Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

nilim doğum doktorumuzdu demişsin belki senin o an ki psikolojin daha hassastı bir daha git dene bakalım yaz buraya da deneyimlerini...çünkü ben nrcan hnma ilk gittiğimden çok farklı geliyor şimdi bana lohasalık psikolojisi mi nebilmiyorumkismile ayyyy senin ev altıparmaktaydı di mi tühhhh bak gelirdim dün mafoldumben cins cins dolaştım...tmm melekcim az kldı buluşmaya pazartesi diylim mi ? kızlar ne dersiniz???????? MELEK bu leadangel cezalı o gün veririm tarifi dedi vermedi di mi kahveyi bile unuttu

tebrk edyrm seni cok doğru bir teshis koydun canım benim.ben suat beyin esinde yaptım doğumumu hakkaten iyi bir doktordur eside ama biraz gerginlik oldu doğumuson zamanlarında suat beyede 7 günlükken gtmstk dediğin gibi lohusalık hali ama cok iyi bir dktr oldğnu biliyrm.gelseydn cnm keske ben kültürparkın üst caddesinde otryrm beklermmmm:ecrin_bebek:

bir daha ki sefere bakalım nilim....bir gün kültür parka gelicez ordnsanageçeriz hepberaber evi öğrenelm bakalım ....sahi kızlar bu 23 nisan çocuklarımızın ilk bayramı götürücek misiniz stadyuma ben çok ciddi düşünüyorum orda şöyle bir istiklal marşını okusun bakalım :)

Son düzenleme:
ya ben masus vermedim yine gelesiniz diye cimcimem
ya ben bu fotoyu göremiyorum tıklayınca urlar diye bir site açıyo

cimcime geldi topik şenlendi
bide yeşim gelse tam olacak ama:umursamaz:
gamzecim ayy tmm canım lorluyu zahmet olmaz uygun olursan yaparsın gelirken
olmazsa bi gün gene kaçar geliriz size o zaman yaparsın güzelim

eee hangigün şimdik hatunlar kesinleştirinde ona göre plan yapalım bende haftaya bir arkadaşa gidicem ona göre haber veriyim kıza
melek cnm herzman gelin ben size 10 dk yaparım vallhi çok kolay sen geçen anlattınya bitene kızlar geldiğinde yapmıisın aynı onun gibin işte

ayyyy canım benim sen yap biz her gün geliriz di mi melekcim kaydirigubbakcemile5 sonra kovma ama yeter diye valla bir gelmeye başladık mı önünü alamazsın zaten melek kış boyunca evde durdu durdu patlama bekleniyor sana patlamasın

valla pazartesi ya da perşembe ne diyorsunuz ???? hala ses gelmedi hadi leadangel biz kararlaştıralım onlar uysun herkes dürdükleme bekliyo zaten talebe bakılırsa sen ben melek olucaz anlaşılan kaderim daha gün koymadan yamuk yapıyor antika devrimciğime bağlıymış...

valla çok fena bunalmış durumdayım
yarın gezmedeyim
pazar gezmedeyim
pazartesi cimcimede
salı allah kerimzemuszemus

maşallahınız var kızlar ne kaynatmışınız he....
bizim kontrolümüz sabahtan zatende melekçim daha öncede dediğim gibi tamamen iyileşmiş garantisini almadan doktordan gelemem korkarım bulaşır eder diye. biliyorsunuz grip mikrobik bir hastalık tamamen vücuttan çıkmış olmazsa bulaşıcı etkisini sürdürüyo.
cimcimem bu arada neler gelmiş başına canım yaaa... hem pinpiriklenmen çok normal bende aynı şeyi duysaydım. şimdi ohhoooo gezmediğim prof. kalmamıştı.haklısın yani.
nilimsi Nurcan Hanımı bende tavsiye ederim canım.doktorluğu çocuğa yaklaşımı gerçekten çok güzel.eğer aşı sorunumuz olmasaydı bende Nurcan Hanım'a devam ederdim doğrusu.ilgisi falan çok hoşuma gitmişti.ama biz sağlık ocağında aşı olayını çözümleyemediğimiz için mecbur aşılarıda vurabilecek bir doktor aradık.çok şükür şimdilik Erol Bey'den memnunuz taleplerimizi karşılayabildi. ancak yinede Nurcan Hanım ayrı tekrar ediyorum bak.
bu arada cimcimem demek bunu duycakmışım Devrim'in hastalanmasından bir gece önce iksini (Atatuğ ve Devrim'i ) hastahanede gördüm rüyamda ama o hani Atatuğ'un çıktığı Devrim'in 1 günlük olduğu gün gelmiştiniz ya Yeşim yanımıza getirmişti Atatuğ'uda o hallerinde gördüm.

aaa kızlar nerdesiniz ya ben bugün çok yolruldum çokkkk
2 balkonu komple çamaşır suyuyla ovdum yıkadım merdiven evleri camları derken eşimde benle uğraştı butüngün tuğkanıda babanesine indirdik aşşağı yukarı zaten ayaklarım kesildi bugün çok yorgunum çok

selam hanım hanımcıklar........
bu gün sabahtan beri hastahanedeydik.Devrim dün bütün gün hiç uyumadı,kusma ve ishalde görününce sabah artık dayanamayıp aradım doktorunu.tesedüf evdeki gibi orda birde doktorun üstüne çıkarınca ve kilo kaybı kısa zamanda fazla olunca direttik ama olmucak serum taksak iyi olur dedi.mafoldumben bir haftada 500 gr. birden vermiş kuzum senağlama senağlama o arada kan ve idrar testi ayrıca iç organlar için ultrason taraması istedi.herşey yarım saat için yapıldı ve sonuçları aldık.sonra serumumuz takıldı.tabi bizimki hala böcür böcür bakıyo herkese laf anlatıyo.sonuçlara göre sadece ufak bir idrar yolu enfeksiyonu var gribimizse geçmiş kanda mikrop gözlenmiyo dedi.doğrusu o şekilde kusunca mide kapakçığından şüphelendim diyede açıklama getirdi.ama çok şükür önemli hiç bir şeyimiz yok.öğlen civarları doktorumuz bir daha geldi napıyo niye bizimki koca adam tv seyrediyo yattığı yerden uyumucakmısın sen bak herkes bayılmış yorgunluktan sen uyudu onlarda dinlensin diyo bizimki hala laf anlatma derdinde.neyse doktorumuz gitti 2 dk. sonra elinde giterle geldi.akannehir biz saf saf bakıyoruz adamın yüzüne tabi aa bi baktık çalmaya başladı bizimkide bi yağıyla resmen ritim tutuyo vura vura kafamçokkarıştı öle ölede uyudu. bu durumu görünce doktorumuz tuttu yaşını doldursun zeka testi yapalım bu çocuk normal değil demezmi bizde hadi bi şok daha. kekelemeye başlamışım yorgunluğun ve saflaşmanın etkisiyle ne-ne-neden diye korkmayın ileri zekalı zekalı olduğunu düşünüyorum aydaşlarına göre çok farklı hareket ediyor dedi. ama geç konuşabilir meraklanmayın dedi çıktı. eşime döndüm dalga geçiyo heralde normal benim çocuğum diyorum oda sanki geri zekalı dedi verdiğin tepkiye bak demezmi.kaydirigubbakcemile3 neyse çok uzattım.biraz önce geldik hastahaneden ama bizimkinde sızış o sızış hala uyuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tabi birde sorun var sanırım bu kezde ben grip oluyom kafamçokkarıştı

çok çok çok geçmiş olsun canım ya çok üzücü insan çok üzülüyo evladı hasta olunca ben aşı olurken bile nerdeyse ağlıcam o derece kıyamıyom
geçmiş olsun devrim paşaya bidaha tekrarlamazz inşallah canım
bu arada sana da çok geçmiş olsun pazartesiye kadar kendine iyi bak iğileş hemencik tamam mı
maşallah akıllı devrime demek ileri zekalıymış ha ne güzel maşallah
bizimki de hala emeklemiyo kendi çapında oturuyo yaşıtları nerdeyse yürücek bizimkinde tık yok
nerdeyse devrim bile emeklicek yani :roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
günaydın hatunlar
çok geçmiş olsun antikam vallhi havalarda etkiliyor galiba bizim tontişleri kıyamadım kiloda vermiş baya zoru varmış demekki atlatmışsınızya buna şükür sende şimdik hastalık çıkarma bak devrimcikte iyimiş pazartesi itiraz yok vallhi
melekcim benimki de vallhi bir halt edemiyo daha dönemiyo bilen koca totosunu kaldıramadı bitürlü
kasım analarında okuyorum milletinkiler tersten yüze bile dönüyomuş bizimkinde tık yok sadece hareket var kıpır kıpır hiç durmuyor onun dışında bişey yok

öykücük hiç emeklemeden yürü belkin sen hiç takılma maşallah yine durabiliyor tutunup sehpaya falan daha ne olsun

ayyyy atikacım çok çok geçmiş olsun canım bu ne yaaaaa serum offfff o serum bitene kadar neler çekmişsinidir kim bilir mafoldumben ayy melekcim bende aynı o aşı vurulurken eşim tutar bende ağlamamak için zor tutarım kendimi...hadi neyse bak gripte atlatılmiş şükür...bişeyi olmamasına çok sevindim tatlım çok zor yaaa hstalanmadan bişey olmadan büyüseler ya bunlaraklinialirimsmileayyyy kızlar abartmayın yaniiiiiii 1 yaşında da yürüyecekler ya da konuşacaklar 3 yaşındada ne bu aceleniz yaaa sirk maymunu mu bunlar rahat bırakın canım çocukları opuyorumnanaktan bunların popoları kıymetli kızım zora gelmiyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…