Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

cimcime biliyor ama okadar da çok değil,suda duracak kadar işte
yüzme kurslarına gidiyor 2 senedir şimdi kaydını yaptırdım temmuzda başlıyor yine

bak bak demek facedesiniz hee buraya niye uğramıyonuz kızzalsanaalsanasmile bende sizi merak etiim,

yeşim 13 daha iyidi ya buluşma içinakannehir
benim oğlumun her cumartesi burfemde forklor çalışması var müsamele için 2.5dan 5 kadar burfemdeyiz oğlumu bırakıp gelsem arada çok mesafe var ama vallahi bahane değil,
bakalım elimden geleni yaparımm yine

Geldim hatunlar geldim.Cimcime faceden acil çağrı yaptı hemen geldim..Arasıra bakıp çıkıyorum,geçen baktım buluşma hafta içine ayarlanmış üzgün ve kırgın olaraktan siteyi terk etme kararı aldım.lmaz:Baktım ev hanımları bir gruplaşma yaşıyor sessizce aradan çekileyim dedim.alsanaalsanasmile Şaka şaka...Ben de sınavlara çalışıyorum bir süredir ama azıcık alınmadım değil yaniopuyorumnanaktan

merhaba yeşim hanım sanırım jimerden ayrılmıssınız benımde dogumun oldukca yaklastı sızlerde ve bır suru doktor cıkınca acaba jımer yıne bır krızemı gırdı başka hastane arayısına girsem mi diye düşünüyorum ama jale hanımdan da mennumun ama o da bu aralar çok yoğun doğal olarak geri dönüşleri geç olmaya başladı kararsız kaldım düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim.

kızlar alınganlık yapmayın ya valla ayıp ediyosunuz baklmaz:
cimcime ben ve leadangel yakın oturuyoruz birbirimize canım e arada görüşüyoruz bütün gün evdeyiz
haftasonu da çok buluşma yapıldı ama kimse gelmiyo hep belli kişiler oluyo
bu topikteki herkez davetli isteyen bi şekilde gelir
gelmiyosunuz gelmiyosunuz sona küsüyosunuzlmaz:
:)))
artık havalar ısındı dışarda havuz piknik ve benzeri daha güzel aktivitelerde buluşuruz kızlar takılmayın böyle yok ev hanımları guruplaştı falan diye

ayyyy nazcım aşk olsun....sen bebek sevmek iste yeter ki biz her ortamda sana getiririz bıcırıkları amaaaa bizde artık senin ufaklığı sevmek istiyoruz kız olsun kız olsun yeşimcim valla havuza mutlaka gidelim ama ben haşema alıcam kendime önce bu kilolarla bilmiyorumkismile bana da bikini out oldu senağlama offffffffffffffff nasıl vericem bu kiloları ben yaaa hala regl olmadım şiştikçe şişiyorum....çok iyi yapmışsın kaderim kursa vermekle yüzme bilmesi çok önemli valla 3 yaşına gelsin atatuğ kabul ederse kurslar yazdırıcam

canlarım hepinize iyi akşamlar hepinizi çok özledim heleki kuzucukalrımııı opuyorumnanaktan bayacağı bir ayrı kaldım topikten ama inanın moralim çok bozuk canım sıkkın hiç bişey yapmak istemiyorum geçen pazardan beri ayberkin ateşini düşüremiyorduk sürekli 39 derecelerde geziyor ne uyku kaldı ne bişey gece hep nöbet tuutuk başında PFAPA rahatsızlığı yüzünden boğazalrı çok şişti ve çok kötü iltihaplandı yavrum yemek yiyemedi yutkunamadı ve tabiki bunalrın sonucunda 2 kilo verdi ve okulada gidemedi. eğer o kortizonlu iğneyi vurduysaydık 2-3 saatte hiç bişeyi kalmıcaktı ama ne biz ne doktorlar bu kadar sık aralıklarla artık iğne vurmak istemedi ve en sonunda doktorlarla beraber geniz etinden sonra bademciklerini de aldırmaya karar verdik kısmetse perşembe sabahı oğluşum ameliyat olacak ve yarın gece hastaneye yatıyoruz perşembe geceside muhtemelen hastanede kalıcaz tek dileğimiz ayberkin bu arada tekrar ateşinin çıkmaması ve hayırlısı ile şu ameliyatı atlatmak istiyorum ki artık yavrum rahat etsin işte böyle kızlar bir sürede olmucam aranızda ondan sonra kısmetse görüşürüz bu arada işallah hepiniz iyisinizidr bebişlerim iyilerdir onalrı öpün benim için kocaman ve size cumaretsi günkü buluşmada hepinize iyi eğlenceler benim yerimede bir fincan kahve için lütfen eğer şu ameliyat işi olmasaydı bu sfer kesin ordaydım ama yine kısmet değilmiş işallah bidahaki aktivitelerde görüşmek üzere öpüyorummmmmmmmmmmmmm...........................

günaydın kızlar

karamuk geçmiş olsun canım, allah oğluşuna yardımcı olsun hiç anlamadan gelir geçer inşallah,

Günaydın kızlar
Karamukcuğum geömiş olsun canım
En iyisi aldır ve kurtul
En kısa zamanda iyileşir inşallah

şimdi affettik seni karamuk ohaoldumsmile inş ameliyatınız ço çok kolay rahat geçer oğluşun hiçbir şey anlamadan geçer gider...şimdden çok çok geçmiş olsun karamukcum...

karamuk çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin inş. keşke nerede ameliyat ettireceğinide yazsaydın. büyük ihtimal okumazsın ama yardımcı olabileceğimiz bişey olursa mutlaka haberdar et canım bizleri.
cimcimem okuyunca şaşırdım kaldım. anneme sordum bilmiyorum dedi. eşimi aradım böle böle diye aaaa evet ben sana söylemeyi unuttum ama dedi :1no2: klava: 15 yaşında delikanlı ya aklı bi karış havada. kaydirigubbakcemile3 hem hiç bi konuda bu korkak kelimesinide kabul etmiyom hee su konusunda evet biraz var ama yencem bu sene koydum kafaya a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…