Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Herkeze merhaba Çok gÜzel bı gÜndÜ cumartesı gÜnÜ en kısa zamanda tekrar gÖrÜŞmek Üzere ınŞallah
resımlerı yÜkleyebılırsem yÜklerım ben Şımdı
herkeze bu gÜzel gÜn ıÇın teŞekkÜrler...

kaderim neden gelmedin tatlım hı söyle hadi bakalım

canım söylemiştim ya
benim büyük oğlumun forkloru vardı o gün mesafe olarakta çok uzaktı
forklora bırakmak zorundayıdm çünkü müsamleleri olacak haziran 8de çok çlaışmaları lazım
inşallah bidahakine

resimler çok güzel ama yeşimciğimi göremedimm

başka resim yollayın hadi kızlarrr
yeşim olan resim yokmu yoksakaydirigubbakcemile
bu arada diğer bebiş kim burdanmı CADIARZU

yeşimcim ben de bunları faceden alıp koydum sadece bunlar var cnm ya oyada resimler
ben makinamı unutmuşum ya o gün evde

<script src='http://img243.imageshack.us/shareable/?i=dscn3531.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

Ooooo maşallah hanımlar buluşmalar tam gaz başlamış..

ben de izne çktım gibi..az kaldı az..kısmetse sanırım 12-13 temmuz gibi alacak Jale hanım sezeryana..

günaydın hanımlar cimcime koyma fotoları ben kıskanırım demedimmi nen hıhh çok çirkinsiniz hepinissss

seda hemşire doğruda cnm onun bebişi değil bu yakışıklı onun bebiş yok henüz bu cimcimenin oğluşu atatuğğ

seacım o benim yakışıklım..bu yeşim hemşire uuyuşuk daha çocuk mocuk yok o anca kedi alsın beslesin...leadangelim sen kısaknmaya devam et esas resimler yüklenmedi :)) site düzelsin gelecek resimler

Son düzenleme:
<script src='http://img243.imageshack.us/shareable/?i=dscn3531.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

çok hoşsunuz:lepi:
yeşim kız hazır bebek bulmuşun al kaççç,hihoyyytcimcime sana uyuşuk dedi kim uyuşuk görsün al oğlunu fırlaaa
bu arada atatuğta büyümüş yakışıklı şeyyyyy

diğer bebişlerin resimleri nerdee hani

yeşimcim sende çok şekersinn tatlımmopuyorumnanaktan
ahh ahh ben nasıl gelecem bu buluşmalara bilemiyorum
birinin derdi bitse birinin bitmiyor bana sıra gelmiyorki bende geleyim gezmelere

selam hanm hanımcıklarrrr...
deniz'cim hadi hayırlısıyla az kalmış, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.inş. ağrısız sızısız kalkarsın ayağa.
leadangel canım sen nebkliyon herifi bi alo desen kaçırırdık sizi evden :)))
cimcimem sataşma Yeşimciğime daha yeni evli saılır onlar dur acık alışsınkar birbirlerine, koklaşsınlar doya doya :)))
cimcimem yanlız şimdi resimde dikkatimi çektide biz hapı yuttuk bunlarla baksana birinde nıke birinde adidas on sene sonra bunlarda kesmicek bunları biz Paris'e moda haftasına gidiyoz alışverişe dicekler haberin ola. :))))

seacım o benim yakışıklım..bu yeşim hemşire uuyuşuk daha çocuk mocuk yok o anca kedi alsın beslesin...leadangelim sen kısaknmaya devam et esas resimler yüklenmedi :)) site düzelsin gelecek resimler

Delim benim sen yaptın ya bana bi tane onu alacağım ben :)))
Yok benim daha vaktim var kızlar
Yani 1sene sonra doğumuma az kalır birde kız olursa görürüm sizi:sm_cool:

denizcim sağlıkla al bebişini kucağına inş kaderim büyüdü valla artık ele avuca geliyo 2.900 lük velet aklinialirimsmile amannnnn kaderim ne kaçması alsın götürsün onun için doğurdum ben atatuğu zaten antikacım valla marka konusunda şimdilik takıntılıyım nike'a ama yavaş yavaş o hevesimiz geçecek gibi pazadan giyinirler valla kesmesse ilk bebek hevesi bunlar bence....yeşimcim senin lafının üstüne laf etmem ,senin o zaten....zemuszemusnazcım senden sonra hepsi uyandı kıyamet koptu biri acıkır biri susar bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…