Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrŞeniz
antikacım canım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ailenle sevdiklerinle daha niceeeeeeeee seneler dilerimm mutlu yıllarrŞenizŞenizŞenizŞeniz

Eklentiler

• $dogumgunu10014pastahh1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 20
antikacım doğum günün kutlu olsun güzelim...
nice nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle
iyi ki doğdun iyi ki varsın herşey gönlünce olsuna.s.a.s.

Antika nın doğum günüymüş demek.

ıyi ki doğdun Antika ...
Uzun ve mutlu bir hayat dilerim sana.

antka cnm doğum günün kutlu olsuuun..kardesimle aynı gün doğmussunuz:)devrimle esinle ailenle biiii ömüüürr boyu mutluluklar cnmmm

:gitme: ayyyy çok saolun kızlar doğrusu hiç beklemiyordum. hep beraber uzun yıllara inş.a.s.

iyi geceler bu topikte kimse kalmamış valla
herkezin işi gücü çocukla anca denk geliyo gerçekten :))
mutlu pazarlar herkeze

ben dedim ama demi havalar ısınsın kimsecikler kalmayacak burada diyeboshayallersmile
bu kızın ne işi var burda pazar pazar diyorsunuzdur,
benim kocada ankarada bursa sporun maçına gitti şimdi yola çıkmışlar dönüyorlarmış,bizde oğluşlarla yeni geldik ama bu ev kocasız çekilmiyor.ben kaçar, bir bakayım dedim ne var ne yok,
kız senesimi ooo haydi kızlar kız isteyenler sıvayın paçayı başlayın çalışmalara
ahyatu sağlıkla gelsin bebişin inşallah hayırlısı olsun canım:teytey:
antika koç burcusun he, geçmiş doğum günün kutlu olsun canım:1hug:

haydi kızlar görüşmek üzere:1hug:

karamuk,öykü de iyi 4 dişimiz oldu devamıda geliyo bi iki gündür mız mız
leadangel,hayırlısı olsun canım allah tamamını erdirsin

selam hanım hanımcıklarrr...
leadangel canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
oh oh Öykü hanım büyüdüde dişleride sıralamaya başladı hadi darısı başımıza....
kızlar benim sıpacık grip oldu dün akşam üstü birden bir burun akıntısı başladı gecede ateş ve öksürük elim ayağıma dolandı.bu sabahta aylık kontrolümüz vardı zaten bekleyelim dedik ateş düşürücü fitil falan derken sabahı ettik ama öldüm öldüm dirildim.Allah'tan önemli bişey olmadığını öğrendik bir balgam sükücü şurup, birde yine aynı fitilimizden verdi doktorumuz kan tahlili yapıldı bünyesi çok dayanıklıymış bu virüse daha şiddetli tepki gösterebilirdi ama sadece boğazda tahriş oluşmuş dedi.bu ayki aşılarımızıda haftaya erteledi.birde yanağımızdaki egzamamız için dermotoloğa gönderdi (( benim verebileceğim ilaçlar belli kortizon kullanmayalım belki o alandaki bir doktor daha farklı bir yöntemle iyileştirebilir branş doktorunun görmesi daha iyi dedi.onun içinde medikalde bir doktor önerdi öbürgüne randevu verdiler bakalım o ne diyecek.

geçmiş olsun canım havalardan heralde duruda hapşurup duruyo allahtan hasta olmuyo çok zor bebek rahatsızlığı hele ateş en korktuğum şey bir an önce toparlar kendini inşallah ıhlamur içir bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…