az evvel bir topicte daha lafı oldu hiç dr kalmamış falan masusmu yapıyolar hatta çok yii bir çocuk dru başlamış başlayanlarda var gidenlerde yani drunuz ordsn ayrılmadığı müdetçe sorun yok bence takılma güselim insan hassas oluyor hamilelikte işte
ayy bir bebiş daha geliyor hadi bakalım salıklı bir şekilde inş. al kucağına
seda ay benim içime kurt düşürdün ya bende en kısa zamnda gidip gösteriyim yalnız sen kbb mı gösterdin burnun normal devamlı götürdüğün dramı
sedacm cok gecmiş olsn tatlım duruya cookk gecmiş olsn hangi dktra gtrdn dorukta cnm duruyu?
canım kayınvaldemlerin aile dostları var dorukta dr ersin beyle görüştük betül kaymakçı alanında çok uzman mutlaka onada götürelim dedi onun için ona götürdük ve çokta güzel muayne etti burnuna ağzına kulaklarına baktı sonra kendi doktorunlada konuştum verdiği ilaçları gösterdim içim rahat etsin diye kullanın haftaya çarşamba gidicez kontrole bakalım
canım kayınvaldemlerin aile dostları var dorukta dr ersin beyle görüştük betül kaymakçı alanında çok uzman mutlaka onada götürelim dedi onun için ona götürdük ve çokta güzel muayne etti burnuna ağzına kulaklarına baktı sonra kendi doktorunlada konuştum verdiği ilaçları gösterdim içim rahat etsin diye kullanın haftaya çarşamba gidicez kontrole bakalım
burda bizim bebek şekerlerimiz minik bir iki cicimiz var teyzeleriii.......
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12825307&posted=1#post12825307
36. haftadayım altt tickerda yazıyor..ama geçen sancım oldu gitim jale hn ma 1 cm açıklık var ne kadar bekler bilmiyoruz.....sşu andada ara ara kasılmalarım oluyor ama hazırlık düzenli değil henüzz.....
doğruu gerçekten iğrenç cimcimem o konuda sana katılıyorum ama dediğim gibi diğerini deneyerek daha çok sorun yarattığını farkettim. fakat sterimarı hiç denemedim dur bide onu deneyelim bakalım nolcak. birde biliyosun ona verdiğim şeyleri ben kendimde deniyorum nedir ne değildir diye hatta devitide kabul etmediğinde o dönem gittiğim doktora çocuk bunu çıkarı ama haklı ne iğrenç bi şeymiş dediğimde adam gülmüştü :)) yanlız gerçekten haklısın nedir bu topiğin bebişlerinin başında dolanan yaaa kuzularımız nazara geldi(( elerjiler hat safhada aman Allah daha beterlerinden saklasın maşallah yinede çok büyük sorunları yok yaa.valla cimcimem gerçekten gelmeyi çok istiyordum ama daha öncede dediğim gibi güvenemedim ya hala taşıyorsam bulaştırırsam diye.çünkü benim için hepsi bir kuzularımızın Devrim neyse Atatuğ'da Tuğkan'da Öykü'de Yiğit'te o hele kızmayın ama kızlar Atatuğu'un yeri biraz dahada ayrı :) nede olsa çok az arayla doğdular ve beraber çıktık hastahaneden.o ilk göz ağrısı
slm kızlar leadangel cnm tuğkanın resmine bayıldım cok tatlı mas.antkcm arkadasını hatırladım cok sevndm tebrk ederim. bende dün tüüüm gün carsıdaydm erkek kardeşimin nişanı war dolaş dolas dur:)kaderm nerde ya özledm onu:)
sağolasın hayatım buralardayım ben, bugün bizde oğlumun okuluna gittik ardamın eline bir bayrak öğretmenlerin maskotu oldu,
cimcime kişiden kişiye değişir canım bize 100de 100 çözüm oldu hatta yeşimciğimde yanımdaydı buhar verirken.daha 3. günü hırıltı falan kalmadı,yeşim hatta bu ilaçlar hırlıtıyı anında kesiyor dedi belki ilaçlar farklıydı canım kimseyi kandırdığım yok kandırmış olsam ilk kendimi kandırırdım çünkü ben oğluşuma kullanıyorumlmaz:
bilginiz olsun diye paylaştım kullanmak denemek sizlere kalmış tasitikli onaylı yani
kızlarr yarın benim doğum günüm :lepi:29 giriyorum 30a merdiven dayadıkk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?