- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
teşekkür ederim kızlarr..ay bende okadar heyecanlıyım kii.birde çoookkk korkuyorum.........eyvahedigeldismile
canım ne kadar çok korkarsan o kadar gerilirsin ve psikolojik olarak herşey dahada zorlaşır. çünkü beynin tüm bedenine hükmeder ve olumlu olacak şeylerin bile olumsuz yönde gelişimini tetikler. çok sevdiğim bir söz vardır.
"Hayat içeriden dışarıya doğru devam eder. O halde olumlu düşünmeliyimki hayat bana güzelliler sunsuz " Og Mandino
bizi uzun zamandır takip ediyorsun ve görmüşsündür mutlaka doğum hikayelerimizi de o zaman malesefki şuanki gibi düşünemiyordum yeni yeni toparlamaya başladım. ve şu an düşünüyorumda belkide kendi kendimi etkiledim diyorum. normal doğumdan korkmuyordum ve herşeyimle hazırdım bu yüzdende sancıları falan çok kolay atlattım. ancak sezeryan benim için kabustu adeta aşırı korkuyordum. ve başıma gelmesini isteyeceğim son şeydi. belkide bu yüzden savunma mekanizmam harekete geçti ve ben hayatımın en güzel anını kaçırdım. fakat her iki durumada aynı düzeyde beynen hazırlanmış olsaydım belkide o şoku yaşamayacaktım. bu yüzden sadece güzel şeyler düşün emin ol Rabbim yardımcın olacak ve sana güzellikler ve yaşamak istediklerini sunacak.
biri beni sustursun başladım yine kaydirigubbakcemile3
selam hanım hanımcıklarrrr....
bu hafta benim herif izinde birde bu ay teleşımız var bildiğiniz gibi o yüzden bu ara pek uğrayamam.
leadangel hadi canım bitmiş kurtulmuşsundur umarım beklediğin sonucu alırsın.
karamuk ve nilimsi geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin havalar mahvediyor insanı.
ahyatuğ canım ben pek bir şey söyleyemiyorum testler hakkında çünkü bende normalin üzerinde tarama yapıldı artık isimlerini bile aklımda tutamamaz haldeydim.fakat hatırladığım şeker yüklemesi ve taramaların hepsinin yapıldığı.bende düşük tansiyon ve şeker sorunu olduğu için şeker yüklemesi iki kez ve farklı dozlarda yapıldı.ayrıca daha önceki düşüklerden ve ailedeki genetik hastalıklardan dolayıda farklı taramalarda istedik biz hiç birşeyi riske atmak istemediğimizden.ve Jale Hanım'a bunu söylediğimizde karından su alınarak yapılan bir test vardı şimdi ismini hatırlayamıyorum o dahil yapıldı. ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi meraklanma zaten gerekli testleri atlamaz extra aklına takılanlarıysa sorman yada istemen gerekli. çünkü bende extradan bir çok tarama yapıldı.
selam hanım hanımcıklarrrr....
bu hafta benim herif izinde birde bu ay teleşımız var bildiğiniz gibi o yüzden bu ara pek uğrayamam.
leadangel hadi canım bitmiş kurtulmuşsundur umarım beklediğin sonucu alırsın.
karamuk ve nilimsi geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin havalar mahvediyor insanı.
ahyatuğ canım ben pek bir şey söyleyemiyorum testler hakkında çünkü bende normalin üzerinde tarama yapıldı artık isimlerini bile aklımda tutamamaz haldeydim.fakat hatırladığım şeker yüklemesi ve taramaların hepsinin yapıldığı.bende düşük tansiyon ve şeker sorunu olduğu için şeker yüklemesi iki kez ve farklı dozlarda yapıldı.ayrıca daha önceki düşüklerden ve ailedeki genetik hastalıklardan dolayıda farklı taramalarda istedik biz hiç birşeyi riske atmak istemediğimizden.ve Jale Hanım'a bunu söylediğimizde karından su alınarak yapılan bir test vardı şimdi ismini hatırlayamıyorum o dahil yapıldı. ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi meraklanma zaten gerekli testleri atlamaz extra aklına takılanlarıysa sorman yada istemen gerekli. çünkü bende extradan bir çok tarama yapıldı.
İKİNCİ BİR KIZIM OLUYOR:)))))hihoyyytGELİN İSTEYEN BANA GELSİNNN
hadi hayırlısı olsun canımŞeniz sağlıcakal al kucağına:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrrŞeniz
günaydın kimseler yok..kaydirigubbakcemile2
günaydın canım Şeniz evet valla dünden beri bakıyorum kızlardan kimsecikler uğramadıı nereye kayboldular kiiibilmiyorumkismile
günaydın kızlar nasılsınız
iyiyiz siz nasılsınız bakalım.hihoyyyt.Öykü hanım neler yapıyor?
iyi kara civcivim uyuyo şu anda ben de kahvemi yaptım size bakayım dedim
defne kızım nasıl
Biz de iyiyiz çok şükür..
Herşey yolunda..:Saruboceq:Şeniz
maşallah prensesimize güzeller güzeline az kaldı kokusunu duymana sağlıkla kavuşun inşallah
ilk kızım 6 yaşında o zaman bende girmemiştim çünkü 6 yıl önce sadece riskli gebeliklere gerek duyuyorlardı....bir dahaki gittinizde girersiniz muhtemelennn.......şeker yüklemem de yapıldı canım 28 haftalık tım yapıldığındaaa..endişelenme sırasıyla hepsi olurr...jale hn da çok yoğun istersen her gittiğinde yapılacak bir şey var mı diye sor..hem için rahatlarr.acaba unuttumu diye düşünmezsinn..sağlıkla kucağına al inşallahh......teşekkürler cevabınız için...bende şuan 19 haftalık gebeyim sanırım bir dahaki kntrole gittiğimde girerim..benimde ikinci gebeliğim ben ilkindede ayrıntılı ultrasona girmedim.o kafama takıldı.birde şeker yüklemesi ile ilgili bi işlem yapıldımı size???
susmaaaaa........opuyorumnanaktançok güzel anlatmışsınnnn.........bayağı hazırım artık ama bakalım kısmet...bebeğim sağlıklı olsunda inşallahh...dediğine katılıyorum ve genel olarak hep olumlu düşünürüm aslınddaa.........kısmet artık.en azından korkuyorum demeyeyimde çoook heyecanlanıyorum diyeyim o zaman......teşekkür ederim kızlarr..ay bende okadar heyecanlıyım kii.birde çoookkk korkuyorum.........eyvahedigeldismile
canım ne kadar çok korkarsan o kadar gerilirsin ve psikolojik olarak herşey dahada zorlaşır. çünkü beynin tüm bedenine hükmeder ve olumlu olacak şeylerin bile olumsuz yönde gelişimini tetikler. çok sevdiğim bir söz vardır.
"Hayat içeriden dışarıya doğru devam eder. O halde olumlu düşünmeliyimki hayat bana güzelliler sunsuz " Og Mandino
bizi uzun zamandır takip ediyorsun ve görmüşsündür mutlaka doğum hikayelerimizi de o zaman malesefki şuanki gibi düşünemiyordum yeni yeni toparlamaya başladım. ve şu an düşünüyorumda belkide kendi kendimi etkiledim diyorum. normal doğumdan korkmuyordum ve herşeyimle hazırdım bu yüzdende sancıları falan çok kolay atlattım. ancak sezeryan benim için kabustu adeta aşırı korkuyordum. ve başıma gelmesini isteyeceğim son şeydi. belkide bu yüzden savunma mekanizmam harekete geçti ve ben hayatımın en güzel anını kaçırdım. fakat her iki durumada aynı düzeyde beynen hazırlanmış olsaydım belkide o şoku yaşamayacaktım. bu yüzden sadece güzel şeyler düşün emin ol Rabbim yardımcın olacak ve sana güzellikler ve yaşamak istediklerini sunacak.
biri beni sustursun başladım yine kaydirigubbakcemile3
gözün aydınnn...allah bağışlasın canımm......benimde kızzzz...nisanın son haftası gelebilirr...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?