Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

herkes elele tutuşup gelsin aaaa
bak geliyorum size iğne vurmaya :))
klava:

şurup vermede iğnede olur herşeyde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sahi kızlar günüm gecem karıştı benim bu hafta cimcimem gibi biraz gezem tozem dedim nevrim döndü.kafamçokkarıştı bu günde mudanyada şu doğumu yaklaşan arkadaştaydım, çantasını hazırladık küçük prensesimizin evin son rötüşlarını yaptık. artık sadece küçük kızımızı bekliyoruz. ama hakkatten karıştım yani bu gün durup durup bu gün günlerden ne diyom. şimdide gözlerim şeşi beş görüyo. neyse yarın kendime izin verdim evde ve huşu içinde olacağım kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlarrrrrrrr herkeseeeopuyorumnanaktan
desenize yarın yine buluşma var iyi eğlenceler sizlere kızlarrra.s

Günaydın kızlar,yarın kaça kadar takılırsınız acaba?Ben oğlumu 13:00 civarı cimnastikten alıcam çekirgeden ,zaferde biraz işim var ordan Kent Meydanına gelicem aksilik olmazsa ,akşama da Suaredeyim kıyafet bakıcam,yani çok yoğun bir gün yine inşallah yetişirim.

sahi kızlar ya kaçta toplanıcaksınız bizde yüksek ihtimalle çarşıya çıkıcaz ordan gelicem onun için kesin bir saat olsun oa göre ayarlıyalım işimzii ay çok istiyorum gelmek inş. aksilik olmaz

sahi kızlar ya kaçta toplanıcaksınız bizde yüksek ihtimalle çarşıya çıkıcaz ordan gelicem onun için kesin bir saat olsun oa göre ayarlıyalım işimzii ay çok istiyorum gelmek inş. aksilik olmaz

Face ye saat 14:00 diye yazmış Yeşim,değişiklik yok sanırım.

ya eşim işe gitti gelicem götürüm dedi bak bu saat oldu yok beninasıl deli etti anlatamam size eğer gelemessem çok fena olucak akşama çok

ya eşim işe gitti gelicem götürüm dedi bak bu saat oldu yok beninasıl deli etti anlatamam size eğer gelemessem çok fena olucak akşama çok

yol şimdi sen o adamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoş bir gündü. ama bir daha dışarsımı lmaz: yaaa kızlar ben bu çocuğa susturucumu taktırsam ne sempatiksalakcinni

bakıyorumda bugün kimsecikller uğramamış, hava güzel herkez dışarda sanırım,

benim goccamda bıraktı bizi eve,stadyuma gitti,sopa yemezde gelirse şaşırcam vallah, bu şampiyonluğu almazlarsa benimki delirir oralardasempatiksalakcinni

ledangel üzülme canım ya geçerli mahzereti olmuştur sana,bidahakine inşallah

kızlar kimler buluştu bir yazın bakalım,resimlerde çekinmişinizdir inşallah,
bende çok gelmek isterdim ama büyük oğlumun forklor saatine denk geldi umarım başka sefere
yeşimciğimizde görelim burdan özledik onuda

slm kızlar ya mükellefi gelmiş saat 5,30 da geldi eve acayip rüzgar ar hatun çıkmayın ded dedim zaten bu saatte kimse kalammaıştır özür diledi neyse çok üzüldüm ama üzüldüğümle kaldım
bugünde eskişehirdeydik maç bittiği dk çıktık yola allahım bu ne güsel bir gece oğlumun sansında şampiyonluk görmekte varmış çok mutluyuz çokk

merhaba kızlar bursamıza hayırlı uğurlu olsun şampiyonluk ben koyu bi galatasaraylıyım ayrıca anti fenerliyim bu mağlubiyet fenere çok yakıştı ve bursamız içinde çok gurur verici ne mutlu inşallah başka senelerde olduğu gibi tekrar nasip olur şampiyonluk görmek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…