Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

bu arada kızlar hepinize çok çok teşekkür ederiz yürekleriniz ve dualarınızla bizimle olduğunuz için çok sağolun.

maşallah hiç sorunusz atlatmışsınız ne güzel tekrar geçmiş olsun,yarım saattemi çıkışınzıı verdiler doğrumu anladım,ohaoldumsmile
eee adam olduya emekler tabi annesi,
devrim sırayı bizim erkeklere verdi,sırası gelen kesilsin,
maşallah devrime hiç babaya çekmemişşşş cesaretli korkusuz devrim,kime çektiği belli aslında

maşallah devrime hiç babaya çekmemişşşş cesaretli korkusuz devrim,kime çektiği belli aslında

demi ama babaya çekseydi şu an beni delirtiyo olurdu zaten mız mız mız kaydirigubbakcemile3 evet canım tam yarım saat olmasada en fazla 40 dakka kalmışızdır orda.darısı hepinizim başına inş. sizlerde anlamadan atlatırsınız bizim gibi.
ve nilimsi çok teşekkürler Tamer Bey gerçekten en doğru seçimmiş bunuda gördüm. özelliklede bizimki adamın saçlarını yolmasına rağmen hiç sesi çıkmayınca tamam dedim. kaydirigubbakcemile3

dilek cnm ya bencede devrimin gelişmi diğer aydaslarına göre önde.ömerim 7.5 aylık olacak dönüyor oturuyor geri geri gidyor ama tam olarak emeklemyr her cocuğun gelişim devresi farklıdır ama mas devrime...adı gibi olck pasamız..

bizimkide popo üstü ilerliyor,dönmeyede başladı bir dönüyor bir daha doğrulamıyor:roflol:
yere yatak yapıyorum ona bütün gün yerde düşecek diye korkumdan yerlere attım çocuğu,köşeye yatırıyorum,bir geliyorumki halıya kadar gelmiş,
eee artık büyüyorlar:teytey:
nilmsi ömerciğin normal canım benim büyük oğlumun gelişimi gibi 8 aydan sonra emeklemeye başlamıştı,daha zamanı var annesi :teselli:

her çocuk bir olmuyorr,
atatuğta çirkin ol deyince oluyordu o zaman sanırım5,5 aylıktı atatuğ
bende ardaya bütün gün çirkin ol çirkin ol diyorum,çirkin olmayı öğretiyorum ama hala icraat yok çocuk bana bakıp bakıp gülüyor,bu benim annem olamaz der gibigamyoncuiremsu

slm kızlar
benimki dönemesede çirkin oluyor ama canı isteyince önceki gün bütün gün çirkin pozisyondaydı dün hiç yapmadı ama sürekli öksürdü ben yanınada öksürdüm ne duyarlarsa artık taklit pozisyonundalar bugün bezelye ayıkladım onunda oynaması için kasede alıp attım bikaç tane bezelye oda alıp atıyor bir gördüklerini hemen kapıyolar maşallah ya ama bizimkinde dönme yok henüz ama nasıl beceriyosa yer değiştiriyor vallh herşeyin zamnı gelince yapıcaklar hiç acelemiz yok ömür boyu yürümeye oturmaya bıkacaklar biraz yatmanın tadını çıkarsınlar

Günaydııııııııııııııın
Antika benim tel niye açmıyorsun bakim sopalıyacağım seni bu 1
ıyi ki ayrıldım Jimerden herkes unuttu beni
Ne bebek getiren vaaar
Ne hadi cumartesi çıkışta sana geliyoruz kent meydanında bir kahve içelim diyen varrr
Yok
unutulduk valla
yani siiiiteeeemmm ettim rahatladım
Özledim sizi kızlar yaaa :sinifsinif:

sen bizi unutuun asıl ayy özlemişiz kız sewniii
cumartesi kahve hımm yapalım bir organizasyon hemen

oo yeşimcim sen gelirmiydin buralara, özledik seni a.s.
biz seni unuturmuyuz hiç,daha dün yazdım merak etmeye başladım diye,

:)) Canlarım benim ya valla organize edeyorum o zaman
KK 13 Mayıs 2010 saat 14:00 da Kent Meydanı Cafe Crownda buluşuyoruz tamam mı?
Hem havalar da toparlar o zamana
Ne dersiniz
Kimler geliyor bakalım???
opuyorumnanaktan

hımmm ben ozaman ders çalışıyo olucam ama kaçabilirsem çok çalışmam gerek çok şu sınavda okulu bitirmem şart

leadangel 2 saat ders çalışma aaaaaa
ne bu canım bak gelirim karnına bastırmaya klava:
cimcimeme atatuğu yerim bennnn
hepinizi çok özledim

ben geldimmmmm........
bizim bıcır bütün gece bızıkladı acaba canımı yanıyo deyip durmalarından evdekilerin çocuğa anca sabaha karşı odaklanabildimki garibimin gazı var sadece ondan bızıklıyo.biraz masaj yaptım ondan sonrada rahat rahat gazını ıkarıp uyudu. bu arada kızlar dün gece benimkini eline verdim kaşığı önünede bir kase yoğurt bakim napcak diye kafa göz yoğurt oldu ama yedi de buldurdu ağzını becerdi yemeyi. :)))) "kirlenmek güzelmiş"
kızlar çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için sayenizde dualarınızla hemencik toparladık kendimizi çok çok sağolun.
Yeşim açmamak değil numara yanlış galiba dur hemen arıcam seni çünkü hiç senin çağrın falan yok telimde.bende sana kızıyodum aramadı bile bak diye. :))) bu arada 13 mayıs iyi olmuş bizde iyice iyileşmiş oluruz rahat rahat çıkarız dışarlara :))))

vallhi bastırsan belki azcvık azalır göbeğim
inş. ya bir aksilik olmas da geliriz ya cimcime memesen açsana yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…