- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
kaderim merak ettim seni ne hediye aldı eşin nasıl kutladı
heheheeee beyaz kıyafetli balerinleri gördünüz herhalde....onların içinde benim kızımda vardı gösteri yaptılar...h,ç karnı burnunda bir hamiş görmedin mi oralarda.......kaydirigubbakcemile3antikacım hatırladım ve çok sevindim ohaoldumsmile banada yarın ortaokul arkadaşım geliyo...bende hiçbirinden kopmadım ilkokul arkadaşlarım filan toplanırız çokta güzel olur hatta facede reismleri yükleriz hep opuyorumnanaktanantikacım koruparka götürdüm özel okulların bale dans gösterileri vardı ama çooook kalabalıktı çok duramadım 1 saat ama canım oğluşum o kokuyu çoşkuyu aldı lülülülülülü 4 tane türk bayraklı balonla döndük eve her mağaza balon dağıtıyor delikafadulden oradan da babamın babasının mezarına götürdüm oğlumu hep içimdeydi cuma saati görürler derler ya oğlum büyük büyükdedesi görsün istedim :sinifsinif: seneye hep braber gidelim kızlar stadyuma busene hem anlamazlar hemde zor olurdu...
yok daha doğurmadımmm..arada ağrılarım var ama doğurunca yazcam size.......37 haftalıkız bugün...leadangelim sen evden çıkmıyorsun ki arıyayım senibilmiyorumkismile keşke bi alo deseydim valla üzüldüm bak şimdi sen arasaydın ben yukarı çıkıcak gel diye keşke ben seni koruparka çağırırdım o zaman alsanaalsanasmile ben kandırmıyorum niye kandırayım deyince öyle düşündüm neyse oğluşunu tebrik ederim umarım hayat boyu hep başarılı olur annesini gururlandırır :lepi:antikacım şimdi olay anlaşıldı her halde siz YÜZ buhar mak. bahsediyorsunuz buhar mak. değil ki benimkinin içine de ilaç atılabiliniyorkafamçokkarıştı ayyyy neyse sıkıldım bu konudan aldın diplomayı heeee sonunda tebrikler canım diplomalı ev hnmı oldun sende artık lülülülülülülülülülülülü valla antikam bende özldim kıyafetlerimi ama senin kadar da özlemiyorum yapamam şimdi 5 saat eğil kalk bu popoyla :bbo: evet canım bugün çocuklara hediye almak lazım bu onların bayramı bizim babamızda oğluşuma lacost almış allahım ne yakıştı kısa kollu delikafadulden kızlar ayselay la gökkuşağının çığlıklarını duyuyor musunuz doğurdular galiba süprizzzzz MELEKCİMMMMM özledimmmmm nerdesinnnnn
selam hanım hanımcıklarrr....
ayyy kızlar sağolun valla içim bi garip hem rahatım hemde böle hani insanın midesinde kelebekler uçar ya öyle işte.bu gün son kontrolümüz var bakalım hayırlısı diyorum.valla küçük herifim adamcıkmı olcak şimcik. :)))
leadangel canım fakülteninki ayrıydı hani şu astronomik rakam isteyen ayrıca genel anestezi uyguladığı içinde es geçtik onu. yine gittiğimiz yere gelicek yani operasyon Pedmer'de yapılıcak ama doktor dörtçeliğin doktoru aslen. adı İsmail Özel. çocuk cerrahı. aslında çok küçük bir şlem ama ister sitemez işin içinde kesi olunca insanın kafası karışıyo işte.
kaderim sizinde barışmanıza çok sevindim. biz hala nane mollayız ama ben biraz inat ediyorum bu kez. çok uzun zaman çok kızdırdı çok boşladı beni şimdide ben üstüne gidiyorum.geçen resmen yüzüne dedim. bak ben aman başımda koca olsunda nasıl olursa olsun diyecek biri değilim bunu sende çok iyi biliyorsun ve içimde bişeyler bittiyse artık senle birlikte yaşamam işi büyütmeden çirkinleştirmeden bitiririm diye benimki bi şok geçirdi. eee bende soğudunmu peki diye böyle buruk bi sesle sordu. son zamanalarda evet ya bişeyler yap yada uzatmanın anlamı yok ben çok yoruldum artık ben bişeyler yapmaya çalışmıycam dedim. keşke daha önce deseymişim ondan beri adam yıllarca kafasını kaldırmadığı oyunu bıraktı. adam gibi pc başına oturmuyo çocukla daha çok ilgilenmeye başladı ama ben hala inat ediyorum biraz daha burnu sürtülsün. :)))
heheheeee beyaz kıyafetli balerinleri gördünüz herhalde....onların içinde benim kızımda vardı gösteri yaptılar...h,ç karnı burnunda bir hamiş görmedin mi oralarda.......kaydirigubbakcemile3
ayyyy görmedim valla tüh tehet geçmişiz :sinifsinif: sen kucaktan kucağa dolaşan atatuğ atatuğ diyen bir grup görmedin mi??? belki kızının resimlerinde çıkmışızdır bakınırken kaydirigubbakcemile3
ledangelin dediği fena lafı vallah doğru, kendi adıma konuşayım son günlerde iyice abarttım ben,
sonrada adamdan güler yüz bekliyorum,lmaz:
şimdi arkadaşlardan geldim arada bir toplanıyoruz benden büyüklerde var, ben en çok kendimden büyük insnlarla bu gibi olaylarımı,sorunlarımı paylaşıyorumki,bana ders vereceklerini bildiğim için sonuçta tecrübe yaşamaktır.
ama bir ablamız bana acilen piskiyatriye görün dedimafoldumben eşim son 10 gündür bu kelimeyi söylüyor bende ona kırlıyırdum,kzıalr benim işim ciddi ve çok zor, eşimi kendimden çok uzaklaştırdım, ama herşeye rahmen yine yanımda surat assada bana destek oluyor,evliliğimizi çok yıpratıyorsun git psikiyatriye sorunların çözülsün dedi,sorun yapacağı neyi var bu kzıın diyorsanız,en büyük sorun hiç sorun olmaması yani ben kendim yaratıyorum huzursuzluğu,çok kıskancım,çok kalp kırıyorum ve eşimin benden soğumasını sağlıyorum:gitme:
yani iş ciddi,hatta burada bu konuyla ilgili sayfa açıcaktım ama sonradan vazgeçtim,
bu arada arkadaşalrın biri altıparmakta çok iyi bir pskiyatri var randevu alalım dediler ama ismini bilmiyorum, öğrenince bana söyleyecek ve buradan araştıracağım,çok iyi bir dr.erkek doktormuş yada szilerin bildiği gittiği bir psikiyatri olabilir,lütfen paylaşın benimle
bu arada eşimde sen git eğer beni çağırırsa ben de geleceğim ama biran önce git dedi offfff
bu benim ağrıma gitti eşimin böyle söylemesi ama bugünde bulunduğum oratmda anlatınca herkez aynı kanıdaydı,ve deşarj olup geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?