Merhaba Hanımlar, 4,5 aylık hamileyim. Başından beri Jale Hanım' a gidiyorum. Az önce 11.05.2010 tarihine randevu almak için Jimer' i aradım. Randevu servisindeki bayan sosyal güvencemin olup olmadığını sordu. SSK lıyım ama niçin sordunuz dedim. Sabahdan öğlene kadar randevu alırsanız ücreti 50.-TL, öğleden akşama kadar alırsanız özel olarak gelmiş oluyorsunuz ücreti 100.-TL dedi. Ben zaten şimdiye kadar hep 100.-TL ödedim. ve bana şimdiye kadar böyle bir bilgi aktarılmadı dedim. Bayan biraz duraksadı ve ben sadece sosyal güvencenizi sordum filan dedi. Randevu almadım. Çevremde Jale Hanım' a giden en az 15 arkadaş var. Bi onlara danışmak istedim. Ancak şuan çok şaşırdım. Jale Hanım' ın sadece doğumu sgk lı olarak yaptırdığını, sgk lı olarak randevu almadığını, sgk lı hastalarla sadece Melike Hanım' ın ilgilendiğini biliyordum. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası....
:uhm:
Merhaba Hanımlar, 4,5 aylık hamileyim. Başından beri Jale Hanım' a gidiyorum. Az önce 11.05.2010 tarihine randevu almak için Jimer' i aradım. Randevu servisindeki bayan sosyal güvencemin olup olmadığını sordu. SSK lıyım ama niçin sordunuz dedim. Sabahdan öğlene kadar randevu alırsanız ücreti 50.-TL, öğleden akşama kadar alırsanız özel olarak gelmiş oluyorsunuz ücreti 100.-TL dedi. Ben zaten şimdiye kadar hep 100.-TL ödedim. ve bana şimdiye kadar böyle bir bilgi aktarılmadı dedim. Bayan biraz duraksadı ve ben sadece sosyal güvencenizi sordum filan dedi. Randevu almadım. Çevremde Jale Hanım' a giden en az 15 arkadaş var. Bi onlara danışmak istedim. Ancak şuan çok şaşırdım. Jale Hanım' ın sadece doğumu sgk lı olarak yaptırdığını, sgk lı olarak randevu almadığını, sgk lı hastalarla sadece Melike Hanım' ın ilgilendiğini biliyordum. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası....
:uhm:
bunda kafa karışcak ne var anlamadım bende 6 aylık hamileyim en başından beri jale hanıma sgk lı olarak gidiyorum doğumuda muayeneyide sgk lı olarak yapıyor.siz sormamakla hata yapmışsınız en başından.sadece bakma saatleri farklı öğlene kadar sgk lı ya öğleden sonra özele bakıyor.ama bakım arasında jale hanımın hiçbi değişikliği yok özelde aynı sgk lı bakımda aynı jale hanım hep aynı ilgi ve alakayı gösteriyor.çünkü ikisinide denedim.sizde sgk lı olarak devam edebilirsiniz isterseniz.ama halen neden şaşaırdınız anlamadım:1no2:
Evet dediğiniz gibi sormamakla büyük hata yapmışım. Tabiki bundan sonra sgk lı olarak randevu alacağım. fakat şimdiye kadar sormak bir yana bana her hangi bir bilgilendirme yapılmadı. diğer arkadaşlarımı aradım 6 arkadaş ile görüştüm. hiç birinin sgk lı olarak baktıklarından haberleri yok. Bundan sonra hepimiz sgk lı olarak randevu alacağız.
slm kızlar....yarın anneler günü ve bugünden çooook heyecanlıyım...hayatımın belki de en doğru kararı oğluşumu doğurmakmış...hepinizin anneler gününü kutluyorum..hamişlerinde tabiki...anne olmak isteyenler Allah yardımcınız olsun bu duyguyu sizde tadın inş...beyaz meleğim yarın kaynanasına el öpmeye gelicek mi ? benim güzeller güzeli gelinimbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?