selam hanım hanımcıklarrr...
leadangel canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
oh oh Öykü hanım büyüdüde dişleride sıralamaya başladı hadi darısı başımıza....
kızlar benim sıpacık grip oldu dün akşam üstü birden bir burun akıntısı başladı gecede ateş ve öksürük elim ayağıma dolandı.bu sabahta aylık kontrolümüz vardı zaten bekleyelim dedik ateş düşürücü fitil falan derken sabahı ettik ama öldüm öldüm dirildim.Allah'tan önemli bişey olmadığını öğrendik bir balgam sükücü şurup, birde yine aynı fitilimizden verdi doktorumuz kan tahlili yapıldı bünyesi çok dayanıklıymış bu virüse daha şiddetli tepki gösterebilirdi ama sadece boğazda tahriş oluşmuş dedi.bu ayki aşılarımızıda haftaya erteledi.birde yanağımızdaki egzamamız için dermotoloğa gönderdi(( benim verebileceğim ilaçlar belli kortizon kullanmayalım belki o alandaki bir doktor daha farklı bir yöntemle iyileştirebilir branş doktorunun görmesi daha iyi dedi.onun içinde medikalde bir doktor önerdi öbürgüne randevu verdiler bakalım o ne diyecek.
selam kızlar biz geldik.bu gün daha iyiyiz akşam hiç ateşimiz çıkmadı ama huysuzluk hala hat safhada. birde öksürüğümüz sürüyo ana naşallah bu gün artık oyun yapıyoruz.aman ne korktum iki gün elim ayağım kesildi. çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz içinde teyzeleri.
melekçim evet dermatoloğun görmesi benimde içimi rahatlatıcak yarın onun randevusuda bakalım o ne diycek.ama çocukta başladı hastahane hastahane gezmeye aman inş. daha beterlerinden saklasın hepsini kuzularımızın.
birde kızlar bu gün benim sıpa kişileri karıştırmaya başladı. bana bakıp aba diyo, babasına dede dedeye nanne (anne) anneanneye babba( baba) herkes çorba oldu :))) eşimde söylenenip duruyo küçük sıpa ona aba baba dede he diye :))))
günaydınnnnopuyorumnanaktan bayanlar
günaydın karamukçum haklısın canım kimsecikler yok ama havaların yüzünden bu havalarda da evde oturulmuyorki bütün gün gezincede akşam yemek ler temizlik oluyor yani bu topik 3.hatta 4,planda kalıyor malesef o yüzden de ne gündüz açabiliyorum ne gece
yağmur yağsın bak nasıl herkez pat pat dökülecek:lepi:
antika gripmi:bbo:allah korusun gripten çok korkarım,büyük oğlum bile grip olunca panik yapıyorum birde ardam olsa :jeyyar:allah korusun :Saruboceq: gerçi atlatmışsınız ama devrimde hırpalanmıştır sonuçta hastalık çocukları etkiliyor her yönden, geçmişler olsun devrime
CİMCİME nerdesin bacım ya bu kadar gezmke olmazki canımalsanaalsanasmile
bak bana gezip gezip yine geliyorum sen bir gidiyorsun gidiş o gidişboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?