ilk kızım 6 yaşında o zaman bende girmemiştim çünkü 6 yıl önce sadece riskli gebeliklere gerek duyuyorlardı....bir dahaki gittinizde girersiniz muhtemelennn.......şeker yüklemem de yapıldı canım 28 haftalık tım yapıldığındaaa..endişelenme sırasıyla hepsi olurr...jale hn da çok yoğun istersen her gittiğinde yapılacak bir şey var mı diye sor..hem için rahatlarr.acaba unuttumu diye düşünmezsinn..sağlıkla kucağına al inşallahh......
susmaaaaa........opuyorumnanaktançok güzel anlatmışsınnnn.........bayağı hazırım artık ama bakalım kısmet...bebeğim sağlıklı olsunda inşallahh...dediğine katılıyorum ve genel olarak hep olumlu düşünürüm aslınddaa.........kısmet artık.en azından korkuyorum demeyeyimde çoook heyecanlanıyorum diyeyim o zaman......
gözün aydınnn...allah bağışlasın canımm......benimde kızzzz...nisanın son haftası gelebilirr...........
bu sene kız senesi bizde ikinci kızımızı yakaldık....allah seninde hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
:gitme: ayyyy çok saolun kızlar doğrusu hiç beklemiyordum. hep beraber uzun yıllara inş.a.s.
günydın bursa nasılsınız
merhaba kızlar ben geldim ama kimseler yok terkedilmiş bizim topik,
kardeşimin nişanını yaptık
selam hanım hanımcıklarrr...
leadangel canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
oh oh Öykü hanım büyüdüde dişleride sıralamaya başladı hadi darısı başımıza....
kızlar benim sıpacık grip oldu dün akşam üstü birden bir burun akıntısı başladı gecede ateş ve öksürük elim ayağıma dolandı.bu sabahta aylık kontrolümüz vardı zaten bekleyelim dedik ateş düşürücü fitil falan derken sabahı ettik ama öldüm öldüm dirildim.Allah'tan önemli bişey olmadığını öğrendik bir balgam sükücü şurup, birde yine aynı fitilimizden verdi doktorumuz kan tahlili yapıldı bünyesi çok dayanıklıymış bu virüse daha şiddetli tepki gösterebilirdi ama sadece boğazda tahriş oluşmuş dedi.bu ayki aşılarımızıda haftaya erteledi.birde yanağımızdaki egzamamız için dermotoloğa gönderdi(( benim verebileceğim ilaçlar belli kortizon kullanmayalım belki o alandaki bir doktor daha farklı bir yöntemle iyileştirebilir branş doktorunun görmesi daha iyi dedi.onun içinde medikalde bir doktor önerdi öbürgüne randevu verdiler bakalım o ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?