Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

beyaz melekcim diğer sayfa kilitlenmiş ondan dolayı buradan cevap veriyorum hiç bir şekilde vazgeçmiyorum emzirmekten emmeyede emiyo artık ama mama takviyesi olmadan kıyamet kopuyo o yüzden doymuyomu diye düşünüyorum.ve dediğim gibi 4 saatten önce imkansız ağzını açmıyo sıpa memeyi tüketene kadar emiyo bazen bi tarafta 35 - 40 dakika oyalanıyo emme süremiz yaklaşık 1-1.5 saati buluyo ama dediğim gibi anca 4 saatte bir ve mama olmadan susmuyo ((
bu arada diğer taraf neden kilitlenmiş bilgisi olan varmı hoş şimdi moderatörlerede sorucam ???

Günaydın canım hepinize günaydın hava ne kadar kapalı olsada (güneş olmazsa insan depresyona girer)
mutluyum bugün opuyorumnanaktan

ınşallah canım benim hepimiz için öyle olsun...

Antikacım sütün artık ilk sütün gibi ağır ve kıvamlı gelmez artık daha sıvı gelecek hatta bazen durup dururken göğsünden akıverecek bunlar normal sütün de bir anormallik yok telaşlanma canım benim...

amin canım aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar, yeşim hemşirem yine karşılaşamadık pazartesi geldim ama 20.40 randevum cuma 10, 20de yanındayım doğum yapacam daha yüz yüze karşılaşamadık,neyse artık 39 doluyor benimde cuma günü bebişim alırım belki kucağıma,

nazcım, karamukçum, inşallah sizinde en kısa zamanda iyi haberlerinizi alırız ikinci bebeklerinizi sizde kucağınıza alırsınız benim gibi,gerçi ben daha almadım ama inşallah hayırlısıyla kavuşurum bebeğime alah isteyen herkze nasip etsin

Teşekkür ederim canım.Adet günüm 4 gün geçti ama test negatif çıkacak diye korkumdan yapmıyorum.Gerçi korkunun ecele faydası yok ama cumartesine kadar bekleyeceğim.

YeŞıl hamŞırem damla dıye bır arkadaŞ varmı Şuanda hastanede arkadaŞım oluyo ya ama ordada dÜŞÜnÜyoduda ondan haber alamadım Şımdı doĞuma gırmıŞ merak edıyorum Çokkk

canım benim çok sağol yaaopuyorumnanaktan işallah dedeiğin gibi en kısa zamanda alırız iyi haberleri bizdeee:Saruboceq:

Evet canım damla doğurdu ama ne doğumdu tam açıklıkla geldi bir gör masaya aldık 2 dk sonra doğurdu çok güzeldi sabah bize aksiyon oldu

Kaderim daha bugün dedikodunu yaptım kızlar dışarda kaç tane doğum hastası var dediler dedim biri eli kulağında geziyor her an gelebilir opuyorumnanaktan

Ya ne gÜzel bende ondan ders alıyorum zaten tecrÜbe olarak akŞama bebıŞı gÖreceĞız bakalım :)

bilgi için teşekkürler yeşim heşirem. sayfanın neden kilitlendiğinide öğrendim özel reklama giriyormuş bunun için kilitlenmiş yani burdan devam :))) bu arada yeni bi kuzucuk gözlerini açmış dünyaya sağlıkla huzurla büyüsün inş. şaşırcaksınız ama uzatıcam çok uykum var hazır benim sıpacık uyumuşken kimsede yokken bende acuk kestireyim bi ara uğrarım gene :)))

antikacığım ben sana demiştim zaten kıskananlar var beni birde onlar dediyse etrafa tamam artık
sonuç olarak sen zopayı hak ettin klava: kaydirigubbakcemile5

kızlar bişi sorcam hazır aranızda hemşirede varken. normalde 15 te bir gidiyodum ben jale hanıma bu ay bir ay sonra gel dedi. göz görmeyincede oğluşumun iyi olup olmadığına kesin karar veremiyorum pimpirikleniyorum. benim oğluş 3 gündür bişi yapıyo karnım semsert oluyo biraz okşayınca gişdiyo sonra yine aynı şey bu şekilde baya bi devam ediyoruz. tekmelerde azalma var ama bu sertleşme de baya bi artma var. bu bir sorun mudur acaba yeşim hemşire oralardaysan yada tecrubeli arkadaşlar bi cvp verirse sevinirim

cnm anladığım kadarıyla 27 haftalıksın artık büyüyor kuzun sertleşmesi normal yani bende dayanamaz oluyordum bazen yukarı ölebir baskı yapıyorduda biraz badem yağıyla yağlanıyordum öyle rahatlıyordum telaşlanıcak bişey yoktur cnm içini farah tut

bugün jale hanımla ilk randevumuza gittik. o kadar sıcak biri ki sanki kendi bebeğine bakar gibi baktı bebişimize. gülen yüzlerle döndük hastaneden. özetle biz jale hanımı çok sevdik.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…