Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

antikacım hatırladım ve çok sevindim ohaoldumsmile banada yarın ortaokul arkadaşım geliyo...bende hiçbirinden kopmadım ilkokul arkadaşlarım filan toplanırız çokta güzel olur hatta facede reismleri yükleriz hep opuyorumnanaktanantikacım koruparka götürdüm özel okulların bale dans gösterileri vardı ama çooook kalabalıktı çok duramadım 1 saat ama canım oğluşum o kokuyu çoşkuyu aldı lülülülülülü 4 tane türk bayraklı balonla döndük eve her mağaza balon dağıtıyor delikafadulden oradan da babamın babasının mezarına götürdüm oğlumu hep içimdeydi cuma saati görürler derler ya oğlum büyük büyükdedesi görsün istedim :sinifsinif: seneye hep braber gidelim kızlar stadyuma busene hem anlamazlar hemde zor olurdu...

kaderim sen yanlış okuyorsun ben hastanedeki buhar makinesinden bahsetmedim ki evdeki buhar mak. bahsettim..hastanedeki buhar mak. 100de 100 çözüm olduğunu 100 sayfa önce ben yazmıştım zaten mafoldumben atatuğ tıkandığında belki hatırlayan olur..:umursamaz:bu arada kandırma diye sadece şaka maksatlı söylemiştim fazla alınganlık etmisin...evdeki buhar mak. hala idda ediyorum çocuk ancak bir odada büyüyorsa faydası oluyor benim ki her yeri gezdiği için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum bu da tastikli onaylı...ben hastanede yüzüne tutulandan bahsetmiyorum ki oda her zaman yapılamıyor ...ohaoldumsmile

cimcime kız gezmeye yer aradım bugün en son yeşilyaylaya çıktım işte ölebir turladık geldik tuğkanla vallh bilsem senin peşine takılırdım

ayy canım benim yanlış anlamadım evdekinden diyorum bende zaten, hatta antikada hatırlar yeşim bendeyken yapmıştık,neyse canım genelleme yapmak yanlış olur ben faydasını gördüm,
alınganlıkmı:roflol nerden çıktı kız güldürdün beni gece gece
ledangel eşinle aynı gün hee tesadüff işte ne hediye düşünüyorsun eşine,,
benim beklentilerim var bakalım benimki karşılayacakmı bunları, aramız 1 haftadır limoni, doğum günlerimde hep süprizler yapmıştır umarım yarın barışırıza.s.
kzlar oğlum sbs sınıfta 2.olmuş şimdi netten öğrendim buda beni çok sevindirdi,paylaşayım istedim
umarım ileriki dönemlerde ufaklıkların okul hakkında sınav hakkında da konuşuruz.
tan okullarınki sınavda çok ta iyi değildi 429 sbs puanımız,yarında zafer dershanesindeki sınavdayız,çok önemli bir sınav oda,çocuklar büyüyünce dertleride büyüyor ve okul hayatı başlayınca amaninnn ne koşuşturma ki sormayın :bbo:

yarın evde kocişim o yüzden bugünden çok güsel bir pasta yaptım ellerimle bugün gezdim bütün yeşilyaylayı bitene yeni ug diye bir yer açılmış orda bir eşofman takımı aldım yeşil beyaz bitenede tişört vallhi elimden gelen budur çocukla oda bana bukadar yapsa yeterli ama haftasonu kesin bişeyler yaparız doum günü bahanesiyle

aferim oğluşuna vallhi allahım daim etsin başarılarını inş. ayy o günler gelsinde bizde 23 nisanlarda izleyelimde ayyy düşüncesi bile güsel

aslında ben hediyeden çok beni affetmesini istiyorum benimkininde kinciliğ tuttumafoldumben
ama içimden bir ses çok güzel geçecek yarın diyor,
daha ne olsun canım bursa spora yakışır bir hediye bayılr bence,stadyuma giderkende giyer
benimki yeşil beyaz ne bulsa giyiyor evde, bursanın maçına giderken,
yeşil timsahım benimm:asigim:

altı şimdi okudum
amin canım darısı ufaklıklaırn başına inşalllah:

selammmmmmmmmmmm.....
ayy ızlar bu gün çok cici bi haber daha aldım ama bu gün gezmeninde gözünü çıkardım durun önce bişeye açıklık getireyim sonra bu güne döncem kaydirigubbakcemile3
cimcimem kaderimin kullandığı makinayı gördüm seninkiyle onunki çok farklı ayrıca o ilaçla kullanılanlardan hani şu bahsettiğin yüzüne tutulanlardan o yüzden işe yarıyo ama tabi sürekli kullanımlık değil.ve kaderim cimcimem bahsettiği normal sürekli çalışan tek odada buharı sağlayan makinalardan ve su buharıyla çalışıyo ilaçla çalışmıyo onlar bi kapışmayın ikinizede alsanaalsanasmile geliyo ama klava: kaydirigubbakcemile3
şimdiiii gelelim bu güne. öncelik çok sağolun kızlar bizde çok mutlu olduk bu bebişe bu günde bi bebişli bi karnı burnunda bi taze gebe iki saat falan takıldık önce sonra ordan ayrıldım kostümcülerinde olduğu eğitmen arkadaşların takıldığı bi sokağımız var oraya gittim oğlumla. aman bi oynadı herkesle gülücükler falan bende açıldım özlemişim hepsini o kostüm kokusunu ( terli naftalin kokusuda insanı anca bu kadar mutlu eder herhalde hoş cimcimem beni çok iyi anlar o kostümlerin kokusunu bilir opuyorumnanaktan ) neyse orda bi de haber aldım 3 yıldır mezun olmayı bekliyodum bitirme tezlerimizi kabul etmeyen inatçı hocamız yola gelmiş diplomamı alıyorum nihayet artık konservatuar mezunuyummmm.....:dance: :dance: :teytey: sonra ordan çıktım oğluşumla beraber çarşıya girdim tesadüf ikinci el kitap satan bi yer buldum aradığım çok pahalı olduğu için sürekli almayı ertelediğim kitapların hepsi ellerinde vardı ve 4/1 fiyatına birini aldım diğerlerinide küçük bi kaporayla ayırttım artık maaş gününe adamı soyarım naniknanik sonra ordan bir arkadaşın eşinin yanına uğradım ailecek görüşürüz ve severiz birbirimizi ordayken başka bi arkadaş aradı kent meydanındayım çabuk gel dedi dedim hayırdır söyleyemem çabuk dedi. taktım motoru kaydirigubbakcemile3 10 dakka sonra ordaydım bizimki adidastayım gel dedi :bbo: indim Devrim'in ayakkabılarını çıkardı bi çift giydirdi hıhhh oldu biz bunları alıyoruz demezmi ama ben saf saf bakıyorum noluyo diye dedim nerden çıktı bu bu gün çocuk bayramı bu çocuğun ilk bayramı bi anısının olması lazım dedi. :1shok: teşekkür ederiz dedim ama aymam bi on dakkayı buldu. sonra çıktık yukarı bi çay içtik saat olmuş bu arada 20:00 evden arıyolar dedemiz nerdesiniz diye dedim ne bağrıyonuz geliyoz. kaydirigubbakcemile3 velhasıl iki gündür cici haberler alıyorum inş. artık hep böyle olur şansım döndü galiba nihayet. inş. hepimiz içinde hep cici haberler olsun. :Saruboceq:
sahi cimcimem bak korupark hiç aklıma gelmediydi ama evet seneye hepsini götürelim sana katılıyorum. kaydirigubbakcemile5

leadangelim sen evden çıkmıyorsun ki arıyayım senibilmiyorumkismile keşke bi alo deseydim valla üzüldüm bak şimdi sen arasaydın ben yukarı çıkıcak gel diye keşke ben seni koruparka çağırırdım o zaman alsanaalsanasmile ben kandırmıyorum niye kandırayım deyince öyle düşündüm neyse oğluşunu tebrik ederim umarım hayat boyu hep başarılı olur annesini gururlandırır :lepi:antikacım şimdi olay anlaşıldı her halde siz YÜZ buhar mak. bahsediyorsunuz buhar mak. değil ki benimkinin içine de ilaç atılabiliniyorkafamçokkarıştı ayyyy neyse sıkıldım bu konudan aldın diplomayı heeee sonunda tebrikler canım diplomalı ev hnmı oldun sende artık lülülülülülülülülülülülü valla antikam bende özldim kıyafetlerimi ama senin kadar da özlemiyorum yapamam şimdi 5 saat eğil kalk bu popoyla :bbo: evet canım bugün çocuklara hediye almak lazım bu onların bayramı bizim babamızda oğluşuma lacost almış allahım ne yakıştı kısa kollu delikafadulden kızlar ayselay la gökkuşağının çığlıklarını duyuyor musunuz doğurdular galiba süprizzzzz MELEKCıMMMMM özledimmmmm nerdesinnnnn

a.s.happy bırthday kaderimmmmmmmm....sağlıkla ,mutlu .huzur dolu yıllar sizin olsunhihoyyyt hani bize pasta klava:

çokmu ukalayım ne
iyiki bir doğdum şımardım,
kendi doğum gününü kutlayan nadir insanlardan biride benim herhaldesempatiksalakcinni

nice mutlu senelereeeeee kaderimmmmmmmmm....... a.s.
leadangel eşine saygılar mutlu ve huzurlu ailenizle birlikte yıllara inş. canım iletirsin adımıza.
kaderim gece gözlerin karışıyodu tam okuyamadım maşallah oğluşuna inş. hep aynı olur hayatı başarılarla geçer.ayrıca çok şımarma kaydirigubbakcemile3
cimcimem ne varmış kilonda ooohhhooooo biz neler gördük sen tığ gibisin ben tombul şekerim diye seviyom seni ama hiçte kilolu değilsin aslında.hoş oynamak dersen artık bendende geçti kaldıramam nerdeee antremansızlık insan boyu kaydirigubbakcemile3 ama ders vermeyide düşünmüyo değilim hani hem onlarda gerekmiyo ki arada gösterilere yarışmlara kaçıyom oda yetiyo.yakında eskişehirde finaller var oraya gitme niyetindeyim mesela kaydirigubbakcemile3 hem yok kız şimdi Devrim çok küçük daha diye evdeyim ama ben duramam biraz büyüsün başlıcam.
veeee kızlar bomba bi haber dün gece buraya yazdıktan bikaç dakika sonra gerçekleşen bi olay.zil çaldı Allah Allah bu saatte kimki dedim. bir bayan arkadaşım ses verdi aşadan. arakadşım diyorum ama 10 yıldır görüşmediğim yolda görsek birbirimizi selam vermediğimiz biri. olayda çok ilginç daha lise yıllarımızda ( yani çocuk olduğumuz dönelerde o benim şu anki eşim bende onun şu anki eşiyle çıkmıştık kaydirigubbakcemile3 biliyorum biraz tuhaf bi durum. ) sonra yıllara sonra şu anki eşlerimizle olunca aramızdaki bağlar koptu.neyse baktım o kapıda gözler şiş harap bi halde.ilk aklıma gelen evi yakın bana üç çocuğu var herhalde çocuklardan birine bişey oldu ve bişeye ihtiyacı var diye düşündüm.( konu onlar oldumu düşman olsak birbirimize sırtımızı dönmeyiz )ama sonra işin rengi değişti.ailevi durumlarmış. neyse biraz sakinleşti durumları anlattı rahatsız ettim ama bu saatte kimsenin kapısınıda çalamadım dedi. tabi ben hala şok halindeyim. ve şunu farkettim kızlar nolursa olsun neler yaşanırsa yaşansın eski dost düşman olmuyomuş.
ayyy ne çk konuştum yine. bu aralar neşem yerinde ya belli oluyo demi vır vır vır susmuyorum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

dırım dırım ben geldim hatunlar aman öksüz kalmış topiğimiz neyse akşam 12 de kutladım doum gününü eşimin opuyorumnanaktan :içelim: sonracıma aldıklarımı pek beyendi neyse
sbh uyandım kalvaltı neyin ettik pc açmaya niyetlendim yok açılmıyor sonra bizim bir arkadaş var pc formatı o atıyor aradık geldi yarım saate aldı kasayı gitti akşama yetiştirim dedi ikindide getirdi şükür öylende pastamızı yedik bir market yaptık tuğkana mama almaya bende kaşıklardan aldım hıııhhh amma fesadım dimi cimcimem kaydirigubbakcemile5
yarınla ilgilide hiçbir planımız yok çünkü eşim öylen istanbula gidiyor maça sıkıntılı bir pazar beni bekler size iyi gezmeler :umursamaz: mafoldumben

selam kızlar ben geldim....kötü bi hafta geçirdim..öykü rahatsızlandı burnu tıkandı hafif öksürüğü başladı ben de hemen dr a götürdüm hafif boğazları kızarmış dedi ordan anneme gittik bikaç gün kaldık sonra ben de rahatsızlandım boğazlarım şişti neyse akşam eve geldik şimdi öykü de bende daha iyiiz çok şükür
kaderim doğum günün kutlu olsun nice nice yıllara
cimcimem geldimmm canım sağolasın bende seni çok özledim paşamı da çok özledim tatlı dünürüm benimmm
leadangelcim eşinin de doğum günü kutlu olsun birlikte nize uzun yıllar geçirin
antikacım gene bi haftada bisürü şey yaşamışsın özledik seni ve devrimi
en kısa zamanda görüşmekk üzere kızlarr

çooooooooook geçmiş olsun cnm hem öyküye hem sana iyiymişsinizya sevindim doğrusu
çok tşk.ederim iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…