Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam hanım hanımcıklar bende dışarı çıkmak için Devrim'i bekliyom uyansın diye içim daralayı bu ara bir an önce atem kendimi dışarı zaten salıdan itibaren çıkamıcaz. yarın paşamın muayenesi var kısmetse salıda sünneti yaptırıcaz.rahatsızlık vermesin diye bi kaç gün pek dışarı çıkarmayı düşünmüyorum o yüzden bu gün gecey ederiz heralde.
melekçim çok geçmiş olsun canım Devrim'inde aynı başlamıştı ama anne sütünün farkı işte Öykü'nün bağışıklığı daha güçlü maşallah demekki ki çabuk atlattı.aman Allah tüm kuzularımızı korusun.
kızlar sizlerde dikkat edin salgın şu sıralar önce burun akıntısıyla başlıyo sonra hafif öksürük derken birden ateş ve kusma başgösteriyo.
neyse çok çene yapmıcam şimcik :) melekçin en yakın zamanda inş. görüşelim yaaa davet bekliyosunuz evi biliyosunuz arayın biz geliyoz deyin bende kırem k...... çıkmıyem :))))

slm kızlar melekcim çoook geçmiş olsun tatlı dünürüm gelinime iyi bak bozuşuruz...geçen gün benimde bademcikler şişmişti ama 1 günde atlattım şükür bir gün önce çeşmeden su içme gafletinde bulunmuştum ben ona bağladım..ohhh iyiymiş gelin bana bak hasta olursa alırım ifadeni ona görealsanaalsanasmile aaaa devrim bey şimdi küçük adam mı oluyor ??? maşşallah ona...bizim oooo daha çok var ille de düğünden önce diyo dedesiyle babası ikna olmuyorlarzemuszemusinş. sorunsuz atlatırsınız antikacım telefonlaşırız şimdi mız mız olur giremezsinlmaz: melekcim bugün ben seni aradım açmadın telialsanaalsanasmilevereyim mi şimdi burdan numaranı herkse:umursamaz:

kızlarrrr size bişey sorucam : şu kan ilacının( ferro sanol) renkli kıyafetlerden nasıl çıkarıyorsunuz çıldırıcam yaaaaa ben çıkar diye hiç umursamıyordum 2 gündür yıkıyorum ki renkliler için domestos kosla ariel hiçbiri fayda etmedi hadi bana bu leke çıkıyor deyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn

cimcimecim aramışsın geç gördüm sonrada arayamadım geç oldu diye telefon sessizdeya sürekli farketmemişim canım benim...
kan damlasını bilmem canım ben şimdilik bi kaza gelmedi başımıza nasıl çıkar ariyel koslayla çıkmadıysa çıkmama ihtimali yüksek canım
muz ve elma lekesi çıkmıyo yalnız ona eminim

günaydın hatunlar
cimcimem 2008 kasım analarında okumuştum çıkmadığını ama bir yöntem buldurlarmı bilmiyorum ama sen gibi herşey deneyip çıkmayıp pes etmişlerdi diye asklmışş aklımda ama elma muz kesinlikle çıkmıyor bütün ağız bezlerimizde olduğu gibi o önlükler bana bir iyi geldi kızlar kullanıp kullanıp atıyorum

kaderim merak ettim seni ne hediye aldı eşin nasıl kutladı

slm kızlarr
ledangel burda bahsetmiştim biizm aramız kötüydü,benimle konuşmuyordu ve tirp yapıp duruyordu, ama doğum günüm için özel birşeyler yapmasıda gerekliydi bende o gün annemlerde akşamı zor ettim, hiçte aramadı yemek yeme dışarı çıkacağız diye,bende yemedimaklinialirimsmile saat 20.30 aradı, ben kornaya basınca aşağı in dedi ama çok soğuktu sesi,sonrada anladımki öenmli olan biryerlere gidip eğlenmek yemek yemek doğum günü kutlamak değil önemli olan,huzurlu mutlu olmamızdı,güler yüzlü olsaydıda benimle o gece doğum günümü kutlamasaydı,neyse bende arsızın tekisempatiksalakcinni tamam deyip başladım hazırlanmaya,10 dakika sonra bizimki geldi,çocuklar anneannede,arabaya bindim suratı beş karış,slm verdik o kadar sonra yemeğe gittik,suratlar asıkk bende aaa yeter senin bu tiribin deyip başladık eski konuları açıp tartışmaya, neyse yemekten çıktık,2 ayrı arkadaş gibi arabaya bindik eve geleceğimizi sandım,sonra baktım yolu değiştirip as merkeze gittik 10da kapanıyor zaten orası ama bizimki borning oynayalımmı dedi bende en iyisi bu olur dedim neşemiz yerine gelir hesabı inanın borning yemek yemekten daha iyidi çünük keyfimiz yerine geldi,120ye 80 yenildim, sonraki skor daha berbat onu hiç yazmayım o oyun esnasında başladık sohbete derken ben özür diledim sarıldım öptüm onu ohhh,:asigim:sonra oda bana gülünce aman işte ozamn dünyalar benim oldu,hediyeye gelince özel bir hediye yok çünkü bana çok kırkındı.sadece ihtiyacım olan ev eşyası vardı onu aldık oda hediyeye sayılamaz,lmaz:
yani işin sırrı bornig te:lepi:
çok uzun yazmışımm, ledangel sorduğuna pişman ettimlaelaelaelaelae

melek geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlar, nice uzun yıllara
cimcime kan damlasını bende kullanıyorum ama daha hiç başıma gelmedi nasıl çıkar bilmiyorum,ama domestos sadece yıpratıyor,

antika nerde kestirmeye karar verdin dr.kim, bak merak ettim şimdi,

oyyy kestirmek diyince ben nasıl atladım fındığın sünnetini devrim paşaa adam oluyor bizimkiler kaldı bebik benim yine hiç niyetimyok vallh sünete nezamn kalkışırız ozman bende eski kafalıyım biraz ama bende merak ettim sanırım gittiğin yerde bir dr sölemiştin fakülteden geliyomuş omu sünet edicek cnm

kaderim işin sırrı bowling desene boşver cnm aranız düzelmiş bunada doğum günün vesile olmuşya süper işte belki dahada uzuycaktı üzmeyin kocalarınızı yaf hatunlar bizler biraz fenayız vallhi
neyse evinin eksiğide olsa hediye hediyedir geçen doum günümde benimde öyle omuştu bitene lambader beyeniyordum ikeada onu almış ama hatırlaması bile kafi desekte insan bişeyler bekliyor canımm

selam hanım hanımcıklarrr....
ayyy kızlar sağolun valla içim bi garip hem rahatım hemde böle hani insanın midesinde kelebekler uçar ya öyle işte.bu gün son kontrolümüz var bakalım hayırlısı diyorum.valla küçük herifim adamcıkmı olcak şimcik. :)))
leadangel canım fakülteninki ayrıydı hani şu astronomik rakam isteyen ayrıca genel anestezi uyguladığı içinde es geçtik onu. yine gittiğimiz yere gelicek yani operasyon Pedmer'de yapılıcak ama doktor dörtçeliğin doktoru aslen. adı ısmail Özel. çocuk cerrahı. aslında çok küçük bir şlem ama ister sitemez işin içinde kesi olunca insanın kafası karışıyo işte.
kaderim sizinde barışmanıza çok sevindim. biz hala nane mollayız ama ben biraz inat ediyorum bu kez. çok uzun zaman çok kızdırdı çok boşladı beni şimdide ben üstüne gidiyorum.geçen resmen yüzüne dedim. bak ben aman başımda koca olsunda nasıl olursa olsun diyecek biri değilim bunu sende çok iyi biliyorsun ve içimde bişeyler bittiyse artık senle birlikte yaşamam işi büyütmeden çirkinleştirmeden bitiririm diye benimki bi şok geçirdi. eee bende soğudunmu peki diye böyle buruk bi sesle sordu. son zamanalarda evet ya bişeyler yap yada uzatmanın anlamı yok ben çok yoruldum artık ben bişeyler yapmaya çalışmıycam dedim. keşke daha önce deseymişim ondan beri adam yıllarca kafasını kaldırmadığı oyunu bıraktı. adam gibi pc başına oturmuyo çocukla daha çok ilgilenmeye başladı ama ben hala inat ediyorum biraz daha burnu sürtülsün. :)))

çok fenayız dedmiştim dimi bir örnekte antika işte
cnm inş. hayılısıylas atlatırsınız sünetinizi sırayı bize atarsın şimdiden geçmiş olsun
geliriz çüçük paşayı ziyarete inş. iyileşsin biraz dimi hatunlarr

heheheeee beyaz kıyafetli balerinleri gördünüz herhalde....onların içinde benim kızımda vardı gösteri yaptılar...h,ç karnı burnunda bir hamiş görmedin mi oralarda.......kaydirigubbakcemile3
yok daha doğurmadımmm..arada ağrılarım var ama doğurunca yazcam size.......37 haftalıkız bugün...

geçmiş olsun size hemen iyileşsin paşan....

inş.kızlar birazdan kontrol için çıkıcaz işte.
leadangel canım fenalık değil gerçekten çok çektim.artık sabrımın son demleriydi de bunları söyledim.kayınvalidemleri olanları zaten biliyosunuz.üstüne herifin umursamazlıkları vurdumduymazlıkları.hamile kaldığımdan beri adam kendini pc ye adamıştı resmen.bişey söylersin duymaz, sorarsın cevap vermez, gerektiğinde bulamazsın, hele çocuğa karşı o kadar duyarsız bir hal almıştıki son zamanlarda bende iyice zıvanadan çıkmıştım.birde üstüne balık sevdamız başladı tam olduydu yani. ya ufacık bi örnek biliyosunuz geçen haftalarda Devrim çok rahatsızlandı bir hafta boyunca çocuk ne yedi ne içti ne uyudu bir gece sabaha karşı aradım doktora götürüyorum tıkandı diye adam iyi deyip teli kapadı yaaa. bide bi kaç saat sonra arayıp ben balığa gdiyorum işten erken çıktım izin alıp deyince bende sabır mabır kalmadıydı. yani bu lafları çoktan hak ettiydide ben hakkatten dayanıklı çıktım. en sonunda böle patladım işte.şimdi biraz daha ılımlı davranıyo dediğim gibi ama yinede biraz burnunun sürtmesi lazım yoksa yüzü buldummu bırak astarı dikecek ipini ister benimki. neyse kızlar ben kaçar gidelim bakalım neler olcek sonra anlatırım olanları gelince.
sahi ziyaretimize bekleriz kk teyzeleri.

ledangelin dediği fena lafı vallah doğru, kendi adıma konuşayım son günlerde iyice abarttım ben,
sonrada adamdan güler yüz bekliyorum,lmaz:
şimdi arkadaşlardan geldim arada bir toplanıyoruz benden büyüklerde var, ben en çok kendimden büyük insnlarla bu gibi olaylarımı,sorunlarımı paylaşıyorumki,bana ders vereceklerini bildiğim için sonuçta tecrübe yaşamaktır.
ama bir ablamız bana acilen piskiyatriye görün dedimafoldumben eşim son 10 gündür bu kelimeyi söylüyor bende ona kırlıyırdum,kzıalr benim işim ciddi ve çok zor, eşimi kendimden çok uzaklaştırdım, ama herşeye rahmen yine yanımda surat assada bana destek oluyor,evliliğimizi çok yıpratıyorsun git psikiyatriye sorunların çözülsün dedi,sorun yapacağı neyi var bu kzıın diyorsanız,en büyük sorun hiç sorun olmaması yani ben kendim yaratıyorum huzursuzluğu,çok kıskancım,çok kalp kırıyorum ve eşimin benden soğumasını sağlıyorum:gitme:
yani iş ciddi,hatta burada bu konuyla ilgili sayfa açıcaktım ama sonradan vazgeçtim,
bu arada arkadaşalrın biri altıparmakta çok iyi bir pskiyatri var randevu alalım dediler ama ismini bilmiyorum, öğrenince bana söyleyecek ve buradan araştıracağım,çok iyi bir dr.erkek doktormuş yada szilerin bildiği gittiği bir psikiyatri olabilir,lütfen paylaşın benimle
bu arada eşimde sen git eğer beni çağırırsa ben de geleceğim ama biran önce git dedi offfff
bu benim ağrıma gitti eşimin böyle söylemesi ama bugünde bulunduğum oratmda anlatınca herkez aynı kanıdaydı,ve deşarj olup geldim

Son düzenleme:
kaderim zaman zaman insanın böyle problemleri oluyo sıkma canını
ben sna bi dr tavsiye edebilirim çok şeker bi pisikolog
ayşe gavas aslan ismi
aile pisikoloğu canım fatih sultan mehmette muaynehanesi
arıcaaaaa artık jimerde de hasta görüyo
bilgine canımm inşallah herşey yoluna girer

canım bende nami kuğu diye bi psikiyatri onu biliyorum annemi götürmüştüm git bencede en azından rahatlarsın sıkma canını hiç bişeye rahat ol bak ne güzel oğluşların var sağlıklılar eşin var problem yaratma hep şükret hep kendinden daha zor durumda olanları düşün mutlu ol hayat çok çabuk geçiyor hiç bişeye değmiyor ne kalp kırmaya ne kendini üzmeye
güzel günler ilerde :))

günaydın hanımlar

kaderim vallhi bende zaan zamn çok istiyorum gitmek ama oydu buydu bana bitürlü sıra gelmedi ben kendiliğimden düzenli gitmek istiyorum arkadaşım gitti uzunca süre onada bir sorarım ama jimerde hasta bakan süpermiş bak o benim bile kafama yattı iyi gelir kesinlikle anlatır rahatlarsın problem yok derken kıskançlığı galiba abartıyorsun buda ciddi problem bunu kafanda halledersin hiç olmassa yardımcı olur çözüm için

cimcime bütün gece rüyamda senle uğraştım atatuğu gördüm kucaktan kucağa ama bir cemiyette düğün olabilir sünnet olabilir yeşimde gelmiş sözde eşiyle beraber oturuyoruz ama asıl süpriz sen kocaman hamilesin birde ablan varmış atatuğla çok ilgileniyor ama acayip güsel ayy diyoruz yeşimle cimcimenin ne güsel ablası varmış okadar güseldi yeşime ısrar ediyorum gelin bize çıkışta yemek yeriz diye sonra tuğkanın mıkırdanmasına uyandım hayır olsun inş.

size tuğkanın resmini ekliycem birazdan cumartesi çektim çok iyi çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…