Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar çok teşekkür ederimmm
antika geçmiş olsun cnm ya vallhi şu havalar ısınsa artıkta kurtulsak şu mikroplardan

günaydın hanımlarrrŞeniz
leadangel canım hoşgeldin hayırlı olsun nişanınız allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
antikacım çok geçmiş olsun devrimime işallah çabucak toparlanırsınız canım:Saruboceq:
melekcim hadi işallah öykü hanım biran evvel çıkarır dişleirde rahatlar yavrumm :Saruboceq:

geçmiş lsun devrime canım atlatır hemen inşallah
evet egzama için dermotoloğa gitmekle en iyiisini yapmışsın canım
hayırlısı bakalım ne dicekler

selam kızlar biz geldik.bu gün daha iyiyiz akşam hiç ateşimiz çıkmadı ama huysuzluk hala hat safhada. birde öksürüğümüz sürüyo ana naşallah bu gün artık oyun yapıyoruz.aman ne korktum iki gün elim ayağım kesildi. çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz içinde teyzeleri.
melekçim evet dermatoloğun görmesi benimde içimi rahatlatıcak yarın onun randevusuda bakalım o ne diycek.ama çocukta başladı hastahane hastahane gezmeye aman inş. daha beterlerinden saklasın hepsini kuzularımızın.
birde kızlar bu gün benim sıpa kişileri karıştırmaya başladı. bana bakıp aba diyo, babasına dede dedeye nanne (anne) anneanneye babba( baba) herkes çorba oldu :))) eşimde söylenenip duruyo küçük sıpa ona aba baba dede he diye :))))

ay canım benim hadi maşallah toparlanmış devrim bey e huysuzluk normaldir biraz annesi hastalık nazı yapıyoruz.:1hug: hadi canım işallah yarınki kontolden de hayırlı haberlerle gelirisniz için rahatlar:Saruboceq: ay sen desene bizim sıpa dillenmeye başladı maşallah ama takma başta öyle oluyor biraz çorba oluyor konuştukalrı sonra yavaş yavaş ayırt etmeye başlıyor anneyi babayıı a.s ama çook tatlı olur şimdi yaa bıcır bıcır yerim ben onu annesiiiopuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrŞeniz
ay vallahi bu topik hepten öksüz kaldı bilmiyorumkismile gidiyom geliyom kimsecikler uğramamışbilmiyorumkismile nerdesiniz kızlar yaaabilmiyorumkismile

günaydınnnnopuyorumnanaktan bayanlar
günaydın karamukçum haklısın canım kimsecikler yok ama havaların yüzünden bu havalarda da evde oturulmuyorki bütün gün gezincede akşam yemek ler temizlik oluyor yani bu topik 3.hatta 4,planda kalıyor malesef o yüzden de ne gündüz açabiliyorum ne gece
yağmur yağsın bak nasıl herkez pat pat dökülecek:lepi:
antika gripmi:bbo:allah korusun gripten çok korkarım,büyük oğlum bile grip olunca panik yapıyorum birde ardam olsa :jeyyar:allah korusun :Saruboceq: gerçi atlatmışsınız ama devrimde hırpalanmıştır sonuçta hastalık çocukları etkiliyor her yönden, geçmişler olsun devrime
CıMCıME nerdesin bacım ya bu kadar gezmke olmazki canımalsanaalsanasmile
bak bana gezip gezip yine geliyorum sen bir gidiyorsun gidiş o gidişboshayallersmile

günaydın canımmm Şeniz vallahi dediğin gibi bu havalardan kimse durmuyo yerinde a.s biz napalım hava güzelde olsa yağmurlu da olsa mekan belli işyerindeyiz :sinifsinif: ama siz bizim yerimizede gezin bol bol kaderimmmŞeniz
ee sen napıyon oğluşların nasıl minik paşa nasıll opuyorumnanaktan

iyi canım vallah napsın şarkı söylüyor içerde huaa vuu diye bağırıp bağırıp duruyoralkisalkisalkis büyük oğlumda santranca gitmek için hazırlanıyor anasıda c başındasempatiksalakcinni ilgili anayım ben :roflol:
sen napıyon canım, senin oğluş napıyor

valla sormayınızlar atlattık ama bzde atladık.ancak geliyorum yeni uyudu benim sıpacık.dün gece ödümü kopardı.gece yarısı birden nefesiz kalıp bir çığlık bastı napcağımı şaşırdım. kucağıma aldığım gibi hastahaneye koştum.bir cihaz yardımıyla burnunu ve genizlerini temizlediler şimdi maşallahı var. doktorumuzda diyo buldumçuk bu galiba kaydirigubbakcemile3 dedim birden kızarıverince feleğim şaştı. oda Devrim'in durumunu bildiğinden ismini verip eğer getirirlerse bana ulaşın demiş nöbetçi doktor bakmadı kendi doktoru geldi. biz oraya vardıktan 10 dakka sonra.bende hemşirelere söyleniyorum nerde bu doktor diye ne bilim onun öle bi talimat verdiğini.neyse çok şükür bu gün maşallahı var. diğer tarafada gittik bu gün bir melhem verdi sabah akşam kullanıcaz ama geçtiği gibi bırakıcaz ve takip edelim dedi. eğer sık sık tekrarlama yaparsa bu kez gen taraması isteyebilirim hem sizdn hen bebekten dedi, karşılaştırma yapıp ona göre bişeyler düşünürüz dedi. ayrıca yumurta ve yumurta içeren gıdalar 1 yaşına kadar kesinlikle yasak :1no2:

günaydın hanımlar
neyse antika cnm atlatınız hayırlısıyla yumurta ozaman biküvi türü şeyler verme zaten bundan sonra vericektin ama evde yapğabilirsin yumurtasız kurabiyeler ilerki aylarda
inşallah bir an evvel geçerde rahatlar devrimde
vallhi resmen terk edildik kimseler yok cimcime evde değil
yeşim desen terk etti diğerleride ben gibi okuyup gşdenlerden vallhi acil bir toparlama operasyonu şart bize bir buluşma ayarlasak süper olur havalarda iyi

okuyup okuyup kaçmayın alsanaalsanasmile
bir slm verin yeterlaelaelaelaelae
topiğimiz öksüz kalmasın bayanlar

antikacım çok çok geçmiş olsun ya biri bitiyo biri başlıyo allah kötü bişey vermesin inşallah...
bizde gezdik bu gün kızçemle alışveriş yaptık azcukkkk,
yolda gelirken bi baktım cimcime
almış atatuğu geziyo:))
aradım sonra dr a götürmüş paşamı önümüzdeki hafta içi bi gün buluşma yapalım deik isteyen olursa cimcimede toplanıyoruz kızlar ona göre
selamı var herkeze..,
bilgisayarı tamirdeymiş..
girerim uygun zamanda dedi
haftaya pazartesi veya salı buluşuyoruz kızlar
toplanın hadi

selam kızlar....
çok teşşekkür ederiz. melekçim sorma valla bizim başımızdan eksik olmuyo hastahane işleri ama bunlara şükür.ve kızlar birini bulup kurşun döktürmeyi düşünmeye başladım hoş inanmam öle şeylere ama denemekte fayda var diyorum.
bu arada cimcimem ondan karakayıp olmuş demek yoksa bu kadar sessiz kalmazdı doğru. bu arada buluşmaya biz gelebilirmiyiz bilemem pazartesi Devrim'in kontrolü var doktorumuzdan iyileşmiş tamamen sözünü duymadan bir araya getiremem diğer kuzucuklarla Allah korusun korkarım bulaşırsa diye.

YUPPııııııııııı....delikafaduldenslm kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı umarım herkes şeker gibidir....valla kızlar nisan ayı hiç uğurlu gelmedi bana...kombi arızalandı babamda kalıyordum hadi ben hazır babamdayım diye aşkitom pcyi formatlamaya göndermiş servise gitti gelmez...bugün doktor kontrolunden sonra moralim bozuktu evime gelmek istedim eve geldim kocacıkta biraz keyifleneyim diye arkadaşının laptopu kapıp gelmiş ama ben anca vakit buldum girmeye...şu 2 haftada hayattta sağlıktan önemli hiçbirşeyin olmadığını anladım kızlar...offf o kadar çok şey birikti ki nereden başlasam bilemedim...antikacım sen bu sağlık sorunlarına kurşun döktürürsen benim hurdaya çıkmış bir tank bulup onu erittirmem lazım her halde :sinifsinif:nyse kızlar neyse haftaya toplanıcaz orda devam ederiz olur mu ??? eee hadi bakalım hangi gün dersiniz ben çarşamba hariç hergün müsaitim melekcimle pazartesi salı diye konuştuk NE DERSıNıZ OKEY Mı???? perşembe de olur zemuszemus

aha geldi tonton şekerim benim
çatlatmada acık anlat ucudan hayırdır noldu ???

neden keyfin kaçtı cimcimem merak ettim bende benim için her gün uygundur siz kesinleştirin benide haberdar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…