nilim doğum doktorumuzdu demişsin belki senin o an ki psikolojin daha hassastı bir daha git dene bakalım yaz buraya da deneyimlerini...çünkü ben nrcan hnma ilk gittiğimden çok farklı geliyor şimdi bana lohasalık psikolojisi mi nebilmiyorumkismile ayyyy senin ev altıparmaktaydı di mi tühhhh bak gelirdim dün mafoldumben cins cins dolaştım...tmm melekcim az kldı buluşmaya pazartesi diylim mi ? kızlar ne dersiniz???????? MELEK bu leadangel cezalı o gün veririm tarifi dedi vermedi di mi kahveyi bile unuttu
selam hanım hanımcıklar........
bu gün sabahtan beri hastahanedeydik.Devrim dün bütün gün hiç uyumadı,kusma ve ishalde görününce sabah artık dayanamayıp aradım doktorunu.tesedüf evdeki gibi orda birde doktorun üstüne çıkarınca ve kilo kaybı kısa zamanda fazla olunca direttik ama olmucak serum taksak iyi olur dedi.mafoldumben bir haftada 500 gr. birden vermiş kuzum senağlama senağlama o arada kan ve idrar testi ayrıca iç organlar için ultrason taraması istedi.herşey yarım saat için yapıldı ve sonuçları aldık.sonra serumumuz takıldı.tabi bizimki hala böcür böcür bakıyo herkese laf anlatıyo.sonuçlara göre sadece ufak bir idrar yolu enfeksiyonu var gribimizse geçmiş kanda mikrop gözlenmiyo dedi.doğrusu o şekilde kusunca mide kapakçığından şüphelendim diyede açıklama getirdi.ama çok şükür önemli hiç bir şeyimiz yok.öğlen civarları doktorumuz bir daha geldi napıyo niye bizimki koca adam tv seyrediyo yattığı yerden uyumucakmısın sen bak herkes bayılmış yorgunluktan sen uyudu onlarda dinlensin diyo bizimki hala laf anlatma derdinde.neyse doktorumuz gitti 2 dk. sonra elinde giterle geldi.akannehir biz saf saf bakıyoruz adamın yüzüne tabi aa bi baktık çalmaya başladı bizimkide bi yağıyla resmen ritim tutuyo vura vura kafamçokkarıştı öle ölede uyudu. bu durumu görünce doktorumuz tuttu yaşını doldursun zeka testi yapalım bu çocuk normal değil demezmi bizde hadi bi şok daha. kekelemeye başlamışım yorgunluğun ve saflaşmanın etkisiyle ne-ne-neden diye korkmayın ileri zekalı zekalı olduğunu düşünüyorum aydaşlarına göre çok farklı hareket ediyor dedi. ama geç konuşabilir meraklanmayın dedi çıktı. eşime döndüm dalga geçiyo heralde normal benim çocuğum diyorum oda sanki geri zekalı dedi verdiğin tepkiye bak demezmi.kaydirigubbakcemile3 neyse çok uzattım.biraz önce geldik hastahaneden ama bizimkinde sızış o sızış hala uyuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tabi birde sorun var sanırım bu kezde ben grip oluyom kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?