor oluıyo bana da zayıfladım baya:))
sağol canaım güzel sözlerin için

bu arada cimcime nerelerde ya sesi yok gene kaç gündür

özledimgene ben hepinizi
bu sefer cimcimeye gitçez kızlar ona göre siz zamanı belirleyin
hafta içi de olur

günaydınnn şimdik çıkıcam bir bakim dedim
melek çok sağoll cnm
buluşma aynen cimcime istiyordu busefer kesin yine gezmelerde o
antika cnm buna şükür allahım başka dert vermesin hayırlısıyla sağsalim aldıkya kucağımıza bunlar gelip geçer

leadangel cnm basarılar diliyrm sana kadercm de görünmemiş bgn.bende ömerimi bgn doktora gtrdm kızlar öksürüğü vardı bir iki gündür artmıstı doktor muayene ederken kulağını elletmedi cok ağladıkulağında hafif kızarıklık var dedi dktr öksürüğüde var üst solunum yolu enfksynuAllah tan ilerlememiş bir iki güne toparlar dedi cok sükür keyfi herseyi yerinde ama öksrüğmz var esim hastaydı ondan gecti sanırım

merhabalar kızlar birşey sormak istiyorum sizlere...hamilelelik döneminizde sizede şeker yüklemesi yapıldımı?birde 19 haftadan sonra 3 tarama testi için ultrasona girdinizmi??bunları jale hanım yapıyormu kendiliğinden hatırlatmam gerekirmi???çünkü bana ilk doğumda bunlar olmadı sadece 2 tarama testi yapıldı oda kan testinden??bana bilgi verirseniz sevinirim:)))burada ilk doğumda jale hanımdaydı...

günaydın kızlar bune ya kimseler uramamış bende kimbilir nasıl kaynattılar diyorum sınavlar geçti gitti ölebir koşturmaca haftasonu biraz gezmelerde biraz evde geçti bu haftada yoğun benim temizlik yapıcam bugün ütü çamaşır bitireyim çarşamba karacabey yolcusuyum inş. aksilik olmassa cumartesi akşamı kardeşimin nişanı var evde öyle aile arasında pazar akşamı dönerim artık
cimcime hatun benim yumurtalar çatlamış geçen gelen geldi hemde ne gelmek darısı sana kaderime
ahyatu bene şeker yüklemesi yapıldı zaten benim riskliydi kilolu olduğumdan ama şükürler olsunki sorun yaşamadım yeyip içtiğime dikkat ettiğimden herhalde hamilelikte 18 haftada yapıldı 3 lü tarama dr seni uyarır sen kaygılanma ben jale hanımın hastası değilim ama drlar asla atlamaz bunları

Ben henüz geçen cuma yaptırdım şeker yüklemesini bugün sonuçları alıp Jale hanıma bildiricem telefonla.

Testler vs için Jale hanım yönlendiriyor meraklanma..

Ayrıntılı ultrason var bir de, radyoloji uzmanı inceliyor bebeği.
2 li ve 3 lü tarama testi ultrasonda değil ama kan alınarak yapılıyor..

Kaç haftalık hamileydin canım?
Sanırım senin testler yeni başlayacak bundan sonra.

ahyatu canım merak etme, olman gerekn testlerinin hepsini jale hanım hatırlatıyor,
ilk doğumda şeker yüklemesimi olmadı,:uhm:

ahyatu canım merak etme, olman gerekn testlerinin hepsini jale hanım hatırlatıyor,
ilk doğumda şeker yüklemesimi olmadı,:uhm:
ewet şeker yüklemesi.benim tanıdıklarımda şeker yüklemesi yapılmış ama bende jale hanım ilk doğumdada yapmadı bunda bakalım..bide detaylı ultrason taraması yapılıyormuş 18 haftada bakalım yarın gidicem yapılacakmı..

nilmsi geçmiş olsun ömerciğe,atlamışım canım uamrım iyidir şimdiopuyorumnanaktan
ledangel bol şans diyeceğim ama sınavın bitmiş umarım iyi derce alırsın,
vallah anlaşılan yazın buraya kimseler uğramayacak daha şimdiden baksanıza kimsecikler yok bende yeni geldim,
yok yok bu topik kışın güzel kanaat getirdim :hulya:

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
uğrayamadım bu aralar yineee anca hastalıklardan kurtuldukkk çok şükür iyiyz şimdilik hepimizz:Saruboceq:
hasta olanlara çok geçmiş olsun allhım acil şifalar versinnn:Saruboceq:

allah kurtarsın.allah sağlık ve sıhhatle evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

oy maşallahhh neaz kalmış allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş. ay ben heyecanlandım doğum diyince içim gidiyor daha atlatamadım bilmiyorumkismile
teşekkür ederim kızlarr..ay bende okadar heyecanlıyım kii.birde çoookkk korkuyorum.........eyvahedigeldismile
valla kimsecikler benim soruma cevap vermedi çok üzüldümsenağlama

canım jale hn hepsini hatırlatıyor.benim ikili testim yapıldı ama 3 lü yapmadık ikilinin sonucu iyi çıkmıştı birde ikinci bebeğim... 21 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girmiştim radyolog bakıyor onaa..........

teşekkürler cevabınız için...bende şuan 19 haftalık gebeyim sanırım bir dahaki kntrole gittiğimde girerim..benimde ikinci gebeliğim ben ilkindede ayrıntılı ultrasona girmedim.o kafama takıldı.birde şeker yüklemesi ile ilgili bi işlem yapıldımı size???

a kızlar nerelerdesiniz bilmiyorumkismile kimsecikler uğramamış ya bugünnnnnnnnakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…