Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hanımlar aşılarımızı olduk inş. sorunsuz atlatırız bugünü ama emzik 2 saat verme deyince iş değişti çok mızırdandı zor uyuttum şimdi emzik olmadan kaderim 9 . ayda kızamık aşısı kaldırıldı 12. aya alındı 9. ayda aşı yokki bende şimdik tereddüte düşştüm ne aşısı vurulucak dedi drunuz size 9 da

günaydın canım oh hadi çok şükür atlatmışsınız işallah bugünüde rahatça geçirir paşaa.s

HEP.B canım terdütte kaldım deyince aldım aşı kartını dr.yazdğının aynısını yazıyorum,
-gecel.x yanlış yazmışta olabilirim dr.yazısı çünkü, 02.08.10.tarihte bu

Slm arkadaŞlar nasılsınız
uzun zamandır gıremıyorum,unutmuŞsunuzdur benı geÇmıŞe ŞÖyle bır gÖz attım cumartesı buluŞma varmıŞ sızlerı yakından tanımak Çok ısterım ,gelebılırsem gelıcem
leadangel canım vallahı gıremedım foruma doĞum hıkayemıde yazamadım en kısa zamanda yazıcam ınŞallah
herkesı kocaman ÖpÜyorum bundan sonra aranızda olmaya ÇalıŞacaĞım

merhaba karamuk ben birşey sormak istiyorum geniz etinle ilgili benim kızımdada geniz eti var dedi dr biraz iltihap varmış önce onu kuruttu ameliyat şart tabi ama biz okey demediğimiz için olmuyor ameliyattan sonrası nasıl geçiyor biz 2 dr birden götürdük iki dr da çok basit ameliyat olduğu gün çıkartıyorlarmış hastaneden çıktığı gün normal hayata devam edebiliyor dedilerde bana çok inandırıcı gelmedi kızımda çok ufak 16 aylık kıyamıyorum hiç yavruma ama çokta sıkıntısı var

canım günaydın evet dedikleri gibi geniz eti ameliyatı çok basit bir ameliyat korkmana gerek biz sabah olduk ve öğleden sonra çıktık ve çocuk ayaktaydı gerçekten normal hayatına devam ediyor sadece ikinci günü biraz boğaları acıyor ama normal herşeyi yiyip içebiliyor sıkıntısı varsa hiç bekletme canım çünkü geniz eti çocuğun gelişimini de etkiliyor o yüzden yapılması gerekiyorsa hiç bekleme yaptır çocukda rahat etsin siz de a.s

canımgirdim baktım linke gerçekten yardım etmek isterim siz aranızda konuşun bana da haber verin bende ayberkin küçüklerinden ayarlayyaım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…