Günaydın kızlar.Karamukcum çok geçmiş olsun canım.
günaydın hanımlar aşılarımızı olduk inş. sorunsuz atlatırız bugünü ama emzik 2 saat verme deyince iş değişti çok mızırdandı zor uyuttum şimdi emzik olmadan kaderim 9 . ayda kızamık aşısı kaldırıldı 12. aya alındı 9. ayda aşı yokki bende şimdik tereddüte düşştüm ne aşısı vurulucak dedi drunuz size 9 da
günaydın hanımlar aşılarımızı olduk inş. sorunsuz atlatırız bugünü ama emzik 2 saat verme deyince iş değişti çok mızırdandı zor uyuttum şimdi emzik olmadan kaderim 9 . ayda kızamık aşısı kaldırıldı 12. aya alındı 9. ayda aşı yokki bende şimdik tereddüte düşştüm ne aşısı vurulucak dedi drunuz size 9 da
kızlarr selammopuyorumnanaktann ben geldimmmm
çok şükür hayırlısı ile ameliyatımızı atlattık hepinize çok çok teşekkür ederim iyi dileklriniz içinopuyorumnanaktan oğluşumda çok şükür iyi yavaş yavaş toparlanıyo perşembe günü kısmetse okula başlıyacak. ama kızlar gerçekten sıkıntılı bir ameliyat geniz etine hiç benzemiyor iki üç günümüz çok sıkıntılı geçti ama şimdi çok şükür iyi allahım bir daha göstermesin bu son olsun:Saruboceq: antikacım canım sormuşsun nerde olduğunu çekirge ssk da yaptırdık doktorumuz oranın doktoru ama süper bir dr ayberk hatta kendi doktorundan daha çok seviyor onu kbb boğazla ilgili probleminiz ki hiç kimsenin olmasın da olursa tevsiye ederim gönül rahatlığı ile a.sşimdilik kaçıyorum görüşürüz yine izinde olduğum için işler bayağı birikmiş onları toparladık 2 gündür artık biraz rahatladım görüşürüz kısmetse öpüyorum hepiniz ve kuzucukalrımıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba karamuk ben birşey sormak istiyorum geniz etinle ilgili benim kızımdada geniz eti var dedi dr biraz iltihap varmış önce onu kuruttu ameliyat şart tabi ama biz okey demediğimiz için olmuyor ameliyattan sonrası nasıl geçiyor biz 2 dr birden götürdük iki dr da çok basit ameliyat olduğu gün çıkartıyorlarmış hastaneden çıktığı gün normal hayata devam edebiliyor dedilerde bana çok inandırıcı gelmedi kızımda çok ufak 16 aylık kıyamıyorum hiç yavruma ama çokta sıkıntısı var
selam kızlar şimdi dikkatimi çeken bi topik oldu linki buraya atıyorum belki bizimde elimizden bir şeyler gelir.
ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! lütfen bi göz atın cumarteside bir araya geldiğmizde konuşuruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/348259-ucuz-bebeklere-yardim.html
melek 9. ayda aşınız yapıldımı canım bende şaşırdım şimdi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?