- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
kızlar çok sağolun doktor tafsiyelriniz için,benim aklıma nasıl jimer gelmedi anlamadım sağolun kızlar,
burdanda bir araştırayım yinede,
ledangel maşallah büyümüş timsahınn çok tatlı olmuşş tuğkancık
antika canım ben pskiyatriye gitmeyi hiç düşünmemiştim ama eşim ve çevremedekiler gitmem gerektiğini söylediler,çünkü onlarla herşeyi paylaştım en başta eşim çok gitmemi istiyor,yani bana kalsa ben normal düzeydeyim,sakinim,anlayışlıyım, ama asla değil tabi kendimi kandırıyordum,yani dediğin gibi psikiyatriye gitmek bir erdemlik ama bunu benden çok eşim istiyor,kıskançlık feci safhada,
ayyy antkcm korkmaya basladım senden:)ömerimin sünneti geldi aklıma hayırlı olsn cnm gecmiş olsn simdiden:)
maşallah benim yeşil beyaz pelteme...kız bu daha oturamıyor mu ??? valla benimki de jöle gibi ne taraf ağır basarsa o tarafa salıyo kendini anormaller mi ne ??? melekcim facede vın vınnnn gördüm ayyy heves ettim kız bende alayım belki bi işe yarar da biraz ayaklanır sanmam ama boshayallersmile ayyy kız leadangel iki gün öncede eltim beni hamile görmüş hemde bebiş kızmış...ayyyy neler oluyor pekte hayra çıkmaz amalmaz:
AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
valla doğduydu doğcaktı derken büyümeye bile başladılar.dün akşam ilk video görüntülerini izledik.hastahaneden çıkışımız, ilk mama yemeye çalışması, bonyosu vs. diyorumki eşime tek avcundaymış doğduğu gün şimdi iki elle zor zaptediyoz.
nilimsi korku değil heycan bendeki hani böle genelde düğün gününde hissedilir ya midene kramplar girer elini ayağını nereye koycağını bilemezsin öle bişey. ayyy Rabbim bu günleride gösterdi ya inş. hepsininkini görürüz sırayla sonra mezuniyetlerini kep atma törenlerini, askerliklerini, damatlıklar içinde prenler gibi, e küçük prensesimizi gelinliklerle melekler gibi İNŞALLAAAAHHHHH.
ayy çok duygu yüklüyüm bu gün kızlar ağlatırsam sizide kusuruma bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?