Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayyy kızlar gene naz yapmaya başlamayın yaaa ohaoldumsmile neyse yeşimcim ok ben ordayım gelen adres biliyor zemuszemus zaten bak gör hepsi gelecek hele leadangel kolundan tutup ben getircem başlarm dersine heeeeeeee amannnnn kaderim yapmayıversin 1 yaşında nasılsa yapar ya kızlar bişey diycem ama siz bu çocuklara fazla mı yükleniyorsunuz ne ? valla ya bırakın yapmasınlar elbet yaparlar yürümesinler elbet yürürler üstelik geçen bir uzman tv de en akıllı çocuklar tembel olanlardır diyordu...bırakın bebek olsunlar gerisi nasılsa gelicek herşeyi öğrenecekler en azından ben öyle düşünüyorum o benim bebeğim ve hiç bir şey yapmasına gerek yok zemuszemus

cimcimem vallhi naz değil kocama söz verdim karacabeye gidip geliyim bidaha hep ders çalışıcam hiçbir yere çıkmıycam diye ama sen sıkı çalış haftasonu gidersin dedi akşam zaten sözkonusu yeşim oldumu iş değişiyor

sınavım orta ne iyi ne kötü biri 47 diğeri 57 yani geçicem inş. oyüzden akşam bir buket gül almış beni heveslendiriyor bende söz verdim bu sınavda biticek bu iş diye çok çalışmam gerek çokkk

cimcimem orası öle onlar bizim kuzularımız ne yapıp ne yapmadıkları çokta önemli değil. yada gelişimlerinin önde yada geride oluşu.ayrıca hep derim ya onlarda bizim gibi birer birey hepsinin yaptıkları ilgi alanları farklı olucak.yüklenmeye gelince doğruya doğru hiç üstüne düşmüyorum desem yeridir.nne yaparsa kendi kendine tabi zamanı gelicek ve öğrenmeye yönelik oyunlar vs. başlıycak ama henüz çok erken. hatta o zamanlar geldiğinde toplanıp bizde onlarla hem oyun oynar hem yaramazlık yaparız. düşünsenize artık anlıcak duruma geldiklerinde hepsini beraber tiyatroya götürürüz.sonra evde yayarız kocaman naylonları yerlere birer kocaman blok parmak boyalarla hem resim yaparlar hemde birbirlerini boyarlar tabi bizde nasipleniriz arada kaydirigubbakcemile3 sonraaa oyuncak kavgaları olcak, şikayetler ayyyyy opuyorumnanaktan çok güzel günler bizi bekliyo kızlar.alkisalkisalkis
sahi leadangel ne sınavı bunlar ne zamandır sorucam sorucam unutuyorum.:uhm:

benimde hep içimdedir banyoda fayanslara resim yaptrcm ğluma parmak boyalarıyla biz üniverstded masalara yapıyrduk cok eğlenceliiii

antıkacım Çok Çok geÇmıŞ olsun canım sevındım herŞeyın yolunda olmasına maŞallah erkekımıze,,haa bu arada maŞallah ona kız dıkkat et a bu Çocuk yakında yÜrÜr , konuŞuŞur demedı deme bence bu kadar Önde olmasını ılgılı bı uzmana gÖtÜrÜn canım deĞerlendırsınler bakalım zekı paŞamızı

[ı]buluŞma sÜperrrrr olmuŞ yeŞımcım gÜzel gÖzlÜm Çok Öz<lerdımmm senı
ÖykÜcÜÜÜ kapıp gelıyorum bende canım gÖrÜŞÜrÜz
[/ı]

hoppp leadangel buluşma perşembe hafta sonu değil unutma lmaz:demek biz olsak gelmiycen heyyy kk bayanları duydunuz mu??? opuyorumnanaktan

melekcim sana aynen katılıyorum bu devrim yakında yürür bi de bizimkileri kışkırtıp ellerinden tutup yürütmeye kalkar devrimle yanlız bırakmamak lazım bizim veletleri...aman aman antikacım ben almıyayım o boya işini her yer batacak lmaz:ayyy alsın boyama kitabıı boyasın ya da nilmsiin dediği gibi banyoyu boyasın ne o öyle hiç işin gücün yok mu şekerim seninbayanssulusmileheeee eğer ısrar edersen yollaım atatuğu bütün gün boyaşırsınız ama banyo yaptırıp yolla kaydirigubbakcemile2kızlar şimdi bişey diyeceğim aaaa uyuz saçmalama diyeceksiniz ama ben tiyatroyu oldm olası hiç sevmem antikammm götürürsün emi benimkini de ayyyy ruhum daralıyo ne yapayım sempatiksalakcinni antikam valla kuzum sen antikasın yani çok güldüm ayyy ne güzel kavga şikayet edicekler diyo ya hatunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydınn hatunlarrr

antika cnm sınav açıköğretim sınavı son senem bu sene ve 2 dersim var biterse okulum biticek oyüzden üzerine çok düşüyorum
cimcimem ozman senin peşine takılıcam yivrüm buluşma günü götür beni gittiğin yere kaydirigubbakcemile
dün yine gezmedeydim 12 de geldim bugün 1 gibi yine kaçar ünv. sınıf arkileri toplanıcaz salı günüde karaceby yolcusuyum kısmetse ama sonra k.. kapayıp oturucam ders çalışıcam beni özleyen gelir hıııhh

boyamı vallh bende bilmiyorum bunlar bizim sabrımızı sınıycaklar galiba bu sbh babasının söylemine göre ben mutfaktayken tuğkan kendiliğinden dönmüş bende sen elindene tuttun demi dedim tutumadım deyince bidaha icraat yok ama adamda neden yalan atsın cnm off sbh sbh ekmek kızartırken mutfağı yakıyordum ekmekleri untumuşum tost makinasında mjutfağa giremedim dumandan ayy alallahım 2 kez bişey yaktım evlendim evleneli ikiside 10 gün içinde bu çocuk akıl bıraklmadı bende vallhi

yok kız aman şu anda bile evi birbirine katma becerisine sahipki bide yürüse düşünemiyorum olabilecekleri.laelaelaelaelae batsın kız ne var nasıl mutlu oluyolar o hallerine değmezmi. sen yolla hatta hepsini yollayın ben onlarla hem oynarım hem yıkar yollarım opuyorumnanaktan
kız nye saçmalama diyim herkesin sevmediği bişey var ben götürürüm biraz büyüdülermi konserleride sana paslarım ama bende konser olayını sevmiyorum kafam şişiyo.:bbo: hıhh aynı böle oluyom kaydirigubbakcemile3
ne gülüyon yalanmı gerçekleri söylüyom. ama o benim saçımı çektiiii yaaa oda bana vurdu ama o benim oyuncağımı aldı ama oda ona bunu yaptııı kaydirigubbakcemile3 daha uzatayımmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım leadangel az kalmış ama yaaa 2 ders bişey değil bitmiş varsay. ama otur çalış gelin diyo hala hatun çalışmaktan kaytarcan tabe demi yemezler bir hafta aramıcaz seni :umursamaz: leadangel canım takma aynı unutkanlıklar bende de var kendimi unutcam artık bi yerlerde.bide o bikez yapıp bir daha yapmama olayları hakkatten sinir ediyo insanı. Devrim'de bazen bi sevindiriyo beni arkası gelmiyo ama bir kaç gün sonra bu kez bırakmamacasına tekrarlıyo.
melekçim sağol canım. uzman için doktorumuz biraz daha zaman geçsin dedi. geçen rahatsızlığında uzun uzun konuşma fırsatımız olmuştu ve 1 yaşını doldursun ona göre durumu değerlendirip ben sizi gerekli kişilere ve kurumlara yönlendiricem dedi. şuan dada yaptığımız şeyler var onları devam ettirmemizi söyledi.ama özel bir şey yapılmamasının 1 yaşa kadar daha doğru olduğu kanısında ki bende öyle düşünüyorum. zaten bu zaman içerisinde normal şartlarda öğrenmesi gereken bir çok şey var. :1no2:
şu an tek yaptığımız anlatımlar ki zaten doğduğundan beri bunu yapıyorduk.ve kitap olayımız onada 4. ayda başladık önce yemeye çalıştı falan sonra dinlemeye başladı yeni yenide taklitler başladı işte hikayede geçen konuşmalara göre mimik ve sesler çıkarıyordum ona. bir kaç zamandırda ortadan kaldırdığımız şeyleri aranıyordu bizde oyuna çevirdik onu bir kaç gündür. şimdi eşyaları saklama oynuyoruz beraber.böylece arık gözlüklerimiz gözümüzde kalmaya başladı kaydirigubbakcemile3 hele bana hiç taktırmıyordu.
fakat anlatırken farkettimde bizde çok hızlı gitmişiz sanırım.örneğin Devrim üç aylıktı ben ilk ona istiyormusun demeye başladığımda mama kutusunu gösterip istiyormusun diyordum ve yaptığı harekete göre veriyordum ki galiba farkında olmadan biz çocuğa öğretmeye başlamışız. bilmiyorumkismile
neyse kızlar ortalığı boş buldum çenem düştü susayım artıkın bari NE KADAR SÜRÇİN İHSAN ETTİYSEM AFFOLAAA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın bayanlar
yeşimciğimin buluşma fikri çok güzel olmuş bizde oğluşumla gelmek isteriz kısmet olursa

batsın kız ne varmıohaoldumsmile ooo antika canım seni sabırlı gördüm,ben o boya lekelerine hiç gelemem büyük oğlumda hala boya çalışması yapacağı zaman çıkıyor balkona istediğini yapıypr ama odada asla ayyy çıldırırım yoksa
ledangel canım sanada başarılar umarım alırsın iki dersinide

Ya tarihi yanlış mı yazdım ben :sinifsinif:
15.05.2010 yazacağıma 13 yazmışım eyvahedigeldismile
Kızlar çççoookkk pardon

BULUŞMA 15.10.2010 DA SAAT 14:00 DA
KENT MEYDANI CAFE CROWN DA OLACAK a.s.

GELMEYENLERE OLMAYAN SÜTÜMÜ HELAL ETMEM....

bende hafta içi nasıl gelicek bu diyordum sen iste yeşimcim ben gece 12 de geleyim....yaaaa kızlar yaz geldi boyayı moyayı boşver antika havuza gidelim havuza şunlarla...ayyyy ne güzel olur hem onlar hemde bizim için bronzlaşırız geçen sene hepimiz kaldı beyaz beyazkaydirigubbakcemile5

tamam kızlar buluşma 15 inde görüşürüz inşallah
bu arada cimcimecim valla havuz fikri süperr ya havalar iyice ısınsın gideriz ne güzel olur

men deldimmmm...
anca gecenin bu saatinde.bu gün dip bucak bi temizliğe kalkıştım bayada bitirdim.eski formuma geri dönüyorum anlaşılan :sm_cool: bir camlarım, vitrinim, gardolabım ve banyom kaldı alkisalkisalkis inş yarında onlar biter sonra bir temmuz başı gibide badanaya kalkışırım. ayy asıl ondan korkuyorum.ama onada çözüm buldum sayılır sağolsun yengem yolla annemleri bize yukarı (dağda evleri var) hem çocuğun ciğerleri gelişir temizlenir hem sende kimse karışmadan işini görürsün dediki ilaç gibi geldi valla. düşünüyodum o koku çocuğu mahvedecek diye iyi oldu.ama temmuzu beklicem mecbur hem herif izinde olcak hemde yukardaki ev anca ısınıyo.
cimcimem valla iyi fikir ama doktorlarına bi danışmak lazım yaramazların sonuçta havuzlar klorlanıyo zarar vermesin.hem banada bahane olur niye diye sorup sonrada :1shok: olcanız ama hadi çatlatmadan açıklıyim.benim birikinti sulara karşı bir fobim vardı bundan iki sene öncesine kadar küvete bile giremiyorum, yeni yeni yeniyorum bunu ve artık iyice cesaretimi topladım ve bu yıl kursa gitmeyi düşünüyordum banada bahane olur bu havuz sefaları hoş aslında bahanem büyük geçen boğulan bir çocuğu gördüm haberlerde ve birden dank etti iyi güzel bilmiyorsun ama ya senin başına gelse senin korkularınmı yoksa çocuğunmu daha önemli dedim kendi kendime ve kararımı verdim bu yıl bir kursa gidip öğrenicem diye.
kaderim rahat ol parmak boyalar suyla rahatlıkla temizleniyo kaydirigubbakcemile3 ayrıca konu öğrenmekse kirlenmek güzeldir alkisalkisalkis hoş bende biraz merekliyım heralde bu konularda örneğin evlediğimiz ilk yıl misafir odamızı atölye olarak kullanmıştık eşimle akvaryum iç dizaynı yapıyorduk kaydirigubbakcemile3 heryerde köpükler derzler akrilik boyalar aklinialirimsmile neyse daha öncede dedim ya siz yollayın hepsini bana ben hem öğretir hemde yıkar öle yollarım geri size.
Yeşim'cim haftaya ful boşum canım ne zaman nereye istersen. ama aklıma takıldı o kadar çok bebek arabasını nasıl sığdırcaz oraya bilmiyorumkismile iyisimi ilk giden etraftaki bir kaç masayı boşalttırsın kızlar. kaydirigubbakcemile3

maşallah antika ne ara yaptın o temizliği 12 de aradım mışıl mışıl uyuyordun sana gelicektim bekledim aramanı ama tık yok bende uyanmadı bu diyordum kafamçokkarıştı antikacım valla doktora sormaya hiç niyetim yok beni 3,5 aylıkken sokmuşlar havuza hala yaşıyorum...şimdi doktora sorucaz yok öyle yok böyle valla hiiiiiç kafamı karıştıramam sokucam havuza ama marmara denizine sokmam çocuğu o başka...tatilde görmüyor musunuz ingiliz almanlar minnacık veletleri her yere sokuyorlar onların çocuğu çocuk değil mi???sokma desede sokucam valla....bence sen korkuyorsun o zaman boyaya sana havuza giderken bana :lepi: korkak antika korkakkkkkk antika

bende ardamı sokacağım havuza,babaannemizin yanına gidince,talhamıda sokmuştum bişey olmadı,

karamuk nerdesin ya vallah merak etmeye başladım seniopuyorumnanaktan

naz sende yoksun oratlıkta nerdesiniz kızlarr

ikisi de facede ama buralara uğramıyorlar kaderimlmaz: kız yaza havuz partisi yaparızkaydirigubbakcemile5 bişeycik olmaz dediğin gibi bende hep girmişim bak şimdi su kuşu oldum...talha şimdi yüzme biliyordur di mi kaderim ne kadar küçük sokarsan o kadar güzel yüzerlerguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…