Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

antikacım sen hangi gün uygun olursan o gün buluşalım farketmez canım ben uygunum salı veya perşembe olsun o zaman

:Saruboceq:günaydın kızlarrrrrŞeniz
antikacım canım çok geçmiş olsun hadi hayırlısı ile atlattınız bunu da :Saruboceq: allah daha büyük dertler vermesin canım benim :Saruboceq:
cimcimem canım hoşgeldin yoktun ortalarda bilmiyorumkismile sizede geçmiş olsun hayatım Şeniz hayrola niye canın sıkıldı diyever bakalım kötü bişey yoktur işallah:Saruboceq:
melekcim günaydın sanada canım dsene öykü hanıma ciciler aldınız güle güle giysin küçük hanımmopuyorumnanaktan
desenenize kızlar yine buluşma var ama ben yine gelemicemmmmmmm malasefff hafta arasııı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

slm kızlar,
cimcimenin morali bozulmuş,kim bozduysa moralinialsanaalsanasmile
bende gelmek isterim ama programınızı yinede bana göre yapmayın,sadece belirtmek isterim ki.pazartesi altın günümüz var,
en iyisi sizler gün koyun bende ona göre ayarlayım haftaya karışık durumlarım var önceden sözler verdiğim yerler var yinede kısmet,
antika kurşun bir kendime döktürmemiştim onuda yaptım, yani inanırım kurşun döktürmeye, o yüzden döktür derimsositososito

kaderim alsanaalsanasmile en büyüğü bana aslında :) ya kızlar şöyle üstten geçeyim konuyu 1 hafta önce izmire gittik orada arkadaşın babası doktor atatuğu bir gösterelim dedi arkadaş hastaneye gittik çok kardiyoluğuna gösterdik kalbinde üfürüm olduğunu söyled doktor eko çeildi tabi biz geri döndük sonuçlar iyi çıktı ama o 3 gün geçmedi bize neyse geldim sağlık ocağına gittim ferro ilacını almaya oradaki doktora anlattım bir de ben bakayım dedi o da aynı şeyi söyleyince çıldırdım hemde masum değil dedi offff neyse bahar tıpa götürdüm eko filan bile çekmeye gerek yok dedi dün bu çocuğun hiç bir şeyi yok sadece doktorlar zaafınızı bildiği için üstünüze geliyorlar dedi...şimdiii neden mi alsanaalsanasmile en büyüğü bana nurcan hnmı izmirdeyken aradım böyle böyle diyorlar dedim saçmalamasınlar ekodur ekgdır yapmak için yaparlar yaptırmayın sakın dedi...ama dinleyen kim ??? sonra bahar tıpa gitmeden aradım nurcan hnmı git için rahat edicekse dedi 100 tanede doktor gezsen o çocukta bişey yok dedi....tabi sonuçta 1 hafta boşu boşuna hem çocuğu hem kendimizi kahrettik...beyaz melekcim lafım sana ve kızlar sizde doktor değiştirmeyi bir kez daha düşünün çocuğunuzu kim doğumdan itibaren takip ediyorsa ne olursa olsun israrcı olun değiştirmemeye özen gösterin ben aptallığımın cezasını 1 hafta göz yaşı dökmekle geçirdim...tabi dün bahradan nurcan hnma gidip konuşunca patladım diyebilirim eşim işe yetişecekti sen git bende gezeyim dedim altıparmakta girmedik dükkan bırakmadım eve geldim ağla ağla artık bütün haftanın stresi çıktı çoooookşükür ki canımmmm çok iyi hepsi geçti bugün yeni bir gün kaydirigubbakcemile5 bir daha nurcan çocuğunu döv iyi gelir dese onu bile yapıcam dün söz verdim :)))))))

cnm boşuns bak sıkmışsın canını maşallahı var atatuğun sen neden kendi kendine pimpirik yapıp üzülüyosun gerçi içinin rahat etmesi iyi ama bisürü stres işte insana sonuç beklemek çık gel bana doğru şöle kafan rahatlasın hep çarşıya atma kendini

ayy cimcimem sende suç yok bende olsam yaptırırım, kalp birde ya o 3 gün cehennem gibi geçmiştir,
annelik işte pimpirkli oluyor insan her duyduğumzu yaptırıyoruz,
iyiki nurcan hanıma sormuşun canım
bizim doktorumuz,s.y. ve hiç memnun kalmadığım için değiştirdim yoksa bende her zaman ilk kim baktıysa o baksın kanıdayım, fakat doktorumuzdan memnun kalmaıdğımız için değiştirdik, ama bu şimdiki doktorumuzu asla değiştirmem,o ne derse onu yaptırıyoruz rota dedi yaptırdık gerçi bir sürü şey söylediler rota hakkında ama benim içim rahat,çünkü doktorumuza güveniyorum,
sonuç olarak sende bir daha her duyduğunu yaptırma annesi atatuğu yorma gerçi ders oldu banada diyorsun bencede olmuş,
ben olsam izmirdeki dr.ararım yanlış bilgi olduğunu söylerim ki,nasıl bir dr.olduğunu anlasınsempatiksalakcinni

ayyy valla kızlar arkadaşı aradım hemen o da babişkosuna anlatmış dediklerimi...babası konuşmuş yaaa ben sana güvenip getirik çocuğu sen mahfettin aileyi diye söylenmiş ama ne olur bugün unutmuştur bile bipppppppp.....canım türkiyemde de öyle bir hukuk sistemi var ki bişey yapmaya kalksak atatuğ askere gider bir de biz suçlu oluruz ALLAHIMA havale ettim artık...dediğin gibi kaderim doktora güvenmek çoook önemli iyi yapmışsın değiştirmişsin...biz güvensizlikten değil resmen aptallıktan çektik...leadangelim zaten çok uzak kaldık özledim valla....

leadangel erken olsaydı kaçardım valla ama saat geçmiş gitmiş hem haftya si geliceksiniz bna olmaz öyle hep ben hep ben guclubacismile

leadangel erken olsaydı kaçardım valla ama saat geçmiş gitmiş hem haftya si geliceksiniz bna olmaz öyle hep ben hep ben guclubacismile

kız ne saati geçmesi daha dur akşama yıl var yemeğin neyin varsa tabiki kız ben gelicektim aradım yoktun dimi sıra sana geçti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vallhi üşenmezsen gel kayfe içeriz hemide tatlumda var yanına

içim gitti bak şimdi olmadı leadangel alsanaalsanasmile başka bir zaman inş gelip kahveni içerim cnm şimdi atatuğun uyanması giyinmek filan gözümde büyüyor valla kahve sözümüzü unutmayalım amaaaaaaaa opuyorumnanaktan öyle sıramı savdım falan anlamam ben kızarım haaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

yok lorlu değil saray sarması sütlü tatlı dün yeni denedim amma güsel oldu velasılı çokta basit ohh öle canınız çeksin ki bana uğrayın arada sırada ben senin evde oldunu bilseydim ben gelirdim sbh tuğkanla market çıkartması yaptık çünkü ordan geçerdik sana

tühhhhh keşke sabah kalktığımda yazsaydım buraya bugün evdeyim diye sen de hep yan çiziyon bak ona göre aklinialirimsmile

gecmiş olsn cimcimecm dktr cok önemli benimde hala düzeni gttğm bir dktr yok ne yazıkkibiz bir dktra baslyrz o hasthneden ayrlyr yada biz beğenmyrz bu gidişle suat pakere gdcğm o doğum dktrmzdu iyi bir dktr ama biraz soğuk gelmişti bize bana nurcan hanımda yakın kızlar ne kadar muayenesi

teşekkürler nilim ...nurcan hnmın 90 cnm..üstelik klinikten ayrılması söz konusu değil :) biraz şans olucak bu doktor olaylarında...bulursun inş en kısa zamanda istediğin gibi birinihihoyyyt

cimcimem çok çok geçmiş olsun canım ya maşallah bişeyciği yok benim paşamın ama yine de bence takip etmekte yarar var...
dr konusunu da size gelince anlatırım:))
ayyy lorlu tatlıdan istiyom ya bennnnnnnnnnnnn

cimcimeye giderken ben yaparım size getirim inş. bir aksilik olmassa lorludan siz meraklanmayın hatunlar

canım doktor çok önemli benim eşim her doktordan pozitif elektrik alamaz zor doktor seçer ve bu doktoru gördüğümüz gibi ikimiznde için ısındı,ve çok araştrıdm nette önüme hep suat paker çıktı biz memnunuz canım,
soğuk olayıda, göreceli bir kavram biz ısındık kendisine,a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…