sanada geçmiş olsun canım ne kadarlık oğluşun
cimcime hatun ellerine kollarına sağlık herşey için çook teşekkür ederiz
meleğim cnm eşim bayıldı tahmin ettiğimiz gibi sanada çok teşekkür ederiz cnm öptük iyi geceler
kızlar hasta olan bebişler çoookkk geçmiş olsun.allah yardımcınız olsunnn......
bende dr muzla görüştüm veeee 1 cm açıklık varmış bekliyoruzzzzz............şimdilik bir şey yok da erken zaten..... inş.zamanını bekler kızım cım....
buluşmuşsunuz fotoları bizde isteriz ama yaa.....
günaydın hatunlar
sedacım geçmiş olsun bende işte geniz etinden şüpheleniyorum ya babamızdada var onunda sürekli tıkalı işte hep damlayla tırsıyor ameliyat olmaya nereye götürdün cnm dün bebişi sen hangi dr koydu u teşhisi tabiki bir drda kalma kesinlikle göster başkasınada inş. öyle değildir öyleysede kurtulucak en azından cnm öyledüşün
cimcime tozlar gelmeyince tabi attın kendini gezmelere cnm vallhi nasıl hızlı geldim eve hemen yemeğe giriştim vallhi yarım saatte eşim geldi xaten cidden vakti unuttuk
antikam demek atatuğun yeri ayrı heee küstükkk şaka tabiki cnm
atatuğda vallhi maşallahı var paşanın hele bu sefer çok değişmiş cimcimem vallhi nasıl öyle dimdik oturuyor hareketler çok bilinçli maşallah vallahi bizimkide 40 güne öylemi olucak
öyküye demeye laf yok maşallah kızımızın gözleri yeter sürekli yürüme çabaları ayyy çok tatlı
diğer kuzularıda görürüz en kısa zmanada inş. özledik vallhi
slm arkadaslar benım yeşim hemsireye sorum olacak ama merhaba yesim hanım
bu son zamanlarda jimer hastanesınde yaprak dokumlerı beni oldukca rahatsız etmeye başladı açıkcası ben jale hanımın hastasıyım ama bu ara jale hanımın baktığı hasta sayısı gittikce artı ve bunun sonucunda acaba performansında bir azalma olur mu diye düsünmeden edemiyorum ve bu hastanede doğum yapmak konusunda kararsız kalıyorum acıkcası siz bu yaprak dokumlerı hakkında ne düsünüyorsunuz jimer hastanesi ikinci kez bir batma mı yaşıyor bana bu hakkında dönerseniz sevinirim bu haftalardan sonra doktor ve hastane arayısına girmek iztemiyorum acıkcası 30 haftalık hamileyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?