Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Merhaba Hanımlar, 4,5 aylık hamileyim. Başından beri Jale Hanım' a gidiyorum. Az önce 11.05.2010 tarihine randevu almak için Jimer' i aradım. Randevu servisindeki bayan sosyal güvencemin olup olmadığını sordu. SSK lıyım ama niçin sordunuz dedim. Sabahdan öğlene kadar randevu alırsanız ücreti 50.-TL, öğleden akşama kadar alırsanız özel olarak gelmiş oluyorsunuz ücreti 100.-TL dedi. Ben zaten şimdiye kadar hep 100.-TL ödedim. ve bana şimdiye kadar böyle bir bilgi aktarılmadı dedim. Bayan biraz duraksadı ve ben sadece sosyal güvencenizi sordum filan dedi. Randevu almadım. Çevremde Jale Hanım' a giden en az 15 arkadaş var. Bi onlara danışmak istedim. Ancak şuan çok şaşırdım. Jale Hanım' ın sadece doğumu sgk lı olarak yaptırdığını, sgk lı olarak randevu almadığını, sgk lı hastalarla sadece Melike Hanım' ın ilgilendiğini biliyordum. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası....

:uhm:

pek anlayamadım sizi ama Jale hanım sgk lı hastalara da bakıyor..ben özelden gidiyorum ama sgklılara da baktığını çok iyi biliyorum(son haftalarda bir değişiklik varsa bilemem)
sadece sgk lı ve özel hastaların muayene saatleri farklıdır..
Santraldeki bayan bu yüzden sormuştur..

Ne yapacağınızı neden şaşırdınız Sgk lı gidecekseniz Jale hanıma Sgklı randevu alın..

bunda kafa karışcak ne var anlamadım bende 6 aylık hamileyim en başından beri jale hanıma sgk lı olarak gidiyorum doğumuda muayeneyide sgk lı olarak yapıyor.siz sormamakla hata yapmışsınız en başından.sadece bakma saatleri farklı öğlene kadar sgk lı ya öğleden sonra özele bakıyor.ama bakım arasında jale hanımın hiçbi değişikliği yok özelde aynı sgk lı bakımda aynı jale hanım hep aynı ilgi ve alakayı gösteriyor.çünkü ikisinide denedim.sizde sgk lı olarak devam edebilirsiniz isterseniz.ama halen neden şaşaırdınız anlamadım:1no2:

Evet dediğiniz gibi sormamakla büyük hata yapmışım. Tabiki bundan sonra sgk lı olarak randevu alacağım. fakat şimdiye kadar sormak bir yana bana her hangi bir bilgilendirme yapılmadı. diğer arkadaşlarımı aradım 6 arkadaş ile görüştüm. hiç birinin sgk lı olarak baktıklarından haberleri yok. Bundan sonra hepimiz sgk lı olarak randevu alacağız.

selam hanım hanımcıklarrrr......
ayy bu gün cimcimemle konuştum ama hala mahcubum doğrusu hoş o durumumu anlamış DD eee kardeş gibi olduk artık aylardır hatta aaa nerdeyse bir yıl oluyo bizim cimcimeyle tanışmamız. ve hayatımızın en güzel en önemli evrelerini geçirdik beraber.
bu arada çiğdemcim öncelikle hoşgeldin canım. Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ayrıca bende ahyatu ve denizle aynı fikirdeyim keşke önceden sorsaydın. çünkü bizim son aylarımızda Jale hanım sgk'dan bakmaya başlamıştı ki buda sizlerin ilk zamanlarına denk geliyor. neyse bundan sonra sgk'lı olarak devam edersin.

Allah allahCADIARZU başladığınız hastanenin Sgk lılara bakıp bakmadığını hiç merak etmediyseniz hepiniz birden, demek ki sizin için özel ya da SGK farketmemiş demektir ücret konusunda..
Yanlış anlama arkadaşım tuhaf geldi biraz ondan dedim..:kedi:

Neyse artık durumunuza göre özel ya da SGK lı bir karar verirsiniz inşallaha.s...

slm kızlar....yarın anneler günü ve bugünden çooook heyecanlıyım...hayatımın belki de en doğru kararı oğluşumu doğurmakmış...hepinizin anneler gününü kutluyorum..hamişlerinde tabiki...anne olmak isteyenler Allah yardımcınız olsun bu duyguyu sizde tadın inş...beyaz meleğim yarın kaynanasına el öpmeye gelicek mi ? benim güzeller güzeli gelinimbayanssulusmile

sağol biriciğim teşekkür ederim senin de anneler günün kutlu olsun canım...
aslında bu gün düşünmedim değil sana gelmeyi..yalnızım evde ama evde değildir diye vazgeçtim kendi kendime...:)
gelinin bu akşam ananeye gidiyo hayatım yarın akşam göneriz heralde eşim yarın bizi gezmelere götürür kanumca:))
çok çok öpüyo ama gelinin ellerinden
al bu da hediyen a.s.

selam hanım hanımcıklarrrr........
önce teşekkürler sonrada hepinizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim bu günleride gösterdi isteyen herkesede nasip etsin inş. kızlar bilginize yarın özdilekte anneler günü etkinlikleri varmış benim herif öğrenmiş galiba orada olucaz gündüz yolunuz düşerse bekleriz.
cimcimem ne meraklıymışın kız el öptürmeye :)))) kızma sakın şaka yapıyom he :))) ahhhh ahh bi gelinim bileme yok ((( Yeşim hadi doğur bi dane artıkın bak seni bekliyom :)))

kızlarr anneler günümüz kutlu olsun,a.s.
iyiki anneyimm:teytey:

anne olmak isteyen herkezi allahım bu güzelikten mahrum etmesin , herkez bu duyguyu tatsın inşallah:Saruboceq:

bugün oğlum benden 2 tl istedi,bende verdim sakın abur cubur alma yemek yicez diyede arkasından bağırdım,neyse aradan 15 dakika geçti elleri arkada geldi,anneciğim anneler günün kutlu olsun diyerek içeri girdi:gitme:bende şaşkın ve ağlayarak ona sarılıp öptüm,elleri arkada içeri girdi sonra bana uzatıp hediyemi verdi,hediye paketi bile yaptırmış,açtım bana künye almış kırtasiyeden 10.13 yaşlara hitabediyor ama o benim için çok özel bir hediye ve beni çok duygulandırdı,eşim gelince de gösterdim eşimde çok taktir etti bu davranışını ,sonra eşimde ooo oğlum çok para vermişsin diye taklıdı ona,2tl.lik belki ama benim için çok özell onu hayatım boyunca saklayacğım,bu arada oğlumun bana ilk hediyesi,sanırım o yüzden bu kadar duygulandım

ileriki yıllarda sizin bebişlerde büyümüş ve sizlere hediye alımş olurlar inşallah bu duyguyu sizlerde tadın isterim,

ayyyyy melekcim keşke gelseydin valla 4e kadar evdeydim sonra çıktım sevsinler onun o minik mis kokan elleriyle verdiği a.s. bakalım yarın bıcırıklar bize ne hediye alıcaklar bizim evde biyerlere bişeyler saklandı gördüm ama açmadım ne planlar yapıldı bakalım süpriz bizlere....ayyyyy çok güzel olucak :asigim:

kızlar herkezin anneler günü kutlu olsun anne olmak isteyen dileyen herkeze allah nasip etsin ne mutlu bize ki annneyizzzz :)

ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
hepinisi özledim yafff
anneler gününüz kutlu olsun allahım bugünleride yaşattıya bizlere ben hediyemi 17 ksımda aldım kucağıma allahım isteyen herkeslere yaşatsın bunu canı gönülden diliyorum

çokk güsel geçti anneane tatilimiz böceğim köye gitti busefer misss gibi ciğerlerimizi açtık geldik
buluşma inş. çok istiyorum gelmek
havuza gelince ben haşemo ayarlıyayım bitene ancak öyle yoksa hayatta mayo giyemem bu halimle
karamuk çokkk geçmiş olsun cnm allahım acil şifaar versin hayırlısıyla atlatın inş. oğluşunda sağlığına kavuşsunnn
yeni gelen hamişlerde hoş gelmiş allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş. sizlerinde
bende gidip dinleneyim biraz tuğkan uyumuşken çok yoruldum bugün çokk

bizde bugün aşımızı olduk rotamızda yapıldı, ohhh rahatladık bir daha 3ay sonra aşımız var 3 ay rahat oğluşum,
antika dün telefonda konuşmuştuk ayarladınızmı canım, merak ettim ben malum yeni geldim,iyikide söz vermemişim sana çünkü yetişemiyecekmişim,yazarsın gelince

kızlarr selammopuyorumnanaktann ben geldimmmm
çok şükür hayırlısı ile ameliyatımızı atlattık hepinize çok çok teşekkür ederim iyi dileklriniz içinopuyorumnanaktan oğluşumda çok şükür iyi yavaş yavaş toparlanıyo perşembe günü kısmetse okula başlıyacak. ama kızlar gerçekten sıkıntılı bir ameliyat geniz etine hiç benzemiyor iki üç günümüz çok sıkıntılı geçti ama şimdi çok şükür iyi allahım bir daha göstermesin bu son olsun:Saruboceq: antikacım canım sormuşsun nerde olduğunu çekirge ssk da yaptırdık doktorumuz oranın doktoru ama süper bir dr ayberk hatta kendi doktorundan daha çok seviyor onu kbb boğazla ilgili probleminiz ki hiç kimsenin olmasın da olursa tevsiye ederim gönül rahatlığı ile a.sşimdilik kaçıyorum görüşürüz yine izinde olduğum için işler bayağı birikmiş onları toparladık 2 gündür artık biraz rahatladım görüşürüz kısmetse öpüyorum hepiniz ve kuzucukalrımıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çokkk geçmiş olsun karamuk hadi atlatmışsınız hayırlısıyla inş.
kaderim sanada geçmiş olsun bizde yarın atlatalım şu aşıyı inş. şimdiye kadar hç sorun yaşamadık aşıyla ilgili ama inş. bundan sonrada yaşamayız

karamuk çok geçmiş olsun canım,inşallah ilk ve son olur,

sağol canım,ledangel bu aşı çok rahat geçti biizm ne ağrısı oldu ne ateşi umarım sizinde böyle rahat ve güzel geçer,bundan sonra 3 ay sonra aşıları var,aşılardan belli artık büyüyor bunlar

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
sağolun kızlar yaa işallah kaderim dedğin gibi ilk ve son olsun bunlarr :Saruboceq:
ay kuzucukalrım aşılarını mı oluyolar hadi kızlar işallah sorunsuz atlatırısnız bu aşılarınızı daa.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…