Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar seda geçmiş olsun pişik cidden zor vallhi bebeği çok üzüyor bizimde olmadı şükürler olsun ama ben doğumdan itibaren hastanede ilk alt açısında başladım dalinin pişik önleyici kremini ben her alt açışımda sürüyorum vallhi benimde 3 tüp 5 ayda bitti vallhi yeterki pişik olmasınlar
benimde tontonun burnu tıklaı cnm aynı şekilde serum fizyolojik eğer açmıyorsa kesinlikle mevsimseldir bizimde yoktu ama yaklaşık 20 gündür bu şekilde bende götürdüm dr mevsimsel grip falan değil dedi serum fizyolojik damlat rahatlatır dedi ama buhar cidden bende önümüzdeki kış ilk işim buhar makinası almak olucak
kızarıklık alerjiktir kaderim ghöster sen yine aklında kalmasın ama pirinç unu ağır gelmiş olabilir nişasta sonuçta kuvvetli gelmiştir kesin

kızlar biz doğduğundan beri niveanın pişik önleyicisini kullanıyoruz kullanmadığımızda kalmamıştır sanıyorum :) en son sebamed aldım oda hafifletti şimdi doktorun verdiklerinden kullanıyorum
burnuna gelince evde buhar makinamız var soğuk buhar ama inanın o bile iyi gelmedi mevsimselde olabilir çünkü bünyesi çok hassas

selam kızlar...
geçmiş olsun kaderim ve seda.kızlar bende o damlaya pek güvenmiştim açar diye ama bu grip olayımızda özellikle kendimde denedim neden bu çocuk yinede tıkanıyor diye ve anladımki ne açması daha beter ediyo. damladığı gittiği noktayı resmen donduruyor ve iyice tıkanmasına sebep oluyor. tecrubeyle sabittir :))) ve bunu farkedince doktorunada söyledim adam şaşırdı olamaz açması lazım dedi. dedim kendim denedim bizzat ve durum bu öle olunca son gittiğimizde doktorumuzda gripli gibiydi ve haklıymışsınız bende denedim ve daha beter tıkıyormuş diyerek iyisimi eski yöntem tuzlu su kullanın dedi :))) aklınızda olsun bir su bardağı suya bir çay kaşığı tuz ve burnuna ikişer damla olarak uygulanıyor.

slm kızlar...kaderim valla geziyordum yoksa gelmez miyim?? daha doğrusu babam gel dedi bende hemen gittim haberlerde asit tozu olmıyacağını duydum attım kendimi dışarı yoksa evde oturacaktım mecburen şükür türkiyeyi tehet geçmiş aklinialirimsmile kızlar pişik göz kaşınması burun tıkanıklığıtamamen allerjik seda bebiş kaç aylık bilmiyorum ama ek gıdaya geçtiysen son yedirdiklerini bir gözden geçir ve verme bak nasıl geçecek pişik...burun akıntısı göz burun kaşıntısıda allerjik atatuğda da bende de babasında da aynı şeyler yaşıyoruz ama ben antkacım fizyolojik serumdan çok memnunum geçen bulamadım sterimar aldım oda fena değil...buhar mak.gelince leadangelim bende var biliyorsun ama gittiğin he yere taşıyamıyorsun onun için pek bir anlamı yok ona ramen atatuğun burnu hep tıkandı evdeki tozdan bile tıkanıyor gerek yok bence alma derim :bbo: valla antikacım tuzlu su olayını annem bana yapardı iğrenççççç bişey yediğimden tad almazdım uzun bir süre onun yerine sterimar al en azından tuz eriyor denizde genizimize kaçınca tad almıyoruz verme sende devrim beye bence biliyorum çok sinir bozucu ve genize gitti mi iğrenç ötesi bi tad ıyyyyyyyyyy.....

heeee bi de sedacım öyle kalbini yorar filan inanma bence tatlım polen allerjisi filansa ömür boyu öyle nefes alıcak bişey olmaz...zaten grip filan olsa damlayla açılırdı büyük ihtimalle allerjik eğer sadece seni emiyorsa da çok mu çikolata yiyorsun ????bu forumun bebişlerinin hepsi de allerji oldu yawwwww

Son düzenleme:
cimcime hatun ellerine kollarına sağlık herşey için çook teşekkür ederiz
meleğim cnm eşim bayıldı tahmin ettiğimiz gibi sanada çok teşekkür ederiz cnm öptük iyi geceler

gene gel gene yapayım canım...esas senin eline sağlık pasta harikaydı kırmadın yaptın bize kaderim ne yaptın doktora gittin galiba gelemedin ne dedi dr ???? antikacım keşke gelebilseydin çok eğlendik hatta kızlar saati fark etmeyip eve geç kaldılar inş. bi daha ki sefere tam kadro oluruz

Son düzenleme:
ayyy kızlar çok kötü moralim bozuk duruşumda geniz eti varmış dr en kısa zamanda ameliyat dedi inanamadım ya küçücük kuzum 15 aylık daha 20 günlük bebeğe bile yapıyoruz dedi hatta uyuyamamasınıda ona bağladı şaşırdık kaldık geniz eti filmi istedi çektirirken çok ağladı canım benim ama tek bi dr asla kalmam yarında 4 buçuk gibi doruğa gidicez bakalım hastaneden çıktığımızda terlemeyen yerim kalmadı bacaklarım bile titriyordu çok zor dayandım anne olmak ne kadar zor yatalım kalkalım halimize hep şükredelim çok hasta bebekler var allahım beterinden korusun herkezin meleklerini bebeklerini

doğruu gerçekten iğrenç cimcimem o konuda sana katılıyorum ama dediğim gibi diğerini deneyerek daha çok sorun yarattığını farkettim. fakat sterimarı hiç denemedim dur bide onu deneyelim bakalım nolcak. birde biliyosun ona verdiğim şeyleri ben kendimde deniyorum nedir ne değildir diye hatta devitide kabul etmediğinde o dönem gittiğim doktora çocuk bunu çıkarı ama haklı ne iğrenç bi şeymiş dediğimde adam gülmüştü :)) yanlız gerçekten haklısın nedir bu topiğin bebişlerinin başında dolanan yaaa kuzularımız nazara geldi (( elerjiler hat safhada aman Allah daha beterlerinden saklasın maşallah yinede çok büyük sorunları yok yaa.valla cimcimem gerçekten gelmeyi çok istiyordum ama daha öncede dediğim gibi güvenemedim ya hala taşıyorsam bulaştırırsam diye.çünkü benim için hepsi bir kuzularımızın Devrim neyse Atatuğ'da Tuğkan'da Öykü'de Yiğit'te o hele kızmayın ama kızlar Atatuğu'un yeri biraz dahada ayrı :) nede olsa çok az arayla doğdular ve beraber çıktık hastahaneden.o ilk göz ağrısı

günaydın hatunlar
sedacım geçmiş olsun bende işte geniz etinden şüpheleniyorum ya babamızdada var onunda sürekli tıkalı işte hep damlayla tırsıyor ameliyat olmaya nereye götürdün cnm dün bebişi sen hangi dr koydu u teşhisi tabiki bir drda kalma kesinlikle göster başkasınada inş. öyle değildir öyleysede kurtulucak en azından cnm öyledüşün
cimcime tozlar gelmeyince tabi attın kendini gezmelere cnm vallhi nasıl hızlı geldim eve hemen yemeğe giriştim vallhi yarım saatte eşim geldi xaten cidden vakti unuttuk

antikam demek atatuğun yeri ayrı heee küstükkk şaka tabiki cnm
atatuğda vallhi maşallahı var paşanın hele bu sefer çok değişmiş cimcimem vallhi nasıl öyle dimdik oturuyor hareketler çok bilinçli maşallah vallahi bizimkide 40 güne öylemi olucak
öyküye demeye laf yok maşallah kızımızın gözleri yeter sürekli yürüme çabaları ayyy çok tatlı
diğer kuzularıda görürüz en kısa zmanada inş. özledik vallhi

seda üzülme canım ya 15dakikalık bir operasyon ama tabi anne olunca insan başka bakıyor ameliyat değincelmaz:insan kabulenemiyor sen yine başka doktorlarada göster tabi umarım iyi sonuç alırsın
cimcime göz kaşıntısı değince biizmkininde sol gözü acayip kaşınıyor kızarıyor deli gibi gözünü kaışıyor,bugün götürmeyi düşünüyorum bende,cildindeki kızarıkalr geçti artık yok ama gözünü kaşırken gözünü çıkaracak sanki,
buhar makinesini ben tafsiye ederim biz onu kullanmaya başlayınca 3.günü tamamen bitmişti ama ilaçlar 1aylık olduğu için bitene kadar kullandık sabah9akşam9 şeklinde uyguladım,ben tavsiye ediyorum,benimki ilerlemiş safhadaydı o bakımdan 100de100 çözüm oldu :lepi:

kızlar hasta olan bebişler çoookkk geçmiş olsun.allah yardımcınız olsunnn......

bende dr muzla görüştüm veeee 1 cm açıklık varmış bekliyoruzzzzz............şimdilik bir şey yok da erken zaten..... inş.zamanını bekler kızım cım....

buluşmuşsunuz fotoları bizde isteriz ama yaa.....

hadi hayırlısı ne kadar kaldı canım baya az olması lazım yanlış hatırlamıyorsam hihoyyyt

slm arkadaslar benım yeşim hemsireye sorum olacak ama merhaba yesim hanım

bu son zamanlarda jimer hastanesınde yaprak dokumlerı beni oldukca rahatsız etmeye başladı açıkcası ben jale hanımın hastasıyım ama bu ara jale hanımın baktığı hasta sayısı gittikce artı ve bunun sonucunda acaba performansında bir azalma olur mu diye düsünmeden edemiyorum ve bu hastanede doğum yapmak konusunda kararsız kalıyorum acıkcası siz bu yaprak dokumlerı hakkında ne düsünüyorsunuz jimer hastanesi ikinci kez bir batma mı yaşıyor bana bu hakkında dönerseniz sevinirim bu haftalardan sonra doktor ve hastane arayısına girmek iztemiyorum acıkcası 30 haftalık hamileyim çünkü

canım dün medikale gittik bizimde babamızda vardı genetik oluyomuş bademcikle geniz eti aklında bulunsun birazdanda medikale gidicez kısmetse inşallah hayırlı haberler alırım

merhaba canım Yeşim Hemşiremiz bir süre önce Jimer'den ayrıldı.Hastahanenin son durumu hakkında yorum yapmayacağım ancak Jale hanım hakkında aklında soru işareti olmasın canım benim hamileliğim ilk başladığında Pembe Mavideydi Jale hanım ve geçişinde madur olmadım. ayrıca ilk zamanlar yeni bir kuruluş olduğu için Jimer hakkında aklımda soru işaretleri vardı ve Jale Hanımı başka bir hastahaneye bile çağırmayı düşünmüştüm doğum için ve kendisinede belirtmiştim daha sonra güvenim yerine gelince peki burası olsun demiştim hatta fakat hiç bir düşüncemde yada kararımda sağolsun dktorum beni yarı yolda bırakmadı ve kimseyide bırakıcağını sanmıyorum ve bu tarz supekilasyonlara inanmıyorum.heleki benim gibi sorunlu bir hastayı bile en mükemmel şekilde idare edebildiyse hiç korkma derim. ancak bu dönemlerde insanın içinde şüpheler oluyor haklısın ancak bunu kendisiyle direk konuşmanda fayda var ki gereksiz stres yaşamazsın böylelikle. sağlıkla bebeşini kucağına alman dileğiyle canım. a.s.

az evvel bir topicte daha lafı oldu hiç dr kalmamış falan masusmu yapıyolar hatta çok yii bir çocuk dru başlamış başlayanlarda var gidenlerde yani drunuz ordsn ayrılmadığı müdetçe sorun yok bence takılma güselim insan hassas oluyor hamilelikte işte

ayy bir bebiş daha geliyor hadi bakalım salıklı bir şekilde inş. al kucağına

seda ay benim içime kurt düşürdün ya bende en kısa zamnda gidip gösteriyim yalnız sen kbb mı gösterdin burnun normal devamlı götürdüğün dramı

önemli değil derencim her zaman beklerizzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

jimerde doğum dr..azaldı evet melike hanım ve eşi bıraktı yanlış hatırlamıyorsam ve jale hanımın çok daha yoğun olduğunu anladım randevu almak isetdiğimde yoğunluktan bahsettiler ve alamadım.
çocuk dr.olarakta ayfer güleç başlamış jimere iyi bir dr.olduğunu arkadaşımdan duymuştum,
ama jale hanım zaten hep yoğun bir dr.olmasına rahmen her hastasıyla ilgili alakalı bir dr. tatildeyken bile telefonalra cevap veren hiç usanmadan bıkmadan ilgilenen bir dr.ama bir gerçek varki çok yoğun ama üzülme ve jale hanımı asla bırakma derim,hiç bir hastasını yarı yolda bırakmaz koşuşturma halinde sürekli her hastasını memnuın etmek için elinden geleni yapıyor,
ledangel korkma canım ama içinde bir şüphe varsa kulak buruna göster daha çok küçük tuğkan bence şimdi gösterki ilerlemesin varsa eğer
gökkuşak hayırlı kolay doğumlar diliyorum sana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…