Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

valla geliyorsunuz melekcim ama kimseden net bişey gelmedi msjda yollamadı kimsenin niyeti yok al öykümü gel sen tuğkanda gelicek devrim belli değil...arda da belki opuyorumnanaktan ama yanına mutlaka şemsiye al canım yarın sokağa çıkanlar şemsiyeyle çıksın yağmur yağarsa bu toz bulutuun zararı varmış haberiniz olsun kızlar yarın görüşürüz sabah gene gelirim öptümmmmm...haaaa bu arada gelemk isteyen msj asın ben adres yollarım canlarım bayyyyyy kaydirigubbakcemile

tamam cimcimecim yarın görüşürüz tatlım o zaman
ben büğük ihtimal dolmuşla gelirim zaten
yağarsa da taksiye binerim

ben geldimmmm.....
çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. cimcimem işin garibi Devrim serumdan hiç etkilenmedi maşallah sessiz sedasız takıldı ve hiç yaramazlık yapmadan bitmesini bekledi.
ama ben dün berbattım ayy çocuk iyi dayanmış valla ne berbat bir mikropmuş bir günde ömrümden ömür gitti ama maşallah bende iyileştim sayılır bir ara ara gıcık geliyo oda sigaranın etkisi herhalde çünkü genizlerim tam temizlenmedi henüz.
bu arada ben baya sertmişim kızlar onu farkettim.serum takılırken Devrim'in elini ben tuttum.bir tararftanda anlatıyorum bak hemşire abla şimdi bunu yapıyo şimdi bunu yapıyo diye sıpacığımda öyle dinledi.ama ağlasa bağırsa bende dayanamazdım herhalde.
melekçim sorma valla aptalladım doktor öyle deyince birde ilk bu doktorumuz deseydi yine amaannn yok canım falan olurdum belki ama daha önce bir kaç doktordan daha duyduk aynı şeyi. fakat ne yalan söylim konduramıyorum.ve yetenek falan denseydi farklı bişey ama üstün zeka yok yok değildir, normal benim kuzum.

bu arada kızlar evet Devrim iyileşti garantimizi aldık bende iyi hissediyorum ama doğrusu güvenemiyorum. ya hala taşıyorsam mikrobu sadece büyükler olsak farklı durum tabi ama gelip gelmemekte kararsızım doğrusu gelemezsemde kusuruma bakmayın nolur kuzulara kıyamıyorum.

antika cnm sen kendini iyi hisset cnm kusurluk bir durum yok bende dün giremedim gezmeye gittik şimdik dedim bakım gidilecekmi diye
ben bir aksilik olmassa cimcime sendeyim fazla geçede kalmam vallhi erkenden damlarım oturalım bol bol melekcim sende çok oyalanma tuğkana püre yapayım kocişe mama başkada hiçbir işe bakmıycam

bende öyküyü uyuttum şimdi 1 ssaat uyur en az ondan sonra hazırlanır çıkarız yavaş yavaş 1-1,5 gibi sende olurum cimcimecimm
tamam leadangel cim sende hazırla mamaları gel canım çok özledim kız ben sizi
antikacım sen de bak iyi olursan gelirsin canım devrimi de özledik
bakalım ne dahilikler yapıyo devrim paşa biz de bi görelim daha çnce ben hiç farketmedim üstün zekalı olabileceğini bakalım görelim paşamızı neler yapıyo çok merakkk ettim valla canımzemuszemus

valla kızlar bende sizi özlemişim ayağınıza sağlık sayenizde bende atatuğda çok güzel bir gün geçirdik....hatta saati bile unutmuşuz valla öptüm sizi.....

selam kızlar
harika bi gündü oyacım çok çok teşekkür ederiz herşey için
resimler de süper çıkmış canım

selam kızlar
harika bi gündü oyacım çok çok teşekkür ederiz herşey için
resimler de süper çıkmış canım

her zaman beklerim canım sizin gibi misafiri olsun insan daha ne ister ki opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 geç kalmaınız di mi ?? gördüm facede gene yıkmışla ortalığı cnm yarında ben eklerim laelaelaelaelae

cimcime hatun ellerine kollarına sağlık herşey için çook teşekkür ederiz
meleğim cnm eşim bayıldı tahmin ettiğimiz gibi sanada çok teşekkür ederiz cnm öptük iyi geceler

bende face yok beni mahrum bırakmayın üşenmeyin bana mail atın bende yarın sbh ilk işim fotoları size atıcam

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: oh oh ne cici bi buluşma daha oldu cimcimem kusurmuza bakma artık bi dahaki sefere inş.
kim bilir neler yaptı şirin şebekler bari anlatın bakim neler kaynattınız neler oldu ne dededikodular var naniknanik kaydirigubbakcemile3
bizde çok özledik sizi ama en yakın zamanda diğer buluşmaya inş.

ooo bunalr buluşmuşta fotolar çekilmiş hadi bakalım atında fotolarıda bakalım burdan
kız ben demedimmi size pazartesi olmasın günüm var diyealsanaalsanasmile
bende şimdi anca açabildim,neyse anlatın sonra bol bol
antika devrime geçmişler olsun canım
bizimkide son günlerde çok huysuz,eski iştagı gitti biberonu görünce kahkaha atardı, şimdi elinle itiyor biberonu bu nasıl iş anlamadımbilmiyorumkismile

nerdesiniz kızlar dışarıda yağmur var eee kimsecikler yokmu
ben kahvemi yaptım, oğlumuda uyuttum ohhh,
yağmur damlalarıda camıma vuruyor,
yağmurlu havaya bayılıyorum
cimcime kız bu havada da gezmiyon inşallah,

kızlar merhaba bizde dün doktora gittik dermologa durunun altında pişikleri vardı ne yaptıysak olmadı
bezini değiştirdik ıslak mandil sürmüyoruz devamlı yıkıyorum genede geçmedi dün dayanamayıp götürdük beyaz tenli olduğu içinde hassasmış cildi alerjik şurupla 2 merhem verdi haftayada kontrole gidicez inşallah geçer

çok güzel bi yağmur var evet bugünde kızıma kulak burun boğazdan randevu aldım.gene dr götürücez burnu tıkalı nedendir bilmiyorum ama çok zor nefes alıyor gripte değil
geçen gün gezmekte uyuttum onu bunun böyle uyuması kalbini yorar dediler o kadar korktum ki hemen götüreyimde kafam rahat etsin bari

bizimkininde cildi çok hassas,pişik gibi bir sorunumz henüz olmadı umarımda olmaz, ben zinconun pişik önleyici kremini almıştım doğum çantam için,onu kullanıyorum ikinciside bitmek üzere,gün aşrı sürüyorum
sedacım kızına çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ataltır,
birde dr.verdiği merhemleri paylaş istersen burada aynı dertten muzdarip olanalr olabilir,

birde benim oğlumun kafa bölgesinde benek benek kırmızı lekeleri oluştu,pazar günü birden çıktı,çok ciddiye almadım,ama bugün sanki çoğalıyor gibi,ve mor renge dönüştü,ama belirli belirsiz geçmek üzere ay canım çok sıkıldı
doktoru aradım farklı bir mama verdinmi dedi,sadece pirinç unu verdim dedim ilk defa verdim çünkü bir daha verme bak bakalım lekeleri gidecekmi dedi,eğer hala kalırsa muakkak gel dedimafoldumben

sanada geçmiş olsun canım ne kadarlık oğluşun

çoğaldıkça rengi soluyor gibi daha önce azdı ama rengi koyuydu,
ayy bilmiyorum götürsemmi böyle düşünüp duruyorum olmazsa 2 saat daha bekleyim gidişata göre bakacağız
seda biizmde böyle sorunumz vardı ve hırıltı vardı buhar çok iyi geldi,havalarda aldatıyor bir iyi bir kötüCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…