Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam kızlar sondan gideyim bu sefer.
leadangel canım çok şeker olmuş bu paşa maşallah. artık oturuyoruzda hee Allah nazarlardan saklasın.
rüyana gelince özlemi anlatıyor bir şeylere duyduğun özlem ve yakında beklemediğin ama seineceğin bir haber alacağına dalalet. :))
kaderim meleğe katılıyorum Ayşe hanım senin sorununa ilaç olabilir.
ayrıca senin işin psikiyatristlik değil, psiklogluk. psikiyatri daha ileri vakalarda ve ilaçla tedavilerde başvurulması gereken bir bıranş. ama senin konuşarak terapi görmeye ihtiyacın var anladığım kadarıyla.ayrıca bu tarz aşırı kıskançlık vs. gibi durumlarda suç sadece tek tarafta değildir bunuda aklından çıkarma sebepsizde olsa karşı taraf öle bir şey yapmıştırki farkında olmadan buda senin böyle düşünmene ve kurmana sebebiyet vermiştir.fakat evet dahada büyümeden bir psikolog yardımı iyi olur.bizdeki sorunda burda patlak vermişti. ben yaptıklarının sorun düzeyinde olduğunu ve yardım alması gerektiğini eşime bir türlü anlatamadım ve bu boyutlara kadar geldi durum.gerçekten bir tarafın farkında olmaması diğer tarafıda çok yıpratıyor ve zaman içerisinde geri adım atmaya başlamasına sebep oluyor. bak sen ne güzel anlamışsında başındayken halledin işler dahada büyümeden.
bu arada kızlar ben dün bişey yaptım. birden doktoru değiştirme kararı aldım üstelik muayene esnasında adamın yüzüne biz sizden vazgeçtik diyerek. adam evet yaptığı işlerle tutulan övülen bir doktor ama içimden bi ses hayır dedi nedense, birden adamın yüzünü bi garip gördüm. oda şaşırdı siz bilirsiniz deyip çıktı odadan. eşim şaşkın noldu dedi. bilmiyorum ama rahatsız oldum adamdan birdn içime bir kurt düştü dedim. oda eğer sen böle birden karar değiştirdiysen altından bişey çıkacaktır peki başka bir doktora gidelim, hatta birde dorukta Tamer Bey'i diyordun ona gidelim dedi. ordan çıktık doğru Doruğa tesadüf boşmuş hemen muayeneye aldı ve bu güne gün vermek için 17:00'ye randevu verdi.
yani yine benim ilginçliklerim. biliyosunuz daha öncede Faruk Bey için acabalarım vardı ve kendisine en ihtiyaç duyduğumuz anda ulaşamamıştık bunda da öle bişey oldu işte.neyse bu gün 5'te doruk olucaz ama kesin diyorum bu kez :)))

tşk.ederiz kk teyzoşları yok antikam nerde oturucak destekle işte cimcimenin değimiyle pelte gibiler

kızlar çok sağolun doktor tafsiyelriniz için,benim aklıma nasıl jimer gelmedi anlamadım sağolun kızlar,
burdanda bir araştırayım yinede,
ledangel maşallah büyümüş timsahınn çok tatlı olmuşş tuğkancık
antika canım ben pskiyatriye gitmeyi hiç düşünmemiştim ama eşim ve çevremedekiler gitmem gerektiğini söylediler,çünkü onlarla herşeyi paylaştım en başta eşim çok gitmemi istiyor,yani bana kalsa ben normal düzeydeyim,sakinim,anlayışlıyım, ama asla değil tabi kendimi kandırıyordum,yani dediğin gibi psikiyatriye gitmek bir erdemlik ama bunu benden çok eşim istiyor,kıskançlık feci safhada,

tabiki bir erdem canım. üstelik malesefki biz Türk insanı bununda grip vb. gibi bir rahatsızlık sorun olduğunu kanıksayamıyoruz bir türlü ama çok doğal şeyler bunlar.ayrıca deminde dediğim gibi psikatri çok daha kapsamlı bir bıranş şöyle anlayatayım psikatristler öncelikle beyin fonksiyonlarında oluşan herhangi bir sorun varmı yokmu bunu inceleyerek durum değerlendirmesi yapar ve sorun yaratan bölgeleri iyileşmesi amaçlı daha çok uykuya yönlendiren ilaçlarla tedavide bulunurlar( çünkü beyin bazı sinirsel salgıları uyku yoluyla yeniler ). ancak psikologların ilaç yazma yetkileri zaten yoktur ve konuşarak tedavi üzerine eğitim görmüşlerdir.ve anladığım kadarıyla seninkide sadece ufak bir bunalımdan ibaretki buda zaman zaman hepimizin başına gelebilecek ve ilaçla tedavi gerektirmeyen bir durum bu sebeple psikog daha iyi dedim.ama yok psikiyatrist olsun dersen sanırım şu an devlet hastahanesinde çalışan yanlış hatırlamıyorsan eski konur hastahanesinin altında muayenehanesi bulunan Kurtuluş Alp var. gerçekten Bursanın en iyi psikiyatristlerinden biridir.

ayyy antkcm korkmaya basladım senden:)ömerimin sünneti geldi aklıma hayırlı olsn cnm gecmiş olsn simdiden:)

maşallah benim yeşil beyaz pelteme...kız bu daha oturamıyor mu ??? valla benimki de jöle gibi ne taraf ağır basarsa o tarafa salıyo kendini anormaller mi ne ??? melekcim facede vın vınnnn gördüm ayyy heves ettim kız bende alayım belki bi işe yarar da biraz ayaklanır sanmam ama boshayallersmile ayyy kız leadangel iki gün öncede eltim beni hamile görmüş hemde bebiş kızmış...ayyyy neler oluyor pekte hayra çıkmaz amalmaz:

evet canım aldık kızıma 23 nisan hediyesi:)))
ilk arabamı almaya gitmiştik ama bunu alıp geldik ilk arabam çok küçük geldi gözüme tutuş mesafeliydi ne bileyim bu daha kullanışlı geldi sonradan da bisiklet oluyo sen de bi göz atarsın bakalım
rüya hayır olsun canım inşallah hayırlara vesile olsun

tünaydın hanımlar.....
bu gün bi garibim böyle saf gibi gezinip duruyorum. Devrim'dede var aynı şey o bağırgan canavar sıpamın hiç sesi çıkmıyo hissediyomudur nedir sadece oturduğu yerde sarılıp duruyo hani böle yaramazlık yapar azarı işitirde sokulur hiç ses etmez ya çocuklar öle bi havada.bende sabah erken kalktım çantamızı hazırladım. giyceklerini hazırladım.saat 15:00 tede evden çıkcaz önce iş yerine gidip babamızı alcaz ordanda hastahaneye gitcez, saat 15:30 gibi işlemlerimiz başlıcak hayırlısıyla 16:00 civarlarıda erkek oluyoruz. :)))
ama ne yalan söylim içim bi garip saf gibiyim sanki canlı kelebek yutmuş gibiyim.hele akşam eve geldiğimizde nasıl olurum merak ediyorum.
neyse kızlar hepinizin dualarını bekliyoruz Allah yardımcımız olsunda hayırlısıyla sağlıkla atlatalım.

amin antkcm bak cok kolay gececek inş korkma bende senin gibiydim bir ara acaba kapıdan hiç cıkmasam gitmesem hastahaneye diye bile düşünmüştm zaten sizde yanında olcksnz tamer bey sünnetten sonra devrimi gene uyutur zaten ağrısını hep uykuda ceker sabahada hiç bişeyi kalmaz küçük adamın ömeri saat 4 de uyuttu sabah 5 te kalktı ben araalrda emzrdm sabah hiç bişey yoktu korkmak dedim ya hani bazı insanlar olur 6.hisleri cok kuvvetlidir bazı seyleri önceden sylrlr sende ürperirsin ondan öyle dedim

hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden küçük paşaya inş. hiç anlamadan atlatır cnm hayırlısıyla sırayıda bizimkilere atar allahım ne güsel heyecanlar bunlar dün doğucaklarmı nasıl doğucaklar derken insan neler görüyor hep güsel telaşları yorsun inş. bizleri yavrularımızın bunlar güsel heyecanlar

AMİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
valla doğduydu doğcaktı derken büyümeye bile başladılar.dün akşam ilk video görüntülerini izledik.hastahaneden çıkışımız, ilk mama yemeye çalışması, bonyosu vs. diyorumki eşime tek avcundaymış doğduğu gün şimdi iki elle zor zaptediyoz.
nilimsi korku değil heycan bendeki hani böle genelde düğün gününde hissedilir ya midene kramplar girer elini ayağını nereye koycağını bilemezsin öle bişey. ayyy Rabbim bu günleride gösterdi ya inş. hepsininkini görürüz sırayla sonra mezuniyetlerini kep atma törenlerini, askerliklerini, damatlıklar içinde prenler gibi, e küçük prensesimizi gelinliklerle melekler gibi İNŞALLAAAAHHHHH.
ayy çok duygu yüklüyüm bu gün kızlar ağlatırsam sizide kusuruma bakmayın.

nilimsi canım Devrim hiç uyutulmuycak.dün doktoruyla görüştük sakinleştirici bir fitil verilecek operasyon yerinede sprey uyuşturucu uygulanacak 20-25 dakika arası süreceğini işlemin söyledi ondan sonrada fitilin etkisinin tamamen geçmesi yarım saat kadar sürüyo onu bekleyip ağrı kesici iğne uygulanacak. spreyelerede güveniyoruz çünkü kendimizde kullanıyorduk dans ettiğimiz yıllarda acil sakatlanmalarda hemen sahneye çıkmak zorundaysak onu uygulayıp yarım saat bir saat arası dayanabiliyorduk o yüzden de içim rahat çünkü hiç bir şey hissetmiyorsun.

cnm benim ya anlattıklarınla önümde uzuuun bir film seridi belirdi..hayırlı sağlıklı bereketli günleri olsun yavrularımızın...ömerede dediğin fitili yapmıslardı kısa süreli uyku ondan sonra ayıldı ama dktrmz bosu bosuna acı cekmasin dedi ve yine uyudu ay bende heyecnlndm simdi gelince müsait olunca yaz olurmuuu

geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlanırsınız devrim paşa tam adam oluyor hayırlısıyla allah güzel günlerini göstersin canım

antika canım geçmiş olsun devrimciğe, eee artık kesilmiştir de umarım ağrısı huysuzluğu çok olmaz,
nasıl geçti operasyon merak ediyorum ayy yaz bir an öncede umarım iyi geçmiştir,
devrimde adam oldu yani artık,darısı bizim miniklerin başına,

selam hanım hanımcıklarrr....
inanılmıycak kadar iyiyiz maşallah.operasyona ben babamız ve anneannemiz beraber girdik. ama gidene kadar aksili üstüne aksilik geldi. önce trafiğe takıldık, sonra araba arıza yaptı direksiyon kitlendi eşim bunda bişey var vazgeçelim demeye başladı (ama korkudan) kaydirigubbakcemile3 neyse 16:00 da orda olmamız gerekirken biz ancak 16:30'da ordaydık. hemen odamıza geçtik. altımız soyuldu doktorumuz geldi biraz oyun yaptı Devrim'le sonra makattan fitilde değil bir sıvı saldılar 2 dakka içinde bizim o azman küfeyle içmişe döndü söylüyo, gülüyo, saf saf bakınıyo kaydirigubbakcemile3 sonra operasyon odasına çıktık ve babamıza sakinleştirici verilmek zorunda kalındı birden beti benzi attı yığıldı kaldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doktorumuz dalga geçiyo sizi değil Devrim'i kescez diye kaydirigubbakcemile3 neyse babamız oturdu başına ellerini tutuyo aşaya müdahale edemesin diye ben aldım kamerayı başladık. önce spreyimiz sıkıldı bir kaç dakka sonra hiç bişey hissetmediği belli olunca işlemimiz yapıldı. aldım oğluşumu kucağıma geçtik odamıza. 20 dakika falan sürdü sürmedi, ağrı kesici iğnemizde yapıldı ve odamıza indik. sonraysa tam bi şoktu hem bizim hemde doktor için. ağlamasını yada bağırmasını falan bekliyorduk doktorunda tecrübeleriyle. ama bizimki ilacın etkisi geçtikçe gülmeye başladı üstelik öyle bi gülmekki katılıyo dersiniz, kat çınlıyo kahkahasından akannehir doktor bize bakıyo biz doktora ohaoldumsmile hafif dozda bi sakinleştirici verelimde hem biraz uyusun hem sakinlesin ilginç hiç daha önce böylesini görmemiştim dedi. neyse hafif bir sakinleştirici verildi ağız yoluyla ama damlayla çok az miktarda bizimki normale döndü çıkışımızı verdi doktorumuz ve çıktık. yarım saat sonra evdeydik ve yatağına bırakır bırakmaz uyudu kel kurbağam. bir iki saat sonrada kurt gibi aç uyundu. bütün geceyse cimcimemin deyimiyle lgi manyağı olarak oynadı durdu. aklinialirimsmile ta sabah 7:00'de uyudu ve biraz önce kalktı şimdide maşallahı var ağrısı falan yok farkettim doktorunu aradım bişeyi yok yinede ağrı kesici vereyimmi diye nasıl hiç bızıklamıyomu diye bi tepki verdi yoooo dedim oynuyo vermeyin o zaman gerek yok dedi. yani daha ilk günden ağrı kesiciyi bile bıraktık.hihoyyyt
veeeee bu gün ilk defa emekledik baktı başka kaçar yol yok iyisimi gitmeyi kaçmayı öğreneyim dedi heralde bizimki kaydirigubbakcemile3
neyse çok şükür bunuda sorunsuz atlattık kızlar darısı bütün paşalarımızın başına.bu arada yine çenem yerlerde gezmiş öcürrr bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…