Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet canım kbb götürdüm dün medikale bugünde doruğa götürdük ama önce antibiyötikle tedavi edelim dedi iltihaplanma varmış aldık ilaçlarımızı kullanıyoruz inşallah gerek kalmaz ameliyat olmasına

sedacm cok gecmiş olsn tatlım duruya cookk gecmiş olsn hangi dktra gtrdn dorukta cnm duruyu?

canım kayınvaldemlerin aile dostları var dorukta dr ersin beyle görüştük betül kaymakçı alanında çok uzman mutlaka onada götürelim dedi onun için ona götürdük ve çokta güzel muayne etti burnuna ağzına kulaklarına baktı sonra kendi doktorunlada konuştum verdiği ilaçları gösterdim içim rahat etsin diye kullanın haftaya çarşamba gidicez kontrole bakalım

cnm cok gecmiş olsn betül kaymakcı benim velim 2 yıl oğlu bendeydi kişilik olarak mükemmel biri doktorluğu zaten ortada:)cok gecmiş olsn tatlım tekrardan

umarım ameliyata gerek kalmaz canım :Saruboceq:

2.doğumlar da açılmalar hılzı oluyor,dikkat et canım,
kızının cicileride şekerlerinizde harika
allah kucağına almayı nasip etsin

canım allah kurtarsın inşallah benimde kızım 37.haftayı doldurduğunda sezaryanla oldu endişelenme sağlıklı olsunlarda bu arada 2.bebeğin galiba diğeri ne kadarlık

ayyyy kız doğurdun mu yoksa ??????? cevaplar kesilmiş....hadi bakalım hayırlı doğumlar şeker gibi doğum olsun opuyorumnanaktan valla kaderim 100 de 100 çözüm demişsin insanları kandırma kız buhar makinesi doğduğu günden beri kullanıyorum ama çocuk bir odada büyüyorsa yararlı yani benim ancak 1 hafta işime yaradı üstelik ben leadangele seneye alıcaksa hiç alma dedim çünkü tuğkan bey büyüyecek ve bir odada durmıyacak...amannnnn bururnları tıkansın canım 29yıldır burnum tıkalı geziyorum üstelik ameliyatta oldum :))

gelemeyen arkadaşlar bence üzülsün çok güzel vakit geçirdik doğrusu ama telafisi var çünkü biz sık sık buluşmaya karar verdik kuzulaımız çok eğleniyor..teşekkür ederiz antika teyzesi atatuğ çok sevindi..opuyorumnanaktan valla bu çocuk burun konusunda bana çekmiş yapacak bişey yok tıkalı her daim kalbi yrar demiş bir arkadaş ama alakası yok çünkü eğr sorunnefes alamamaksa benameliyat olduğum halde hala alamıyrum bendehemgenizeti hem kemik vardı onun için 18 aşını beltiyor bütün doktorlar bence doktor arkaşı braz korkutmak istemiş çünkü genizetidekemikte 18 yaşına kadar büyümeye devam ediyor...lmaz:

melekcim nerdesin sensiz olmuyor topik amaaaaaaaaaaa bayanssulusmilekaaşık saklama kutsunu buldum ne kıskancım di mi ??? GÖKKUŞAĞI doğurdun mu kız gelmemişsin bugün topiğe kıydılar mı sana da ohaoldumsmile????

gökkuşak ve ayselay hayırlı, sağlıklı doğumlar inş. hadi az kaldı Allah kurtarsın kızlar.
gökkuşak cicileriniz pek şeker güzel ,mutlu günlerde giysin inş. minik prensesin.

kızlar bende bu gün ayrı bi mutluyum dün çok güzel bir haber aldım. (yok kaynanam gitti diyemicem kaydirigubbakcemile3 öyle olsa zil takıp heykele çıkmıştım tv görürdünüz kaydirigubbakcemile3 ) dün çocukluk arkadaşlarımdan birindeydim.onunda doğumuna 1,5 ayı var. sabahtan aradı çok sıkılıyorum biraz sancımda var yanlız kalmak istemiyorum bu gün dedi atladım gittim (mudanyada oturuyo ) onunla bir arkadaşımız 3 kız ilk orta lise beraber okuduk beraber büyüdük onuda aradık önce geveledi hık mık etti. sonrada doktordayım bi böcür daha geliyomuş demezmi. :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hatta sizede bahsetmiştim hani uzun zamandır olmayan ve sonunda aşılama yaptıran aşılamadada sorun yaşayan,onun işte. ama nasıl mutlu oldum anlatamam bu günde hepberaber kutlucaz.
sahi cimcimem merak ettim Atatuğ'u götürdünmü kız stadyuma kutlamalara.:uhm:

günaydın hatunlar
ay bebişler geliyor ne güsel
gökkusak cicileriniz vallhi harika bende bebiş şekerlerimi kendim yapmıştım kızla5r size her geldiğinizde vericem hep unutuyorum bidahakine isteyin benden

antika ay o arkadaşını çok iyi hatırlıyorum ben bile çok sevindim vallhi çok isteyipte hamiş kaldımı insan tadından yenmiyor oyyy nasıl mutludurlar şimdi
sık sık görşücez kısmetse artık canı sıkılan herkesi bekleriz vallhi artık birbirlerinin farkında kuzucuklar bakışıp bakışıp agulaşıyolar
bende gidicem birazdan bime ahşap puzzle gelicekti kaldıysa alayım geçen ebebkte bakmıştım 22 lira bimde 3,5

slm kızlar leadangel cnm tuğkanın resmine bayıldım cok tatlı mas.antkcm arkadasını hatırladım cok sevndm tebrk ederim. bende dün tüüüm gün carsıdaydm erkek kardeşimin nişanı war dolaş dolas dur:)kaderm nerde ya özledm onu:)

iyi günler herkese teşekkür ederim hepinize sizin kuzucuklarda ne güzel olmuşlar buluşma fotolarına baktımda maşallah

sağolasın hayatım buralardayım ben, bugün bizde oğlumun okuluna gittik ardamın eline bir bayrak öğretmenlerin maskotu oldu,

cimcime kişiden kişiye değişir canım bize 100de 100 çözüm oldu hatta yeşimciğimde yanımdaydı buhar verirken.daha 3. günü hırıltı falan kalmadı,yeşim hatta bu ilaçlar hırlıtıyı anında kesiyor dedi belki ilaçlar farklıydı canım kimseyi kandırdığım yok kandırmış olsam ilk kendimi kandırırdım çünkü ben oğluşuma kullanıyorum lmaz:
bilginiz olsun diye paylaştım kullanmak denemek sizlere kalmış tasitikli onaylı yani

kızlarr yarın benim doğum günüm :lepi:29 giriyorum 30a merdiven dayadıkk,

aaaaaa eşiminde doğum günü aynı gün doğmuşsunuz ama eşim 32 yi dolduruyor
şimdiden kutlu olsun nice güsel yaşların olsun sevdiklerinle sağlıklı mutlu inş. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…